Spanyol bajnokság
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
Re: Spanyol bajnokság
Na, ez a bajnokság is gyorsan eldőlt.
Kár hogy nem tettem meg a Sociedadot, mert szinte biztos voltam, hogy a Sevilla utánunk ki fog kapni szokás szerint. Sima 2-0ra cumikáztak is.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
David Moyesnak annyi a Soci edzőjeként.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Igy szuletett...
LEGIO PATRIA NOSTRA
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
-
- Kedvenc játékosaid: Xavi, Iniesta, Verratti, Dahoud
- Kedvenc csapatod: Barcelona
Amugy meg most is vannak jo meccsek a kicsik kozt is. Multkor peldaul a Gijon-Granada meccset neztem, es baromi jo elmeny volt, meg ha vilagsztarok nem is jatszottak. Cserebe Success olyanokat csinalt, amik miatt erdemes semleges meccset nezni - ellenetek is paradezott -, lott egy hatalmas golt is. Halilovic szinten olyan figura, aki nem egy zsenialis megoldassal rukkol elo a legtobb meccsen - a golpassza szinten arrol a meccsrol -, ugyhogy erdemes akar csak miatta is leulni megnezni egy-egy bajnokit.
Most is vannak boven jo meccsek, es szep megoldasok, csak jol kell meccseket valasztani. Anno se volt gondolom az osszes meccs egy Clasico szinvonal, most se, de nem egy jo meccset lattam mar, amit ugy is elveztem, hogy semlegeskent neztem. Ti meccseteken is volt mar par szebb megoldas, elobb pl Modrictol. Es nem azt mondom, hogy jobb most a foci, vagy hogy azonos szinten vannak a jatekosok, mint anno, de meg mindig rengeteg szep pillanat van, csak eszre kell venni oket.
Mondjuk az is kozrejatszik szerintem, hogy az internetnek es az okostelefonoknak hala sokszor mar nem is 100%-osan figyel az ember a meccsekre, ezert csomo mindenrol le is marad - forum is jo pelda velem az elen, porognek a topicok es irogatas kozben akarva-akaratlanul sem lathat mindent az ember. De ez mar nagyon mas tema..
u.i.: na tessek, ez is mekkora gol..
Most is vannak boven jo meccsek, es szep megoldasok, csak jol kell meccseket valasztani. Anno se volt gondolom az osszes meccs egy Clasico szinvonal, most se, de nem egy jo meccset lattam mar, amit ugy is elveztem, hogy semlegeskent neztem. Ti meccseteken is volt mar par szebb megoldas, elobb pl Modrictol. Es nem azt mondom, hogy jobb most a foci, vagy hogy azonos szinten vannak a jatekosok, mint anno, de meg mindig rengeteg szep pillanat van, csak eszre kell venni oket.
Mondjuk az is kozrejatszik szerintem, hogy az internetnek es az okostelefonoknak hala sokszor mar nem is 100%-osan figyel az ember a meccsekre, ezert csomo mindenrol le is marad - forum is jo pelda velem az elen, porognek a topicok es irogatas kozben akarva-akaratlanul sem lathat mindent az ember. De ez mar nagyon mas tema..
u.i.: na tessek, ez is mekkora gol..
- ikelemen5
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Guti,Modric, Kroos
Én is a 90es években kezdezem meccseket nézni, de inkább a 2000res évek elején. De mostanában nem azért nem nézek non stop meccset, mert gyengébb a játék, illetve a kevesebb jó meccs, hanem azért mert közben 25 lettem és nincs arra időm/lehetőségem arra, hogy leüljek szombat 2-kor és éjfélig meccset nézzek, mint 16 évesen. Azt, hogy változott a játék aláírom. Azt, hogy rosszabb lett azt nem. Egyszerűen más.torjack írta:Általában mindenki azt a korszakot favorizálja, amikor aktívan kezdett focit nézni...de a 90-es években azért topbajnokságonként volt 3-4 komoly csapat klasszisokkal, most meg nagyjából van egy Real-Barca-Bayern trió, aztán szevasz. 15-20 éve simán leültem megnézni egy Inter-Chievót, vagy egy Blackburn-Newcastle-t és jól szórakoztam. Ma meg...alig nézek már meccset a saját meccseinken kívül, mert általában csak az erőlködés megy. Az engem nem hoz lázba, hogy ma esetleg többet futnak, ha a játék szépsége meg közben egyre jobban megkopik. Sok a celebeskedés, kevés a szív...vannak bajok.
Szerk.: most visszanéztem a Blackburn-Newcastle meccsek eredményeit a 90es évekből. Kizárt, hogy jó meccsek lettek volna.
“I don’t trust fish.They breathe water…..that’s crazy.”
- morientes
+1Sok a celebeskedés, kevés a szív...vannak bajok.
Nyolcvanas èvektol nèzem aktivan,de a 90-es,kètezres èvek eleje volt a csucs.
Na hogy ne legyen off,az atma megint kicentizte a 93.-ban...
LEGIO PATRIA NOSTRA
- torjack
- Kedvenc játékosaid: R9, Zizou, Raúl, RC, San Iker, Redondo, Hierro, Xabi, Ramos, CR7
- Kedvenc csapatod: RMCF, Fradi,Nationalelf
Általában mindenki azt a korszakot favorizálja, amikor aktívan kezdett focit nézni...de a 90-es években azért topbajnokságonként volt 3-4 komoly csapat klasszisokkal, most meg nagyjából van egy Real-Barca-Bayern trió, aztán szevasz. 15-20 éve simán leültem megnézni egy Inter-Chievót, vagy egy Blackburn-Newcastle-t és jól szórakoztam. Ma meg...alig nézek már meccset a saját meccseinken kívül, mert általában csak az erőlködés megy. Az engem nem hoz lázba, hogy ma esetleg többet futnak, ha a játék szépsége meg közben egyre jobban megkopik. Sok a celebeskedés, kevés a szív...vannak bajok.
- morientes
Nem kell átesni a lo másik oldalára.Nèzhetobb volt,maradjunk annyiba.Mintha akkor csak ilyen gólokat rúgtak volna.
LEGIO PATRIA NOSTRA
- András93
Szerintem meg a régit nem kéne túlgondolni. Mintha akkor csak ilyen gólokat rúgtak volna.morientes írta:Ahogy tulgondolni sem.Nem akarom itt hehet idèzni de az aminek tartja.azért nem kell annyira lesajnálni a mai focit se
És igen, szép volt, de nem egyedülálló, vagy is nem extra.
- morientes
Ahogy tulgondolni sem.Nem akarom itt hehet idèzni de az aminek tartja.azért nem kell annyira lesajnálni a mai focit se
LEGIO PATRIA NOSTRA
Elvannak ezek Messi nélkül. Mindig jön Neymar vagy/és Suarez.
- Mike
- Kedvenc játékosaid: Guti, Özil, Ronaldo, Zidane, Varane
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Colts
az a baj h "ilyennek" van beállítva
nagyon szép volt, de ennyi
nagyon szép volt, de ennyi
"Mesut Ozil is my successor. I have never seen such quality in a player. " -Zidane
-
- Kedvenc játékosaid: Szalai
- Kedvenc csapatod: Barcelona, Bulls
Jó, azért 10 évente 1x van 2 ilyen gól egy fordulón belül. Ne úgy állítsuk be , mintha midnennapos lenne, mert nem az.Mike írta:na tessék, annyira extra h még ma is volt belőle egy ugyanilyen, sőt szebb. De sztem van még olyan gól a fordulóból amire csettinteni lehet. És még hátra van a mi meccsünk is
"Régen szegények fociztak és a gazdagok nézték
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc
Stegen-Alba-Bartra-Pique-SR-Samper-Thiago-Rafinha-Halilovic-Messi-Neymar
Puskás Ferenc
- schranzer
- Kedvenc játékosaid: Roberto Carlos, Ronaldo (R9)
James felkészülMike írta:És még hátra van a mi meccsünk is
Navas - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Kovacic, Kroos, Modric - Isco - Bale, CR
- Mike
- Kedvenc játékosaid: Guti, Özil, Ronaldo, Zidane, Varane
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Colts
na tessék, annyira extra h még ma is volt belőle egy ugyanilyen, sőt szebb. De sztem van még olyan gól a fordulóból amire csettinteni lehet. És még hátra van a mi meccsünk is
azért nem kell annyira lesajnálni a mai focit se
azért nem kell annyira lesajnálni a mai focit se
"Mesut Ozil is my successor. I have never seen such quality in a player. " -Zidane
- schranzer
- Kedvenc játékosaid: Roberto Carlos, Ronaldo (R9)
Tom, de most erre a Neymar őrületre reagáltamnmate írta:Vótmá.schranzer írta:Hát nemazért, de pár órával előtte Inaki Williams szintén egy esernyős+megfordulós+kapáslövéses gólt durrantott az Espanyolnak, ami szerintem sokkal nagyobb gól, mint Neymaré. Ennyit az extráról a mai napra
link
Navas - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Kovacic, Kroos, Modric - Isco - Bale, CR
-
- Kedvenc játékosaid: Szalai
- Kedvenc csapatod: Barcelona, Bulls
Nálam mind2 extra. Tényleg, amit más is írt, h régebben ez nem volt extra, de a mai fociban mindenképpen annak számítanak ezek a megmozdulások.schranzer írta:Hát nemazért, de pár órával előtte Inaki Williams szintén egy esernyős+megfordulós+kapáslövéses gólt durrantott az Espanyolnak, ami szerintem sokkal nagyobb gól, mint Neymaré. Ennyit az extráról a mai napra
link
"Régen szegények fociztak és a gazdagok nézték
Puskás Ferenc
Puskás Ferenc
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Vótmá.schranzer írta:Hát nemazért, de pár órával előtte Inaki Williams szintén egy esernyős+megfordulós+kapáslövéses gólt durrantott az Espanyolnak, ami szerintem sokkal nagyobb gól, mint Neymaré. Ennyit az extráról a mai napra
link