Marcelo
- adamzz
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, CR, Benzema, Modric, Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Marcelo - 12
Felidegesített ő is. 10 passzából 9 ment ellenfélnek. Az egész csapat a szöges ellentéte volt a múlthetinek.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Jogos, jogos.Toky írta:Inkább úgy mondanám, hogy Casillas és Carvajal együtt mentették meg a csapatot az égéstől.Realista24 írta:A mai legjobb Iker volt, aki megmentette a csapatot az égéstől. Marci is olyan pontatlan volt, hogy rossz volt nézni. Ami sokakat elkábít, az a győzni akarása, de az nem párosult hasznossággal.
Marcelo szerintem is az egyik legjobb volt ma.
Marcelo persze, hogy jó volt, nem azt írom, de rengeteg hibával játszott, ahogy a két középső védőnk is.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Toky
- Kedvenc játékosaid: Casillas, Varane, Ramos, Benzema, Marcelo, Alonso, di María, Isco
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Inkább úgy mondanám, hogy Casillas és Carvajal együtt mentették meg a csapatot az égéstől.Realista24 írta:A mai legjobb Iker volt, aki megmentette a csapatot az égéstől. Marci is olyan pontatlan volt, hogy rossz volt nézni. Ami sokakat elkábít, az a győzni akarása, de az nem párosult hasznossággal.
Marcelo szerintem is az egyik legjobb volt ma.
-
- Kedvenc játékosaid: Alonso
Szerintem pedig igen. Hajtott, folyamatosan előre játszott, kreatív volt. Több a hiba ,ha kockáztatsz, pláne egy ilyen jó ellenfél ellen, de itt ez kellett (volna) a nyeréshez. Nálam abszolút MOTM.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
A mai legjobb Iker volt, aki megmentette a csapatot az égéstől. Marci is olyan pontatlan volt, hogy rossz volt nézni. Ami sokakat elkábít, az a győzni akarása, de az nem párosult hasznossággal.lordgabi írta:A mai legjobb, így tovább!
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- lordgabi
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho
A mai legjobb, így tovább!
Ebben is van igazság.
Nagyon akarta ma a "kicsi", a lefújásnál ki is jött rajta + az a sok faragás amit ma kapott, nem bírt vele a középpálya és a hátvédsor.
Ebben is van igazság.
Nagyon akarta ma a "kicsi", a lefújásnál ki is jött rajta + az a sok faragás amit ma kapott, nem bírt vele a középpálya és a hátvédsor.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára lordgabi 2015. március 1., vasárnap 23:13-kor.
Ex-szerkesztő.
2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!
2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!
- RealRaúl77
- Kedvenc játékosaid: Raúl; Modric; Marcelo
szerintem hatalmasat játszott a végén. Egyszerűen mindenhol ott volt. Isco lecserélése után irányítót játszott kb és nem is rosszul. Rajta nem múlott..
"Modric más dimenzió..a labda jobb helyen van nála mint magzat az anyja hasában." R.M.C.F.
https://www.youtube.com/watch?v=bIIO0WT1nX4
2024/25: Ide azt a hét kupát.
https://www.youtube.com/watch?v=bIIO0WT1nX4
2024/25: Ide azt a hét kupát.
- KAG
- Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Biztos vagyok benne, hogy ez valami kis kihegyezett gép
Szerintem a forumon lévő emberkék autóit 90% ban odaverné köztük az én kis Toyotámat is
Szerintem a forumon lévő emberkék autóit 90% ban odaverné köztük az én kis Toyotámat is
ZIDANE
lehet lenyúlta az asszonytól egy körre
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
https://www.youtube.com/watch?v=EvFdDkn5GYk
Hozzáillő kocsival nyomul
Hozzáillő kocsival nyomul
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Másabb a foci....akkor RC inkább a vonalon brillirozott,nem jött be annyit a pálya közepe felé,mint Marcelo,nem kellett mert akkor olyan játékosok bontották meg a védelmet bármikor mint Zidane,Figo,Macca vagy Ronaldo...vagy Raul.Velemenyem szerint, Marcelo a vedelmek megbontasaban meg RC-nel is jobb....mar ha a csucsformaban levo ket brazilt hasonlitjuk ossze...
Viszont védekezésben jóval jobb volt,be tudta játszani a balszélt,men le fel mint a vasaló...
LEGIO PATRIA NOSTRA
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
- h3x0r
A 2011/12-es szezonban volt a legjobb, amit abban a szezonban muvelt..
- mocsok
hát szerintem sincs csúcsformában. játszott ő már bőven szebben, jobban, hasznosabban.
nem mostanában, de játszott.
nem mostanában, de játszott.
- hamesz
- Kedvenc játékosaid: Cristiano, Modric, James, Isco, Neymar, Iniesta, Ronaldo, Zidane
Szerintem nagyon is formába van és jól játszik. És végre tegnap vert egy hatalmas gólt is. Nagyon megérdemelte már.
- LeagueofLesbians
- Kedvenc játékosaid: Raúl
Én vagyok az egyetlen, aki szerint Marcelo a félszemű király a vakok között. Nagyon gyengén muzsikál a csapat és csak ezért lóg ki a sorból a kis brazil és közel sincs a legjobb formájához.
[FIFA WORLD]
- numberone1
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros
Velemenyem szerint, Marcelo a vedelmek megbontasaban meg RC-nel is jobb....mar ha a csucsformaban levo ket brazilt hasonlitjuk ossze...morientes írta:Hát itt van már vagy 8 éve,eddig nem úgy néz ki mintha nagyon kiégett volna.Hát, remélem nem olyan lesz mint a többi brazil, és idő előtt kiég. Sajnos a sérülés hulláma után már nem láthattuk az igazi Marcelot, ebben a szezonban pedig hála égnek, már már kezd visszatérni, de még mindig nem az igazi.
A másik meg,most megint top formában focizik,ettől jobb nem nagyon lesz,tekintve a mai futball filozófiáját,tehát senki se várja el hogy majd hasonló lesz mint R.Carlos
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Hát itt van már vagy 8 éve,eddig nem úgy néz ki mintha nagyon kiégett volna.Hát, remélem nem olyan lesz mint a többi brazil, és idő előtt kiég. Sajnos a sérülés hulláma után már nem láthattuk az igazi Marcelot, ebben a szezonban pedig hála égnek, már már kezd visszatérni, de még mindig nem az igazi.
A másik meg,most megint top formában focizik,ettől jobb nem nagyon lesz,tekintve a mai futball filozófiáját,tehát senki se várja el hogy majd hasonló lesz mint R.Carlos
LEGIO PATRIA NOSTRA
- Norbii
- Kedvenc játékosaid: Carvajal, Arbeloa, Ramos, Pepe, Marcelo, Coentrao, Isco, Benzema, Modric, Jesé
Hát, remélem nem olyan lesz mint a többi brazil, és idő előtt kiég. Sajnos a sérülés hulláma után már nem láthattuk az igazi Marcelot, ebben a szezonban pedig hála égnek, már már kezd visszatérni, de még mindig nem az igazi.
Amúgy, a 88. percben már letettem a fejem, és kezdtem, aludni mikor hallom pár perc elteltével hogy a stúdióban aszondja a szakértő hogy marcelo lövése lecsúszott, na azért felriadtam, és eléggé felment a vérnyomásom. Fbn is faszságokat posztolnak. azért még jó hogy a kívánságok nem vállnak valóra.;d
Amúgy, a 88. percben már letettem a fejem, és kezdtem, aludni mikor hallom pár perc elteltével hogy a stúdióban aszondja a szakértő hogy marcelo lövése lecsúszott, na azért felriadtam, és eléggé felment a vérnyomásom. Fbn is faszságokat posztolnak. azért még jó hogy a kívánságok nem vállnak valóra.;d