Hatalmas film, kedvencek között van nálam.Kerlon írta:Engem is lekötött a Jesse James, kicsit fura is, hogy nincs emlegetve, mint jobb filmek.nmate írta:Django elszabadul, Tombstone, Unforgiven, 3:10 to Yuma, Jesse James meggyilkolása (bár elég művészi, de én imádom), True Grit. Ezek kb.
Mozi, filmek
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Mozi, filmek
Nem illik.
Épp most akartam beírni. De westernt mondjuk tényleg nem az elmúlt 20 évből kell keresni.Ha már Ausztráliát és "westernt" akartok, akkor Az ajánlat (The propositon, 2005) a tuti.
- danianevem
- Kedvenc játékosaid: Puyol, Messi, Koeman, Xavi, Ronaldinho, Cruyff
- Kedvenc csapatod: Barcelona
Ha már Ausztráliát és "westernt" akartok, akkor Az ajánlat (The propositon, 2005) a tuti.
Engem is lekötött a Jesse James, kicsit fura is, hogy nincs emlegetve, mint jobb filmek.nmate írta:Django elszabadul, Tombstone, Unforgiven, 3:10 to Yuma, Jesse James meggyilkolása (bár elég művészi, de én imádom), True Grit. Ezek kb.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Mindig megdöbbenek, hogy az élet bizonyos területein milyen jó az ízlésed, más területein meg...GT37 írta:A megváltás, ha még nem láttad volna. Nekem nagyon tetszett. Mikkelsen hozza benne a formáját.palesz77 írta:Tudnátok mondani az utóbbi 15-20 évből olyan Vadnyugaton játszódó filmeket, amik jók is? Nem ilyen Cowboyok vs Alienek stílusra gondolok.. (Farkasokkal táncolót már láttam. )
Nem illik.
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Hopp erről lemaradtam, hogy ki is jött. Vártam eléggé pedig.GT37 írta:A megváltás, ha még nem láttad volna. Nekem nagyon tetszett. Mikkelsen hozza benne a formáját.
Mathers te meg... Tudod mi az a western?
- GT37
- Kedvenc csapatod: Barça, Spurs
A megváltás, ha még nem láttad volna. Nekem nagyon tetszett. Mikkelsen hozza benne a formáját.palesz77 írta:Tudnátok mondani az utóbbi 15-20 évből olyan Vadnyugaton játszódó filmeket, amik jók is? Nem ilyen Cowboyok vs Alienek stílusra gondolok.. (Farkasokkal táncolót már láttam. )
- mathers
- Kedvenc játékosaid: Cristiano, Ramos, Modric, Iniesta, Ronaldinho, Ronaldo, Zidane
Hát igen. Annyira azért nem az. Viszont jó. Amúgy én jó igazi western filmeket nem is tudnék mondani, mert nincs mostanában belőle. A Django meg a börtönvonat Yumán kívül nekem más nem nagyon tetszett.Erre gondolsz? Set in northern Australia before World War II... Csak mert leírás alapján nem éppen az a Vadnyugati western story..
Nincs hozzá felirat.kelemen.istvan írta:Valaki tudna linkelni egy feliratot a Birdman-hez?
- nmate
Unforgivent meg a Jesse Jamest ajánlom különösen, előbbi Clint papa remekműve, utóbbi meg remek képi világ, jó karakterek és gyönyörű zene.
-
- Kedvenc játékosaid: Xavi, Iniesta, Verratti, Dahoud
Erre gondolsz? Set in northern Australia before World War II... Csak mert leírás alapján nem éppen az a Vadnyugati western story..mathers írta:Ausztráliapalesz77 írta:Tudnátok mondani az utóbbi 15-20 évből olyan Vadnyugaton játszódó filmeket, amik jók is? Nem ilyen Cowboyok vs Alienek stílusra gondolok.. (Farkasokkal táncolót már láttam. )
True Gritet tegnap elkezdtem, de a főszereplő lány annyira irritáló volt, hogy 10 perc alatt kinyomtam..deni írta:True Grit
3:10 to Yuma
Open Range
Másik kettőnek utánanézek!
Djangot már láttam..Remy írta:Börtönvonat Yumába, (Django )
Köszönöm!nmate írta:Django elszabadul, Tombstone, Unforgiven, 3:10 to Yuma, Jesse James meggyilkolása (bár elég művészi, de én imádom), True Grit. Ezek kb.
- ikelemen5
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Guti,Modric, Kroos
Valaki tudna linkelni egy feliratot a Birdman-hez?
“I don’t trust fish.They breathe water…..that’s crazy.”
- nmate
Django elszabadul, Tombstone, Unforgiven, 3:10 to Yuma, Jesse James meggyilkolása (bár elég művészi, de én imádom), True Grit. Ezek kb.
- deni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Weah, Desailly, Ronaldo, Beckham, Roberto Carlos, Dunga
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Spurs
True Gritpalesz77 írta:Tudnátok mondani az utóbbi 15-20 évből olyan Vadnyugaton játszódó filmeket, amik jók is? Nem ilyen Cowboyok vs Alienek stílusra gondolok.. (Farkasokkal táncolót már láttam. )
3:10 to Yuma
Open Range
Az egyik másodpercben még minden szép és jó, ám az óramutató arrébb kettyen, és a jövő már nem a lehetőségek és a csodák gyönyörű parkja, mint korábban, hanem kínzókamra, amelyben csak az örökre letűnt múlt néhány emléke adhat erőt a túléléshez
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Börtönvonat Yumába, (Django )palesz77 írta:Tudnátok mondani az utóbbi 15-20 évből olyan Vadnyugaton játszódó filmeket, amik jók is? Nem ilyen Cowboyok vs Alienek stílusra gondolok.. (Farkasokkal táncolót már láttam. )
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Sírok között, vagy mi a magyar címe Liam Neeson "új" filmjének. Egy újabb gyenge film a neve mellett.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- mathers
- Kedvenc játékosaid: Cristiano, Ramos, Modric, Iniesta, Ronaldinho, Ronaldo, Zidane
Ausztráliapalesz77 írta:Tudnátok mondani az utóbbi 15-20 évből olyan Vadnyugaton játszódó filmeket, amik jók is? Nem ilyen Cowboyok vs Alienek stílusra gondolok.. (Farkasokkal táncolót már láttam. )
-
- Kedvenc játékosaid: Xavi, Iniesta, Verratti, Dahoud
Tudnátok mondani az utóbbi 15-20 évből olyan Vadnyugaton játszódó filmeket, amik jók is? Nem ilyen Cowboyok vs Alienek stílusra gondolok.. (Farkasokkal táncolót már láttam. )
- lordgabi
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho
Különleges hangulatú, mondhatni művészfilm, 7 vagy 7,5 volt nálam anno, nem bántam meg, hogy megnéztem, kíváncsi vagyok a véleményetekre, így ajánlom. :Đrealmadridfan írta:Ez nem túl nyálas?Berlin felett az ég.
Mocsok (Filth, 2013) - nulla elvárással ültem le elé, reméltem, hogy még éjszaka megérkezik a Banshee felirat, így bepattintottam a hossza miatt, de a felirat nem érkezett...ezt pedig lehetetlen volt leállítani. Hát, régen szórakoztam ilyen jól, volt, amikor sírva röhögtem közben, hatalmas pacsi, hatalmas 9/10.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!A srác, amelyiket melegnek/metroszexuálisnak néztek, az kiköpött Xavi volt végig nekem. Most nem azért mondom, mert sokan röhögnek rajta, és volt már hasonló téma róla az oldalon, hanem a színésze kinézet(r)e.
Ex-szerkesztő.
2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!
2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!
- András93
Ööö, biztosan nem.
A belinkelt 30-as listán a 7. helyen van.
Mondjuk nézheted az amerikai remake-et is Nicolas Cage-dzsel és Meg Ryan-nel.
A belinkelt 30-as listán a 7. helyen van.
Mondjuk nézheted az amerikai remake-et is Nicolas Cage-dzsel és Meg Ryan-nel.
- realmadridfan
Ezzel a listával elleszek egy ideig, kösz Jó így kalandozni más filmkultúrában is.
dani: Stalingrad már megvolt, az tényleg fasza film. Das Boot-ot feltétlenül megnézem majd.
dani: Stalingrad már megvolt, az tényleg fasza film. Das Boot-ot feltétlenül megnézem majd.
Ez nem túl nyálas?Berlin felett az ég.