Politika

Filmek, zenék, könyvek, off... Egyszóval minden más.
sander
Kedvenc játékosaid: Varane
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Politika

HozzászólásSzerző: sander » 2022. augusztus 7., vasárnap 9:55

gutihaz14 írta:
hehetheoriginal írta: ez a kedvencem.
Meg van cafolva, ott a bizonyitek, hogy benyelted a fake newst, de nem, lenyegtelen, dogoljon meg :lol:

Mindegyik ezt csinalja, ilyen hireken pörög, ez tölti ki a hétköznapokat, gg :lol:
milyen bizonyitek es milyen fake news. 2 kep van az egyiken rengeteg ures szek a masikon nem. miert hinnek annak amit ok tesznek ki mikor akkor is hazudnak mikor kerdeznek? miert ne hihetnek annak a kepnek ahol szinten o beszelt es ures szekek tomkelege volt. azert lenyegtelen mert itt mar eldonteni hogy mi volt valojaban nem lehet. [url][u][b]sot mondhatjuk azt is hogy m ... ak[/b][/u][/url].... milyen fakenews ember....raadasul mti megagyar hirlappal akar cafolni??? :lol: :lol: megcafoltak ja :lol:

https://mandiner.hu/cikk/20220805_orban ... pac_beszed

sajnos nem találtam olyan külföldi videot ahol a közönség is látszik így csak ezt tudtam, de van ittis video.(látszik OV, és látszik a közönség is egyszerre!!!!)

Hadhází képéhez annyit tennék hozzá hogy azt egy műsorbol vágták ki.
itt a video -> https://www.youtube.com/watch?v=bIJ8kKXtu1c
Senki nem tart beszédet amikor a képet kivágják.

Vágó úr képéhez is annyit tennék hozzá hogy ügyesen össze lett vágva, de senki nem tart ott sem beszédet, üres a színpad.

Egyik pillanatban azt mondod hogy senki nem volt, mostmeg azt mondod hogy voltak ott csak kimentek cigizni. Azért ez kicsit furcsa. Nem lehet cáfolni téged a Magyar Hirlappal ? A Telex, HVG, index, magyar narancs, népszava, magyar hang, kontra stb..... biztos mindig a full igazságot írja, a cikkekben fel sem merül a propaganga mert ők a független sajtó, habár jót nem lehet olvasni a magyar jobboldallal kapcsolatban. Ezek az újságok mosdatják a mai Jobbikot :lol:

Bencze
Kedvenc játékosaid: Benzema, Valverde
Kedvenc csapatod: Tippelj :)

HozzászólásSzerző: Bencze » 2022. augusztus 7., vasárnap 9:31

Azt is irta itt valaki, hogy egy kisebb teremben tarotta a beszedet, de az a legnagyobb podium volt ahol kormanyzok es kongresszus tagok is beszeltek. Sajnos az itteni jobb oldal peldakent tekint a torpere, ugyhogy semmi meglepo abban, hogy a nagyszinpadon haknizott.

Karim the king
Kedvenc játékosaid: Karim

HozzászólásSzerző: Karim the king » 2022. augusztus 7., vasárnap 9:30

Istenem! Azon kéne elgondolkozni basszameg, hogy itt tart 2022ben a magyar "nyilvánosság", hogy az egyik azt mondja hogy 62en voltak , a másik meg hogy 2-3 ezren, mindezt úgy, hogy a helyszínen volt kb. 10db 4K kamera, kb 50 fotós és ment élőben a közvetítés. Biztos ez is Gyurcsány hibája verjem az anyukája szájába, de mégis csak döbrögi kormányoz 12 éve itt... hogy akarunk akkor fontos kérdésekről dönteni, ha annyiról nem tudunk infot kapni ,hogy 60an voltak vagy 3ezren egy kurva beszéden. Szégyen az egész ahogy van. :cens:

gutihaz14

HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2022. augusztus 7., vasárnap 8:30

hehetheoriginal írta:
de igazabol lenyegtelen
ez a kedvencem.
Meg van cafolva, ott a bizonyitek, hogy benyelted a fake newst, de nem, lenyegtelen, dogoljon meg :lol:

Mindegyik ezt csinalja, ilyen hireken pörög, ez tölti ki a hétköznapokat, gg :lol:
milyen bizonyitek es milyen fake news. 2 kep van az egyiken rengeteg ures szek a masikon nem. miert hinnek annak amit ok tesznek ki mikor akkor is hazudnak mikor kerdeznek? miert ne hihetnek annak a kepnek ahol szinten o beszelt es ures szekek tomkelege volt. azert lenyegtelen mert itt mar eldonteni hogy mi volt valojaban nem lehet. sot mondhatjuk azt is hogy mikor elkezdte mieg sokan voltak de ennyi faszsag utan inkabb kimentek cigizni minthogy a dobrogit hallgassak.... milyen fakenews ember....raadasul mti megagyar hirlappal akar cafolni??? :lol: :lol: megcafoltak ja :lol:
valamelyik univerzumban: :box:
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---

edzo: xabi apo

Karim the king
Kedvenc játékosaid: Karim

HozzászólásSzerző: Karim the king » 2022. augusztus 7., vasárnap 8:19

sander írta:
gutihaz14 írta: az megvan hogy allitolag a dobrogi befizette magat arra a sotet texaxi konferenciara ? :lol: :lol: :lol: az mellekes hogy kb 60 ember volt kivancsi a grazi klinikai emlekeire

direkt nem is magyar oldalt kerestem, a képet ajánlom figyelmedbe ->

https://rmx.news/hungary/orban-captured ... te-speech/
sztem kicsivel többen voltak mint 60an. De Hadházy meg a Vágó biztos ott volt és csináltak jobb képeket.

Különben sokszor nem értem hogy sokan azt mondják hogy micsoda propaganda megy itt, közben meg ugy erzem hogy akik ezt hangoztatják azok észre se veszik hogy ők is ugyanugy propagandát olvasnak.
Hadhazy videót rakott ki, hallatszik hogy olvassa a beszédét. Hogy lehet ezt propagandának nevezni??? Összehasonlítani egy olyan cikkel amiben egy sima angol fordítása áll egy fidesz propagandának (hirlap) , egy MTI FOTÓVAL. Ami ugye ugyancsak propaganda. Nem értem a kettőt ,hogyan lehet osszemosni és egyáltalán mi a vita tárgya. Leszarták magasról, mintahogy egész Európában is minden normális kultúrált, nem neofasiszta politikus. A jelenlevő pár ember 80%a azt se tudta valszeg hol van Magyarország.

hehetheoriginal
Kedvenc játékosaid: elfenomeno

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2022. augusztus 7., vasárnap 6:39

de igazabol lenyegtelen
ez a kedvencem.

thereisonly1ronaldo

gutihaz14

HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2022. augusztus 7., vasárnap 5:51

sander írta:
gutihaz14 írta: az megvan hogy allitolag a dobrogi befizette magat arra a sotet texaxi konferenciara ? :lol: :lol: :lol: az mellekes hogy kb 60 ember volt kivancsi a grazi klinikai emlekeire

sztem kicsivel többen voltak mint 60an. De Hadházy meg a Vágó biztos ott volt és csináltak jobb képeket.

Különben sokszor nem értem hogy sokan azt mondják hogy micsoda propaganda megy itt, közben meg ugy erzem hogy akik ezt hangoztatják azok észre se veszik hogy ők is ugyanugy propagandát olvasnak.
forras magyar hirlap a kep meg mti...

en ebbol indultam ki nem tudom megnyilik e nektek

https://media.discordapp.net/attachment ... nknown.png

de igazabol lenyegtelen mert ami a lenyeg hogy ugyanugy vegighazudta az egész beszedet mint a kampanyat. es elment amerika legostobabbjaihoz, befizette magat hogy kiszinezve standupoljon egyet

zoli0415

HozzászólásSzerző: zoli0415 » 2022. augusztus 7., vasárnap 5:03

Ezt a beszélgetést olvasva olyan érzésem van mint anno mikor egyedül vidékiként bekerültem Pestre a Gundelba felszolgáló tanulónak a csupa városi közé és megvoltak győződve róla, hogy úgy élünk mint az indul a bakterházban. Már akkor is szánalmasnak tartottam és harag helyett sajnálatot éreztem irántuk.

sander
Kedvenc játékosaid: Varane

HozzászólásSzerző: sander » 2022. augusztus 6., szombat 23:32

raul 4 ever
Kedvenc játékosaid: Carvajal, Eder, Alaba, Mendy, Case, Modric, Kroos, Fede, Vini, BigBenz

HozzászólásSzerző: raul 4 ever » 2022. augusztus 6., szombat 23:13

ANDS írta: *figyelni fogjuk, mennyi gáz fogy, hogy bent maradjunk a kedvezményes árban,
feljebb öltözünk, meg használni fogjuk a klímákat is kiegészítő fűtésnek. De 130 m2 a ház alapterülete, most szigeteljük a födémet, aztán remélhetőleg a homlokzatot is.

Hány fokon tartja itt a többség a házat?
Mi a 120m2-ből 30-at nem fűtünk, a déli fekvésű hálóban van a termosztát, ahol 20,5 fokot tartunk. Szerintem a házunk jól szigetelt, van álmennyezet is, és így a lakossági átlag alatt vagyunk..
Persze van benne csalás, mert amikor hétvégenként feleségem főz a nappali + az előszoba radiátorait (ami egy légtér a konyhával) elzárjuk, akkor a főzőlap és a sütő "fűtenek" (villanyszámlán látszik is), de sztem ez a 20 fok körüli érték bőven elég, pedig feleségem egy fagyosszent :D
2021 04 20 - Ceferintakaroggy

2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid

M1Ö
Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi

HozzászólásSzerző: M1Ö » 2022. augusztus 6., szombat 20:59

hehetheoriginal írta:Nem tudom ki gunyolodott, en biztos nem.
Ne keressek már vissza hehe, nem tudom őket idézni, már annyi hsz pörgött.
nmate írta:öreg
nmate írta:pajti
Egyem a szívedet, de én személyeskedek :) Értettem mit írtál, ezért reagáltam úgy, ahogy. Mert magas lóról általánosítasz. Lehet van pár ismerősöd aki így oldja meg, ettől még nem így megy. És azt se írtam, hogy azt mondtad, hogy szerinted így kell, ezt nem is értem honnan veszed.
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero

nmate
Kedvenc játékosaid: Arbeloa

HozzászólásSzerző: nmate » 2022. augusztus 6., szombat 20:52

M1Ö írta:
nmate írta: Off, de vidéken (falun) sok olyan is van, hogy erdész haver, hamar szól neked, hogy itt lehet fát szedni, vagy ekkor meg akkor lesz rönk tölgy, 7 köb, kell-e? Cserébe meg főzöl neki pálinkát, meg szereled az autóját, mittomén
Ja... Pont így megy. Nyílván, mert volt egy ilyen tapasztalatod. :) Marky-t meg pláne hehét nem is idézem. Ezt a 1,5 oldalt rossz volt olvasni. Hát mi a faszom ez a kibaszott nagy sznobság? Nagyon nem érzékelitek azt, hogy mi van akkor, ha szar van... Kiserik, köszi, hogy legalább te képbe vagy és nem 90000000 méter magasról beszélsz. :shutup:
Sznobság lol, semmit nem tudsz öreg. Írom, hogy saját tapasztalat es írom hogy hány ilyen ember van még. Nem azt mondtam, hogy így kell, csak hogy sokan vannak így. Ne személyeskedj pajti.

hehetheoriginal

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2022. augusztus 6., szombat 20:34

Nem tudom ki gunyolodott, en biztos nem.

De amig leszavaz mindenki erre a politikai garniturara, nem tudom igazan sajnalni, de lehet en vagyok a vérgeci.
az megvan hogy allitolag a dobrogi befizette magat arra a sotet texaxi konferenciara ? :lol: :lol: :lol: az mellekes hogy kb 60 ember volt kivancsi a grazi klinikai emlekeire
sokan, igy te is ugy tunik benyelte ezt, vannak eredeti fotok a helyrol, meg vmi masik teremrol, amiben a 60 ember van, nem ugyanaz a helyszín. Legalabbis amit en lattam, lehet azota mar kiderult az igazsag, nem tudom nem is erdekel
De ezzel mulnak a hetkoznapok, ilyen semmi dolgokon lovagol mindenki, aztan a lenyegi dolgok, problemak sose lesznek megoldva
thereisonly1ronaldo

gutihaz14

HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2022. augusztus 6., szombat 20:27

az megvan hogy allitolag a dobrogi befizette magat arra a sotet texaxi konferenciara ? :lol: :lol: :lol: az mellekes hogy kb 60 ember volt kivancsi a grazi klinikai emlekeire

M1Ö

HozzászólásSzerző: M1Ö » 2022. augusztus 6., szombat 20:26

hehetheoriginal írta: Na de keremszepen, akkor miert kell ujra 2/3adot csinalni?
Mert a szaros csóró család akin gúnyolódtok össze vissza, örül ha kap 1 évben 5 mázsa fát ingyen. De miért nem váltanak klímára?!?! :roll: Édes faszom... Lényeg a lényeg, hogy kicsit gondolkodjatok már mielőtt ítélkeztek, mert ezek szerint (hál' Istennek) fogalmatok sincs róla, hogy mennyi nyomorult élet van ebben a rohadt országban.
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero

hehetheoriginal

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2022. augusztus 6., szombat 20:13

M1Ö írta:
nmate írta: Off, de vidéken (falun) sok olyan is van, hogy erdész haver, hamar szól neked, hogy itt lehet fát szedni, vagy ekkor meg akkor lesz rönk tölgy, 7 köb, kell-e? Cserébe meg főzöl neki pálinkát, meg szereled az autóját, mittomén
Ja... Pont így megy. Nyílván, mert volt egy ilyen tapasztalatod. :) Marky-t meg pláne hehét nem is idézem. Ezt a 1,5 oldalt rossz volt olvasni. Hát mi a faszom ez a kibaszott nagy sznobság? Nagyon nem érzékelitek azt, hogy mi van akkor, ha szar van... Kiserik, köszi, hogy legalább te képbe vagy és nem 90000000 méter magasról beszélsz. :shutup:
Na de keremszepen, akkor miert kell ujra 2/3adot csinalni?
Mondanam, hogy akkor egye meg mindenki, karorvendhetnek itt igazi geci módra, csak ez mar kurvara nem vicces.
Nem baj főispán ur jol megmondta a cpacen, minden a legnagyobb rendben.
Megmentunk minden csaladot,.senkit nem hagyunk az ut szelen.
thereisonly1ronaldo

M1Ö

HozzászólásSzerző: M1Ö » 2022. augusztus 6., szombat 19:38

nmate
Kedvenc játékosaid: Arbeloa

HozzászólásSzerző: nmate » 2022. augusztus 6., szombat 18:07

Off, de vidéken (falun) sok olyan is van, hogy erdész haver, hamar szól neked, hogy itt lehet fát szedni, vagy ekkor meg akkor lesz rönk tölgy, 7 köb, kell-e? Cserébe meg főzöl neki pálinkát, meg szereled az autóját, mittomén. :D Én amikortól már meg tudtam emelni egy méter fát, mentem ki faterral szedni, meg jött a család, 2-3 fűrész, többiek rakták és nyomtuk. De még idén is tudtunk ilyet szerezni, mentünk is. Bár már annyira nem éri meg, de így könnyebben lehet hozzájutni. 3-4 hétvége alatt szokott összejönni 3 autó (IFA :D) fa.

A lényeg, sokan még így szerzik mai napig, de ez is kereset es foglalkozás függő.

Marky
Kedvenc játékosaid: R9, CR7, Benzema, Marcelo
Kedvenc csapatod: csakamadrid.

HozzászólásSzerző: Marky » 2022. augusztus 6., szombat 16:43

k!ll3rcsöcs írta: Pista bá és Bözsi néni, Lakatos Hoszéármándó és kiccsaládja, és mind a 2-3 millió ember aki létminimum közelében tengődik, pont azon agyal, hogy a félretett 50 ezer forintból beruházzon 1-2 milliót fűtés korszerűsítésre, mert az milyen jó és a fa amúgy is füstöl és milyen káros a környezetre. Ugyanmár
Ok eddig is tuzeltek mindennel, ami egheto volt. Akik most hirtelen felvasaroljak a tuzeloeszkozoket, azok pont nem ez a reteg.

Impostor
Kedvenc játékosaid: Figo, Ramos, Carvajal, Modric, Marcelo, Nacho
Kedvenc csapatod: RM

HozzászólásSzerző: Impostor » 2022. augusztus 6., szombat 16:24

k!ll3rcsöcs írta: Pista bá és Bözsi néni, Lakatos Hoszéármándó és kiccsaládja, és mind a 2-3 millió ember aki létminimum közelében tengődik, pont azon agyal, hogy a félretett 50 ezer forintból beruházzon 1-2 milliót fűtés korszerűsítésre, mert az milyen jó és a fa amúgy is füstöl és milyen káros a környezetre. Ugyanmár
+1

Még az eddigi "jó világban" nálunk pl. 4 után nem lehetett télen nem hogy szellőztetni, de kimenni se, mert kb szörnyethalsz olyan büdös füst terjengett a szabadban. No nem fa füst, hanem az égetett szemét és rongy keveréke.
A közeli kisboltnál már elcsíptem egy beszélgetést ahol már ment a tipposztás, hogy melyik autó műszerfalával lehet a legjobban tüzelni, de csak akkor ha kifelé fújja a szél különben feljelentenek.
Namármost ha ennyire drága lesz a fűtés, pont leszarják merre fúj a szél, eltüzelnek mindent is...
Egyrészt megértem őket egy szintig, mert megfagyni azért nem kellene...de mondjuk azért 35 fokot csinálni se, mert ismerek ilyet is...
De pl. ha saját példámat nézem, én meg az asszony felöltöznénk oké, de van 2 ovis gyerek is akik téli szezonban kb non-stop betegek mert hát ugye közösségből hazahordanak mindent... velük mit csináljon az ember egy 10-15 fokos házban?
Vagy fizetünk mint a kisangyal, vagy eltüzelünk mindent is...
Mondom ezt úgy, hogy meg nem fordult a fejemben, ki nem állhatom és felkúrom magam rajta ha valaki ilyen szarokkal tüzel...
Asszem az idei télen Európa odabasz a környezetvédelemnek... :hmmm:

Vissza: