Taktikai háború (Legyél Ancelotti)

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
___Samy___

Re: Taktikai háború (Legyél Ancelotti)

HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2014. május 2., péntek 16:08

Illarra nalam akkor okozottcsalodast a jatekaval mikor modric helyen tolta, viszont a vedelem elott nem volt vele akkora gond, mint ahogy itt paran beallitjak

Van egy jol mukodo es megbizhato rendszerunk, amit az utobbi par meccsen nagyon jol tudtunk is hasznalni
Ezt lecserelni egy teljesen ujra szerintem nagyobb ongyilkossag lenne, mint illaramendit berakni a kezdobe

Arrol nem is beszelve, hogy itt en mar nem apellalnek az atletico buszozasara, mert ez megiscsak egy donto
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"

nmate
Kedvenc játékosaid: Arbeloa

HozzászólásSzerző: nmate » 2014. május 2., péntek 15:44

Az elég nagy túlzás, hogy az AtMa buszozik, ezek nem húzódnak a vissza, a pálya minden pontján próbálják megszerezni a labdát, aztán előre felküldve ott megtartani azt. Vagy kiharcolni valami szabadrúgást fent. Nem szeretnek annyira a saját térfelükön, mint a Chelsea, mert jobban bennük van a hiba hátul.

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. május 2., péntek 15:43

Ha a középpályás brusztol a csatarral, mit csinálnak a védők?
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Matt009
Kedvenc játékosaid: Casillas, Higuain, Varane, Modric, Özil NEM

HozzászólásSzerző: Matt009 » 2014. május 2., péntek 15:40

Fél év kihagyás után aligha.
Nem azt mondtam, hogy Khedira az ideális megoldás. Csak Illara sincs nagyon játékban, és egyszerűen nem jó futballista. Amennyire itt sokan viszolyognak Khedira játszatásától, én annyira iszonyodom Illara játszatásától. Életveszély a srác, egyszerűen nem tudom komolyan venni.
DM-Modric-Isco hármas meg AtMa ellen, kupadöntőben tiszta Suicide Squad
Így van.
Xabi posztján sok gyors döntéshozatal és precíz labdák kellenek hogy gyorsan tudjunk támadást építeni.
Nincs olyan labdarúgó a keretben Modricon kívül aki erre képes. Ne is próbáljuk egy az egyben Xabit keresni. Olyan ember kell a kp-ra, aki megbízható, és tud védekezni. Ennyit várhatunk el, de egyébként Xabi sem nagyon tett ennél többet az idei szezonban. Az én szemeben sajnos sem Illara, sem Casemiro nem megbízható. Khedira és Varane inkább. De felőlem Pepe is lehet a kp-n, és Varane a védelemben. Csak Varane intelligensebb Pepénél, és rúgótechnikája is jobb. Van 4 meccsünk, ki lehet kísérletezni a megoldást.
Ez nem lesz egyszerű feladat,sőt.....nehezebb lesz megoldani,mintha CR vagy Bale hiányozna.
Alonsot sokat ekézték itt a szezonban,és az öreg kopott is,ez tény,de ez általában úgy köbö nagyjából cirka saccper 100ból pont 100al szokott előfordulni a koránál fogva.
Abszolút egyetértek, én ekéztem talán a legjobban, és a nyáron mindenképpen hoznék a helyére valakit. De most kurva nagy gáz, a kiválása.
mélységi 30-40 métereres passzokat alonso jól adta,
Az Atma buszozni fog, nem lesz annyi esélyónk 30-40 méteres keresztlabdákkal operálni. Ezért gondolkodnék elsősorban egy védekezésben jeleskedő emberre. Brusztolni kell majd Costával meg a többiekkel, kell oda egy védekező arc. Khedira brusztolni tud. Ezért próbálnám összerakni. De azt adom, hogy ez a megoldás sem üti meg a szintet, mint ahogy más sem.
De Illara, aki brusztolni nem tud, full alibi, és még a csapatra nézve önveszélyes is... Nem bírja el még a nyomást... Hát ráfanyalodnék Khedirára.

morientes
Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)

HozzászólásSzerző: morientes » 2014. május 2., péntek 15:27

ateeemadrid írta:Én Iscot nyomatnám, Modric lenne Xabi helyén, Isco meg DM nyomná box-to-box féleségben. Oké, hogy Isco védekezése hagy kívánni valót maga után, de egyszerűen nincs más választásunk.
Én Illarraban nem bízok, vannak jó meccsei, de egyszerűen nem merném berakni 1 BL döntőbe. Szerintem összeszarná magát ha 3 vérrel itatott atletico játékos rontana rá, aztán eladná a labdát, mint pl. a Dortmund ellen.

