Vinícius Junior - 7
-
- Kedvenc játékosaid: Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Vinícius Junior - 7
Továbbra is nagyon problémás az o személye nekem csapaton belül. Egyértelműen többet árt, mint ad. A ma este után Simeone is egy jót röhög rajta, akinek persze be kellett szólnia meccs közben, hogy aztán az Atletico még lőjön 2 gólt. Igazi kis b.zi viselkedese van, végtelenül irrital a nevetese, a pofazasa, az ész nélküli magyarazasa, vagy ha 10 cselbol végre 1et megtud csinálni, akkor a nézők hergelese. Ne haragudjatok, de nekem ez nonszensz. Ma Kroos testbeszéde is sokat elarult, hogy amikor adta neki a labdákat, neki áll bevinni 3-4 ember közé a labdát, ahelyett, hogy adná vissza, majd amikor elválasztják a labdatol, a földön marad ülve és csak pofazik, ahelyett h vissza jonne sprintelni. Agya nulla, ez nem lesz jobb, nyilatkozhat barmit.
Pofazas helyet labdát kéne megtanulni kezelni, hogy ne legyen több olyan szitu, mint a mai gól az Atleticotol.
Pofazas helyet labdát kéne megtanulni kezelni, hogy ne legyen több olyan szitu, mint a mai gól az Atleticotol.
Kroos: "But at the end... We are Real Madrid."
Carvajal: “When it's time for real competitions, we will go above Barcelona, I'm sure.”
Carvajal: “When it's time for real competitions, we will go above Barcelona, I'm sure.”
- flori
Azon kívül, hogy formát fogjon nem tudom mi a terve vele Ancelottinak. 60 perc után meg kellett volna ezt köszönni, borzalmas volt ma.
¡Va!
¡1, 2 y 3, Madrid!
¡1, 2 y 3, Madrid!
- Sorrentino
Láthatóan ő sem...realbeckham írta: Egész meccsen nem tudtam eldönteni, hogy mikor ad be és mikor lő.
- realbeckham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Egész meccsen nem tudtam eldönteni, hogy mikor ad be és mikor lő.
- Kercsó
- Kedvenc játékosaid: R9, Kroos, Guti, Zidane, Bellingham
gecc, a Barca elleni tripla után elég hamar mutatja az igazi arcát
duplanulla.
Ancelotti pedig vakon volt ma nagyon
duplanulla.
Ancelotti pedig vakon volt ma nagyon
#whatisyourexcuse
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
Ha az Atleticosak rafkósabbak, rárugják a szabinál a labdát és már nincs a pályán.
- BlancoMark
Meg pockolgeti a biro vallat, hihetetlen. Egyszer ki fogjak allitani egy sorsdonto meccsen ami ezen fog elmenni.
Hallod te 0 IQ.
Ott a csapatkapitány, beszél a sporival, semmi keresnivalója a brazilnak a környéken se, ott a megfelelő ember akinek beszélnie kell, majd odamegy pampogni a bírónak és meglepődik a sárgán és még utána is mondja tovább
Botrány.
Ott a csapatkapitány, beszél a sporival, semmi keresnivalója a brazilnak a környéken se, ott a megfelelő ember akinek beszélnie kell, majd odamegy pampogni a bírónak és meglepődik a sárgán és még utána is mondja tovább
Botrány.
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Egy jó meccs semmit nem jelent, ahogy a hangzatos nyilatkozatok sem. A nehéz meccseken kell bizonyítania, hogy nem tudják kikezdeni, hogy fejben erős és lehet rá számítani. Örülnék ha így lenne de szerintem az első adódó alkalommal habzó szájjal rohan majd a bíró után megint. Mondjuk 200 alatt nem adnám, de ha valakit lehúznánk 200-al az nagyon nagy üzlet lenne. Mondjuk MBappe ide vagy oda, nálam a francia csatárt játszana és nem balszélsőt, ezt a 2 csatáros dolgot meg hagynám, látva Brahim képességeitYazid írta: Most vert 3at, az egesz vezetőseg el van ajulva tőle hagyjuk mar
- nzooli93
Haalandal az a baj,hogy kb 1 honapja serult , es 3-4 napos dologkent kezdődött. Itt LALIGAba meg biztos meg jobban rugdosnak.
- Bencze
- Kedvenc játékosaid: Benzema, Valverde
- Kedvenc csapatod: Tippelj :)
AS azt kozolte cimlapon 1-2 hete, hogy angoloknak 200, kulfoldieknek 100 a kivasarlasi ara. 109 millio dollar pontosanPad'em írta:Haaland 100-ért? Nem a duplájáról pletykáltak alsó hangon idén nyárra?Bencze írta: Csak vilagrekord osszegert engednem el abban az esetben, ha Haaland tenyleg kivasarolhato 100ert es a teknos biztosan erkezik.
https://images.app.goo.gl/QBPZRBBkzm6eC8dJ8
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Bencze 2024. január 17., szerda 19:08-kor.
- Pad'em
Haaland 100-ért? Nem a duplájáról pletykáltak alsó hangon idén nyárra?Bencze írta: Csak vilagrekord osszegert engednem el abban az esetben, ha Haaland tenyleg kivasarolhato 100ert es a teknos biztosan erkezik.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
- Bencze
- Kedvenc játékosaid: Benzema, Valverde
- Kedvenc csapatod: Tippelj :)
Csak vilagrekord osszegert engednem el abban az esetben, ha Haaland tenyleg kivasarolhato 100ert es a teknos biztosan erkezik.
akinél van 130 vinikére ott van 180 is rá. annyiért mehet
valamelyik univerzumban:
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
NSO már úgy hozta le hogy a Real eladná hogy legyen pénz Mbappera.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Pad'em
Korát, tehetségét, a potenciált ami még benne van, marketing értékét nézve szerintem 200ról indulna az ára. Én nem adnám el max ha már itt van Mbappé és nem változik a hozzáállása.
De egy szavazás mehetne róla. Érdekelne a végeredmény.
De egy szavazás mehetne róla. Érdekelne a végeredmény.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
Neymar 222 volt, akkor Vini is minimum 200nál kezdődik.
Én fix nem adnám el mondjuk, hátha egymásra találna Bappével is Karim után, mert az nagyon durva duó lehetne papíron.
Én fix nem adnám el mondjuk, hátha egymásra találna Bappével is Karim után, mert az nagyon durva duó lehetne papíron.
Most vert 3at, az egesz vezetőseg el van ajulva tőle hagyjuk mar
Ha Bappe fix, akkor mehet.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Az.Realista24 írta:FaxRemy írta: 200 alatt meg se nyitnám az emailt vagy vennem fel a telefont.
Amúgy maximum akkor adnám el, ha már itt lenne a pótlása. Előre semmiképp nem adnám el. Látjuk, hogy mennyire könnyű beülni a két szék közé.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots