James Rodríguez - 16
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
Re: James Rodríguez - 10
Első szezonnak jó volt. Mikor nem volt Bale, és volt Modric és Kroos akkor nagyon jól illeszkedett a rendszerbe. A hibáit jól tudja ellensúlyozni, nem rajta múlott ez a szezon.
Jövőre ha szintet lép akkor nagyon komoly fegyver lehet.
Nyáron jöhet a 10 kiló izom neki is.
Jövőre ha szintet lép akkor nagyon komoly fegyver lehet.
Nyáron jöhet a 10 kiló izom neki is.
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio Ramos #4
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Igazaaad vanpheco írta:Már az első góljánál bukik ez az állítás, mert azt jobbal lőtteGotti_sr4 írta:ha jol tudom minden goljat bal labbal rugta + par fejes gol
- shoota
japán gyerek lábait jól összecsomóztaToti írta:nem szereti a kis gólokat, annyi biztos
remélem folytatja a fejlődést és jövőre még jobb lesz, kezdem megkedvelni a srácot csak aztán nehogy szóljon neki valaki nyáron, hogy a kis gól is ér
- pheco
- Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Már az első góljánál bukik ez az állítás, mert azt jobbal lőtteGotti_sr4 írta:ha jol tudom minden goljat bal labbal rugta + par fejes gol
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio Ramos #4
Szep szezont futott! Mi lenne ha meg jobb labbal is tudna rugni? ha jol tudom minden goljat bal labbal rugta + par fejes golToti írta:na, kiderült, h szabadrúgást is tud lőni nem is szarul.
mennyi lett a vége? 17gól 16gólpassz 2hónap kieséssel? :Đ
nem szereti a kis gólokat, annyi biztos
na, kiderült, h szabadrúgást is tud lőni nem is szarul.
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91
- M1Ö
- Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi
Szerintem sem lehet rá panaszunk. Én is csak azt tudom írni, mint sokan mások, hogy gürizik mint az állat, stabilabb vele a játékunk, meg hát azért lőtt már nem 1-2 gyönyörű gólt. Vannak idegesítő hibái, mostanába elég sűrűn hosszan veszi fel, vagy bele lövi a védőbe, de ettől függetlenül nekem első évre ez tökéletes volt. Pedig én is azk közt voltam, akik az első hónapja után kritizálta ha kell, ha nem.
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
james nagyon nagy területet játszik be,szerencsénk volt,mert dm is ilyen volt,csak más felfogásban. Ez a stilus az ami kompenzál szakmai helytelen döntéseket. james bármennyire is nem szimpi sokaknak,a melója kell mint tanyára a villany.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Lehetne szálkásítani, csak Madridban nem ez a szokás. Benzema is milyen kis cingár gyerek volt, most meg tolja a súlyzózást keményen. Sok játékosra nem emlékszem most, akit fizikailag feljavítottak, elősegítettek volna úgymond. Másrészt meg a futótechnikája is furcsa már, mintha rozsdás lenne vagy valami beszorulna a végtagok közé én nem tudom, de olyan erölködést max a wcben látni, mint amit ő lerendez egy-egy sprintnél.wxyz írta: Ha már megszabadulna a rajta lévő "feleslegtől" javulhatna
Nem illik.
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Javítani kell rajta fizikálisan, de annyi biztos, hogy akkora visszaesés nem lesz nála tapasztalható, mint Balenél. James a skillből él, míg Bale a fizikai erőnlétével tudott eredményeket elérni itt az első szezonjában. Mivel az eltűnt, így az ember is visszaesett. James csak javulhat. A képessége ott lesz, így azon kell dolgoznia, hogy a sebessége fejlődjön.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
Régebbi szezonjaihoz képest is rosszabbnak tűnik nekem fizikálisan. Úgyhogy szerintem mindenképpen lehetne javítani a sebességén. Mozgásán és az alkatán szerintem biztosanJames meglátjuk milyen lesz a második szezonjában, ott majd kiderül több minden. Nekem nagyon lassú előre, más játékosoknál a tendencia nem azt mutatja, hogy javítanák a gyorsaságot, robbanékonyságot...általában csak az izomépítés megy, ami nem sül el jól.
Ha már megszabadulna a rajta lévő "feleslegtől" javulhatna
Én nem emlékszem, hogy írtam volna olyat, hogy 442-ben jó a jobb oldalt. Én középső középpályásként sosem voltam vele megelégedve. Ellenben támadó szerepkörben jól tolja.numberone1 írta:Eddig az volt a duma, h 4-4-2-ben jo jobb oldalt. Most az, h a tamado harmadban feljebb...ezeken jot rohogok. Egy biztos, erosebb csapatok ellen betli, keves, nem huzo ember. Nekunk olyan kell aki huzza a csapatot, ha kell...kirantja a kakikol.
- doncsontos
- Kedvenc játékosaid: Luis Figo, Ronaldo, Zidane, Kroos
Számomra egyértelmű, hogy fel kell tolni az első 3ashoz Bale-t meg eladni a ......... -ba. Én azt remélem a vezetőség Verrattiban gondolkodik ezért így nem fognak nagy pénzeket támadókra költeni és James mehet egy sorral feljebb ahol kihozhatja magából akár a maxot is. Aztán mehetne egy ilyen jövőre:pheco írta:Szezon elején nagyon tele volt a gatyája, de én még mindig azt látom rajta, hogy kicsit meg van szeppenve. Azért, ha megnézzük a válogatottban ő a legnagyobb sztár, a régebbi csapataiban is ő volt, itt viszont egy a sok közül. Jövőre még jobb lesz szerintem. Igazából számokban elég, ha hasonlót hoz, játékban kéne kicsit több.
DeGea,Carvajal/Danilo,Varane,Ramos,Marcelo,Verratti/Isco,Kroos/Kázmér,Modric/Verratti,CR,Benzema/Lacazette,James/Isco :Đ
Luis Figo 10
Ronaldo Nazárió 9
Zinedine Zidane 5
Ronaldo Nazárió 9
Zinedine Zidane 5
mert a fizikális adottságai nem jók
Mozgáskoordinációja átlagos, sebessége nincs, gyenge könnyen elnyomható, testalkata nem jó
Ezek miatt nem tud és nem mer annyit beleállni a párharcokba
Ezeken kell javítania, kezdve azzal, hogy megszabadul pár kgtól
Mozgáskoordinációja átlagos, sebessége nincs, gyenge könnyen elnyomható, testalkata nem jó
Ezek miatt nem tud és nem mer annyit beleállni a párharcokba
Ezeken kell javítania, kezdve azzal, hogy megszabadul pár kgtól
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára wxyz 2015. május 15., péntek 23:03-kor.
- pheco
- Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
Szezon elején nagyon tele volt a gatyája, de én még mindig azt látom rajta, hogy kicsit meg van szeppenve. Azért, ha megnézzük a válogatottban ő a legnagyobb sztár, a régebbi csapataiban is ő volt, itt viszont egy a sok közül. Jövőre még jobb lesz szerintem. Igazából számokban elég, ha hasonlót hoz, játékban kéne kicsit több.
- ___Samy___
a jövő év lesz nálam a tényező, minden szempontból
ugye özil is így kezdte az első évet, aztán tudjuk mi lett belőle
mindenesetre biztatóan kezdte az itteni karrierjét, reméljük folytatja is
ugye özil is így kezdte az első évet, aztán tudjuk mi lett belőle
mindenesetre biztatóan kezdte az itteni karrierjét, reméljük folytatja is
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
- lordgabi
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho
Engem meggyõzött, fõleg amióta visszatért a sérülésébõl, maximális akarat a meccs végéig (múltkor orrot túrni megállt, megjegyezte valaki, tegnap középen ugyanilyen kategória volt Toni, egy jelenetnél, senki nem írt róla) , játékintelligencia, nem mindennapi lövõtechnika, természetesen vannak hiányosságai is, de konstans jó teljesítményt hozott le zsinórban meccseken keresztül, egyedüliként az említett idõszakban. Lesz ez még jobb is, pozitívan fogadtam a leigazolását, de inkább volt semleges a véleményem, mivel a VB elõtt nem láttam. Számokban, és a mutatott játékával én megelégedtem, a jövõ csapatának egyik kiemelkedõ játékosáról beszélünk, érthetetlen számomra, hogy lehet valakinek egyáltalán 100%-ban unszimpatikus, vagy már-már a csõcselék kategória. Szorri az ékezetek miatt, lehetne bõvebben is tárgyalni mindegyik felhozott témáról, de sajna most nem megy, örülök, hogy a mi tízesünk fõleg a jelenlegi mezõnyt nézve.
Ex-szerkesztő.
2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!
2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!
ha az árát veszed, akkor vehetjük a marketing értékét is, aakkor meg valószínűleg megérte, de amúgy egyetértek veled, 80 millióért a játéka kevésCsabi írta:mindenkinek mennie kell akira ancelotti nem számít. silva, illarra, coentrao, chicharitó, jesé, khedira. az nem megoldás hogy "fontostagjaacsapatnak", aztán látjuk, annyira fontos mondjuk egy lucas silva, hogy se az első 60 percre nem lehet betenni, hogy mondjuk egy támadó vagy akárki pihenhessen és ha kell beszálljon a végén, se annyira nem fontos, hogy az utolsó 15 percben bejöhessen "hátha, mert friss a lába" alapon
na de ez itt off, sorry.
jamesszel egyelőre nem vagyok elégedett, mert az árához mérem, ha a feléért jött volna (ami a reális ára), akkor nagyon elégedett lennék.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Csabi
- Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
- Kapcsolat:
mindenkinek mennie kell akira ancelotti nem számít. silva, illarra, coentrao, chicharitó, jesé, khedira. az nem megoldás hogy "fontostagjaacsapatnak", aztán látjuk, annyira fontos mondjuk egy lucas silva, hogy se az első 60 percre nem lehet betenni, hogy mondjuk egy támadó vagy akárki pihenhessen és ha kell beszálljon a végén, se annyira nem fontos, hogy az utolsó 15 percben bejöhessen "hátha, mert friss a lába" alapon
na de ez itt off, sorry.
jamesszel egyelőre nem vagyok elégedett, mert az árához mérem, ha a feléért jött volna (ami a reális ára), akkor nagyon elégedett lennék.
na de ez itt off, sorry.
- ericco
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Philadelphia Flyers
- Kapcsolat:
Jamesnek igazán nincs mit szégyenkeznie. Rossz szavunk sem lehet rá, én kellemesen csalódtam benne. Nem egy szélvészgyors játékos, de legalább van esze a focihoz, fantasztikus lövőtaktikája, és nem ad el annyi labdát, mint a walesi barátunk. Ráadásul az akarással, küzdéssel sincs probéma. Kroos, Modric, Isco és ő simán maradhatnak jövőre a középpályán, melléjük kell egy Verratti és mondjuk Casemiro. Támadó részben pedig Balet kell lecserélni, és ha Chicha megy, hozni valakit Karim mögé. Lehetőleg olyasvalakit, aki szintén visszajár a KP-ra. Lewa?
Merci Zizou!