Spanyol bajnokság
- Pad'em
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Spanyol bajnokság
Látom ma is kipukkadnak
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
- tomi_b
- Kedvenc játékosaid: Thibaut, Dani, Jude, Vini, Fede, Luka, Eduardo
- Kedvenc csapatod: 15!
Nem tudok elképzelni olyan forgatókönyvet, ahol Carlo int be nekünk, és nem fordítva.Yazid írta: Ha carlo és xabi is beint nekünk én hoznám míchelt
Közben Girona tizi..
Ha carlo és xabi is beint nekünk én hoznám míchelt
- RealVazquez
- Kedvenc játékosaid: CR
Villarreal meccsen laza 15 perc hosszabbitas
- RealVazquez
Semmi meglepő nincs abban, hogy mindenki jinxel meg imadkozik meg josnohoz jar azok utan, hogy evekig eladtuk a lelkunk osszes darabjat, mar nincs mit felajanlaniPad'em írta:Ez egy babonás fórum, néha engem is meglep mennyire Mondjuk nem csoda mikor a 21.századi fekete mágia földi helytartója is aktív tag.Tjacks írta: Várjál az sem jó, mert akkor kövi fordulóban instant karma nem? Vagy hogy működik ez a vuduzás?
Mindenesetre xavi remélem legalább megemlít a sajtótájékoztatón, sokat tettem a győzelemért,én a 12ik ember.
Erre az earn it on the pitchre már elöző oldalon is reflektáltam, továbbra sem értem. Nem hallottak róla Tebasék, hogy most már nyílt a formátum?
- Pad'em
Ez egy babonás fórum, néha engem is meglep mennyire Mondjuk nem csoda mikor a 21.századi fekete mágia földi helytartója is aktív tag.Tjacks írta: Várjál az sem jó, mert akkor kövi fordulóban instant karma nem? Vagy hogy működik ez a vuduzás?
Mindenesetre xavi remélem legalább megemlít a sajtótájékoztatón, sokat tettem a győzelemért,én a 12ik ember.
Erre az earn it on the pitchre már elöző oldalon is reflektáltam, továbbra sem értem. Nem hallottak róla Tebasék, hogy most már nyílt a formátum?
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
- RealVazquez
Csak Perezre marad a gesztenye kikaparása. Csak akkor fognak mások is csatlakozni, ha a jelenlegi rendszer összeomlik, és készen áll az új.Realista24 írta: JUST IN: All La Liga teams playing this Thursday, except Real Madrid, will wear shirts that say "Earn it on the pitch!" in a message against the Super League, who are expected to win their legal case vs UEFA.
@Radioestadio
Just in: Las Palmas milyen tizenegyest nem kapott meg, te jó ég! Határozottan a büntetőpontra mutatott a bíró, aztán a var szobából lebeszélték az egyértelmű, és helyes ítéletről… kabaré.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
JUST IN: All La Liga teams playing this Thursday, except Real Madrid, will wear shirts that say "Earn it on the pitch!" in a message against the Super League, who are expected to win their legal case vs UEFA.
@Radioestadio
@Radioestadio
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- lestat
- Kedvenc játékosaid: Beckham, Zidane, C.Ronaldo, Ramos
Srácok....
Kell nektek eljinxelni.
Tettem tippen hogy döntetlen vagy vendég lesz...
Kell nektek eljinxelni.
Tettem tippen hogy döntetlen vagy vendég lesz...
Cristiano Ronaldo ❼
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni
Zinedine Zidane
92:48
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni
Zinedine Zidane
92:48
-
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Robi Carlos, Modric
Várjál az sem jó, mert akkor kövi fordulóban instant karma nem? Vagy hogy működik ez a vuduzás?TheBull6 írta: Továbbra is csak ismételni lehet magunkat: barca sz*pó -> egyszer maradnátok csak csendben...
Meccs közben minek kell jönni röhögni rajtuk? Ha buknak lehet rajtuk a meccs végén eleget.
Továbbra is csak ismételni lehet magunkat: barca sz*pó -> egyszer maradnátok csak csendben...
Meccs közben minek kell jönni röhögni rajtuk? Ha buknak lehet rajtuk a meccs végén eleget.
-
Hidd el számít, Ferninek lehet valami szertartása is a Barca meccsekre. Például nem állhat fel a gép elöl mert akkor biztos jön a Barca makker gólhehetheoriginal írta: mintha szamitana mit csinal a barca.
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
Hatalmas győzelem!
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
-
Bevédem shuttert, én trollkodtam ide elöször 2-2nél, szinte éreztem ahogy visszatartjátok a levegőt
Boszorkányság!!!!
Boszorkányság!!!!
- BlancoMark
Xavi mester folytassa.
bant nekiTjacks írta: Túl nagy a csend........
Nincs most vmi jó spanyol bajnoki??
nehéz lett volna várni 15 percet…
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Az a baj, hogy tök mindegy, mert "lőtávolon" belül vannak, bármennyire is rosszak. Egy barcánál az meg mindig veszélyes...ateeemadrid írta: Attól igaz amit írt, ennek a Barcanak minden meccs nehéz jelenleg. Tartom, hogy a Gironaval küzdünk majd a címért.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
- Pad'em
Mit akarsz itt van nektek Sergi Roberto a katalán Bellingham.
Gironát is annyiszor leírtátok, hogy elfogynak, hogy ziher hogy a végéig versenyben lesznek
Gironát is annyiszor leírtátok, hogy elfogynak, hogy ziher hogy a végéig versenyben lesznek
- ateeemadrid
Attól igaz amit írt, ennek a Barcanak minden meccs nehéz jelenleg. Tartom, hogy a Gironaval küzdünk majd a címért.