Taktikai háború (Legyél Ancelotti)

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
Géci
Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Taktikai háború (Legyél Ancelotti)

HozzászólásSzerző: Géci » 2014. május 13., kedd 15:06

Géci írta:Ki a bigum az a Rodrigo? :|
Közben utána néztem... Benficában van egy saját nevelés, és a hírek szerint hoznánk is Morata helyére. Így már minden tiszta. A kérdés, hogy jó amúgy a srác, vagy hozunk egy Morata 2.0-át!?

Valdano szerint amúgy a Celta elleni meccs célzás volt arra, hogy Ancelotti nincs megelégedve Illarrával, így lehet, hogy nem ő kezd a BL döntőben... A lényeg, hogy baromira meg vagyunk lőve, hogy nincs Alonso :coffee:

Géci
Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos

HozzászólásSzerző: Géci » 2014. május 13., kedd 14:00

Ki a bigum az a Rodrigo? :|

Anis
Kedvenc játékosaid: Drogba, Essien, CR, Di Maria
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Chelsea, Inter

HozzászólásSzerző: Anis » 2014. május 13., kedd 13:45

hunmiller írta:Castillából jövőre nem várható senki a nagyokhoz? (Omar, Burgui, Derik, José Rodr., Willian José /ha élnek az opcióval/ ) ?
- Derikben látnék lehetőséget, de idén nem játszott valami sokat a Castillában (18 meccs, 1500 min), őt ideje lenne egy komolyabb csapatba kölcsönadni, sok lenne benne szerintem. La Liga első osztályba valahova, akár feljutóhoz is. csak hogy ne a másodosztályba [már ha bentmaradnak] szerencsétlenkedjen 21 évesen.
- José lenne a másik akit ideje lenne megnézni mit tudna komolyabb szinten. Granero és De La Red mintájára egy Getafe szintű csapathoz adnám kölcsön első körben. Ő "csak" 20 éves lesz idén év végén (december), így esetleg még egy évet maradhat a Castillában - már ha nem esnek ki. Ha igen azon nyomban adnám kölcsön.
- Omar most vasárnap lesz 21 éves, szóval nála is határeset. Ha bentmaradnak esetleg maradjon még egy évet, de ha nem akkor eladni vagy kölcsönadni. semmi értelme a harmadosztályban porosodni, annál azért jobb.
- Burgui szerintem nem szint, ahogy a legtöbben most a castillában. ha a castilla kiesik akkor szerintem a két brazil kölcsönjátékos: Pablo és Willian José sem maradnak, minek?!
- Lucas még az aki a jobbak között van szerintem, ő támadó kp/szélső és már 23 lesz nyáron.
- Diego Llorente Nacho-hoz hasonlóan bárhol bevethető védő az akire pár éven belül mindenképpen számítanék a nagycsapatnál, ha és amennyiben lesz üresedés (Arbeloa vagy addigra Coe [remélem nem], vagy bármi más)

Szóval szerintem most nem jön fel senki sem.

Toti írta:iker, lopez, ?
carvajal, arbeloa, pepe, ramos, varane, nacho, coentrao, marcelo
dm, xabi, modric, pogba, rakitic, isco
bale, jesé, cr, ?
benzema(?), rodrigo
Tökéletes! Rodrigo jobb és tapasztaltabb már mint Morata, mondhatni minőségi előrelépés. Rodrigo meg csatárként (Benz helyett) és a szélen is használható szóval két poszt (két legyet egy csapásra). Illetve Isco is feltolható az előtte lévő 3-ashoz. Rakiticet mindenképp elhoznám ha lehetséges, Modric mellett és mondjuk Pogbával jó trió lennének.
csak sajnos Illarrától kéne megszabadulni először, illetve Casemiro is itt van még, aki sztem még marad. Bár már korábban is vitte volna őt az Inter és asszem a Milan is. bárcsak őket el lehetne passzolni és jönne a francia+horvát páros a kp-ra.
FERRARI - MSchumi - Alonso - Kimi - Federer - Kobe - LeBron

London is BLUE
GO BLUES, HALA MOU!

hunmiller
Kedvenc játékosaid: Raúl, Higuaín
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Ferencváros, Green Bay Packers

HozzászólásSzerző: hunmiller » 2014. május 13., kedd 13:32

Castillából jövőre nem várható senki a nagyokhoz? (Omar, Burgui, Derik, José Rodr., Willian José /ha élnek az opcióval/ ) ?

Toti

HozzászólásSzerző: Toti » 2014. május 13., kedd 12:35

iker, lopez, ?
carvajal, arbeloa, pepe, ramos, varane, nacho, coentrao, marcelo
dm, xabi, modric, pogba, rakitic, isco
bale, jesé, cr, ?
benzema(?), rodrigo

sztem jó lenne :mrgreen:
védelmet nem bontanám, kpra hoznám pogbát, rakiticot, egy sorral feljebb nagyon faszák vagyunk, a kérdőjeles emberke lehet felőlem isco is, v mi tuti kiskirály, mint jesé. dm-et nem írom oda, mert, ha a faszi megint odakerül egy sorral fentebb, akkor elborul teljesen. előre jöjjön csak rodrigo, benzema kérdőjele pedig azt takarja, h v marad ő (így több cash egy izmos kp-ra vagy jöjjön vki, de akkor a francia valszeg megy).

még az a lehetőség van, h dm-et elpasszoljuk (amit sajnálnék) és a súlyos milliókból jöhetnek az emberkék, viszont illarra maradhat. :lol:

uh, a herceget majdnem elfelejtettem, de azért nem írtam oda, mert én bízom benne, h lesz olyan akire rábírjuk sózni. :mrgreen: szóval out: casemiro, dm v illarra, khedira és morata.
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91

R.M.C.F
Kedvenc játékosaid: Sergio
Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. május 10., szombat 21:46

Hehe: nem arra írtam. hanem arra hogy atletizálunk.....egy fenét. ez a foci törte meg a félpályán tutujgatást. A BM elleni góljaink meg. ....főleg a 3. az maga a foci.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.

R.M.C.F
Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. május 10., szombat 21:43

Csoki: és ha azt mondanák? pont ez a lényeg. a kisklubok kevés jogdijjal rendelkeznek igy az értékesítésből élnek. had mondják, legalább hamar tiszta lesz a kép hogy mi árán veszünk.......kis eltéréssel.

CS0ki

HozzászólásSzerző: CS0ki » 2014. május 10., szombat 11:09

megnéztem Agüero sérüléseit a transfermarkton de ott csak 2012-ig visszamenőleg vannak jegyezve, ATMA-ban is ennyire sérülékeny volt vagy ez valhogy a PLben jött ki nála?
Meg lehet nézni, hogy meliyk meccsen játszott korábban. Első 3 évében gyakorlatilag csak eltiltás miatt hagyott ki meccset a bajnokságban. Igazából ebben a szezonban jött ez a folyton sérült időszaka, előtte csak hébe-hóba volt ez.
Másrészt,ha túlzottan drágán veszünk megint játékost,akkor elesünk megint több kiegészitő embertől,mert arra már nem fussa.......ha benzema eladási értéke 40-50 milla,akkor suarez értéke 60 és PONT. Nem 85. Ez értelmetlen,és aránytalan dolog.
Ha nekem a pool azt mondja suarez 85 öt ér,akkor én megkérdem,szerintetek benzema mennyit? 70?Mert ha 70ért eltudom adni,akkor jöhet az uru annyiért,de ha benzema 50ért megy el,akkor max 60at adok.....ez üzlet,ha kell,kell....ha nem nem.....sokat nem szaroznék.
Ők meg mondanák, hogy kössz, nem! Én is azon a véleményen vagyok, hogy ne fizessünk 100 milliókat egy újabb játékosért. De Suarez szerintem csak akkor fog jönni, ha van kivásárlási ára.

BBeno

HozzászólásSzerző: BBeno » 2014. május 10., szombat 9:36

megnéztem Agüero sérüléseit a transfermarkton de ott csak 2012-ig visszamenőleg vannak jegyezve, ATMA-ban is ennyire sérülékeny volt vagy ez valhogy a PLben jött ki nála?
GARETH:coffee:

RONCI A LEGENDA

Grande Pipita Higuaín

Ronaldo: Özil zseni

VAR<3

18/19: Perez nagy éve .lol. P3/L16/SF

Götze Gareth ReusRashford KdB Hazard Sterling Lukaku Mario Pogba Sané James Jesús

hehe
Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.

HozzászólásSzerző: hehe » 2014. május 10., szombat 9:10

nem válaszoltál még a kérdésemre RMCF :D
nem kötekedni akarok, csak érdekel miért tartod hülyeségnek.

sztem akármilyen formációban és felállásban játszhatunk, ha megvan a megfelelő stílus és felfogás hozzá. ez utóbbi két dolog sokkal nagyobb halmaz, mint a formáció és a várhidipetyás bábutologatás.
(lásd brazilok nyertek vébét 424-gyel, 352-vel és 442-vel is. idén 4231-el fogják nyomni vagy 433-mal, de a stílus és felfogás ugyanaz, ami a brazil focit felemelte a világ tetejére.)
Kép
Kép
Kép

nmate
Kedvenc játékosaid: Arbeloa

HozzászólásSzerző: nmate » 2014. május 9., péntek 21:58

ziro4vr írta:...
R.M.C.F írta:...
Kb egyetértek mindkettővel, kivéve ha BL-t nyerünk, akkor azért meghúznám pár 18 év körüli tehetség leigazolását, és eladnám Khedirát, Moratat (mondjuk őt mindenképp), Coentraot és talán Casemirot. Hajtós fiatalokkal fent lehetne tartani a versenyszellemet.

R.M.C.F

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. május 9., péntek 21:38

, Kun porcelán, Ibra öreg, Falcao lehet már 40 múlt, Cavani ronda..
A vége nagyon bejön. :D :D miért lényeges? :D :D

szerintem a bármennyiért az nem lenne okos dolog,egyrészt ha túlzottan drágán vásárolunk,akkor az felfelé generálja az eladó árakat,ugye ez már megtörtént,de egy okos koncepcióval ezt egy szezon alatt tudatni lehet a többi klubbal,hogy a madrid mától nem fejős tehén,vagyis bejelentkezni azokért akiket szeretnénk,és konkrét normális ajánlatot letenni az asztalra,és abból nem engedni sokat.
Idővel ez tiszta képet ad az akaratunkról. nekünk van pénzünk,akkor majd mi diktálunk.
Másrészt,ha túlzottan drágán veszünk megint játékost,akkor elesünk megint több kiegészitő embertől,mert arra már nem fussa.......ha benzema eladási értéke 40-50 milla,akkor suarez értéke 60 és PONT. Nem 85. Ez értelmetlen,és aránytalan dolog.
Ha nekem a pool azt mondja suarez 85 öt ér,akkor én megkérdem,szerintetek benzema mennyit? 70?Mert ha 70ért eltudom adni,akkor jöhet az uru annyiért,de ha benzema 50ért megy el,akkor max 60at adok.....ez üzlet,ha kell,kell....ha nem nem.....sokat nem szaroznék.
Nincsen azért akkora különbség a két alak között,bár tény,hogy az uru jelenleg a legjobb támadó,és nem csak formailag,hanem mentálisan is,lelkes,hajt,akar....fut mint a tej 90 fok fölött.
Ha megvesszük suarezt(én szeretem egyébként a játékát,ráadásul nem csak centert tud játszani,hanem éket,vagy szabadon mozgót center mögötti támadót is),akkor jesé majd eléggé mögé szorul,mármint suarezt,cr-t,balet,benzt játszatni kell,én úgy tereznék,hogy minden jesén múljok,nekem bizonyitott a faszi.......ha nyárra rendeződik,és látszik a rendezett forma,akkor halványabban mennék neki a nyárnak,ha jesé még semmi,és ha bizonytalan is kicsit,akkor komolyabban odalépnék a támadósor erősitésére,mert morata kb annyi mint ha én beállnék.....a labda tőlem is eltudna pattogni,és 16ról rátudnám küldeni ahelyett hogy balosra letoljam a kapussal szemben érkező CR-nek.

A kp-a is fontos,nekem ott lenne egy erős vételem,khedirát akkor adnám el,ha 20 fölött kapok érte,alatta nem éri meg, cserének nem rossz,DM ls modric okés,alonso helyett illarra karcsú.....

A kpára kellene egy jó ember,és akkor Dm küzdjön meg a kp-ás helyért,ha megy megy,ha nem akkor támadó csere lenne,ami nekünk azért annyira nem rossz,és akkor már nem is annyira perdöntő a támadóvétel,mert ott lenne dm és jesé......

vagyis:
a tuti ötlet egy szuper kp-ás vétele.....ezzel sokat nyernénk.

RealMiki
Kedvenc játékosaid: Raúl

HozzászólásSzerző: RealMiki » 2014. május 9., péntek 20:43

Írtam már korábban az idei átigazolási szezonról,most kifejteném kissé bővebben is.

Régóta jellemző ránk, hogy az átigazolásainkat a kezdőcsapat/keret aktuális hibáinak kijavítása mozgatja.Több éves távlatban szemlélve méregdrágán, meggondolatlanul, koncepció nélkül igazolunk új játékosokat. Ennek az az oka, hogy 2002 óta Madridban mindenki a tizedik bűvöletében él, ami egy idő után görcsös hajszolásba csapott át.
(Calderón megpróbált hosszú távú stratégiát alkalmazni,de ő egész egyszerűen alkalmatlan volt a Real Madrid vezetésére.)

Remélhetőleg sikerül végre bl-t nyerni és ezzel felszabadulni a tizedik trófea okozta nyomás alól. Most itt lenne az ideje a hosszú távú építkezésnek.Ha nyerünk is 24-én, olyan csapatot szeretnék látni, amelyik képes tartósan uralni a világfutballt.

Nyomokban sem látható az új, zseniális képességekkel megáldott csatárgeneráció, a következő 5-10 évben a topcsapatok közötti különbséget a középpálya minősége jelenti majd.
Emiatt az összes elérhető középpályás-ígéretet meg kell szereznünk.

2015 nyarára a középpályánk egyetlen fix pontja Modric lesz.
Xabi Alonso kifelé megy már,jó, amíg van, de építeni rá már nem lehet.
Ami DM-et és a tavaszi kiváló formáját illeti, szerintem ez a vezetőség eladással kapcsolatos fenyegetésére adott reakciója.Amikor fizetésemelést akart,ugyanígy teljesített.
Amint stabilizálódik a helyzete, újra visszaesik majd.
Én csak a 12. játékos szerepét szánnám neki.

Mivel a középpályás- ígéretekből 2 már itt van, idén nyáron nem hoznék senkit.
Az első évet megkapják a beilleszkedésre, a másodikban kell bizonyítaniuk.
Ugyanakkor eddig úgy tűnik, hogy Isco a támadóhármas alternatívája lehet,míg Illarra nem Real- kezdőszint.

A további három ígérettel előszerződést kell kötni 2015 nyarára.Perez a játékosok elcsábításában átlagon felüli, ez nem jelenthet gondot valakinek, aki a Barcelona csapatkapitányával nyitott.

A Modric melletti két posztra három fő kell.Egyrészt azért, mert ígéretekről van szó, másrészt, mert Gündogan sérülékeny.

Ha csak Pogbát igazoljuk le, és őt is idén, az kockázatos.A személyiségével problémák lehetnek.Anelkát a madridi közönség egy év után kiutálta.Ez a kockázat nem anyagi természetű, a PSG bármikor kivásárolja tőlünk. A gond az,ha elhozzuk Pogbát, időközben Kroos pedig befut Manchesterben, Gündogan pedig Barcelonában.
Akkor megint nézhetjük Khedirát a kezdőben és várhatunk az új középpályások felbukkanására.

Emellett a Kroos-Pogba-Gündogan trió egy év múlva fele annyiba kerül majd, mint Pogba egyedül idén.

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. május 9., péntek 19:37

Kapuban: megvagyunk, Iker menne nálam kezdőként, ugyanakkor ha visszaesik, akkor ugyanúgy pad. Nincsenek bérelt helyek. Lopez ha nagyot akart volna még lépni, azt már meg kellett volna tennie szerintem, most már marad, a kupa lehet az övé.
Hátul jobbos oké, középen oké, Coentrao ha akar akkor maradjon, Marcelo zsákbamacska milyen lesz ősszel, kell mögé valaki. A középen lévő 4 ember tökéletes..Jobboson Carvajal szépen fejlődik, ő az alap, Arbeloa meg cserének jó.
KP: 3 kezdőhellyel számolva: DM maradjon csak, hasznos ember, a taktikai variációk száma bővül vele, kűzd, fut, agya nem lesz, de van helyette agy a kp-n. Iscot fejleszteni kell, nem lenne jó ha elözilesedne. Modric alap, Xabi még egy évet legyen. Illarra, tőlem igazság szerint mehet, amiben fejlődnie kéne, abban 24-5 évesen szerintem itt már nem fog. Khedira/Casemiro közül az egyik maradhat padozni, a némettel talán jobban járnánk, epizódistának nem rossz ő, de ha valaki vinni akarja jó áron, akkor hajrá. És akkor ide kell egy bitang arc, aki egy alternatív világban Yaya, egy másik világban Vidal, de a mi világunkban szerintem Pogba lesz igen magas áron..
Előre:BBC, mögéjük Jesé, bár vele félig lehet most számolni, kell egy rutinos, de nem vénember cserecsatár (Drogba, Klose kíméljen ((sajnos))) aki új színt tud hozni a játékba, akiben benne van a gól bármikor, akiről bepattan aminek be kell. Ki ilyen? Egy Mandzukic-Gomez hibrid, aki nem tudom ki lehetne. Illetve még egy cserét ide el tudnék képzelni, Jesé állapotától függően, augusztusban átgondolni, aztán kölcsönbe valaki, vagy ha van tehetség akkor azt felhozni, vagy egy Altintop-féle, csak nála azért jobb ember, aki tűri a padot, de benne van a gól is, ha pályára lép.

