FIFA
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
Re: FIFA
https://www.youtube.com/watch?v=6beCycCN_Ao
FIWC 2015, most megy élőbe, ők a legjobbak a világon, lássuk.
FIWC 2015, most megy élőbe, ők a legjobbak a világon, lássuk.
- istimester
- rex madridistae
- Kedvenc játékosaid: Iván Helguera, Raúl
- Kedvenc csapatod: DAC
- pheco
- Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Eddig mindig csatár voltam, de most én is CAM vagyok. Evertonba raktam magam, de elmentem kölcsönbe Middlesbrough-ba. Ott sajna CM-et játszottam. Most második szezon elején már 81-es vagyok(hála a sok fejlesztő cuccnak ) és az Evertonban végre CAM poszton vagyok. Mondjuk én az egész csapatot irányítom a meccseken, szóval 70-es szabadrúgás skillel is én lövöm a szabadokat meg a tiziket is Remélem felfejlődök 84-85-re és megpróbálom nyáron eladatni magam, hátha megvesz a Real, aztán ott kierőszakolom a csk szalagot.
- Marci77
- Kedvenc játékosaid: Raúl.....Kocsárdi,Huszti.
- Kedvenc csapatod: ZTE FC, Real Madrid, Juventus, Arsenal, Boston Celtics, NE Patriots
En jatszok,CAM vagyok (bar olyan caapatokba kerultem mindig ahol CM),szoval a lenyeg az hogy szerintem ha megveszed storeban a plusz cuccokat az fejleszti,meg talan ha kiesnek eloled a lovok. CSK karszalagot meg mondjuk nem kaptam,de azt nehez is elerni ha vandormadar vagyok eleinte,szoval a lenyeg hogy fiatalon nehez odakerulni. Kiveve ha nem mesz kolcsonbe vmi szar csapatba ahol te vagy a legjobb lovo 70eskent is. Lovoerod novelheto tavoli golokkal asszem. Meg lehet nezni hgy x mennyisegu y utan mid felodik. (pl 10 gol +1 befejezes)
En mondjuk sose megyek kolcsonbe,mindig elutasitom az olyan ajanlatokat. Aztan 2 szezon utan mar ugyis a legjobb csapatok kozott valogathat az ember.
En mondjuk sose megyek kolcsonbe,mindig elutasitom az olyan ajanlatokat. Aztan 2 szezon utan mar ugyis a legjobb csapatok kozott valogathat az ember.
Mindörökké KÉK-FEHÉR szív!
- pheco
- Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Valaki játszott/játszik saját karriert? Szépen fejlődik a karakterem, viszont például szabadrúgásnál a lövőerő és pontosság, hogy tud fejlődni? Azt jól tudom, hogy egyszer majd megkapom a csk szalagot és akkor én állítom össze a csapatot?
- Anyaka
- Kedvenc játékosaid: Raul
- Kedvenc csapatod: Hungary
Játékban gyorsabb, mint Chiellini, vagy Barzagli? Papíron látom, hogy milyen, de az nem mutat nagy különbséget. Előbbi kettővel az a gond, hogy fut vissza, egyszer csak hirtelen belassul, és elmennek mellette hiába van több méter előnye.cart írta:Juan Jesus. Már ha az olasz Serie A-t jelent.
Juan Jesus. Már ha az olasz Serie A-t jelent.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Aha
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Anyaka
Miért nem írod le? Már hetek óta betalálsz, ahol csak lehet. Ha valami gond, vagy kérdésed van, akkor ott a privát üzenet is, elvileg működik.
Vagy csak sikerült megguglizni, ami amúgy is ott az aláírásomban? Azt nem dobta ki, hogy van egy közös szerkesztő ismerősünk?
-- OFF --
Aki játszik olasz csapattal, tud ajánlani valami gyors védőt középre? Mindig azokról kapok gólt, ha éppen sikerül lejátszanom egy meccset hétvégente.
Vagy csak sikerült megguglizni, ami amúgy is ott az aláírásomban? Azt nem dobta ki, hogy van egy közös szerkesztő ismerősünk?
-- OFF --
Aki játszik olasz csapattal, tud ajánlani valami gyors védőt középre? Mindig azokról kapok gólt, ha éppen sikerül lejátszanom egy meccset hétvégente.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Aha
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Legalább bebizonyosodott, hogy amiben 90%-ban biztos voltam
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- mexes
- Kedvenc játékosaid: Xabi Alonso, Modric, Kroos
- Kedvenc csapatod: RM
Valoszinuleg inkabb arrol lehet szo h a teljes jatekokkal sem lehet mar multizni mert annyira leterhelt minden ea server.
Szal gondolom ezert offoljak az ingyeneseket...vegulis mit kapcsoljanak le? NBAt meg Fifa15ot?
Szal gondolom ezert offoljak az ingyeneseket...vegulis mit kapcsoljanak le? NBAt meg Fifa15ot?
- Sunsky
- Kedvenc játékosaid: Ibra, Modric, Isco, Neymar
Számomra akkor tegnap véget ért a fifa, legalább többet nem idegeskedek a sok csaló, meg szar szerverek miatt. 1-2 ezret még ki is dobnék rá rá havonta, ha kiszűrnék a csalókat és a szerverek rendesen működnének, de hát ez van. Annyira nem sajnálom.
- Anyaka
Valószínű az amúgy sem ingyenességről híres EA, rájött, hogy ez nem tesz jót a cég arculatának, most, hogy megszerettették pár emberrel, jöhet a fizetős változat, vagy csak mindenkit a Fifa15 ut-be akarnak tolni, mert úgy gondolják a pricerange miatt kihalt játékospiac így fellendül. EALOGIC
- hunmadridista
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Figo, Beckham, Ronaldo, CR
Valaki tudna segíteni nekem Fifa 15 UT kereskedési tippekben? Mivel érdemes kereskedni? Mit vagy kit visznek el leginkább?
Előre is köszönöm
Előre is köszönöm
- realmadridfan
Nekem eddig ez a csúcs a Worldben (kép), vagy talán még ez(kép2), 1 győzelem kellett a bennmaradáshoz, beadta a második linken szereplő ellenfelet, betöltéskor megszakadt, na mondom fasza, ennél csak jobb lehet, és utána jött a fenti német csapat. (3-1-re ki is kapott, valami coin hacker lehetett, 0 játéktudással )