Mozi, filmek
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Re: Mozi, filmek
Végignéztem, pont egy 20-30 perc után kezdett kibontakozni. A karakterrajzok nagyon jók, a forgatókönyv erős, a film hossza megfelelő. Minőségi, de az év filmje címtől nálam elég messze van. Erős hetes.
- nmate
Deee én mondtam, csak amíg sok volt a dolgom elfelejtettem leszedni, most meg vidéken a kibaszott tanyasi nettel örülök ha híreket tudok olvasni
Boyhood, Whiplash, Birdman, Calvary, The Best offer, új JL, Locke, John Wick... ezekre van most opcióm. Csak sok pozitív kritika miatt most belevágtam ebbe. Aztán meglássuk.
Boyhood, Whiplash, Birdman, Calvary, The Best offer, új JL, Locke, John Wick... ezekre van most opcióm. Csak sok pozitív kritika miatt most belevágtam ebbe. Aztán meglássuk.
- danianevem
- Kedvenc játékosaid: Puyol, Messi, Koeman, Xavi, Ronaldinho, Cruyff
- Kedvenc csapatod: Barcelona
nmate írta:Ha ennyi Barcás jónak mondja biztos szar. trollolo
A Birdman is jó pedig, a Boyhood már kevésbé. Egyébként ha egyik sem, akkor nézd meg az Ip Man-t, azt mondtad majd írsz róla. Vagy keverlek valakivel?nmate írta:Mivel a Boyhood meg Birdman sem feszegeti különösebben a fantáziámat, üsse kő inkább befejezem ezt.
- nmate
Ha ennyi Barcás jónak mondja biztos szar. trollolo
Mivel a Boyhood meg Birdman sem feszegeti különösebben a fantáziámat, üsse kő inkább befejezem ezt.
Mivel a Boyhood meg Birdman sem feszegeti különösebben a fantáziámat, üsse kő inkább befejezem ezt.
- soadroli
- Kedvenc csapatod: a másik
Szerintem jogos, kurvanagy film.
- danianevem
A történet kibontakozásával arányosan egyre durvul a lelki terror a két főhős között, ha ez az elején nem fogott meg, akkor talán felesleges folytatni. Szerintem erős 8-as a film, Simmons és Teller remekelnek.nmate írta:Whiplasht megnézte már valaki? Jogos a hype körülötte? Ad valami extrát? Belekezdtem de kilőttem kb 20 perc után, addig ezekre negatív válasz jött.
- nmate
Megnéztem a The Gamblert, Mark Wahlberg...láttuk már ezerszer ezt a filmet csak más köntösben. De bőven nézhető, semmi idegesítő nincs benne.
Whiplasht megnézte már valaki? Jogos a hype körülötte? Ad valami extrát? Belekezdtem de kilőttem kb 20 perc után, addig ezekre negatív válasz jött.
Whiplasht megnézte már valaki? Jogos a hype körülötte? Ad valami extrát? Belekezdtem de kilőttem kb 20 perc után, addig ezekre negatív válasz jött.
- h3x0r
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Azt nem mondanam hogy rosszak, csak semmi ujat nem tudnak mutatni. Maga a hangulat a trilogia osszes reszeben ugyanaz. Ha az elso resz nagyon bejott, akkor a kovetkezo kettot is szeretni fogod.messideco írta:Olyan rosszak a folytatásai? Az első nagyon bejött.sonic írta:Jah, detto ugyanaz mint pl az Ocean's eleven. Semmi ertelme az ilyen filmeknel a folytatasnak.
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Roberto Carlos, Modric, Varane, Essien, Ibrahimovic, Yaya Toure, Kroos
Jurassic World spot:
https://www.youtube.com/watch?v=4mvWuky1g0g
https://www.youtube.com/watch?v=4mvWuky1g0g
Taken 4 trailer!Realista24 írta:Az a szöveg a plakáton komoly vagy ps?
Alapból semmi gond nincs a folytatásokkal, nagyon kevés az olyan téma, amit nem lehetne tovább vinni. A Taken vagy az ocean's se ilyen. Akkor van gond, ha szar folytatásokat írnak hozzájuk.
- András93
Eléggé.messideco írta:Olyan rosszak a folytatásai? Az első nagyon bejött.
De hányszor van olyan, hogy a folytatás legalább olyan jó, vagy jobb, mint az első. Nagyon ritkán.
- sonic
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Modric
Inkabb csak a koncepciora utaltam hogy hasonlo. Az elso reszben el lett sutve egy jo otlet, amihez mar nem nagyon van mit hozzatenni. Folytatast csinalni mar erolkodes.messideco írta:Olyan rosszak a folytatásai? Az első nagyon bejött.sonic írta:Jah, detto ugyanaz mint pl az Ocean's eleven. Semmi ertelme az ilyen filmeknel a folytatasnak.
De amugy ja, szerintem gyengek az Ocean's folytatasai.
"..We change the course of history. Everyday people like you and me.."
-
- Kedvenc csapatod: Arsenal
Olyan rosszak a folytatásai? Az első nagyon bejött.sonic írta:Jah, detto ugyanaz mint pl az Ocean's eleven. Semmi ertelme az ilyen filmeknel a folytatasnak.
"And my heart will leave you never."
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
1. Nem néztem.danianevem írta:Az url-cím mindent elárul. :Đ Bár ki tudja, lehet a brainstormingról lopta.Realista24 írta:Az a szöveg a plakáton komoly vagy ps?
2. A harmadik rész után nem csodálkoznék rajta
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- danianevem
Az url-cím mindent elárul. :Đ Bár ki tudja, lehet a brainstormingról lopta.Realista24 írta:Az a szöveg a plakáton komoly vagy ps?
- sonic
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Modric
Szerintem az egesz plakat ps. Must be! Ha ez komoly akkor bajok vannak.Realista24 írta:Az a szöveg a plakáton komoly vagy ps?
Jah, detto ugyanaz mint pl az Ocean's eleven. Semmi ertelme az ilyen filmeknel a folytatasnak.Egyetértek sonic-kal, "egyszeri poénnak" tökéletes volt, a pénzen kívül semmi értelme nem volt folytatni. Na persze a pénz mikor nem elég motiváció.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára sonic 2015. február 1., vasárnap 23:26-kor.
"..We change the course of history. Everyday people like you and me.."
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Az a szöveg a plakáton komoly vagy ps?
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- danianevem
A 4. résznek már van plakátja.
Egyetértek sonic-kal, "egyszeri poénnak" tökéletes volt, a pénzen kívül semmi értelme nem volt folytatni. Na persze a pénz mikor nem elég motiváció.
Egyetértek sonic-kal, "egyszeri poénnak" tökéletes volt, a pénzen kívül semmi értelme nem volt folytatni. Na persze a pénz mikor nem elég motiváció.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Lehet rövidebbnmate írta:Az kreatív.
Forgatókönyvet megnézném azért... nem hinném, hogy sokkal hosszabb, mint amit spoilerbe írtál.
Ilyen szempontból az enyémet is. Én azt vártam,Amugy a varakozasaimat viszont felulmultak.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!hogy őt rabolják el, aztán majd valahogy kiszabadul, menekül, segít a lánya, meg a haverok.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema