Taktikai háború (Legyél Ancelotti)
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
Re: Taktikai háború (Legyél Ancelotti)
Donát:
CR ha marad a Muban többet keresett volna mint nálunk akkor.
CR ha marad a Muban többet keresett volna mint nálunk akkor.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
- RealRaúl77
- Kedvenc játékosaid: Raúl; Modric; Marcelo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Remélem.realistahuni írta:___Samy___ írta:nagyon remélem, hogy khedira csak azért hosszabbít, hogy drágábban tudjuk eladni
Hány éve reméljük ezt?
Én már belenyugodtam, valami nagy tunéz terrorista az emberünk aki sakkban tartja az edzőket, más magyarázat nincs, hogy 3 edzőnél is alapkezdő volt top csapatokban.
"Modric más dimenzió..a labda jobb helyen van nála mint magzat az anyja hasában." R.M.C.F.
https://www.youtube.com/watch?v=bIIO0WT1nX4
2024/25: Ide azt a hét kupát.
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
___Samy___ írta:nagyon remélem, hogy khedira csak azért hosszabbít, hogy drágábban tudjuk eladni
Hány éve reméljük ezt?
Én már belenyugodtam, valami nagy tunéz terrorista az emberünk aki sakkban tartja az edzőket, más magyarázat nincs, hogy 3 edzőnél is alapkezdő volt top csapatokban.
-
- Kedvenc csapatod: Los Blancos
Tenyleg ugy gondolod (gondoljatok), hogy van meg a kluboknak akkora prezstizse, ami mindent felulir, es mindennel fontosabb, hogy egy egy mezert egyes jatekosok barmi aron barmit megtennenek? Szerintem abszolut nem, akarmilyen szomoru, es ellentetes a sport szellemvel, ma mar az esetek donto tobbsegeben csak a penz szamit. Elofordulnak ugyan meg hebe-hoba Raulok es Puyolok (bar ok is mindig megkaptak a fizetesemelesuket), de ma mar elso sorban a penz a prezstis meroje (is), nem a nyert trofea, vagy a klub tortenelme. Es en meg is ertem azokat a profikat, akik igy gondoljak, valoszinuleg azert, mert en is ebben a vilagban elek. Hatarozottan ugy gondolom, hogy Assou-Ekotto (igy kell irni?) felfogasatt osztja a tobbseg, csak nyilvan nem hangoztatjak, nem hatrany, ha szeretik oket a szurkolok.Realista24 írta:Eleg szomorú, ha csak akkor marad. Szerintem. Ezt mar egyszer ellőtte. Mindenki megkapja, ami jar neki, nem kell sírni egy remek tavasz utan. Főleg nem plusz nettó 1-2 millakat kerni.Matt009 írta:Azért vagyok egyébként nyugodt, mert a hírek szerint Carlo igényt tart DM-re. Abban meg 100%-ig biztos vagyok, ha az edző igényt tart valakire, akkor az a játékos nem fog távozni, ha csak nem maga a játékos akar minden áron távozni. De DM-ről nekem az rémlik, hogy ő maradna, ha megkapná a fizu emelést.
- ___Samy___
nagyon remélem, hogy khedira csak azért hosszabbít, hogy drágábban tudjuk eladni
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
- RealRaúl77
Én azt az egyet nem tudom, hogy illarra meg xabi hogy fér meg padon egymás mellett..R.M.C.F írta:khedira hosszabbít. illarra marad.dm marad. isco nem elől játszik hanem kp-an. modric alap. alonso meg kell még. ha hoznak egy tuti kp-ást akkor nem leszünk sokan?
Modric/Isco - tuti kp-ás/Xabi - DM/ ???
Ugyanez pepitában, ha Iscot DM mögé írom.
Tehát, DM/Modric alternatívára nincs nagyon emberünk.. Ide próbáljuk meg begyömöszölni Illarrát, vagy Khedirát?
Nem tetszik.
"Modric más dimenzió..a labda jobb helyen van nála mint magzat az anyja hasában." R.M.C.F.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Eleg szomorú, ha csak akkor marad. Szerintem. Ezt mar egyszer ellőtte. Mindenki megkapja, ami jar neki, nem kell sírni egy remek tavasz utan. Főleg nem plusz nettó 1-2 millakat kerni.Matt009 írta:Azért vagyok egyébként nyugodt, mert a hírek szerint Carlo igényt tart DM-re. Abban meg 100%-ig biztos vagyok, ha az edző igényt tart valakire, akkor az a játékos nem fog távozni, ha csak nem maga a játékos akar minden áron távozni. De DM-ről nekem az rémlik, hogy ő maradna, ha megkapná a fizu emelést.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Agüero sem lenne előrelépés. Néztem elég sok City meccset, CR-rel a nyakán ő se csinálna többet.Acho írta:Most lehetne megalapozni a következő évek überbrutál Madridját, de sajnos a vezetőség ezt képes lehet elcseszni.
ha rajtam múlna, Khedirát és Moratát mindenképp eladnám, jöhetne Vidal/Pogba (inkább Pogba, de Vidal érkezése esetén se szomorkodnék). Valamint Egy Agüero-Benzema váltást se bánnék, nálam sajnos a francia már túl hosszú ideje kapja meg anélkül a bizalmat, hogy bizonyítaná, hogy világklasszis. Nagyon jó játékos, de egy-két hajszálnyival több kéne, és ez Agüeróban megvan. De mint tudjuk, nem rajtunk múlik...
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Matt009
- Kedvenc játékosaid: Casillas, Higuain, Varane, Modric, Özil NEM
Azért vagyok egyébként nyugodt, mert a hírek szerint Carlo igényt tart DM-re. Abban meg 100%-ig biztos vagyok, ha az edző igényt tart valakire, akkor az a játékos nem fog távozni, ha csak nem maga a játékos akar minden áron távozni. De DM-ről nekem az rémlik, hogy ő maradna, ha megkapná a fizu emelést.
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Raúl
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Manchester United, Bayern München, Juventus,
- Kapcsolat:
Most lehetne megalapozni a következő évek überbrutál Madridját, de sajnos a vezetőség ezt képes lehet elcseszni.
ha rajtam múlna, Khedirát és Moratát mindenképp eladnám, jöhetne Vidal/Pogba (inkább Pogba, de Vidal érkezése esetén se szomorkodnék). Valamint Egy Agüero-Benzema váltást se bánnék, nálam sajnos a francia már túl hosszú ideje kapja meg anélkül a bizalmat, hogy bizonyítaná, hogy világklasszis. Nagyon jó játékos, de egy-két hajszálnyival több kéne, és ez Agüeróban megvan. De mint tudjuk, nem rajtunk múlik...
Dream Team: Casillas - R. Carlos, Maldini, Nesta, Cafú - Makelele - Giggs, Zidane - Del Piero, Ronaldo, Raúl; edző: Sir Alex Ferguson
HT: Team Acho (580684)
HT: Team Acho (580684)
- Matt009
Ha DM távozik Illara/Khedira helyett, akkor retardáltak ülnek a vezetőségben.R.M.C.F írta:Dehogynem,de akkor valakinek mennie kell,vagy menni fog.....és az úgy tűnik DM lehet,ugyanis illarra és khedira nagyon úgy látszik,érinthetetlenek.
-
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
Dehogynem,de akkor valakinek mennie kell,vagy menni fog.....és az úgy tűnik DM lehet,ugyanis illarra és khedira nagyon úgy látszik,érinthetetlenek.
- Matt009
Szerinted egy Pogba/Vidal nem férne el a csapatban?R.M.C.F írta:khedira hosszabbít. illarra marad.dm marad. isco nem elől játszik hanem kp-an. modric alap. alonso meg kell még. ha hoznak egy tuti kp-ást akkor nem leszünk sokan?
-
khedira hosszabbít. illarra marad.dm marad. isco nem elől játszik hanem kp-an. modric alap. alonso meg kell még. ha hoznak egy tuti kp-ást akkor nem leszünk sokan?
- peti_madrid
- Kedvenc játékosaid: Zizou, Guti, Modric, CR
Hozzuk el kölcsönbe a fánpőrszit egy fél szezonra
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Morata helyére valaki, Casemiro/Khedira helyére valaki, illetve egy mindenest hoznék akár 1 évre vagy kölcsönbe előre, hogy meglegyünk, de Jesé számára teljes bizalmat és támogatást kell biztosítani
Nem illik.
- RealRaúl77
1 kp-s. Pogba. Oké! Nagyjából lenne egy Modric, Pogba, DM gála kp. padon ugye Isco, Alonso, és valószínűleg Khedira, és Illarra. Ez létszámban bőven elég. DE... De nem tudom, nem ez az utóbbi két név böki a csőröm. Ráadásul úgy, hogy Alonso és Illarra leginkább egy poszt, úgy hogy mindketten padon vannak. Ez így feleslegesnek tűnik. Khedirának is csomagolnék szívesen, szóval egyet azért csak hoznék még, kiegészítőnek, akitől nem kell fosni, ha beáll, nem úgy mint a két jómadárnál.wZoLee7 írta:1 kp-s kell [...] Előre is egy igazolással oldanám meg
Előre egy. Most ki van előre? CR, Benz, Bale.. Morata távozik, Jesé sérült még kb fél szezont, Isco meg ugye kp-ra van szánva. Biztos, hogy elég 1? Kell egy csatárszerűség, meg egy szélső szerintem..
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Ezzel csak az a gond, hogy a végén megint az jön ki, Isconak nincs helye...1 kp-s kell, ott van Isco, ő lesz DM cseréje, nem kell oda senki más, szép dolog a minőségi pad, de játék percek nélkül egy játékos semmit sem ér. Előre is egy igazolással oldanám meg, egy olyan csatár kell aki a szélen is elvan...nem mellesleg Jesé barátunk se fosik a 16-os sarkára ha ő játszik csatárt.
Két név, Pogba, Vela és helló...Pogbát nem kell bemutatni, ő lehet a jövő, Carlo meg pont az az edző aki a földön tudja tartani (ha még Zizu is maradna de jó lenne). Vela 1v1-ben is megoldja, gyors, betudja fejezni, mind1 hogy szélről indul vagy ő a center. CR gyakran sétál be, Benzamához hasonlóan tudna kilépni, csak sajnos az ő neve ott madridban senkinek sem jut eszébe. Agüero Messivel akar játszani...tényleg jóban vannak. Suarez letette a nagy esküt a poolnak. A pénzes brigádból nekem egyik sem kellene.
Két név, Pogba, Vela és helló...Pogbát nem kell bemutatni, ő lehet a jövő, Carlo meg pont az az edző aki a földön tudja tartani (ha még Zizu is maradna de jó lenne). Vela 1v1-ben is megoldja, gyors, betudja fejezni, mind1 hogy szélről indul vagy ő a center. CR gyakran sétál be, Benzamához hasonlóan tudna kilépni, csak sajnos az ő neve ott madridban senkinek sem jut eszébe. Agüero Messivel akar játszani...tényleg jóban vannak. Suarez letette a nagy esküt a poolnak. A pénzes brigádból nekem egyik sem kellene.
Legyél Ancelotti
No, hát akkor én megpróbálnék Ancelotti lenni.
Bemennék Perez irodájába és a következőképpen vázolnám fel a helyzetet:
-Tisztelt Elnök úr! A keret így is majdhogynem tökéletes, kisebb változásokat kell eszközöljünk. Láthattuk, hogy a padunkra is ráfér az erősítés, így oda is szeretnék minőségi cseréket, ha lehetne. Felvázolnám a helyzetünket:
A kapusposzton több, mint tökéletesek vagyunk, így ott nincs is különösebb dolgunk, marad: Iker Casillas, Diego Lopez
A védelemben szeretném, ha megtartanánk mindenkit, Carvajal bevált, Marcelo meg hiszem, hogy frissen és üdén fog visszatérni a VB-ről, Coentrao-val egyetemben...a középhátvédeink meg Európa legnagyszerűbb védői, Varane jövőre alapember lesz, tehát a védelmünk: Arbeloa, Carvajal, Nacho, Varane, Pepe, Ramos, Marcelo, Coentrao
A középpályánkra viszont kell egy vadállat, egy olyan ember, akivel újra Európa trónjára kerülhetünk. Nekem az első számú célpontom Paul Pogba lenne uram, a jövő egyik legnagyobb tehetsége a posztján, piszok fiatal és elképesztő megoldásokra képes, a legjobb lehet a posztján pár éven belül. Kérem igazolja le nekem minél hamarabb, ha az üzletet nem tudnánk nyélbe ütni akkor szeretném a Juventus másik középpályását leigazolni, ő nem más, mint Arturo Vidal, kettejük közül prioritást élvez számomra Pogba, de Vidal is megüti a Real Madrid szintjét.
Di Maria-val mihamarabbi hosszabbítást és fizetésemelést kérvényeznék, megmutatta, hogy mit is jelent küzdeni egy csapatért.
Távozónak szeretném, ha kölcsönadnánk, esetlegesen eladnánk visszavásárlási opcióval Casemiro-t, egy jó ajánlat esetén pedig Khedira-t is, viszont ekkor 2 igazolás szükséges a középpályánkra. Az én jelöltem így egy Rakitic típusú játékos lenne, aki véleményem szerint egy nagyszerű játékos, örülnék, ha eltudnánk csípni a városi rivális orra elől.
A következő idényre a középpályánk: Pogba/Vidal, Khedira/Rakitic, Modric, Di Maria, Illarramendi, Xabi Aonso
Jöhetnek a támadók, nálunk játszik a két vadló, ők értelemszerűen a kezdők, Iscot szerencsére a pálya közepére és támadóharmadba is betudom rakni, így vele is számolok, Jesére továbbra is gondolunk, de kell addig egy megfelelő alternatíva a szélső támadóink számára, Iturbe-ra gondoltam, szerintem tűrné a padot, de beszállva veszélyt is tud teremteni, Benzemat megkell tartani főnök és mögé kell egy rutinos, esetleg egy más típusú csatár. Mandzukic/Drogba/Klose vonalon kell keresnünk. Morata-t pedig adjuk el, szintén visszavásárlási opcióval.
Tehát a támadók: Bale, CR7, Jesé, Isco, Iturbe, Benzema, M/D/K
Prioritás nálam az 1 vagy 2 középpályás érkezése, utána a csatár és végül a szélsőtámadó.
Remélem, hogy sikeresen zárjuk az átigazolási időszakot és megtudjuk védeni jövőre a Bajnokok Ligájába a címünket.
HALA MADRID!!!!
No, hát akkor én megpróbálnék Ancelotti lenni.
Bemennék Perez irodájába és a következőképpen vázolnám fel a helyzetet:
-Tisztelt Elnök úr! A keret így is majdhogynem tökéletes, kisebb változásokat kell eszközöljünk. Láthattuk, hogy a padunkra is ráfér az erősítés, így oda is szeretnék minőségi cseréket, ha lehetne. Felvázolnám a helyzetünket:
A kapusposzton több, mint tökéletesek vagyunk, így ott nincs is különösebb dolgunk, marad: Iker Casillas, Diego Lopez
A védelemben szeretném, ha megtartanánk mindenkit, Carvajal bevált, Marcelo meg hiszem, hogy frissen és üdén fog visszatérni a VB-ről, Coentrao-val egyetemben...a középhátvédeink meg Európa legnagyszerűbb védői, Varane jövőre alapember lesz, tehát a védelmünk: Arbeloa, Carvajal, Nacho, Varane, Pepe, Ramos, Marcelo, Coentrao
A középpályánkra viszont kell egy vadállat, egy olyan ember, akivel újra Európa trónjára kerülhetünk. Nekem az első számú célpontom Paul Pogba lenne uram, a jövő egyik legnagyobb tehetsége a posztján, piszok fiatal és elképesztő megoldásokra képes, a legjobb lehet a posztján pár éven belül. Kérem igazolja le nekem minél hamarabb, ha az üzletet nem tudnánk nyélbe ütni akkor szeretném a Juventus másik középpályását leigazolni, ő nem más, mint Arturo Vidal, kettejük közül prioritást élvez számomra Pogba, de Vidal is megüti a Real Madrid szintjét.
Di Maria-val mihamarabbi hosszabbítást és fizetésemelést kérvényeznék, megmutatta, hogy mit is jelent küzdeni egy csapatért.
Távozónak szeretném, ha kölcsönadnánk, esetlegesen eladnánk visszavásárlási opcióval Casemiro-t, egy jó ajánlat esetén pedig Khedira-t is, viszont ekkor 2 igazolás szükséges a középpályánkra. Az én jelöltem így egy Rakitic típusú játékos lenne, aki véleményem szerint egy nagyszerű játékos, örülnék, ha eltudnánk csípni a városi rivális orra elől.
A következő idényre a középpályánk: Pogba/Vidal, Khedira/Rakitic, Modric, Di Maria, Illarramendi, Xabi Aonso
Jöhetnek a támadók, nálunk játszik a két vadló, ők értelemszerűen a kezdők, Iscot szerencsére a pálya közepére és támadóharmadba is betudom rakni, így vele is számolok, Jesére továbbra is gondolunk, de kell addig egy megfelelő alternatíva a szélső támadóink számára, Iturbe-ra gondoltam, szerintem tűrné a padot, de beszállva veszélyt is tud teremteni, Benzemat megkell tartani főnök és mögé kell egy rutinos, esetleg egy más típusú csatár. Mandzukic/Drogba/Klose vonalon kell keresnünk. Morata-t pedig adjuk el, szintén visszavásárlási opcióval.
Tehát a támadók: Bale, CR7, Jesé, Isco, Iturbe, Benzema, M/D/K
Prioritás nálam az 1 vagy 2 középpályás érkezése, utána a csatár és végül a szélsőtámadó.
Remélem, hogy sikeresen zárjuk az átigazolási időszakot és megtudjuk védeni jövőre a Bajnokok Ligájába a címünket.
HALA MADRID!!!!
"If you don't like your destiny, don't accept it."