Suarez: ő az egyetlen, akit ha egyénként mérünk össze, bármikor bármennyiért elhoznám Karim helyett, Kun porcelán, Ibra öreg, Falcao lehet már 40 múlt, Cavani ronda..de van ez a BBC, amiben CR eredményesebb, mint bárki más, amiben Bale is hozza a számokat, jövőre többet is fog, szerintem jobb játékkal már, és van Benzema, aki a híd, aki a fokhagyma a lángosban..és akinek vannak hiányosságai, amiket a vámpír eltűntetne, de kreálna újakat. Nem egyszerű a helyzet, Pogbára rá kell menni, aztán ha normális összegért meg tudnánk szerezni, akkor esetleg megnézni mennyit érne Benzema, és ha nincs túl nagy különbség az ő eladási és Luiz vételi ára között (20 milla mondjuk, vagy 15 mit tudom én) akkor megfontolni. De én személy szerint beérem annyival, ha jön egy bitang kp, jön egy értékelhető cserecsatár, és esetleg még egy mindenes a támadóharmadba.
Nem illik.

nmate

HozzászólásSzerző: nmate » 2014. május 9., péntek 19:22

Kommentáld topicba szántom, ott meg akadnak páran. De itt is felmerül a kezdőkben.

madridronie
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo & Sergio Ramos, Benzema, Modric, Kroos, Marcelo (Ronaldo, Figo, R. Carlos, Beckham, Zidane, Guti, Kaká, Xabi Alonso & Totti)

HozzászólásSzerző: madridronie » 2014. május 9., péntek 19:19

Nem tudom, miért hiszitek még mindig, hogy Suarez megoldaná a problémáinkat.

De ki hiszi ezt, én sehol nem látok ilyet leírva?
Elmenne 80 milla egy csatárra és még mindig csak másfél középpályásunk van.
Én ahogy látom Suárez, Pogba duó volt a kiindulási pont és alapfelvetés (ahogy arról a pletykák is szólnak). Úgy tűnik egyébként, hogy ha akarjuk a Casemiro, Khedira, Illarra hármas bármelyikén könnyűszerrel túladhatunk, mert érdeklődő akadna bőven és az olaszok szerint Di Maríat is vinné a Juve! Nálam a jövő évi kp. sor egyébként: Modric, Xabi Alonso, Pogba, Di María, Illarra és/vagy Khedira, Isco lenne!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára madridronie 2014. május 9., péntek 19:23-kor.
bekk: Hakimi&Davies
támadó: Mbappé

Ronaldo ◄ The number one influence ► ★★★★★

Ronaldo Fenomeno vs Cristiano Ronaldo ● The Battle For The Name ● Best Skills

Courtois-Hakimi,E.M.,Alaba,Davies-A.T.,E.C.,J.B.-ViniJr.,Mbappé,Rodrygo

RealMadrid

"Cristiano es un extraordinario Comandante"

nmate

HozzászólásSzerző: nmate » 2014. május 9., péntek 18:59

Nem tudom, miért hiszitek még mindig, hogy Suarez megoldaná a problémáinkat. Elmenne 80 milla egy csatárra és még mindig csak másfél középpályásunk van.

hehe

HozzászólásSzerző: hehe » 2014. május 9., péntek 18:51

miért?
Kép
Kép
Kép

R.M.C.F

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. május 9., péntek 18:44

Hülyeség.

hehe

HozzászólásSzerző: hehe » 2014. május 9., péntek 18:42

tökmindegy milyen felállásban nyomjuk, ha nem megfelelő a stílus, felfogás és percmenedzsment.
suarezzel és pogbával is lépni nem bíró, agyonhajszolt, kifacsart csapat lesz jövő ilyenkor, ha inkább atletizálni akarunk labdarúgás helyett.
Kép
Kép
Kép

Vissza: