Kézilabda
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Kézilabda
Nagyon kiszámítható a játék Chemával. Írtam lejjebb, miért hasznos még is, de egyszerre megtartani őt meg Lékait pazarlás, egy emberrel ki lehetne váltani őket.
Terzic ugyanez, posztján védekezik Ilic, Palmarsson, Sliskovic de még Jamali is bíztató volt pl az eb-n. Nem értem.
Terzic ugyanez, posztján védekezik Ilic, Palmarsson, Sliskovic de még Jamali is bíztató volt pl az eb-n. Nem értem.
Nem illik.
- csababarca
- Kedvenc játékosaid: Messi, Iniesta, MBappé
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Pats,Saints,Celtics, GSW.
Nincs baj Chemaval,mint taktikai fegyver 15 percre szívesen is látom a pályán. Csak már túl van vízionálva a szerepe, tőle várják sokszor a megváltást, aztán jönnek a belemenései és temérdek eladott labdája kulcsszitukban.
Én így látom, lehet rosszul. De egy-egy jó ütemváltására jut 2-3 belemenés...de lehet csak túl élénken élnek bennem az őszi bl meccsek.
Én nem látom azért negatívan a dolgokat, csak amíg többi csapat próbál erősödni, tehetséges fiatalok körül nézelődnek,mi idősödő játékosokkal hosszabbítunk, és sokszor tőlük várjuk a megváltást.
Én így látom, lehet rosszul. De egy-egy jó ütemváltására jut 2-3 belemenés...de lehet csak túl élénken élnek bennem az őszi bl meccsek.
Én nem látom azért negatívan a dolgokat, csak amíg többi csapat próbál erősödni, tehetséges fiatalok körül nézelődnek,mi idősödő játékosokkal hosszabbítunk, és sokszor tőlük várjuk a megváltást.
"Ma is itt ül lomhán, petyhüdten,
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."
- ziro4vr
Lékai akkora atom sztár volt Celjében, hogy már ott is többet padozott mint játszott.
Nem illik.
-
- Kedvenc csapatod: Találd ki
Bezzeg a PSG elleni győzelem után nem volt ennyi negatív erő Semmi probléma nem lesz itt, a kézilabda mindig is ilyen volt, ezért is a legjobb sportág szerintem, bárki bárkit legyőzhet, a Hamburg és a Flensburg is odaért 13 ill 14ben, pedig nem volt TOP1-es keretük. Az hogy a magyar válogatott Nagy Kornélokkal és az enbéegyes titánokkal leszerepelt, az még nem jelenti azt, hogy a Veszprém egy lúzer csapat lett.
Amúgy én abszolút örülök Chema hosszabbításának, még ha ezzel egyedül is vagyok a fórumon. Azokat az ütemváltásokat senki más nem csinálja meg így. Lékai próbálja utánozni, jó is a srác, de továbbra sem Veszprém szint, Celjében viszont atom sztár lehetne. Nem tudom, hogy visszavárják-e Most Palmarssont sajnos nem tudom szapulni, még úgy sem, hogy a szezon 90%-ban nulla az emberünk, de a fontos meccseken a pali felveszi a God Mode-ot és széjjel alázza az ellenfelet. Ezért lett tavaly is az MVP, és lesz idén is a final4ban Azért vagyok ilyen pozitív, mert teli van győztes alkatokkal a csapat, akik a legjobbkor képesek a legjobb formájukat hozni..
Terzic hosszabbítását már annyira nem értem, de végülis egy csupaszív emberről beszélünk, elfér egy ilyen tapasztalt harcos a frontba.
Ja, és ne aggódjatok, olvasom én is a topicot, de idő sajnos csak az olvasásra van
Amúgy én abszolút örülök Chema hosszabbításának, még ha ezzel egyedül is vagyok a fórumon. Azokat az ütemváltásokat senki más nem csinálja meg így. Lékai próbálja utánozni, jó is a srác, de továbbra sem Veszprém szint, Celjében viszont atom sztár lehetne. Nem tudom, hogy visszavárják-e Most Palmarssont sajnos nem tudom szapulni, még úgy sem, hogy a szezon 90%-ban nulla az emberünk, de a fontos meccseken a pali felveszi a God Mode-ot és széjjel alázza az ellenfelet. Ezért lett tavaly is az MVP, és lesz idén is a final4ban Azért vagyok ilyen pozitív, mert teli van győztes alkatokkal a csapat, akik a legjobbkor képesek a legjobb formájukat hozni..
Terzic hosszabbítását már annyira nem értem, de végülis egy csupaszív emberről beszélünk, elfér egy ilyen tapasztalt harcos a frontba.
Ja, és ne aggódjatok, olvasom én is a topicot, de idő sajnos csak az olvasásra van
- ziro4vr
Jelen állás szerint jöhet majd egy Vardar vagy Löwen esetleg Kielce, simán benne van a kiesés.wxyz írta:Szezon elején még úgy gondoltam, hogy meglehet a bl, de az azóta történtek után már nem látom rá az esélyt. Sőt, szerintem esélyes, hogy nem kell szegedi győzelemig várni a pofonra, mert benne van idei blben egy negyeddöntős kiesés
Máté: bocs, de ez már járt.
Nem illik.
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Most először olvastam el ebben a topicban egy oldalt :Đ
ui: kabbeziro
ui: kabbeziro
Szezon elején még úgy gondoltam, hogy meglehet a bl, de az azóta történtek után már nem látom rá az esélyt. Sőt, szerintem esélyes, hogy nem kell szegedi győzelemig várni a pofonra, mert benne van idei blben egy negyeddöntős kiesés
- ziro4vr
Addig marad ez, amíg majd a Szeged egyszer elveri őket a kupában, aztán a bajnokságban. Pastornak elég egy néhány fokkal gyengébb keret, azzal már le tudja meccselni Sabatét.
Nem illik.
- csababarca
- Kedvenc játékosaid: Messi, Iniesta, MBappé
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Pats,Saints,Celtics, GSW.
Én nem tudom mit csinálnak Veszprémben, de egyre inkább azt érzem,hogy az idei évben van utoljára pár évig realitás megnyerni a BL-t. Persze lehet ez pesszimizmus, de valahogy a többi csapat sorra kapkodja el a tehetséges játékosokat, mi meg dagonyázunk a semmiben.
PSG még erősebb lesz, valahogy a Barca sem tud gyengülni,pedig mindig azt hisszük, plusz az a játékstílus nem is fekszik nekünk, a Kiel meg jövőre ismét tényező lesz, ha idén nem is annyira. Plusz a Vardar is erősödik megint, a Kielce-ről nem is beszélve.
Szerintem most vagy "soha".
PSG még erősebb lesz, valahogy a Barca sem tud gyengülni,pedig mindig azt hisszük, plusz az a játékstílus nem is fekszik nekünk, a Kiel meg jövőre ismét tényező lesz, ha idén nem is annyira. Plusz a Vardar is erősödik megint, a Kielce-ről nem is beszélve.
Szerintem most vagy "soha".
"Ma is itt ül lomhán, petyhüdten,
- ziro4vr
Őő megkérnék mindenkit, hogy ne barmolja szét a fórum egyetlen igazán szakmai részlegét.
Nem illik.
- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
Jólvan Ziro örülj, elolvasni én is elolvasom. Blogolj csak.
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Egyik igazság követné a másikat... :ĐMarci77 írta:És ha ezt Máté olvasná a focitudásodra mondana hasonlót?ziro4vr írta:Az nem hátrány ha nem értesz hozzá, Máté is aktív az nba topikban...
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Marci77
- Kedvenc játékosaid: Raúl.....Kocsárdi,Huszti.
- Kedvenc csapatod: ZTE FC, Real Madrid, Juventus, Arsenal, Boston Celtics, NE Patriots
Az NBA is (jobban) érdekel és ahhoz vmennyire értek is. Azaz vágom
bocs :Đ
bocs :Đ
És ha ezt Máté olvasná a focitudásodra mondana hasonlót?ziro4vr írta:Az nem hátrány ha nem értesz hozzá, Máté is aktív az nba topikban...
Mindörökké KÉK-FEHÉR szív!
-
- Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem
Ezzel én is így vagyok. Írjatok csak nyugodtan.Marci77 írta:Csak megnyugtatas keppen en is olvasom ezt a topikot ez mar 2 Csak nem ertek elegge hozza,hogy hozzaszoljak
- ziro4vr
Timu és Gulyás nem hosszabbított még, nem tudom igazából miért, pont ők jobban elférnek a keretben, mint Iváncsik, Chema vagy Terzic.
Irányítónak én azonnal elfogadnám a dán válogatott Damgaardot, brutál keze van, egy Magdeburgból meg el is lehetne hozni. Igazából azért ha belegondolok, Chema maradása mellett az szól, hogy amilyen lehetőségeket teremt a lövőknek, olyat nem tud se Lékai se Palmarsson. És mivel Ilic és Nagy is eléggé öregszik, így lehet úgymond garantálni a hatékonyságukat. Csak ez igazából nem problémamegoldás, hanem foltozgatás.
Ja amin még meglepődtem, hogy Lackovic-->Kiel. Mondjuk Lukas Nilssob meg Dissinger mögé el is fér, de kíváncsi vagyok kit vesznek Canellas helyére. Palmarssont akarnák, de lehet ők szerzik meg Damgaardot.
Az nem hátrány ha nem értesz hozzá, Máté is aktív az nba topikban...
Irányítónak én azonnal elfogadnám a dán válogatott Damgaardot, brutál keze van, egy Magdeburgból meg el is lehetne hozni. Igazából azért ha belegondolok, Chema maradása mellett az szól, hogy amilyen lehetőségeket teremt a lövőknek, olyat nem tud se Lékai se Palmarsson. És mivel Ilic és Nagy is eléggé öregszik, így lehet úgymond garantálni a hatékonyságukat. Csak ez igazából nem problémamegoldás, hanem foltozgatás.
Ja amin még meglepődtem, hogy Lackovic-->Kiel. Mondjuk Lukas Nilssob meg Dissinger mögé el is fér, de kíváncsi vagyok kit vesznek Canellas helyére. Palmarssont akarnák, de lehet ők szerzik meg Damgaardot.
Az nem hátrány ha nem értesz hozzá, Máté is aktív az nba topikban...
Nem illik.
- Marci77
- Kedvenc játékosaid: Raúl.....Kocsárdi,Huszti.
- Kedvenc csapatod: ZTE FC, Real Madrid, Juventus, Arsenal, Boston Celtics, NE Patriots
Csak megnyugtatas keppen en is olvasom ezt a topikot ez mar 2 Csak nem ertek elegge hozza,hogy hozzaszoljak
Mindörökké KÉK-FEHÉR szív!
Csodálkozol? Tudod jól, hogy rajtam kívül alig olvassa valaki az írásaidat.
Kiváncsi vagyok, hogy most felmerültek-e egyáltalán vagy Sabate maradásával Zeitzet leszámítva mindenkinek biztos helye lett a keretben?
Tollbringben még reménykedhetsz. Elvileg így Sigurdsson megy Löwenbe. Kielbe Santost talán te is írtad már. Adja magát a megszerzése, de van valami szerb is az nb1ben akit most pletykálnak, Tatabányán játszik talán
Ilyesmit szeretnék
Mikler, Alilovic
Marguc, Gulyas
Nagy, Sebetic
Nilsson, Maric, Schuch
Palmarsson, ?
Ilic, Sliskovic, Jamali
Ugalde, Tollbring
Irányítót nem tudok mondani. Bombacnak örültem volna. Maradnék elsőnek a szlovén vonalon. Kreatív, jól cselező, mozgékony játékosok nevelését nagyon érzik
Kiváncsi vagyok, hogy most felmerültek-e egyáltalán vagy Sabate maradásával Zeitzet leszámítva mindenkinek biztos helye lett a keretben?
Tollbringben még reménykedhetsz. Elvileg így Sigurdsson megy Löwenbe. Kielbe Santost talán te is írtad már. Adja magát a megszerzése, de van valami szerb is az nb1ben akit most pletykálnak, Tatabányán játszik talán
Ilyesmit szeretnék
Mikler, Alilovic
Marguc, Gulyas
Nagy, Sebetic
Nilsson, Maric, Schuch
Palmarsson, ?
Ilic, Sliskovic, Jamali
Ugalde, Tollbring
Irányítót nem tudok mondani. Bombacnak örültem volna. Maradnék elsőnek a szlovén vonalon. Kreatív, jól cselező, mozgékony játékosok nevelését nagyon érzik
- ziro4vr
Képzeld Ziro, a Vardar kivásárolta Canellast, pedig tudom bíztál benne, hogy majd Veszprémben köt ki valamikor. Sőt, másik kiszemeltedet, Riverat pedig a Barca vette meg. Ennyit ezekről az álmaidról.
Nem illik.
- ziro4vr
Na ja, most így látszik a helyzet. De akkor meg még érthetetlenebb miért kell Terzic meg Chema, és miért nem a magyar Jamali.
Nem illik.