Mozi, filmek
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
Re: Mozi, filmek
@mathers, úgy tudom te feliratokkal foglalkozol.
Nincs véletlenül egy vajdasági ismerősöd aki szerb szinkronról magyar feliratot csinál?
Van egy fasza film, Montevideo-Taste of dream az első focivilágbajnokság a témája. Egyszer nekikezdtem angol felirattal de elég szenvedős volt...jó lenne egy magyar felirat hozzá.
Nincs véletlenül egy vajdasági ismerősöd aki szerb szinkronról magyar feliratot csinál?
Van egy fasza film, Montevideo-Taste of dream az első focivilágbajnokság a témája. Egyszer nekikezdtem angol felirattal de elég szenvedős volt...jó lenne egy magyar felirat hozzá.
- h3x0r
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
En meg tavaly lattam. Az eleje nekem is tetszett, jo volt az otlet es a megvalositas is, viszont a kozepe-vege fele az egesz atcsapott egy zs kategorias akcio-vigjatekka, aki sokszor nagyon eroltetettnek tunt. Vagy legalabbis ez az azsiai humor nem nekem valo. Nalam valahol 5-6 pont kozott van.lordgabi írta:Snowpiercer (2013) - hát, engem kilóra megvett.
Minden tekintetben jó lesz rá visszagondolni, egy csupaszív 9/10.
Sci-fi rajongóknak kötelező, most csak ennyi.
- lordgabi
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho
Snowpiercer (2013) - hát, engem kilóra megvett.
Julia's Eyes (2010) - spanyol thriller, horror, sokat (jót) hallottam már róla korábban, fenti társához hasonlóan ezt sem mutatták be Magyarországon, elég volt beszerezni + a tökéletes feliratot hozzá. Bárcsak ne lettem volna a végére hullafáradt, biztos jobb emlékeim lettek volna róla a jövőben. Ezt is ajánlom azoknak, akik egy jó "külföldi" filmre vágynak, 7,5/10.
Julia's Eyes (2010) - spanyol thriller, horror, sokat (jót) hallottam már róla korábban, fenti társához hasonlóan ezt sem mutatták be Magyarországon, elég volt beszerezni + a tökéletes feliratot hozzá. Bárcsak ne lettem volna a végére hullafáradt, biztos jobb emlékeim lettek volna róla a jövőben. Ezt is ajánlom azoknak, akik egy jó "külföldi" filmre vágynak, 7,5/10.
Ex-szerkesztő.
2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!
2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!
- mathers
- Kedvenc játékosaid: Cristiano, Ramos, Modric, Iniesta, Ronaldinho, Ronaldo, Zidane
Köszi. Időrendileg akkor elkezdem.
- Santi
- Kedvenc játékosaid: Santillana, RobyCarlos, Casillas, Zidane, Callejón
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Ferencváros
Hannibál sorozat:
1. Bárányok Hallgatnak
2. Hannibál
3. Vörös Sárkány
4. Hannibál Ébredése
(időrendileg: 4-3-1-2)
1. Bárányok Hallgatnak
2. Hannibál
3. Vörös Sárkány
4. Hannibál Ébredése
(időrendileg: 4-3-1-2)
- mathers
- Kedvenc játékosaid: Cristiano, Ramos, Modric, Iniesta, Ronaldinho, Ronaldo, Zidane
Valaki tudna nekem segíteni abban, hogy a Hannibal részek filmben, hogy következnek egymás után? Sose láttam még és beakarom pótolni, mert azt mondják jó. De nem tudok eligazodni rajtuk, mert van egy sima Hannibál Hopkinssal. Aztán van még egy 2007-es, de abba már nincs benne. :O Teljesen vakon vagyok a Hannibál filmekkel kapcsolatban.
-
- Kedvenc csapatod: Arsenal
@Palesz:
ha jól tudom, te kerestél modern westernt. Egy 2014-es, némethez mit szólsz?
The dark valley
Igazából egyik filmklubba szántam, de megosztom a nagyérdeművel ezt a remekművet
ha jól tudom, te kerestél modern westernt. Egy 2014-es, némethez mit szólsz?
The dark valley
Igazából egyik filmklubba szántam, de megosztom a nagyérdeművel ezt a remekművet
"And my heart will leave you never."
- Santi
- Kedvenc játékosaid: Santillana, RobyCarlos, Casillas, Zidane, Callejón
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Ferencváros
Még visszatérve egy kicsit a múltkori témához (Remy pontozási szokása ), mert kicsit le voltam maradva a topiccal úgyhogy én még ezt most olvastam csak), szóval hogy én megtudom érteni. Én is rengetegszer érzelemből és nem racionálisan pontozok. Pl nálam ez, mégha nem is 9-10-es, de bármikor bárkivel megtudnám nézni, nálunk szállóigévé váltak a film mondatai középsuliban, kellemes emlékek fűznek hozzá. "Kell egy kukimukimaki?"
Sztem ebben semmi kivetnivaló nincs, tuti mások is vannak így bizonyos filmekkel, sőt biztos vannak még furcsább pontozási szokások is, elég ha csak az én 2-9-ig pontozós skálámat említjük.
Sztem ebben semmi kivetnivaló nincs, tuti mások is vannak így bizonyos filmekkel, sőt biztos vannak még furcsább pontozási szokások is, elég ha csak az én 2-9-ig pontozós skálámat említjük.
The Judge
Kell hozzá egy életérzés hogy tudd élvezni, és ennyiből talán sejthető hogy nem a Transformers spinoffjáról van szó. Jó színészi alakítások, egyszerű történet, magával ragadó drámai légkör, meglehetősen sok érzelemmel. Egy perce sem untatott a hosszú játékidő ellenére.
Kell hozzá egy életérzés hogy tudd élvezni, és ennyiből talán sejthető hogy nem a Transformers spinoffjáról van szó. Jó színészi alakítások, egyszerű történet, magával ragadó drámai légkör, meglehetősen sok érzelemmel. Egy perce sem untatott a hosszú játékidő ellenére.
- mathers
Tud valaki valami hasonló filmet ajánlani, mint a Törés?
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Mondjuk 30 körüli akciósztárokból nincs túl sok, szóval ott ragaszkodnak is az öregekhez.P. Krisz írta:Azt is hozzátenném hogy sokan nem tudnak méltósággal megöregni és nem fogadják el a korukat és korukhoz nem illő szerepekben akarnak tetszelegni . Pl. Connery 66 éves volt a Szikla forgatásakor és elég faszán hozta amit kellett , míg Arnold és Sly esetében már gagyin fest hogy ők akarják vinni a prímet és szétvernek mindenkit .
Nem illik.
- P. Krisz
Azt is hozzátenném hogy sokan nem tudnak méltósággal megöregni és nem fogadják el a korukat és korukhoz nem illő szerepekben akarnak tetszelegni . Pl. Connery 66 éves volt a Szikla forgatásakor és elég faszán hozta amit kellett , míg Arnold és Sly esetében már gagyin fest hogy ők akarják vinni a prímet és szétvernek mindenkit .
Hogy híjják?
Bill.
Ide hallgass Bill!... Bill??!!! Mi a lófaszt hallok én, Bill?
Bill.
Ide hallgass Bill!... Bill??!!! Mi a lófaszt hallok én, Bill?
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Vagy csak egyre többet kell fizetni a különböző szolgáltatások igénybevételéért.Sierra írta:Gondolom a stex miatt. Kell a pénz a nyugdíjas évekre, meg a kiccsaládnak is.András93 írta:Különben miért van az, hogy idős korukra nem bírnak magukkal a színészek és 4-5 filmben szerepelnek évente, ráadásul egyik rosszabb, mint a másik. Liam Neeson mellett mondhatnám Robert de Nirot és Morgan Freemant is, de biztosan lehetne még sorolni.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
Gondolom a stex miatt. Kell a pénz a nyugdíjas évekre, meg a kiccsaládnak is.András93 írta:Különben miért van az, hogy idős korukra nem bírnak magukkal a színészek és 4-5 filmben szerepelnek évente, ráadásul egyik rosszabb, mint a másik. Liam Neeson mellett mondhatnám Robert de Nirot és Morgan Freemant is, de biztosan lehetne még sorolni.
-
- Kedvenc csapatod: Arsenal
Megvédeném matherst, eléggé kezd éledezni az ausztrál western is, mint műfaj De az Ausztrália film nem nagyon néz ki annak
"And my heart will leave you never."
- András93
Különben miért van az, hogy idős korukra nem bírnak magukkal a színészek és 4-5 filmben szerepelnek évente, ráadásul egyik rosszabb, mint a másik. Liam Neeson mellett mondhatnám Robert de Nirot és Morgan Freemant is, de biztosan lehetne még sorolni.Remy írta:Sajnos egyre több van neki... Szerintem lesz majd Taken 4 is. + most jön megint egy akciófilm tőle. Valószínűleg az is hozza az utóbbi filmek színvonalát. Kár érte.Realista24 írta:Sírok között, vagy mi a magyar címe Liam Neeson "új" filmjének. Egy újabb gyenge film a neve mellett.
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Sajnos egyre több van neki... Szerintem lesz majd Taken 4 is. + most jön megint egy akciófilm tőle. Valószínűleg az is hozza az utóbbi filmek színvonalát. Kár érte.Realista24 írta:Sírok között, vagy mi a magyar címe Liam Neeson "új" filmjének. Egy újabb gyenge film a neve mellett.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
-
- Kedvenc játékosaid: Xavi, Iniesta, Verratti, Dahoud
- Kedvenc csapatod: Barcelona
Azt tudom, csak most nem volt kedvem klasszikusokhoz. Olyan igazi régiekre gondolok, majd lehet lesz az is, bár azokból van amit láttam már..CS0ki írta: De westernt mondjuk tényleg nem az elmúlt 20 évből kell keresni.
Jön már lefelé a Jesse James, az Unforgiven és a Salvation, a Yirumát meg most kezdem. Aztán ha ezeket kivégeztem és még mindig nem múlt el a hangulat akkor csemegézek a többi közül is.. Köszi a tippeket még egyszer!
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Hatalmas film, kedvencek között van nálam.Kerlon írta:Engem is lekötött a Jesse James, kicsit fura is, hogy nincs emlegetve, mint jobb filmek.nmate írta:Django elszabadul, Tombstone, Unforgiven, 3:10 to Yuma, Jesse James meggyilkolása (bár elég művészi, de én imádom), True Grit. Ezek kb.
Nem illik.