Taktikai háború (Legyél Ancelotti)

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
BlancoMark

Re: Taktikai háború (Legyél Ancelotti)

HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2014. május 2., péntek 14:37

Isco. Láthattuk a Barca ellen hogy ütközni, labdákat szerezni tud. Ezenfelül higgadt, jól tudja megjátszani a labdákat (már ha akarja és nem önzőzik egy sort :D ), úgy érzem az ő tulajdonságai alkalmasabbak Xabi pótlására mint Illaraé, csak kérdés hogy mennyire ízlene neki az ennyire hátravont pozíció. :hmmm:

morientes
Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)

HozzászólásSzerző: morientes » 2014. május 2., péntek 14:36

Iscora nyomtam.Mivel az atma nem fog nekünkrontani,azt borítékolni lehet,így nekünk kell támadni,persze nem ész nélkül...aztán ha úgy alakul az az eredmémy,a végén jöhet Khedira...
Illarrat én sulytalannak érzem egy BL döntőhöz,Casemiro meg...az én nagy tévedésem...:D
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az... 

GT37
Kedvenc csapatod: Barça, Spurs

HozzászólásSzerző: GT37 » 2014. május 2., péntek 14:21

A Casemiróra és Khedirára érkezett szavazatokat összeadva megkapjuk majd az oldalon jelenlévő barçások és trollok számát. :lol:

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. május 2., péntek 14:16

Szavazás
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Ryel
Kedvenc játékosaid: Raul, Morientes, Figo, Higuain, Cristiano Ronaldo, Varane, Modric

HozzászólásSzerző: Ryel » 2014. április 30., szerda 16:19

http://www.zonalmarking.net/2014/04/30/ ... r-attacks/

A tegnapi meccs taktikai elemzése.

"This is one of the most shocking results in recent European Cup history – the reigning champions being battered 4-0 on their own ground. "

"Ez volt az egyik legmegdöbbentőbb eredménye modern Bajnokok Ligája történelmében - a címvédőt 4-0-al földbe döngölték a saját stadionjában." :)

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. április 28., hétfő 14:27

morientes írta:
Nem eleg konstans meg hatul, bar igyekszik nagyon es fejlodik is szerencsere.
Azért gondoltam inkább Balet,még 442-ben is,eleve a brit harcosság,a gyorsaság hogy vissza tud érni,valamint hogy játszott hátvédet,tehát nem életidegen tőle a védekezés...
Míg Isco Malagan meg valenciaban is tamado volt,olyan Coutinho féleség,se nem szélső,de nem is kkp...
Bale-nek ott kell lennie, vissza fog zarni tisztesseggel, Alaba pedig gyakran helyezkedesi hibakat vet, nem er vissza, magyaran lesz keresnivaloja a walesinek boven.
Nem illik.

morientes

HozzászólásSzerző: morientes » 2014. április 28., hétfő 14:24

Azért gondoltam inkább Balet,még 442-ben is,eleve a brit harcosság,a gyorsaság hogy vissza tud érni,valamint hogy játszott hátvédet,tehát nem életidegen tőle a védekezés...
Míg Isco Malagan meg valenciaban is tamado volt,olyan Coutinho féleség,se nem szélső,de nem is kkp...
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép

ziro4vr

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. április 28., hétfő 14:11

morientes írta:
Iscoval stabilabbnak érzem a védelmet.
Ő is sokszor elfelejt visszazárni... :hmmm:
Nem illik.

morientes

HozzászólásSzerző: morientes » 2014. április 28., hétfő 13:59

Iscoval stabilabbnak érzem a védelmet.
Ő is sokszor elfelejt visszazárni... :hmmm:
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép

ziro4vr

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. április 27., vasárnap 20:58

Galacticos írta: kell a bbc, isco személyében legalább egy értelmes cserénk legyen
ez a fontos. ha nem is optimális a variálási lehetőségek száma előre, legalább egy Isco lesz..és még ha egy Jesé is lenne, akiről tudjuk, hogy nem pisil be ziccerben nagy csapat ellen..
Nem illik.

L.Miki
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: L.Miki » 2014. április 27., vasárnap 20:57

hunmadridista írta:A csapat érdekében lehet, hogy igen...mert szerintem a csapatszintű védekezésen és a maximálás koncentráción lesz majd a hangsúly...mivel ahogy te is említetted az első 25-30 perc maga lesz a pokol...én azt sem tartom kizártnak, hogy a félpályát is nehezen fogjuk átlépni...amúgy mindegy, mert a Ancelotti a gálakezdőt küldi majd fel.
Szerdán is fent volt a pályán és mégsem volt probléma a csapat védekezésével, sem a koncentrációjával sőt a gólban is jócskán csak benne volt. Én mindenképp kezdőbe jelölném. Akitől félek az Bale, kicsit a betegsége visszafogja vagy fogta. Nem tudom most milyen formában van, ugye a hétvégén nem láthattuk.

hunmadridista
Kedvenc játékosaid: Zidane, Figo, Beckham, Ronaldo, CR

HozzászólásSzerző: hunmadridista » 2014. április 27., vasárnap 20:33

Galacticos írta:
hunmadridista írta:talán a kupadöntőbeli kezdő lenne a legjobb...
tehát a szezon legnehezebb és eddigi legfontosabb meccsén kihagynád a legjobb játékosunkat?
A csapat érdekében lehet, hogy igen...mert szerintem a csapatszintű védekezésen és a maximálás koncentráción lesz majd a hangsúly...mivel ahogy te is említetted az első 25-30 perc maga lesz a pokol...én azt sem tartom kizártnak, hogy a félpályát is nehezen fogjuk átlépni...amúgy mindegy, mert a Ancelotti a gálakezdőt küldi majd fel.

Galacticos

HozzászólásSzerző: Galacticos » 2014. április 27., vasárnap 20:10

hunmadridista írta:talán a kupadöntőbeli kezdő lenne a legjobb...
tehát a szezon legnehezebb és eddigi legfontosabb meccsén kihagynád a legjobb játékosunkat?
azt írod hogy egy gól szerinted lehet hogy nem lesz elég nekünk. de te akkor miért nem örülnél cr-nek meg balenek egyszerre? velük több esélyünk van gólt lőni.
bale meg igenis tud védekezni, ő majd besegít a jobbszélen. és ezeken a meccseken cr sem úgy védekezik mint egy osasuna ellen.
kell a bbc, isco személyében legalább egy értelmes cserénk legyen. ha megint megússzuk az első 15-20 percet -ahol nagyon nekünk fognak rontani- akkor jók leszünk, és ha megint úgy védekezünk ahogy szerdán akkor továbbjutunk még münchenben is.

hunmadridista
Kedvenc játékosaid: Zidane, Figo, Beckham, Ronaldo, CR

HozzászólásSzerző: hunmadridista » 2014. április 27., vasárnap 19:31

Én csak Illaramendit és Marcelot nem szeretném a kezdő közelében látni kedden...Illara eddig óriási alibi, míg Marcelo már csak árnyéka önmagának...
Én megmondom őszintén, annak sem nagyon fogok örülni, hogy Bale és Ronaldo egyszerre a kezdőben lesz...mert egyiküknek sem az erőssége a védekezés...és szerintem a védelmünkön nagyon sok fog múlni, mert a Bayern jönni fog, mint az oroszok...Iscoval stabilabbnak érzem a védelmet...talán a kupadöntőbeli kezdő lenne a legjobb...

A Bayernnél szerintem Martinez kezdeni fog, így Lahm visszatér az eredeti helyére, míg Müller is be fog szerintem kerülni a kezdő 11-be, így erősebbek lesznek, mint múlt héten. Jobb Bayernre számítok, mint az odavágón...én nagyon félek tőlük már előre is...

RealRaúl77
Kedvenc játékosaid: Raúl; Modric; Marcelo

HozzászólásSzerző: RealRaúl77 » 2014. április 27., vasárnap 14:54

nmate írta:Iker - Carvajal, Ramos, Pepe, Fabio - DM, Modric, Xabi, Bale - CR, Karim
Bale-t továbbra is jobboson játszatnám. Szerintem CR-rel azonos oldalon egymás elől veszik el a teret. Cr bal oldalt játszik, tehát Balet jobbra tenném.

Egyébként adom.
"Modric más dimenzió..a labda jobb helyen van nála mint magzat az anyja hasában." R.M.C.F.

https://www.youtube.com/watch?v=bIIO0WT1nX4

2024/25: Ide azt a hét kupát.

morientes

HozzászólásSzerző: morientes » 2014. április 27., vasárnap 14:40

nmate írta:Hát a gálakezdőnk is működik 4-4-2-ben. Iker - Carvajal, Ramos, Pepe, Fabio - DM, Modric, Xabi, Bale - CR, Karim

Ami jó. Robben és Ribery lezárására menne az egész, a fő veszélyt szerintem így Götze jelentené képen. Meg ha Arjen elkapja a fonalat, aztán elrak egy dugót.
Ezt viszont adom.Bale is védekezik úgy mint Isco...sőt.
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. április 27., vasárnap 14:07

Szerintem Müller fog kezdeni Mandzukic mögött Rafinha meg kikerül a kezdőből.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

nmate
Kedvenc játékosaid: Arbeloa

HozzászólásSzerző: nmate » 2014. április 27., vasárnap 13:54

Középen könnyen lehet neki elég tere, meg hát azért Götze érzi kis területen is a játékot. Én valamiért őt tartom most veszélyesnek, de ehhez kell az is, hogy Pep felfedezze, tudja őt használni és nem csak Robben meg Ribery van, akikkel lehet előre vinni a csapatot. Mert ha Götzének ily módon csinálnak egy kis helyet, akkor veszélyes lehet.

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. április 27., vasárnap 13:45

nmate írta:Hát a gálakezdőnk is működik 4-4-2-ben. Iker - Carvajal, Ramos, Pepe, Fabio - DM, Modric, Xabi, Bale - CR, Karim

Ami jó. Robben és Ribery lezárására menne az egész, a fő veszélyt szerintem így Götze jelentené képen. Meg ha Arjen elkapja a fonalat, aztán elrak egy dugót.
Eddig is működött, de Bale és DM mindig a másik oldalon voltak. Védekezésben a legtöbbször DM kilépett a szélre lezárni Ronaldo embere előtt( :roll: ) a területet és Bale zárt a jobb oldalon és támadásban látszott, hogy a walesi azért sokkal jobban felmehet és, hogy több a melója is visszafelé. Én Götzétől nem tartok, eddig mindenki fikázta a Bayerneseknél, neki nem ez az erőssége, hanem az, amit Dortmundban játszott, lendületes, kapura törő játék. A tavalyi Bayernnek hatalmas erőssége lett volna, de Guardiola keze alatt annyira nem az.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

nmate
Kedvenc játékosaid: Arbeloa

HozzászólásSzerző: nmate » 2014. április 27., vasárnap 13:38

Hát a gálakezdőnk is működik 4-4-2-ben. Iker - Carvajal, Ramos, Pepe, Fabio - DM, Modric, Xabi, Bale - CR, Karim

Vissza: