Sorozatok, TV műsorok
Re: Sorozatok, TV műsorok
Andor eléggé jó volt, összerakták szépen.
Boba Fett is jó volt, aztán az inkább átcsapott már Mandalorian folytatásba
Mandaloriannal is el vagyok ami most megy.
Star Wars Visions is meglepően jó volt, egy kis Star Warsos anime sose jöhet rosszul
Obi-Want kéne megnézni, de arról sok jót nem hallottam még
Boba Fett is jó volt, aztán az inkább átcsapott már Mandalorian folytatásba
Mandaloriannal is el vagyok ami most megy.
Star Wars Visions is meglepően jó volt, egy kis Star Warsos anime sose jöhet rosszul
Obi-Want kéne megnézni, de arról sok jót nem hallottam még
Igazabol ez attol fugg, meddig van egy sorozat eredetileg megirva. Egyertelmuen erezheto mindenhol meddig terveztek, es onnan erzekelheto a visszaeses.'shutterisland írta: mondjuk az azert nagy altalanossagban a legtobb sorozatra elmondhato, hogy az evadok minosege nem ugyanaz, altalaban visszaeses jellemzo, ritkabban erosodes, de nem mindegy, hogy mi a kiindulo pont.
lehet pont ezert is szoktam at az egy vagy max 2 evados minisorikra.
pl.: X-Files, Supernatural, mintha lancfuresszel vagtak volna el ott, ahol eredetileg vege kellett volna lennie.
De hogy ellenpeldat hozzak es vitatkozzak magammal a Fringe utolso evada tervezett volt, megis akkora melyrepules, hogy beszaras.
Szoval a konkluzio, hogy lehet nem is ertek egyet magammal.
De szerintem mar nincsenek 3-4-5 evre elore megirt sorozatok.
- ikelemen5
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Guti,Modric, Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Shadow And Bones02
Tetszett az evad, gyorsan lecsúszott.
Pár negatívumot tudnék mondani, de legjobban az zavart, hogy pont a főszereplő csaj a leggyengébb színész a főbb karakterek közül.
A könyvek közül csak a varjak duologiat olvastam, azok nagy kedvenceim is. Szerintem ügyesen építettek be őket ebbe a történetbe.
Illetve kicsit gyorsan zavartak le a ketterdami bosszút, de kellett idő másra.
Tetszett az evad, gyorsan lecsúszott.
Pár negatívumot tudnék mondani, de legjobban az zavart, hogy pont a főszereplő csaj a leggyengébb színész a főbb karakterek közül.
A könyvek közül csak a varjak duologiat olvastam, azok nagy kedvenceim is. Szerintem ügyesen építettek be őket ebbe a történetbe.
Illetve kicsit gyorsan zavartak le a ketterdami bosszút, de kellett idő másra.
“I don’t trust fish.They breathe water…..that’s crazy.”
- h3x0r
Volt par nagyon kiraly ev, amikor az orszagos tv csatornaktol a kabel tv-k (es a korai netflix) atvettek az uralmat, hoztak ki a jobbnal jobb sorozatokat, amik meg siman tobb evadosak voltak.'shutterisland írta:
Ma viszont azert nezed ezeket a minisorikat, mert nincs mas. A streaming platformok, foleg a netflix olyan mennyisegben hanyja ki a tucat sorozatokat, hogy nehez azt a nehany igazan jot megtalalni. Legtobbszor van egy otlet, ami filmkent jol mukodne, de inkabb keszitenek belole egy 8 reszes evadot, ami technikailag jol nez ki (kamera, fenyek, smink, stb. patent), de tartalmilag 2 reszt startbol lehetne kukazni es a maradeknal is tulzo az 55-60 perces jatekido.
Nekem anno a Person of Interest kimaradt, pedig mar legalabb egy evtizede ott van a watchlistem elejen. Par hete kezdtem el, nemreg fejeztem be a masodik evadot. Azt tudtam, hogy jo sorozat, de arra nem szamitottam, hogy a mai sorozatok utan ennyire feludules lesz a 42-43 perces reszeket nezni. Meg akkor is, ha van benne jo par filler epizod, azok is konnyebben lecsusznak, mint az 1 oras last of us-nal.Remy írta: Igazából az a legszebb, hogy itt ugye nem 6-10 részes évadok voltak, hanem jóval hosszabbak. A jól bevált 20+ részes évadok. És mégis, ennyire erősre sikerült megírni az elsőt.
22 részen keresztül folyamatosan fenntartani maxon a tempót, sztorit, karaktereket. Elképesztő.
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Én még a negyedik évad első felét is élveztem. Ami a 12ik rész után történt az viszont már paródiába illő volt. De végül szép lezárást kapott. Az 5ik évad részemről megse történt.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- h3x0r
Ha jol emlekszem, a streames jogdijak miatt az irok honapokig sztrajkoltak. Konkret neveket igy fejbol nem tudnek mondani, de anno jo par sorozat elegge megszivta.Galacticos írta: A harmadiknal volt valami balhe vagy sztrajk vagy ilyesmi es azert lett ugy osszecsapva. Amugy az is 20resz korul lett volna.
- Galacticos
A harmadiknal volt valami balhe vagy sztrajk vagy ilyesmi es azert lett ugy osszecsapva. Amugy az is 20resz korul lett volna.
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Igazából az a legszebb, hogy itt ugye nem 6-10 részes évadok voltak, hanem jóval hosszabbak. A jól bevált 20+ részes évadok. És mégis, ennyire erősre sikerült megírni az elsőt.
22 részen keresztül folyamatosan fenntartani maxon a tempót, sztorit, karaktereket. Elképesztő.
Másodikat elvitte még az első évad tempója, harmadik a helyszín miatt érdekes volt, de igazából ott le is kellett volna végleg zárni.
A 4. meg az első inverze.
Másodikat elvitte még az első évad tempója, harmadik a helyszín miatt érdekes volt, de igazából ott le is kellett volna végleg zárni.
A 4. meg az első inverze.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
mondjuk az azert nagy altalanossagban a legtobb sorozatra elmondhato, hogy az evadok minosege nem ugyanaz, altalaban visszaeses jellemzo, ritkabban erosodes, de nem mindegy, hogy mi a kiindulo pont.
Ezzel maximálisan egyet tudok érteni. Kár hogy Wenworth Miller életére nem tett túl jó hatást a hírnév.h3x0r írta:Az elso evad top szint, a masodik is jo, a harmadik meg nezheto, de a negyedik mar egy rohadt nagy szenvedes, amit csak azert nezel, hogy kideruljon mi a vege. Az otodik meg inkabb csak egy kis nosztalgia a regi fanoknak.'shutterisland írta: szerintem a sona-ig top (asszem 3. evad) utana meg elvisz a vegeig a lendulet, de mar nem ugyanaz a szint.
nalam is all-time top 3 sori egy az egyben.
- h3x0r
Az elso evad top szint, a masodik is jo, a harmadik meg nezheto, de a negyedik mar egy rohadt nagy szenvedes, amit csak azert nezel, hogy kideruljon mi a vege. Az otodik meg inkabb csak egy kis nosztalgia a regi fanoknak.'shutterisland írta: szerintem a sona-ig top (asszem 3. evad) utana meg elvisz a vegeig a lendulet, de mar nem ugyanaz a szint.
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
szerintem a sona-ig top (asszem 3. evad) utana meg elvisz a vegeig a lendulet, de mar nem ugyanaz a szint.
- h3x0r
Hagyd is abba az evad vegenRemy írta: Újra elkezdtem a Szökés első évadát. Pfú, ez all time top szint még mindig.
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Újra elkezdtem a Szökés első évadát. Pfú, ez all time top szint még mindig.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- Remy
- Kapcsolat:
Persze, hogy lehetett volna. Egyrészt + 2-3 részt elbírt volna még, Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!ha már 2 rész is lényegében spinoff volt a 9ből.hehetheoriginal írta: En tartom, hogy meg lehetett volna jobban is csinalni.
Másrészt több horrort, a parafaktor miatt is elbírt volna.
Na, de majd a folytatásban.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
En tartom, hogy meg lehetett volna jobban is csinalni.
De el tudom kepzelni mit lehetne a masodik evadba pakolni
De el tudom kepzelni mit lehetne a masodik evadba pakolni
thereisonly1ronaldo
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
+1Remy írta: LAST OF US: Továbbra is tartom, hogy a világot nem váltja meg, de egy kibaszottul jó sorozat. Újrázás után sem vesztett a varázsából. Pascal és Bella 10/10. Már csak miattuk is megérte megcsinálni.
Jöhet a folytatás.
A két szinészt én nagyon adtam. A hangulat is jó volt, nekem a story egy kicsit lapos meg kevés az akció. Mai fehozatalban azért erős sorozat.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- Remy
- Kapcsolat:
LAST OF US: Továbbra is tartom, hogy a világot nem váltja meg, de egy kibaszottul jó sorozat. Újrázás után sem vesztett a varázsából. Pascal és Bella 10/10. Már csak miattuk is megérte megcsinálni.
Jöhet a folytatás.
Jöhet a folytatás.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
-
- Kedvenc játékosaid: Benzema
The last of us...pokoli erős sorozat volt. Ugyan megvolt a játék is, de a második évad érzelmileg nagyon kemény menet lesz még így is. Pedro és Bella hibátlan páros volt.
Kroos: "But at the end... We are Real Madrid."
Carvajal: “When it's time for real competitions, we will go above Barcelona, I'm sure.”
Carvajal: “When it's time for real competitions, we will go above Barcelona, I'm sure.”
Last of Us
Az utolsó két résszel azért sikerült komoly szintet hozni. Ahogy ferni is írja, a játék azért más, de azt az élményt úgy igazán már a második játékban sem tudták átadni, szerintem. Remélhetőleg nem 2-3 évet kell várni a folytatásra amúgy, de én el is kezdem újrázni a Part 2-t.
MINDKÉT JÁTÉKOT JÁTSZOTTAKNAK SPOILER A FOLYTATÁSRÓL!!!
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Kiváncsi leszek, mert a story alapján kbb az első részben el is kéne hogy köszönjünk Joel-tól. Az komoly élmény lesz azoknak, akik nem ismerik a sztorit. Örülnek, hogy végre folytatódik, aztán puff. Asszony pl pont ezek közé tartozna, de azt mondta, hogy ha újrajátszom a folytatást, akkor toljam egy órás etapokban és akkor nézi.
Az utolsó két résszel azért sikerült komoly szintet hozni. Ahogy ferni is írja, a játék azért más, de azt az élményt úgy igazán már a második játékban sem tudták átadni, szerintem. Remélhetőleg nem 2-3 évet kell várni a folytatásra amúgy, de én el is kezdem újrázni a Part 2-t.
MINDKÉT JÁTÉKOT JÁTSZOTTAKNAK SPOILER A FOLYTATÁSRÓL!!!
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Kiváncsi leszek, mert a story alapján kbb az első részben el is kéne hogy köszönjünk Joel-tól. Az komoly élmény lesz azoknak, akik nem ismerik a sztorit. Örülnek, hogy végre folytatódik, aztán puff. Asszony pl pont ezek közé tartozna, de azt mondta, hogy ha újrajátszom a folytatást, akkor toljam egy órás etapokban és akkor nézi.