OFF
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
Re: OFF
Januárban az ACL műtétemet egy trombózis követte, végül a Pfizer mellett döntöttem, jövő héten kapom az elsőt, májusban a másodikat. Doki azt mondta az astra sem lenne gáz mivel vérhigítót szedek júniusig.
Egyébként ha meglesz a vakcinaútlevél ti terveztek külföldi nyaralást? Nagyon nem ástam bele magam hová lenne érdemes menni, viszont mindenképp mennék.
Egyébként ha meglesz a vakcinaútlevél ti terveztek külföldi nyaralást? Nagyon nem ástam bele magam hová lenne érdemes menni, viszont mindenképp mennék.
- csababarca
- Kedvenc játékosaid: Messi, Iniesta, MBappé
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Pats,Saints,Celtics, GSW.
szerintem az oltási rend már borult többszörösen, településenként eltérően oltanak már.
van ahol még csak időseket, van ahol már mindenkit kb.
mondom, én csak bevittem bejelenteni a barátnőmet háziorvoshoz, rögtön mondták, hogy vasárnap már mehet is szputnikra
nem is kérdeztem rá az oltásra konkrétan, ők ajánlották fel.
ma már megint a második körös (később regisztrált, plusz technikumok) tanárokat oltanak, holnap is.
van ahol még csak időseket, van ahol már mindenkit kb.
mondom, én csak bevittem bejelenteni a barátnőmet háziorvoshoz, rögtön mondták, hogy vasárnap már mehet is szputnikra
nem is kérdeztem rá az oltásra konkrétan, ők ajánlották fel.
ma már megint a második körös (később regisztrált, plusz technikumok) tanárokat oltanak, holnap is.
"Ma is itt ül lomhán, petyhüdten,
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Na, én acceptáltam az oroszt, jövőhéten kapom.
De hétvégén ha úgy van, becsapják a Pfizert
De hétvégén ha úgy van, becsapják a Pfizert
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Szputnyik masodik oltast holnap kapom. (munkahely miatt kapom)
Elso utan hidegrazas, 38 as laz, tompafejfajas.
Remelem a kettes kor mar konyebb lesz.
Elso utan hidegrazas, 38 as laz, tompafejfajas.
Remelem a kettes kor mar konyebb lesz.
joabulicsak
- füst
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Reus, Modric
Én ezt elengedtem, nevetség tárgya voltam, hogy a legelején regisztráltam, jöttek a haveroktól az egymondatos két fejem lesz okosságok, most meg ugyanezek a pár hete regelt, de már oltott ribizlik menőznek a friss szurijukkal. Akkor lenne helyén a világ, ha nekik tényleg két fejük lenne.aki 2 hónappal később regisztrált, már megkpata
Én egy hét után el tudtam végre érni a háziorvosomat, hogy mizu az oltásokkal, és mondta, hogy 4 hete nem kapott semmit... ha lesz majd olt.
És ez nem kelet-mordor, hanem Budapest 13. kerület, Újlipótváros. Egyébként azért voltam türelmetlen, és hívtam fel, mert 4 utcával lejjebb a haverom, aki 2 hónappal később regisztrált, már megkpata.
És ez nem kelet-mordor, hanem Budapest 13. kerület, Újlipótváros. Egyébként azért voltam türelmetlen, és hívtam fel, mert 4 utcával lejjebb a haverom, aki 2 hónappal később regisztrált, már megkpata.
- füst
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Reus, Modric
Közel s távol semmi, gondolom még csak a vén és puha madridisták kapják.LiamGallagher írta: Sajnos még egyiket sem. Ma hívtam a háziorvosomat, azt mondta egy deka oltóanyaga sincs jelenleg, viszont beírta, hogy nekem jöhet bármelyik, szóval remélhetőleg hamarosan sorra kerülök.
Ez szornyu egy fiatal no volt meg... rohadt virus, elhetett volna meg 30 evet siman. Felfoghatatlan.Anthony írta: Ötvenhat éves korában meghalt Igaly Diána olimpiai, világ- és Európa-bajnok sportlövő, aki három nappal ezelőtt koronavírus-fertőzéssel került kórházba.
oooo
- LiamGallagher
- Kedvenc játékosaid: Raúl,Zidane,R9,RC,Toni Kroos,CR,Ramos, Karim
- Kedvenc csapatod: Békéscsaba,HSV,Real Madrid
Sajnos még egyiket sem. Ma hívtam a háziorvosomat, azt mondta egy deka oltóanyaga sincs jelenleg, viszont beírta, hogy nekem jöhet bármelyik, szóval remélhetőleg hamarosan sorra kerülök.
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
Ötvenhat éves korában meghalt Igaly Diána olimpiai, világ- és Európa-bajnok sportlövő, aki három nappal ezelőtt koronavírus-fertőzéssel került kórházba.
oooo
oooo
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Na, nézzük ki mit kapott eddig.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
- Kedvenc csapatod: Los Blancos
66 éves édesapám, 77 és 87 éves nagymamáim mind Pfizert kaptak. A 77 éves mamámnak volt első délután hidegrázása, a többieknek semmi. Ezek az első adagos tapasztalatok. 2 hét múlva folyt. köv. Én Pfizer ha oltatok tuti, h Pfizert vagy semmit.Bár azt még mindig nem tudom, h oltatok-e de gondolom mindenki a környezetében tapasztaltak alapján áll hozzá a különböző vakcinákhoz.
Bár ismerősi körben van egy 60 körüli hölgy, aki Pfizer után 10 nappal kórházba került. Nehéz okosat mondani.
Bár ismerősi körben van egy 60 körüli hölgy, aki Pfizer után 10 nappal kórházba került. Nehéz okosat mondani.
- Victorioo
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Ronaldo9,Modric
Érdekes, hogy az öregeknél semmi mellékhatás nincs utána. A nagyszülők közül ketten kaptak astrát és 1-1 pfeizert és kinait. A 86 éves nagyapám aki pfizert kapott, másnap egy kicsi karfájás oltás helyén, muterom aki szintén pfizert kapott, másnap az ágyból se birt felkelni.
- Dupla D
- Kedvenc játékosaid: Guti, Carvajal
Nála se volt semmilyen reakció az oltás után.ziro4vr írta: Érdekes, ahány idősebb rokon/ismerős kapta a kínait, nulla mellékhatást éreztek, az is érdekes ha ennyire látszólag semmit nem kűzd ellene a test, bár persze van olyan is.
"Louie, I think this is a beginning of beautiful friendship" - Garga Pitic.
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Érdekes, ahány idősebb rokon/ismerős kapta a kínait, nulla mellékhatást éreztek, az is érdekes ha ennyire látszólag semmit nem kűzd ellene a test, bár persze van olyan is.
A pfizert azért megérezte picit mindneki, fiatalabbak jobban, de az normális is.
A pfizert azért megérezte picit mindneki, fiatalabbak jobban, de az normális is.
Nem illik.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Ah, szegény.Dupla D írta: Ahogy írtam korábban az eddig a korát teljesen meghazudtoló nagymamám a második kínai oltás után több, mint két héttel elkapta a vírust. Fizikailag nem súlyosak a tünetei csak nagyon gyenge, állandó hasmenéssel, viszont elég komoly neurológiai problémák vannak jelenleg nála. Semmit nem tud megjegyezni amit mondunk neki, nem tudja kiszámolni hány gyógyszert kell bevenni és miből mennyit. Még a kinyomott gyógyszerek alapján se tudja visszaszámolni mennyi hiányzik a levélből. Bízom benne, hogy ez az agyköd és memóriazavar csak ideiglenes, mert ez az állapot jelenleg ön és közveszélyes.
Bár egy esetből nem lehet kiindulni, de én a kínai oltást nem erőltetném.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Dupla D
- Kedvenc játékosaid: Guti, Carvajal
Ahogy írtam korábban az eddig a korát teljesen meghazudtoló nagymamám a második kínai oltás után több, mint két héttel elkapta a vírust. Fizikailag nem súlyosak a tünetei csak nagyon gyenge, állandó hasmenéssel, viszont elég komoly neurológiai problémák vannak jelenleg nála. Semmit nem tud megjegyezni amit mondunk neki, nem tudja kiszámolni hány gyógyszert kell bevenni és miből mennyit. Még a kinyomott gyógyszerek alapján se tudja visszaszámolni mennyi hiányzik a levélből. Bízom benne, hogy ez az agyköd és memóriazavar csak ideiglenes, mert ez az állapot jelenleg ön és közveszélyes.
"Louie, I think this is a beginning of beautiful friendship" - Garga Pitic.
- h3x0r
A horvátok elfogadják, de gondolom a többi turizmusból elő ország se fogja azt mondani pár millió embernek, hogy a ti pénzetek nem kell.BlancoMark írta: Akik az orosz es a kinai vakcinat kapjak nem tartanak attol hogy az EU-n belul sok helyen nem lesznek engedelyezve igy utazas szempomtjabol mit sem er majd az oltas?
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Németek is lassan elkezdik azt nyomni.Kyller írta:Előbb-utóbb biztos, hogy engedélyezik minimum az oroszt. Az osztrákok most jegyeztek elő több, mint 2 millió adagot, csak arra várnak, hogy engedélyezve legyen. Szerintem csak idő kérdése.BlancoMark írta: Akik az orosz es a kinai vakcinat kapjak nem tartanak attol hogy az EU-n belul sok helyen nem lesznek engedelyezve igy utazas szempomtjabol mit sem er majd az oltas?
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema