Politika
-
Re: Politika
https://444.hu/2022/09/09/szijjarto-az- ... ajta-sapka
ez egy kurvajó cikk arról, hogy müködik az energetikai tözsde.
ez egy kurvajó cikk arról, hogy müködik az energetikai tözsde.
- reeed_ati
- Kedvenc játékosaid: Zinedine Zidane
GÁZKÁOSZ, ÁRKÁOSZ: Holoda Attila, energiapiaci szakértő // Friderikusz Podcast 56. adás
Soha nem bírtam Fridit, de ezek a podcast beszélgetések nagyon minőségiek.
Soha nem bírtam Fridit, de ezek a podcast beszélgetések nagyon minőségiek.
Meg persze a Gyurcsán!Faust írta: Dehogy eszmelnek. A nyugat tehet rola.
dehogy eszmélnek. sima kétharmad. meg van védve az ország. migránsok sincsenek. mindenről a nyugat tehet. ez a fő mantra. ennyi elég is a szavazóbázisuknak. többit úgysem értik
valamelyik univerzumban:
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo
Dehogy eszmelnek. A nyugat tehet rola.
-
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Benzema, Guti
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Itt a gond nem ezzel van, hanem a tavaszi-nyár eleji kommunikációval.füst írta:Anthony írta:
Az áram jó részét megtermeli Paks "ingyen".
Sajnos az a jó rész alulról súrolja az összfogyasztás 40%-át.
Ebben a szent pillanatban a fogyasztás ~33,1%-át importenergia fedezi. Az energiadráguláson túlmenően kénytelenek leszünk az ellátásbiztonságra is figyelni, az import 1/3-a Ukrajnából jön, amivel lassan nem szabad számolni. Sajnos indokolt a nadrágszíj meghúzása, a fűtésszezon beindulásával és az egyre koraibb sötétedéssel közeledünk az éves csúcsfogyasztáshoz, amit jelenlegi állás szerint a termelés nem nagyon tud követni.
Arra verte döbrögi és bandája a nyálát, hogy itt aztán ilyenről szó sem lehet, meg amúgy se ugasson bele senki hogy mennyit fogyasszunk mert akkora királyok vagyunk, hogy mindent mindenkinél jobban tudunk...
Meg rezsicsökkentés, meg orosz gáz, meg kinek mit intézett a kormánya...
Hát lassan erre majd ráeszmélnek az emberek.
Mar hogy lenne indokolt a nadragszij meghuzasa. Itt paradeznak 1 eve, mekkora kibaszott nagy kiralyok, van olcso gaz, van minden, a nyugat megfagy, nekunk van rezsicsokkentes nekunk van olcso orosz gaz, meg kolbaszbol a kerites. Nekunk ne mondja meg senki mennyit futsunk es tankoljunk, annak a kurva anyjat aki bele mer ugatni, mennyit fogyasszunk (fonitol ideztem).füst írta:Anthony írta:
Ebben a szent pillanatban a fogyasztás ~33,1%-át importenergia fedezi. Az energiadráguláson túlmenően kénytelenek leszünk az ellátásbiztonságra is figyelni, az import 1/3-a Ukrajnából jön, amivel lassan nem szabad számolni. Sajnos indokolt a nadrágszíj meghúzása, a fűtésszezon beindulásával és az egyre koraibb sötétedéssel közeledünk az éves csúcsfogyasztáshoz, amit jelenlegi állás szerint a termelés nem nagyon tud követni.
Szoval semmi sem indokolja a sporolast.
- füst
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Reus, Modric
Anthony írta:
Azért, hogy visszavegyék amit adtak A sok támogatás, meg ingyenpénz. Most többszörösen visszafizeti majd mindenki az szja visszatérítést:)Anthony írta: Nem értem esküszöm mi történik. A főni szerzett orosz gázt.
Mi a szarért számolják világpiaci tőzsdei spekulatív árakon azt is amit itthon termelnek meg?
Jó balfasz világban élünk. Mármint az energia termelő cégek ügyesek, rekord profitot csinálnak és közben dől be Európa. Siralmas.
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
Nem értem esküszöm mi történik. A főni szerzett orosz gázt.
Mi a szarért számolják világpiaci tőzsdei spekulatív árakon azt is amit itthon termelnek meg?
Jó balfasz világban élünk. Mármint az energia termelő cégek ügyesek, rekord profitot csinálnak és közben dől be Európa. Siralmas.
valamelyik univerzumban:
-
- Kedvenc játékosaid: Roberto Carlos, Raúl, Casillas, S.Taylor, Given, Krul, O.Bernard, Di Canio,Candreva
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Newcastle United,SS Lazio
dettó, olyan munka amit szeretek és mellé egész épkézláb fizetés, de április végéig szól a szerzim és félek nem lesz hosszabbítás így, főleg, hogy az is kérdés, hogy a főváros fent tud-e majd tartani bennünket jövőre ilyen rezsiárak mellett ha nem, akkor lehet ebből államosítás is, ezt meg leírni is fájTjacks írta:Nyilván ez sem oké, de még mindig fizethető kategória. De ez még kurvára az eleje ennek az egésznek.Realista24 írta: Sógoroknál van olyan suli, ahol gyerekenként, havi 20 eurót kell fizetni majd az áramszámlára, és így tud működni a suli.
Mondtam asszonynak otthon : ha jövő márciusban még a mostani melóm meg lesz az maga a kib*szott csoda, vicc nélkül. Ami azért különösen fájó számomra mert végre olyan helyet találtam magamnak amit szeretek csinálni, anyagilag is úgy érzem megbecsülnek - bár ugye szépen ég el az a többlet is.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Nálunk az egyesületnél pl. szabadtéri edzések 5ig lesznek, csarnokban nem tudom meddig tartják fent, mert az olyan szarul van kialakítva, hogy nyáron is majdnem világítás kell, hogy láss.
A focibajnokságban egyre jobban hétköznapra tolják a meccseket, kora délutáni időpontokra, és gondolom a napnyugta ahogy jön előre, úgy a meccsek is. Aztán oldd meg suliből a kölyköt, hogy odaérj Vácra mondjuk Fehérvárról 5-re
Fehérvári uszoda október végén bezár, 2 évre...kimondva felújítás miatt, de amúgy mindenki tudja nem hivatalosan, hogy az áram miatt. Közvilágítást hamarabb kapcsolják majd le, bezár a színház, meg még mittudomén hány kultúrális intézmény.
A focibajnokságban egyre jobban hétköznapra tolják a meccseket, kora délutáni időpontokra, és gondolom a napnyugta ahogy jön előre, úgy a meccsek is. Aztán oldd meg suliből a kölyköt, hogy odaérj Vácra mondjuk Fehérvárról 5-re
Fehérvári uszoda október végén bezár, 2 évre...kimondva felújítás miatt, de amúgy mindenki tudja nem hivatalosan, hogy az áram miatt. Közvilágítást hamarabb kapcsolják majd le, bezár a színház, meg még mittudomén hány kultúrális intézmény.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Robi Carlos, Modric
Nyilván ez sem oké, de még mindig fizethető kategória. De ez még kurvára az eleje ennek az egésznek.Realista24 írta: Sógoroknál van olyan suli, ahol gyerekenként, havi 20 eurót kell fizetni majd az áramszámlára, és így tud működni a suli.
Mondtam asszonynak otthon : ha jövő márciusban még a mostani melóm meg lesz az maga a kib*szott csoda, vicc nélkül. Ami azért különösen fájó számomra mert végre olyan helyet találtam magamnak amit szeretek csinálni, anyagilag is úgy érzem megbecsülnek - bár ugye szépen ég el az a többlet is.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Sógoroknál van olyan suli, ahol gyerekenként, havi 20 eurót kell fizetni majd az áramszámlára, és így tud működni a suli.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Spanyoloknál a bankok és energiaszolgáltatók nyereségadójából finanszírozzák az év hátralévő részében az ingyenes tömegközlekedést.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Redondo, Hierro, Casillias
Ez inkább egy politikai nyilatkozat aminek a relaitását azért erősen meg lehet kérdőjelezni szerintem. Az euró bevezetésére vonatkozó szabályok ismertek, ahogy azt már említettem. Azt hogy ezeket a kritériumokat Magyarország 2014-ig elérhette volna függetlenül attól hogy ki van/lett volna kormányon én nehezen tudom elhinni. Egyszerre kellett volna féken tartani az inflációt, leszorítani a deficitet és szűk négy év alatt ledolgozni mintegy 20%-nyi államadósságot. Ez utóbbi szerintem a legnehezebb olyan mint az elhízás/fogyás lefelé nehezen mennek a kilók bezzeg felfelé...géza írta:Reszletek gondolom nem kerultek kidolgozasra, koszonhetoen annak, hogy csak egy evre "szerzodott", de pl. itt van amit mondott lekoszonosnel: https://hvg.hu/gazdasag/20100222_bajnai ... obevezetesProfessore írta:
Ezt már többször hallottam de nem igazán értem hogy az államadósság hogy lett volna 2014-re 60% alatti (mikor 2010-ben 80% körüli volt és 2005-ben valahol 60%, ergo növekvő tendenciát mutatott). Én úgy tudom ez is egy kritérium az euró bevezetése terén az infláció (1.5%), 3% alatti államháztartási deficit mellett.
Nyilvan ez most picit annak a kerdese, hogy ki mit hisz el, de a valsagkezeles utan en nekik adok kreditet, hogy megoldhato lett volna.
Na mindegy rég volt és már tárgytalan lényegében a dolog.
Reszletek gondolom nem kerultek kidolgozasra, koszonhetoen annak, hogy csak egy evre "szerzodott", de pl. itt van amit mondott lekoszonosnel: https://hvg.hu/gazdasag/20100222_bajnai ... obevezetesProfessore írta:Ezt már többször hallottam de nem igazán értem hogy az államadósság hogy lett volna 2014-re 60% alatti (mikor 2010-ben 80% körüli volt és 2005-ben valahol 60%, ergo növekvő tendenciát mutatott). Én úgy tudom ez is egy kritérium az euró bevezetése terén az infláció (1.5%), 3% alatti államháztartási deficit mellett.géza írta: Igaza van a kolleganak, Bajnaiek ugy adtak at a stafetaboto 2010-ben, hogy egy konzervativ, nem uNorTodOX gazdasagpolitikaval 2014-re bevezetheto lett volna az euro.
Akit erdekel: https://www.libri.hu/konyv/farago_jozse ... eszet.html
Nyilvan ez most picit annak a kerdese, hogy ki mit hisz el, de a valsagkezeles utan en nekik adok kreditet, hogy megoldhato lett volna.
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Redondo, Hierro, Casillias
Ezt már többször hallottam de nem igazán értem hogy az államadósság hogy lett volna 2014-re 60% alatti (mikor 2010-ben 80% körüli volt és 2005-ben valahol 60%, ergo növekvő tendenciát mutatott). Én úgy tudom ez is egy kritérium az euró bevezetése terén az infláció (1.5%), 3% alatti államháztartási deficit mellett.géza írta: Igaza van a kolleganak, Bajnaiek ugy adtak at a stafetaboto 2010-ben, hogy egy konzervativ, nem uNorTodOX gazdasagpolitikaval 2014-re bevezetheto lett volna az euro.
Akit erdekel: https://www.libri.hu/konyv/farago_jozse ... eszet.html
- raul 4 ever
- Kedvenc játékosaid: Carvajal, Eder, Alaba, Mendy, Case, Modric, Kroos, Fede, Vini, BigBenz
Inkább nézd az m4en a forma1-et és ne a szavaimat forgasd Te kis libernyák ..
Az elmúlt8évről is, meg a "független szagértőikormány"ról megvan a véleményem
Az elmúlt8évről is, meg a "független szagértőikormány"ról megvan a véleményem
2021 04 20 - Ceferintakaroggy
2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid
2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid