Mozi, filmek
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Re: Mozi, filmek
Imitation Game: jó szórakozás, végig leköt. Mintha egy Sherlock és Beautiful Mind keverék lenne.
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
Fél óráig bírtam a Birdmant...pedig Inaritu a kedvenc rendezőim között van, de egyszerűen hidegen hagyott az egész témája.
- danianevem
- Kedvenc játékosaid: Puyol, Messi, Koeman, Xavi, Ronaldinho, Cruyff
- Kedvenc csapatod: Barcelona
Eddig csak a Mandariniid jött be az ajánlásaim közül a fórumnak, úgyhogy mostantól passzolok.nmate írta:Belekezdtem, 5 perc után sajnos lejött, hogy ez nem az én filmem lesz.danianevem írta:Egyébként ha egyik sem, akkor nézd meg az Ip Man-t, azt mondtad majd írsz róla. Vagy keverlek valakivel?
Adtam neki majd fél órát, de ezt nem szeretném végigszenvedni.
A vázlatai nagyon tetszetősek, de gagyi lesz.soadroli írta:A Fox tán belemenne, hogy Blomkamp megcsinálja az Alien filmjét. Hát, az fincsi lenne. Faust, mit szólsz?
Egyrészt az első kettőt soha nem fogják megugrani, pláne CGI élijenekkel, és ott is meghal az egész hogy még mindig ragaszkodnak Ripley-hez. Értem én, hogy emblematikus figura, és imádom, de Alien franchiseról beszélünk, nem Ripley franchiseról. Öreg is már eléggé, és ha igazak a hírek, akkor az Aliens után akarnák beékelni (ergo a 3-4-et számításba sem veszik, ami persze nem olyan nagy baj), sehogyse működik ez nekem.
Persze nyilván megcsinálják, mert dőlni fog a lé. Erre a szar Prometheus 2-re is özönleni fognak a népek. Személy szerint én azt kívánom, hogy hanyagolják már az egészet. Még egy jó AVP filmet megnéznék, de azt meg nem fogják értelmes filmes kezébe adni, addig meg felejtős. Pedig abból a zséből amit pl. a Requiemre adtak, még én is jobb AVP-t hegesztettem volna...
- nmate
Belekezdtem, 5 perc után sajnos lejött, hogy ez nem az én filmem lesz.danianevem írta:Egyébként ha egyik sem, akkor nézd meg az Ip Man-t, azt mondtad majd írsz róla. Vagy keverlek valakivel?
Adtam neki majd fél órát, de ezt nem szeretném végigszenvedni.
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Bizonyára ez volt az ok amiért nekem nagyon nem jött be :ĐMatt009 írta:A film szerencsére intelligens,
- Matt009
- Kedvenc játékosaid: Casillas, Higuain, Varane, Modric, Özil NEM
Birdman
Tetszett a film, szórakoztató volt, érdekes karakterekkel, érdekes mondanivalóval. A sztori viszont tényleg döcög néhol, kicsit lyukas, kicsit naív, de a szereplők szerencsére megtöltik élettel. Keaton és Norton nagyot alakítanak, de nálam Eddie Redmayne Hawkingját nem szárnyalták túl. A film szerencsére intelligens, érdekes mondanivalóval, viszont én a film által bemutatott időtartamot rövidnek éreztem,Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!érdekelt volna az is, hogyan született meg a színdarab ötlete, és milyen nehézségekkel jutott el a Broadwayig. A felmerülő problémák a színdarabbal pedig túlságosan könnyen és sokszor naívan oldódnak meg. Értem én, hogy ezáltal jobban koncentrálhatunk Riggan Thomson drámájára, de a drámát a saját küzdelme a környezetével még hangsúlyosabbá tehetné. Így csak elkényeztetett, becsvágyó valaha híres színész kicsinyes önigazolását kapjuk cukormázzal és púderral komoly dráma nélkül, és valahol a mondanivaló is elhalványul, kicsit beleveszik a púderbe. A spoileres részekben leírtak miatt nem érzem 10/10-nek, csak szimplán egy jó filmnek. Azt viszont nem értem, hogy az Interstellar miért nincs az Oscar jelöltek között, ha ez odaférhetett. A két filmet kb. azonos erősségűnek érzem, azzal a legfőbb hibával, hogy néhol kicsit felszínesek. 9/10.
Tetszett a film, szórakoztató volt, érdekes karakterekkel, érdekes mondanivalóval. A sztori viszont tényleg döcög néhol, kicsit lyukas, kicsit naív, de a szereplők szerencsére megtöltik élettel. Keaton és Norton nagyot alakítanak, de nálam Eddie Redmayne Hawkingját nem szárnyalták túl. A film szerencsére intelligens, érdekes mondanivalóval, viszont én a film által bemutatott időtartamot rövidnek éreztem,Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!érdekelt volna az is, hogyan született meg a színdarab ötlete, és milyen nehézségekkel jutott el a Broadwayig. A felmerülő problémák a színdarabbal pedig túlságosan könnyen és sokszor naívan oldódnak meg. Értem én, hogy ezáltal jobban koncentrálhatunk Riggan Thomson drámájára, de a drámát a saját küzdelme a környezetével még hangsúlyosabbá tehetné. Így csak elkényeztetett, becsvágyó valaha híres színész kicsinyes önigazolását kapjuk cukormázzal és púderral komoly dráma nélkül, és valahol a mondanivaló is elhalványul, kicsit beleveszik a púderbe. A spoileres részekben leírtak miatt nem érzem 10/10-nek, csak szimplán egy jó filmnek. Azt viszont nem értem, hogy az Interstellar miért nincs az Oscar jelöltek között, ha ez odaférhetett. A két filmet kb. azonos erősségűnek érzem, azzal a legfőbb hibával, hogy néhol kicsit felszínesek. 9/10.
- soadroli
- Kedvenc csapatod: a másik
A Fox tán belemenne, hogy Blomkamp megcsinálja az Alien filmjét. Hát, az fincsi lenne. Faust, mit szólsz?
Na lenyomtam a Birdmant... A történet nekem sem tetszik, de tényleg nagyon jók a színészi teljesítmények és a vágás. Főleg az a rész tetszik,Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!mikor összeveszik a kritikussal.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
Vártam hogy mikor jön valami csilivili szídzsíájfószer és menti meg a napot, de hiába. Még ilyet...danianevem írta:Azért ez is elég jó film, ha valaki kicsit szürreálisabbra vágyik.Faust írta:Nyolcfél.
- danianevem
- Kedvenc játékosaid: Puyol, Messi, Koeman, Xavi, Ronaldinho, Cruyff
- Kedvenc csapatod: Barcelona
Azért ez is elég jó film, ha valaki kicsit szürreálisabbra vágyik.Faust írta:Nyolcfél.
Ha valaki egy kis "lélektisztításra" vágyk, ajánlom figyelmébe a Kurosawa-féle Derszu Uzalát. Jó hosszú film, és messze nem pörgős, de gyönyörű egy darab, nagyon jól esett. Nyolcfél.
-
- Kedvenc játékosaid: zizou, marcelo, modric
- Kedvenc csapatod: los blancos.
remélem a f4 film is bukik (amire ugye megvan az esély) és ők is visszakerülnek a marvelhez
- P. Krisz
Pláne úgy hogy a Kapitány és Vas után neki van a legnagyobb szerepe a történetben . RD JR. már leszerződött a filmre , viszont a forgatóköny el fog térni mert Kapitány ott lesz az Infinity Warban is .
Hogy híjják?
Bill.
Ide hallgass Bill!... Bill??!!! Mi a lófaszt hallok én, Bill?
Bill.
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Roberto Carlos, Modric, Varane, Essien, Ibrahimovic, Yaya Toure, Kroos
Az AmKap 3 egyik forgatókönyvírójától kb. 1 hónapja kérdezték, hogy olvasta-e a Pókemberes pletykákat? Válasz: Ez probléma, nekem. Sony-Marvel megegyezés esetén melyik oldalon állna Parker? Válasz: Ez további probléma, nekem.
Tuti,hogy van olyan forgatókönyv, amiben Pókember is szerepel.
Tuti,hogy van olyan forgatókönyv, amiben Pókember is szerepel.
- torjack
- Kedvenc játékosaid: R9, Zizou, Raúl, RC, San Iker, Redondo, Hierro, Xabi, Ramos, CR7
- Kedvenc csapatod: RMCF, Fradi,Nationalelf
Morales filmesítési jogai is a Sony-nál vannak? Mert amikor anno a Sony megszerezte a jogokat, a feka Spidey még nem is létezett szerintem. Az amúgy tuti, hogy Parkerrel viszik tovább a dolgokat. A Polgárháborúban tippre csak cameózni fog, hacsak nem akarják újraírni a forgatókönyvet. Bár lehet van a Marvelnek arra is egy verziója, ha használhatják a hálószövőt. Majd kiderül.
- nmate
Nem hinném, hogy eltérnének a Peter Parker sémától. Ami nem is baj, csak legyen már egy értelmes Peter, mert eddig egyik tag sem illett a képbe, pláne nem Tobey. Egy laza srácot kell castingolni, aki színészként is nagy dumás.
- P. Krisz
Azután hogy bejelentették hogy az Amerika Kapitàny 3 a Civil War-t fogja feldolgozni nem nagy meglepetés .
Ha teljesen rebootgolni akarják a szériát akkor most lehetne meglépni azt hogy nem Peter Parker lesz a Spider hanem az egyik altenatív változata pl . Miles Morales a feka Spiderman .
Ha teljesen rebootgolni akarják a szériát akkor most lehetne meglépni azt hogy nem Peter Parker lesz a Spider hanem az egyik altenatív változata pl . Miles Morales a feka Spiderman .
Hogy híjják?
Bill.
Bill.
- h3x0r
Nem is baj, mert az elso 2 resz mufajon belul se volt nagy szam.nmate írta:Andrew Garfield sem öltözik többet pókjelmezbe, MCU viszi tovább a franchiset, újracastingolnak és 2017-ben jön az új film. De még előtte valószínű látni fogjuk Spidermant egy másik Marvel filmben.
Szóval Pókiból jön a reboot rebootja?