Taktikai háború (Legyél Ancelotti)
Re: Taktikai háború (Legyél Ancelotti)
Én mondjuk nem Pogbát hoznám. Engem annyira nem győzött meg, főleg, hogy a védekezés nagy részét inkább Vidal oldja meg. Ő ott az igazán nagy pitbull nem a francia.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- matador
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Totti, Benzema, Varane, Modric
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Ezt írtam én is, akkor adnám ha bankot robbantanak, és tudjuk belőle hozni Pogbát a pótlására.Kerlon írta:Most pont olyan agyatlan húzás lenne eladni DM-et, mint amennyire agyatlan DM. Max 50-60 millióért engedném el. Beigazolódott RMCF szava, hogy rengeteg benne a lehetőség.
Sportfilozófia: Roger Federer
Most pont olyan agyatlan húzás lenne eladni DM-et, mint amennyire agyatlan DM. Max 50-60 millióért engedném el. Beigazolódott RMCF szava, hogy rengeteg benne a lehetőség.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
lolMyStiQ írta:Drenthe jobb választás lenne. Aztán még egy közös tracket is nyomnának Jesével.olyan kéne aki azonnal be tud illeszkedni, akire azonnal lehet számítani, megbízható és rutinos, gyors és erős..Faubert vajon bevállalná?
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
- matador
tudom, hogy nem népszerű vélemény ez most, hogy Bale megmentette az elkúrt ziccerét, de tedd a kezed a szívedre, és mondd, hogy nem így volt tegnap is, meg mindig is. persze robotol, küzd, hajt, hasznos playa. ezért tartanám meg ha lehet.dannen írta:az igenmatador írta:Ha belefér a büdzsébe a Pogba-gyerek, akkor örülök ha marad, több variáció, hosszabb pad. De ennyi rossz passzal, pontatlan keresztlabdával, téves döntéssel nem látok biztosítottnak egy stabil, presszionáló jövőbeli Madridot ővele a kezdőben.
Khedira remélem június 2-át sem éri meg itt, de Pogba nem az a poszt.Miért nem Khedira helyére? Az az ember a kezdőkörben nem tudna megfordulni,nem illik a csapatba. A speciális után mehetne a Chelsea-be 25-30-ért.
- kredenc
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo,Zidane
Miért nem Khedira helyére? Az az ember a kezdőkörben nem tudna megfordulni,nem illik a csapatba. A speciális után mehetne a Chelsea-be 25-30-ért. Nekem Maria megtartásával annyi a gondom,hogy akkor mit csinál Isco? Mindketten kezdő szintű játékosok.matador írta:Én Pogbát Di María helyére hoznám
Mindemellett Vidal>Pogba. Ha egyik sem jön,akkor megszomorodom.
- DavieS
- Kedvenc játékosaid: #2 #12 #19
de úgy igazoljatok, hogy isconak is legyen hely a kezdőbe...élmény nézni a játékát a sok droid ellen..
92:48
#2 #8 #12 #19 #23
#2 #8 #12 #19 #23
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Most,mikor Ancelotti megtalálta a helyét,könnyen lehet hogy angyalka padra ültetné a franciát se perc alatt...én nem adnám el,és a mester sem igen fogja...Én Pogbát Di María helyére hoznám, most kell eladni a faszit, amíg 'meleg', most az egekben az ára, de azért magunk között szólva agya igazán sosem lesz, az tegnap sem volt neki, pedig a formája maxon volt. Nem sok ráfizetéssel megvehetnénk a franciát, akivel egy évtizedre lehet számolni.
LEGIO PATRIA NOSTRA
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
- doncsontos
- Kedvenc játékosaid: Luis Figo, Ronaldo, Zidane, Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Volt egy másik topikban belinkelve egy sportgézas cikk amiben kivesézték a játékosokat. Na ott volt leírva, hogy DM-től ezek a 'rossz' döntések abból adódnak, hogy ő próbálkozik a legtöbbet, beadások/megindulások. Én igenis számolok vele a kezdőbe jövőre mert hatalmas küzdeni akarás van benne és valahogy mindig van felesleges üzemanyaga. Azt hiszem ebben az évben nem is volt nagyon sérült és még az utolsó meccs utolsó perceibe is ott állt a pályán igaz már Ő is levolt harcolva de azért na. Jövőre egy olyan KP kell ahol vagy Modric vagy Pogba veszi át Xabi 'helyét'. Azért tettem zárójelbe mert ugye alapvetően egyik játékos sem VKP de ha megfelelően mixeljük ezt a 3 játékost(Modric,Pogba,DM) akkor még sokáig masszív,gyors,jól védekező/támadó KP-nk lesz. Ehhez persze az is kell, hogy csapatszintű védekezést produkáljon ez a részleg.
Luis Figo 10
Ronaldo Nazárió 9
Zinedine Zidane 5
Ronaldo Nazárió 9
Zinedine Zidane 5
- matador
Ha belefér a büdzsébe a Pogba-gyerek, akkor örülök ha marad, több variáció, hosszabb pad. De ennyi rossz passzal, pontatlan keresztlabdával, téves döntéssel nem látok biztosítottnak egy stabil, presszionáló jövőbeli Madridot ővele a kezdőben.doncsontos írta:matador írta:Én Pogbát Di María helyére hoznám, most kell eladni a faszit, amíg 'meleg', most az egekben az ára, de azért magunk között szólva agya igazán sosem lesz, az tegnap sem volt neki, pedig a formája maxon volt. Nem sok ráfizetéssel megvehetnénk a franciát, akivel egy évtizedre lehet számolni.
Nemáár. majdhogynem a szezon legjobbját akarjuk eladni egy 'nagyarcú' Pogbaért cserébe? Nem azt mondom, énis Pogba mellett vagyok csak nem DM kárára. Amúgyis, CR személyesen fogja vissza dobálni az argentinért érkező ajánlatokat.
- doncsontos
matador írta:Én Pogbát Di María helyére hoznám, most kell eladni a faszit, amíg 'meleg', most az egekben az ára, de azért magunk között szólva agya igazán sosem lesz, az tegnap sem volt neki, pedig a formája maxon volt. Nem sok ráfizetéssel megvehetnénk a franciát, akivel egy évtizedre lehet számolni.
Nemáár. majdhogynem a szezon legjobbját akarjuk eladni egy 'nagyarcú' Pogbaért cserébe? Nem azt mondom, énis Pogba mellett vagyok csak nem DM kárára. Amúgyis, CR személyesen fogja vissza dobálni az argentinért érkező ajánlatokat.
Luis Figo 10
Ronaldo Nazárió 9
Zinedine Zidane 5
Ronaldo Nazárió 9
Zinedine Zidane 5
- matador
Én Pogbát Di María helyére hoznám, most kell eladni a faszit, amíg 'meleg', most az egekben az ára, de azért magunk között szólva agya igazán sosem lesz, az tegnap sem volt neki, pedig a formája maxon volt. Nem sok ráfizetéssel megvehetnénk a franciát, akivel egy évtizedre lehet számolni.
Ezen kívül egy Ramirest újítanék be védekezni, meg valami ügyes gyereket a vb-ről Benya mögé. És valóban érdemes lenne megfontolni egy fél éves vagy egy éves kölcsönjátékát valami rutinosabb szélsőnek, amíg Jesé vissza nem gyógytornázná magát oda ahol volt előtte.
Ezen kívül egy Ramirest újítanék be védekezni, meg valami ügyes gyereket a vb-ről Benya mögé. És valóban érdemes lenne megfontolni egy fél éves vagy egy éves kölcsönjátékát valami rutinosabb szélsőnek, amíg Jesé vissza nem gyógytornázná magát oda ahol volt előtte.
Drenthe jobb választás lenne. Aztán még egy közös tracket is nyomnának Jesével.olyan kéne aki azonnal be tud illeszkedni, akire azonnal lehet számítani, megbízható és rutinos, gyors és erős..Faubert vajon bevállalná?
fact: még is a 100 millió döntötte el. :Đnmate írta:- Az Atlético Madrid BL-döntőben szerepelt kezdőcsapata összesen 41.1 millió euróért került jelenlegi csapatához, vagyis feleannyiba sem kerültek, mint Gareth BaleCorleone írta:Itt egy apró elemzés a tegnapi meccsről. Elég korrekt írás, rávilágít pár játékos szerepkörére, ami nem csak erre a meccsre vonatkozott..
Csak oda kell bökni. Faszrágók.
K
K
- doncsontos
Ezért ciripelnek sztem Iturberól, ha jól tudom bal lábas és a jobb oldalt lehetne rotálni. Ami ebbe még a legjobb, hogy így DM nem menne kényszerből se a jobb szélre.
Luis Figo 10
Ronaldo Nazárió 9
Zinedine Zidane 5
Ronaldo Nazárió 9
Zinedine Zidane 5
-------------------------Casillas----------------------------
-------Varane/Pepe---------S.Ramos/Nacho---------
Carvajal/Arbeloa-----------------------------Marcelo/Coentrao
--------------------Pogba(Vidal)/Xabi--------------
-------Modric/Illarra------------------Di Maria/Isco------
Bale/?????---------------------------------------C.Ronaldo/Jesé(?)
-----------------------??????????????-----------------------------------
a támadóharmadba kellene egy rutinos róka a csatársorba Benzema/Suárez mögé, Morata felőlem maradhat 3. számú csatárnak egyébként, jesé felépülése és, hogy Bale-nek igazából nincsen normális cseréje, oda is hoznék arcot/arcokat
-------Varane/Pepe---------S.Ramos/Nacho---------
Carvajal/Arbeloa-----------------------------Marcelo/Coentrao
--------------------Pogba(Vidal)/Xabi--------------
-------Modric/Illarra------------------Di Maria/Isco------
Bale/?????---------------------------------------C.Ronaldo/Jesé(?)
-----------------------??????????????-----------------------------------
a támadóharmadba kellene egy rutinos róka a csatársorba Benzema/Suárez mögé, Morata felőlem maradhat 3. számú csatárnak egyébként, jesé felépülése és, hogy Bale-nek igazából nincsen normális cseréje, oda is hoznék arcot/arcokat
"If you don't like your destiny, don't accept it."
- GT37
- Kedvenc csapatod: Barça, Spurs
peti_madrid írta:amit a szurkolók legszívesebben MORATÁRA költenének
Nem lehet, hogy valami arsenalos oldalon olvastad ezt? Morata, atyaég. Akkor már inkább maradjon nálatok az a 20-30, hozzácsapunk még 25-öt, és jöhet DM.
FM off.
- h3x0r
Delutan meg 20 milliorol volt szopeti_madrid írta:Olvasgattam ma a neten a tegnapi meccsel kapcsolatban, és Spurs rajongóknál olvastam, hogy mivel van Modric és Bale szerződésében valami olyan kikötés, hogyha BL-t nyer a csapat a két játékos aktív részvételével, akkor 40 milliót kell fizetnünk az angoloknak, amit a szurkolók legszívesebben MORATÁRA költenének... Remélem adnak 15 körül érte, aztán felőlem mehet Isten hírével
Lehet hogy kell valamit fizessunk ertuk, de max par milliot, nem ilyen hatalmas osszegeket
-
- Kedvenc játékosaid: zizou, marcelo, modric
- Kedvenc csapatod: los blancos.
gt csak egy van ne tedd többes számbapeti_madrid írta:Olvasgattam ma a neten a tegnapi meccsel kapcsolatban, és Spurs rajongóknál olvastam, hogy mivel van Modric és Bale szerződésében valami olyan kikötés, hogyha BL-t nyer a csapat a két játékos aktív részvételével, akkor 40 milliót kell fizetnünk az angoloknak, amit a szurkolók legszívesebben MORATÁRA költenének... Remélem adnak 15 körül érte, aztán felőlem mehet Isten hírével
- peti_madrid
- Kedvenc játékosaid: Zizou, Guti, Modric, CR
Olvasgattam ma a neten a tegnapi meccsel kapcsolatban, és Spurs rajongóknál olvastam, hogy mivel van Modric és Bale szerződésében valami olyan kikötés, hogyha BL-t nyer a csapat a két játékos aktív részvételével, akkor 40 milliót kell fizetnünk az angoloknak, amit a szurkolók legszívesebben MORATÁRA költenének... Remélem adnak 15 körül érte, aztán felőlem mehet Isten hírével