Szerintem kevés még ehhez a szinthez, Isco legalább komolyabb tapasztalattal rendelkezik, ráadásul nagyon nagyot melózott a Barca ellen is, hasonló játékkal bőven jó lehetne.

+ Mivel mi fogunk dominálni, Isco azért könnyen húzhat váratlant, benne van azért pár gyilkos passz, vagy 1-1 jó átlövés.
1 az 1-ben adom azt amit leírtál.Persze függ attól is,hogy milyen lesz a játékrendszer.Mert ha 433-ban akarja megoldani a mester,oda már kevés Modric és DM mellé,akik maguk sem a védekező játékukról híresek....még tán leginkább Modric,de egy esetleges DM labdavesztés esetén lehet gond,ha Modric meg Isco fenntartózkodik...
Viszont Illarraeg nem érzem erősnek sem támadásban,sem védekezésben...ezért a 442-t preferálnám,Bale mint amolyan félig kp félig támadó,s akkor Isco mehetne....mint a bayern ellen...az elég fasza volt,nem??? :D
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az... 

ateeemadrid

HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2014. május 2., péntek 15:19

Én Iscot nyomatnám, Modric lenne Xabi helyén, Isco meg DM nyomná box-to-box féleségben. Oké, hogy Isco védekezése hagy kívánni valót maga után, de egyszerűen nincs más választásunk.
Én Illarraban nem bízok, vannak jó meccsei, de egyszerűen nem merném berakni 1 BL döntőbe. Szerintem összeszarná magát ha 3 vérrel itatott atletico játékos rontana rá, aztán eladná a labdát, mint pl. a Dortmund ellen.

Szerintem kevés még ehhez a szinthez, Isco legalább komolyabb tapasztalattal rendelkezik, ráadásul nagyon nagyot melózott a Barca ellen is, hasonló játékkal bőven jó lehetne.

+ Mivel mi fogunk dominálni, Isco azért könnyen húzhat váratlant, benne van azért pár gyilkos passz, vagy 1-1 jó átlövés.
-------------------------IKer
Carvi-------ramos--------------pepe------coentrao
-------------------Modric
-----Bale--------------Isco------------Dm
------------Benz--------------CR
ha meg nem a klasszikus 4-3-3at, akkor még ezt is eltudnám képzelni. viszont itt balet egy kicsit szerintem beáldoznánk, nagyon nagyot kellene melóznia, mint pl. a bayern ellen. így viszont DM is maradhatna azon a poszton, ahol tud játszani, és isco is előrébb játszhatna kicsit.

na mind1, carlo papa reméljük megint kitalálja a tökéletes megoldást, ahogy az utóbbi meccseken mindig.

morientes

HozzászólásSzerző: morientes » 2014. május 2., péntek 15:13

Esetleg Ramos? Úgy emlékszem játszott idén már azon a poszton... :hmmm: 
Ő is.De Pepere emlékszem egy párszor még a Mou érából...3 meccsből 2X ki is állították... :lol:

Amúgy meg....ha azt a 442 féle megoldást akarja Ancelotti,akkor Isco...merthogy vele bevált a módi....ha a 433-at akkor lehet Illarra,de akkor rá kell majd segíteni védekezésben,úgy Modricnak mint DM-nek...
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép

R.M.C.F
Kedvenc játékosaid: Sergio
Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. május 2., péntek 15:10

Ez nem lesz egyszerű feladat,sőt.....nehezebb lesz megoldani,mintha CR vagy Bale hiányozna.
Alonsot sokat ekézték itt a szezonban,és az öreg kopott is,ez tény,de ez általában úgy köbö nagyjából cirka saccper 100ból pont 100al szokott előfordulni a koránál fogva. :lol:
Azért egy ilyen rutin,aki ennyi évet,nagy meccset lehozott már,volt bl győztes....az pótolhatatlan egy ilyen kiélezett nagy meccsben. Egy sorozatversenyben már muszáj lesz az utódláson törni a kókuszt,de egy mindent eldöntő meccsen,még mindig ő a világ egyik legjobb választása.......sajnos nem lesz.
Ezt nehéz lesz megoldani,mert baromira fontos a gyors attakkokhoz.....

Hogy kivel? Khedira biztosan nem,még formájában sem elég erre a szintre,cserének ha formában van akkor tökéletes. Modric a kisjátékokban jó,a mélységi 30-40 métereres passzokat alonso jól adta,modric annyira nem. Casemiro karcsú mint naomi campbell bakfis korában,illarra? Ő is kevés,de nem lesz más.
ISco oda biztosan nem,max ha modric lenne mélyen,ami szintén egy lehetséges próbálkozás.

-------------------------IKer
Carvi-------ramos--------------pepe------coentrao
-------------------Modric
-----Bale--------------Isco------------Dm
------------Benz--------------CR

itt megvan a szélek támadása is,bale és dm felér...illetve ha beljebb húzódnak akkor a két szélső védő.......középen meglenne a létszám,modric és isco,illetve a két szélső is befelé is figyel.
Elől meg a két támadó,akiket bale és dm támogat. illetve ha feljebb tolódunk akkor isco belép.

Na? kp-ás védekezés kevés? kelleni fog annyira? Erős szervezett az AM kp-.a Kellhet igen......de nem jöhetnek annyira ránk,azt simeone ki fogja zárni,mert beleesik a BM hibájába......inkább kontrákra,és felörlésre fognak menni.....kemény harcos kp.....és futtatás.

esetleg :
------------------------------Illarra
-------Modric------------------------------------DM
----Bale--------------------Benz--------------CR

Vagyis a szokásos szerkezet,alonso nélkül,de ezt igy most én nem érzem elégségesnek.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.

BlancoMark

HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2014. május 2., péntek 15:07

Matt009 írta:Khedirát nyomtam.

Nálam Illara nem játszik, nem elég jó játékos. Casemiro szintén.

Isco szóba jöhetne, de én túl offenzívnek érzem a DM-Modric-Isco kp sort. Nagy lesz a teher DM-en és Modricon, ha mindkettejüknek egy kicsit hátrébb kell játszaniuk.

Ha Khedira tud addig 2 meccset játszani, akkor én őt játszatnám. Ha nem, akkor Varanet.
Nem értem. Khedira amikor játszott is DM helyén játszott. Xabi posztján sok gyors döntéshozatal és precíz labdák kellenek hogy gyorsan tudjunk támadást építeni. :hmmm:

nmate
Kedvenc játékosaid: Arbeloa

HozzászólásSzerző: nmate » 2014. május 2., péntek 15:04

Illarra. Szar ügy, de most ebből kell főzni. Isco amit bejátszik középpályán, az pont az AtMa darálójában van, így emberhátrány lehet könnyen.

torjack
Kedvenc játékosaid: R9, Zizou, Raúl, RC, San Iker, Redondo, Hierro, Xabi, Ramos, CR7
Kedvenc csapatod: RMCF, Fradi,Nationalelf

HozzászólásSzerző: torjack » 2014. május 2., péntek 15:01

Isco szóba jöhetne, de én túl offenzívnek érzem a DM-Modric-Isco kp sort. Nagy lesz a teher DM-en és Modricon, ha mindkettejüknek egy kicsit hátrébb kell játszaniuk.

Ha Khedira tud addig 2 meccset játszani, akkor én őt játszatnám. Ha nem, akkor Varanet.
Khedira elég jó? Fél év kihagyás után aligha. Varane-t meg nem béell döntőben kellene próbálgatni kp-n. Bajnokin persze lehet tesztelni, de az egész más mint egy kupadöntő. DM-Modric-Isco hármas meg AtMa ellen, kupadöntőben tiszta Suicide Squad

pheco
Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: pheco » 2014. május 2., péntek 15:00

Egyértelműen Illarra.
Khedira féléve off, így szóba sem jöhet nálam.
Casemiro keveset játszott és szeleburdi, ő lenne a legkockázatosabb választás.
Iscoval meg túl támadó felfogású lenne a kp és kérdés, hogy a védekezést, hogy oldanák meg. Még egy érv, ha ő kezd, akkor előre nincs értelmes cserénk, ha ne adj Isten rosszul állna a szénánk. Plusz, ha ő kezdene akkor szerintem Modric menne hátrébb Alonso posztjára, amit végképp nem szeretnék. A csapat egyik húzóemberét ne mozdítsuk el a helyéről.
Illarra meg Xabi posztján jó meccseket hozott le eddig, szóval szerintem egyértelműen neki kellene kezdenie.

Toky
Kedvenc játékosaid: Casillas, Varane, Ramos, Benzema, Marcelo, Alonso, di María, Isco
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: Toky » 2014. május 2., péntek 14:58

morientes írta:
Zidanekrisz írta:Varane nem jöhet szóba vkp.-s poszton?
Ne akarjunk csinálni belőle egy David Luízt...:D
Esetleg Ramos? Úgy emlékszem játszott idén már azon a poszton... :hmmm:

:mrgreen:

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. május 2., péntek 14:56

Nem csalódtam :lol:
Igaz hogy fel éve nem jatszott es versenyben vagyunk a triplazasert, de nyomassuk.
Mindegy, szerencsere amit irsz, annak általában az ellenkezője jon be a fontos dolgokban.

Ad2 félreértünk valamit :D
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

morientes

HozzászólásSzerző: morientes » 2014. május 2., péntek 14:54

Zidanekrisz írta:Varane nem jöhet szóba vkp.-s poszton? Ha nem is a bl döntőben de én megnéznem egyszer ott is, amúgy Illaramendit mondok a döntőre.
Ne akarjunk csinálni belőle egy David Luízt...:D Ő az egyik legelegánsabb belső védő akit valaha láttam,(Maldini,Nesta,esetleg Telek Manci még),szal nem....nem lenne jó ötlet.Ott már szervezni is kell,nem elég megszerezni a labdát,aztán odapasszolni a legközelebbi játékostárshoz...vagy előrevágni....ez nem elég már a mai fociban...
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép

___Samy___

HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2014. május 2., péntek 14:53

mert egy totál meccshiányos, nulla erőnléttel rendelkező khedira biztos jobb illarramendinél....
én még mindig őt vélem a legjobb megoldásnak
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"

Géci
Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos

HozzászólásSzerző: Géci » 2014. május 2., péntek 14:53

Matt009 írta:Ha nem, akkor Varanet.
Tavaly rengeteget hoztam fel témának, hogy mi lenne ha. Eljátszottam a gondolattal, de eddig még nem láthattuk, hogy mit tudna alkotni. Pedig szerintem nagyon is megérné meglesni. :)

Matt009
Kedvenc játékosaid: Casillas, Higuain, Varane, Modric, Özil NEM

HozzászólásSzerző: Matt009 » 2014. május 2., péntek 14:51

Khedirát nyomtam.

torjack
Kedvenc játékosaid: R9, Zizou, Raúl, RC, San Iker, Redondo, Hierro, Xabi, Ramos, CR7
Kedvenc csapatod: RMCF, Fradi,Nationalelf

HozzászólásSzerző: torjack » 2014. május 2., péntek 14:43

nálam illarra. ha isco játszik, akkor alonso helyén kell modric, modric helyén isco. vagy modric helyén dm, dm helyén meg isco...a fejem is belefájdul. illarra a legkézenfekvőbb. mondjuk a döntőig nyomatnám a bajnokságban xabi helyén, az eredeti pozíciójában, aztán majd látjuk hogy teljesít. khedira és casemiro szóba sem jöhet. max 3 gólos előnynél időhúzó cseréknek :mrgreen:

Zidanekrisz
Kedvenc játékosaid: Zidane

HozzászólásSzerző: Zidanekrisz » 2014. május 2., péntek 14:42

Varane nem jöhet szóba vkp.-s poszton? Ha nem is a bl döntőben de én megnéznem egyszer ott is, amúgy Illaramendit mondok a döntőre.

Vissza: