Javaslataitok

www.madridom.hu

Moderátor: Multimédiások

e.gergo
Kedvenc játékosaid: David Beckham
Kapcsolat:

Re: Javaslataitok

HozzászólásSzerző: e.gergo » 2015. június 8., hétfő 20:12

Norbii írta:nem tudom hova máshol megkérdezni ezért hát itt teszem fel. az oldal designe a fejléc kivételével csak cssből áll? szóval azon kivül semmi se fotoshop, csak css, js meg a többi?

Ill arra lennék még kíváncsi hogy milyen séma alapján kerülnek ki a hírek? Szóval pl valaki belép mint szerkesztő, és a főoldalon van egy + gomb ami lenyit egy mezőt és írhatjátok a szöveget majd leokézva tárolja a szöveget?
1. Igen
2. Leegyszerűsítve, igen. De nem titok, WordPress-t használunk.

Norbii
Kedvenc játékosaid: Carvajal, Arbeloa, Ramos, Pepe, Marcelo, Coentrao, Isco, Benzema, Modric, Jesé

HozzászólásSzerző: Norbii » 2015. június 8., hétfő 20:05

nem tudom hova máshol megkérdezni ezért hát itt teszem fel. az oldal designe a fejléc kivételével csak cssből áll? szóval azon kivül semmi se fotoshop, csak css, js meg a többi?

Ill arra lennék még kíváncsi hogy milyen séma alapján kerülnek ki a hírek? Szóval pl valaki belép mint szerkesztő, és a főoldalon van egy + gomb ami lenyit egy mezőt és írhatjátok a szöveget majd leokézva tárolja a szöveget?

9RoNaLdO9
Kedvenc játékosaid: Raúl, Morientes, Iker, Ramos, Khedira
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: 9RoNaLdO9 » 2015. június 7., vasárnap 21:09

De minek reagáltok ezekre? Ha valami zavar akkor ebbe a fórumba beleírjátok a nevét meg, hogy melyik fórumban szerencsétlenkednek és szítják tüzet, vagy ráírtok a modikra. Nem kell velük foglalkozni.

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. június 7., vasárnap 21:03

Nem saját a szerver, így az kilőve. Egy-két hét és megunják, bár remélem ennél nagyobb örömük nem lesz az életben. :)
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Anyaka
Kedvenc játékosaid: Raul
Kedvenc csapatod: Hungary

HozzászólásSzerző: Anyaka » 2015. június 7., vasárnap 21:01

MAC cím letiltása? Csak saját szerverről megy. Azt is lehet változtatni, de az olvasott alapján, amennyi intelligencia átjött úgysem tudná megkerülni, mert nem találná ki, hogy mi a hiba.
Esetleg az eurobarca-n lenne valaki, aki onnan is kitiltja ezeket az ip címeket, súlyosbításként.

mentamas

HozzászólásSzerző: mentamas » 2015. június 7., vasárnap 21:00

Realista24 írta:
Anyaka írta:IP ban-t javasolnám az oldal repertoárjába felvenni. Még az EB-n is van/volt pár éve, mert kaptam én is véletlen, de aztán levették. Felhasználónevek tiltása nem vezet sehova hosszútávon, így meg elérhetetlen lenne az oldal neki, legalábbis nehezebben hozzáférhető.

A regisztrációhoz meg valamilyen sms, vagy hasonló megerősítő kód további nehezítő tényező lenne.
IP változik össze vissza. A tegnapi gyökér is hatszor regisztrált, meg még ki tudja hányszor. SMS storyra ránézünk, köszi.
Az sms dolgot ugy oldjatok meg, hogy kulfoldrol is elerheto legyen, hogy a kesobbiekben csatlakozo kulfoldi tarsaink is csatlakozni tudjanak. :)

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. június 7., vasárnap 20:42

Anyaka írta:IP ban-t javasolnám az oldal repertoárjába felvenni. Még az EB-n is van/volt pár éve, mert kaptam én is véletlen, de aztán levették. Felhasználónevek tiltása nem vezet sehova hosszútávon, így meg elérhetetlen lenne az oldal neki, legalábbis nehezebben hozzáférhető.

A regisztrációhoz meg valamilyen sms, vagy hasonló megerősítő kód további nehezítő tényező lenne.
IP változik össze vissza. A tegnapi gyökér is hatszor regisztrált, meg még ki tudja hányszor. SMS storyra ránézünk, köszi.
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Anyaka
Kedvenc játékosaid: Raul
Kedvenc csapatod: Hungary

HozzászólásSzerző: Anyaka » 2015. június 7., vasárnap 20:41

IP ban-t javasolnám az oldal repertoárjába felvenni. Még az EB-n is van/volt pár éve, mert kaptam én is véletlen, de aztán levették. Felhasználónevek tiltása nem vezet sehova hosszútávon, így meg elérhetetlen lenne az oldal neki, legalábbis nehezebben hozzáférhető.

Ha már pont itt megy a buli valakinek.

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. június 7., vasárnap 20:40

rashidm írta:
Barca írta:És amikor shuttert basztatjátok napi szinten az nem undorító? csodálkoztok ha utána ilyenekre vetemedik az ember.
Nem hinném, hogy napi szinten van basztatva, ha mégis, az valószínű azért, mert próbálná megmagyarázni a megmagyarázhatatlant itt, egy mardidi oldalon... de miért nem mész el inkább meginni egy sört a barátaiddal/haverjaiddal? Vagy nincsenek is?
Egy sört a haverokkal a medencében...ilyenkor nem csodálkozik az ember, hogy ezeknek Xavi lóg a falukon... :Đ :lol:
Nem illik.

rashidm
Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem

HozzászólásSzerző: rashidm » 2015. június 7., vasárnap 20:35

Barca írta:És amikor shuttert basztatjátok napi szinten az nem undorító? csodálkoztok ha utána ilyenekre vetemedik az ember.
Nem hinném, hogy napi szinten van basztatva, ha mégis, az valószínű azért, mert próbálná megmagyarázni a megmagyarázhatatlant itt, egy mardidi oldalon... de miért nem mész el inkább meginni egy sört a barátaiddal/haverjaiddal? Vagy nincsenek is?

Barca

HozzászólásSzerző: Barca » 2015. június 7., vasárnap 20:25

És amikor shuttert basztatjátok napi szinten az nem undorító? csodálkoztok ha utána ilyenekre vetemedik az ember.

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. június 7., vasárnap 20:18

Sztroga írta:
SamuelEtoo írta:Barca meccsek idejére miért nem nyitjátok ki a Megy a meccs topicot? Csak mert sokszor nagyobb a forgalom, mint amikor ti játszotok. Bár tegnap a 60. percig kuss volt, aztán amikor Morata lőtt hirtelen mindneki megjelent, majd rápár percre megint csend.
H lehet valaki ilyen sík !?? :lol:
Barcas. Sorry a kivételektől.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Sztroga
Kedvenc játékosaid: Messi, Xavi, Iniesta
Kedvenc csapatod: FC Barcelona

HozzászólásSzerző: Sztroga » 2015. június 7., vasárnap 20:01

SamuelEtoo írta:Barca meccsek idejére miért nem nyitjátok ki a Megy a meccs topicot? Csak mert sokszor nagyobb a forgalom, mint amikor ti játszotok. Bár tegnap a 60. percig kuss volt, aztán amikor Morata lőtt hirtelen mindneki megjelent, majd rápár percre megint csend.
H lehet valaki ilyen sík !?? :lol:

SamuelEtoo

HozzászólásSzerző: SamuelEtoo » 2015. június 7., vasárnap 19:58

Barca meccsek idejére miért nem nyitjátok ki a Megy a meccs topicot? Csak mert sokszor nagyobb a forgalom, mint amikor ti játszotok. Bár tegnap a 60. percig kuss volt, aztán amikor Morata lőtt hirtelen mindneki megjelent, majd rápár percre megint csend.

mentamas

HozzászólásSzerző: mentamas » 2015. június 7., vasárnap 16:25

d.gergo írta:
wZoLee7 írta:Lehetne egy Perez generátor...természetesen a "nem tudom" válasz jönne minden kérdésre :lol:
:lol: :lol: :lol:

Megmarad, jönnek majd az új sablon nyilatkozatok és feltankolunk belőle :Đ
Az atigazolasi idore, az Ancelotti Generatort updatelhetnenk egy Agent Generator-ra, amiben random hirek es nyilatkozatok lennenek, a jatekosok ugynokeitol, egy esetleges atigazolassal kapcsolatosan :mrgreen: :mrgreen:
pl.
Pogba ugynoket Madridban lattak, aki ....
Ugynoke szerint, De Gea ....

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. június 5., péntek 12:52

Hagyjuk.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

csabi*
Kedvenc játékosaid: zizou, marcelo, modric
Kedvenc csapatod: los blancos.

HozzászólásSzerző: csabi* » 2015. június 5., péntek 12:51

én meg javaslok valamiféle teszt alapú regisztrációt.
főleg, hogy ezt a sok gerinctelen neobarcást kiszűrjük. :)
Kép

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. június 5., péntek 12:11

wZoLee7 írta:Lassan jöhet az átigazolási táblázat az árakkal, hadd szörnyülködjünk :lol:
Hétfőn legkésőbb meglesz.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

wZoLee7
Kedvenc csapatod: REAL MADRID

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2015. június 5., péntek 12:10

Lassan jöhet az átigazolási táblázat az árakkal, hadd szörnyülködjünk :lol:

Donát
Kedvenc csapatod: Los Blancos

HozzászólásSzerző: Donát » 2015. június 2., kedd 11:38

Kozben elokerult, kulon topicja van az "Egyeb" reszben. De ha mar irtam, javaslon a tovabbi beszelgetesek elkesziteset! :)

Vissza: