Mozi, filmek
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Re: Mozi, filmek
Hát magát a nemzetet én sem különösebben
Amúgy már ott eldől az egész, hogy Eastwood maga is republikánus.
Amúgy már ott eldől az egész, hogy Eastwood maga is republikánus.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Lehet velem van a gond, hogy nem sajnáltam őketnmate írta:Ha csak jónak lenne, de még sajnáltatták is USA-t Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Amikor nézik 9/11-et a tévében, a csaj meg nekiáll sírni és ez csak egy példa. (persze tudom, rossz lehet olyannak akinek volt ott valakije...)
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- nmate
Ha csak jónak lenne, de még sajnáltatták is USA-t Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Amikor nézik 9/11-et a tévében, a csaj meg nekiáll sírni és ez csak egy példa. (persze tudom, rossz lehet olyannak akinek volt ott valakije...)
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Nem tudom. Én nem látom úgy, hogy az USA jónak lett volna beállítva a történetben. Talán többször is elhangzik, hogy Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!teszik, amit tenniük kell, mert ez a dolguk.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- sanko.
- Kedvenc játékosaid: Varane, Benzema
jó, írhattam volna úgyis, hogy a gonosz meg a jó. a lényeg ugyanaz.Realista24 írta:A mészáros nem ő volt.Hát nem tudom. Úgy mondanám, hogy inkább az nem tetszett, hogy az egyik oldal hős, a másik meg mészáros stb. Ebbe nem megyek most bele részletesebben, sokan tudják szerintem mire gondolok. Rossz filmnek én se mondanám, de én valahogy jobbat vártam.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
A mészáros nem ő volt.Hát nem tudom. Úgy mondanám, hogy inkább az nem tetszett, hogy az egyik oldal hős, a másik meg mészáros stb. Ebbe nem megyek most bele részletesebben, sokan tudják szerintem mire gondolok. Rossz filmnek én se mondanám, de én valahogy jobbat vártam.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- sanko.
Hát nem tudom. Úgy mondanám, hogy inkább az nem tetszett, hogy az egyik oldal hős, a másik meg mészáros stb. Ebbe nem megyek most bele részletesebben, sokan tudják szerintem mire gondolok. Rossz filmnek én se mondanám, de én valahogy jobbat vártam.nmate írta:Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Akkor valószínű azért csalódtál, mert nem tudtad mi a film témája, meg nem tudtad hogy truestory. Ez a hazafiaskodás húzza csak fel USA-ban. Amúgy nem mondanám, hogy rossz film, mert nem az. De nem is jó.raul0791 írta:Megnéztem az American Snipert. Hát kicsit csalódott voltam.
- nmate
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Akkor valószínű azért csalódtál, mert nem tudtad mi a film témája, meg nem tudtad hogy truestory. Ez a hazafiaskodás húzza csak fel USA-ban. Amúgy nem mondanám, hogy rossz film, mert nem az. De nem is jó.raul0791 írta:Megnéztem az American Snipert. Hát kicsit csalódott voltam.
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Roberto Carlos, Modric, Varane, Essien, Ibrahimovic, Yaya Toure, Kroos
Akkor meg is van a következő milliárdos film. Feigének már csak a Fantasztikus családot kellene hazahoznia. Meg Galactust. Meg Ezüst Utazót. Meg Wolverine-t.nmate írta:Andrew Garfield sem öltözik többet pókjelmezbe, MCU viszi tovább a franchiset, újracastingolnak és 2017-ben jön az új film. De még előtte valószínű látni fogjuk Spidermant egy másik Marvel filmben.
- sanko.
Megnéztem az American Snipert. Hát kicsit csalódott voltam.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!nem gondoltam, hogy ennyire propaganda film lesz. ugye kyle legenda, a másik oldalon lévő mesterlövész meg a mészáros. (ez lehet nem az ő neve volt, hanem más arab ürgének a neve volt, de a lényeg ugyanaz. Eastwoodtól én nem ezt vártam volna. A vége viszont megdöbbentő volt, én nem tudtam, hogy így alakult. Sőt a végééig én azt se tudtam, hogy ez így valóban létezett, a film után olvastam utána.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!nem gondoltam, hogy ennyire propaganda film lesz. ugye kyle legenda, a másik oldalon lévő mesterlövész meg a mészáros. (ez lehet nem az ő neve volt, hanem más arab ürgének a neve volt, de a lényeg ugyanaz. Eastwoodtól én nem ezt vártam volna. A vége viszont megdöbbentő volt, én nem tudtam, hogy így alakult. Sőt a végééig én azt se tudtam, hogy ez így valóban létezett, a film után olvastam utána.
- nmate
Andrew Garfield sem öltözik többet pókjelmezbe, MCU viszi tovább a franchiset, újracastingolnak és 2017-ben jön az új film. De még előtte valószínű látni fogjuk Spidermant egy másik Marvel filmben.
- hamesz
- Kedvenc játékosaid: Cristiano, Modric, James, Isco, Neymar, Iniesta, Ronaldo, Zidane
StathamHát, ha még inkább elindult a lejtőn, akkor nem is merek megnézni egyet az újabb filmjei közül.
https://www.youtube.com/watch?v=fRWyjv5 ... l=84411374
Hát, ha még inkább elindult a lejtőn, akkor nem is merek megnézni egyet az újabb filmjei közül.hamesz írta:Joker: Statham egyre lejjebb csúszik. Eddig lehetett rá azt mondani, hogy sima B kategóriás leverek mindenkit filmeket szállít, amik nézhetőek, de lassan már az sem mondható el. Az utóbbi filmjeivel szerintem sajnos elindult a lejtőn. A joker sem kivétel. Csak azért nem nyomtam ki, mert hatalmas Statham rajongó vagyok. Remélem az új halálos iramban filmmel visszatalál a helyes útra. 5/10
Valamint megnéztem még egy új Steven Seagal filmet régen nagyon szerettem és láttam van új filmje gondoltam megnézem. Annyira jó volt, hogy már a címére sem emlékszem.
Off: mathers, miért változtattál nevet?
- sonic
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Modric
Pont most lattam valakinel kiposztolva face-en hogy:messideco írta:Birdman
Idegesítő baromság. Ennyire irritáló filmet rég láttam... A színészek legalább jók benne.
"I guess you have to be at a certain age and state to understand this piece of art." - New York Times
Imadom az ilyet... Valaki bovebben kifejthetne hogy pontosan milyen allapotban kell lenni hozza hogy ertheto legyen, csak hogy tudjam hogy megnezhetem-e mar vagy varjak valamire. Esetleg megigyak elotte egy liter tomenyet, az eleg jo allapot-e.
Kerlon írta:persze az Avatar is mindenkinél 10/10, az max a látvány, a történet meg egyszerű, mint az 1*1, de hát az egyszerűbb embereknek ez kell...András93 írta:A Táncosokkal far... izé Farkasokkal táncoló pedig még hamarabb...
De Cameron saját magától is lopott.
este letolom a Birdmant én is, most már kíváncsi vagyok, mert valaki nagyon isteníti, valaki meg annyit ír, hogy színészek 10/10 a film meg szar
Attol hogy egy tortenet egyszeru mint egy faek meg lehet jo.
"..We change the course of history. Everyday people like you and me.."
- hamesz
- Kedvenc játékosaid: Cristiano, Modric, James, Isco, Neymar, Iniesta, Ronaldo, Zidane
Joker: Statham egyre lejjebb csúszik. Eddig lehetett rá azt mondani, hogy sima B kategóriás leverek mindenkit filmeket szállít, amik nézhetőek, de lassan már az sem mondható el. Az utóbbi filmjeivel szerintem sajnos elindult a lejtőn. A joker sem kivétel. Csak azért nem nyomtam ki, mert hatalmas Statham rajongó vagyok. Remélem az új halálos iramban filmmel visszatalál a helyes útra. 5/10
Valamint megnéztem még egy új Steven Seagal filmet régen nagyon szerettem és láttam van új filmje gondoltam megnézem. Annyira jó volt, hogy már a címére sem emlékszem.
persze az Avatar is mindenkinél 10/10, az max a látvány, a történet meg egyszerű, mint az 1*1, de hát az egyszerűbb embereknek ez kell...András93 írta:A Táncosokkal far... izé Farkasokkal táncoló pedig még hamarabb...
De Cameron saját magától is lopott.
este letolom a Birdmant én is, most már kíváncsi vagyok, mert valaki nagyon isteníti, valaki meg annyit ír, hogy színészek 10/10 a film meg szar
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
Egyedül a színészi alakítás volt az oka, hogy végig néztem, mert az parádés. Viszont maga a film az valami ritka kaksi. Persze ízlések és pofonok, de nekem nagyon nem adta... Konkrétan mi öten néztük abból a párom hugának jött be egy kicsit, de ő dráma szakos tanuló, így nála ez érthető. :Đ
birdmant én konkrétan nem tudom hova tenni.
tetszett vmiért, vmiért meg nem. mindenesetre egyszer sem volt olyan gondolatom, h abbahagynám, v kivágnám a gépet v ilyenek. de tényleg értékelni sem tudom.
mindenesetre a birdman narrátor szinkronhang az vmi óriási lett sztem. :Đ
tetszett vmiért, vmiért meg nem. mindenesetre egyszer sem volt olyan gondolatom, h abbahagynám, v kivágnám a gépet v ilyenek. de tényleg értékelni sem tudom.
mindenesetre a birdman narrátor szinkronhang az vmi óriási lett sztem. :Đ
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
Megnyugodtam, hogy nem velem van a baj :Đ . Mindenki tolja itt a 10/10-et én meg majdnem kibasztam a tv-t az ablakon...messideco írta:Birdman
Idegesítő baromság. Ennyire irritáló filmet rég láttam... A színészek legalább jók benne.
- Santi
- Kedvenc játékosaid: Santillana, RobyCarlos, Casillas, Zidane, Callejón
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Ferencváros
A én véleményem, hogy bármilyen film, mindig kiadás szerint nézzük meg, mert pl. mit mondasz, ha ezt 1998-ban megkérdezem. Azt mondod várjam meg míg leforgatják az új trilógiát, mert úgy lesz jobb időrendileg nézni?
Szerintem hülyeség, kiadás szerint lehet nyomatni bármelyik többrészes nagyjátékfilmet.
Szerintem hülyeség, kiadás szerint lehet nyomatni bármelyik többrészes nagyjátékfilmet.