Elèg szomoru ez a (kozel)jovore nèzve...nmate írta:Régen, nem ma. Máshol van a léc.hehe írta:nem várok olyat, de régen sokkal okosabb és fineszesebb játékosok voltak, és volt 5-6 csapat minden bajnokságban, akit nem lehetett 4-5 gólokkal elverni bármikor.
Spanyol bajnokság
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Re: Spanyol bajnokság
LEGIO PATRIA NOSTRA
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Régen, nem ma. Máshol van a léc.hehe írta:nem várok olyat, de régen sokkal okosabb és fineszesebb játékosok voltak, és volt 5-6 csapat minden bajnokságban, akit nem lehetett 4-5 gólokkal elverni bármikor.
- MesQueUnClub
- Kedvenc játékosaid: Ronaldinho, Ronaldo, Zizou, Kaká, Messi, Eto'o, CR, Deco
- Kedvenc csapatod: Barca
Sánchez nekem még valamiért jobb oldaliként ragadt meg, de Griezmann többnyire bal oldalról szokott középre behúzni. Ráadásul szerintem Griezmann többet védekezik mint Sánchez.palesz77 írta: Ezt se egészen értem. Griezmann ha nincs sérülés, akkor középen van, Sánchez meg szinte mindig a baloson játszik.
♠Ronaldo♣Ronaldinho♥Zidane♦
-
- Kedvenc játékosaid: Xavi, Iniesta, Verratti, Dahoud
- Kedvenc csapatod: Barcelona
Most ezt nem egészen értem.. Ez most csak egy lista, hogy ki a jobb jelenleg, vagy egy posztra szánva - CR utódnak mondjuk - írod a sorrendjüket? Griezmann nem szélső még mindig, az volt a Sociedadban, aztán most az Atleticoban csatárként lépett szintet. Mint Benzema vagy Suárez, mozog jobbra balra közben, de nem szélső attól még, nem is értem miért CR vagy Bale helyett akarnátok páran.. Sánchezt megértem, mert ő alapból szélső, helyzeteket teremt, embereket ver meg, benne van minden támadásban, mezőnyben is hatalmas melót végez, kéne is nektek ilyen játékos jelenleg. De Griezmann hogy jön a képbe? 4-4-2-t akarnátok a Griezmann-Benzema duóval? Vagy mit várnátok ti a kis franciától..? Mert szélsőként nem sokat tudna adni a játékotokhoz szerintem, én nagyon bírom, de nem a kreativitása és a passzjátéka miatt jó játékos, hanem mert egyre jobb befejező, mellé sokat gürizik, és piszok gyors. De ezeket középen tudja érvényesíteni, nem a szélen, és most is az a bajotok a csapattal, hogy mezőnyben faék szinten van a 2 90 milliós vadlovatok.Remy írta:1- Neymar
2- Sanchez
3- Griezmann
Ezt se egészen értem. Griezmann ha nincs sérülés, akkor középen van, Sánchez meg szinte mindig a baloson játszik.MesQueUnClub írta:Pláne, hogy Griezmann a bal oldalon érzi jobban magát, Sanchez meg a jobboson.
- hehe
- Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
- Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.
nem várok olyat, de régen sokkal okosabb és fineszesebb játékosok voltak, és volt 5-6 csapat minden bajnokságban, akit nem lehetett 4-5 gólokkal elverni bármikor.csababarca írta:nem tucatoznám le Lajost, de mióta itt van és játszik is, a liga csapatainak összes játékosától összesen nem pattant el annyiszor a labda mint róla. Szóval jah, full szerencsétlenkedik, sok hasznos dolog mellett.
De ha így ez alapján ítélném meg én is, akkor simán tudom osztani hehe véleményét ezügyben.
2002es Selecao meg etalon, legalábbis nekem, olyat sose várj többet hehe, még hasonlót sem.
- MesQueUnClub
Jelenlegi felhozatalból inkább a Pedro/Nolito/Diego Costa (csak hogy spanyolokat említsek) képzik számomra a full átlagot, 15 éve egy Ronaldo körbe röhögte volna az Uru-t, de Ronaldinho fénykori énje is. De ezek az idők elmúltak. Manapság a jelenlegi felhozatalból Suarez/Karim/Lewa a top csatárok, Dzeko és társai pedig a full átlagok.
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Ezzel nehéz vitatkozni szerintem. De ez nem az uru hibája, manapság ő egy top csatár, ha szomorú, ha nem.hehe írta:most a leggyengébb a felhozatal by far.
Nem illik.
- csababarca
- Kedvenc játékosaid: Messi, Iniesta, MBappé
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Pats,Saints,Celtics, GSW.
nem tucatoznám le Lajost, de mióta itt van és játszik is, a liga csapatainak összes játékosától összesen nem pattant el annyiszor a labda mint róla. Szóval jah, full szerencsétlenkedik, sok hasznos dolog mellett.
De ha így ez alapján ítélném meg én is, akkor simán tudom osztani hehe véleményét ezügyben.
2002es Selecao meg etalon, legalábbis nekem, olyat sose várj többet hehe, még hasonlót sem.
"Ma is itt ül lomhán, petyhüdten,
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."
- hehe
nézz akkor barca meccseket, annyira szerencsétlen néha, hogy sikítasz.MesQueUnClub írta:Hehe, a 2002-es brazíl válogatott csillogása már elmúlt, a foci változott, de hogy letucatozni egy Suarezt az azért nekem sok.hehe írta:van még pár játékos, aki még játssza a focit és nem egy futóbolond favágó.
persze az erőszakosságával kompenzál, meg lehet, hogy manapság ez a szint, de amióta én focit nézek, azóta most a leggyengébb a felhozatal by far.
- MesQueUnClub
Hehe, a 2002-es brazíl válogatott csillogása már elmúlt, a foci változott, de hogy letucatozni egy Suarezt az azért nekem sok.hehe írta:van még pár játékos, aki még játssza a focit és nem egy futóbolond favágó.
Szerk.: és ezt írom annak fényébe, hogy imádom a Selecao-t és fáj látni, hogy mi lett belőle.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára MesQueUnClub 2015. október 18., vasárnap 18:00-kor.
- morientes
Ha már szoba kerult,Alexis pont ilyen.Griezman nem.van még pár játékos, aki még játssza a focit és nem egy futóbolond favágó.
LEGIO PATRIA NOSTRA
azért ez túlzás. cavanihoz hasonlítanám csak, vele azonos kaliberhehe írta:mint suarez, cavani, hazard és az összes túlsztárolt tucat manapság.R.M.C.F írta:Griezman egy tök átlag vizhordó?
Ez már veri a Sasjóskát humorban.
- hehe
nekem egyik se.nmate írta:Melyik a kakukktojás?hehe írta: suarez, cavani, hazard
tucat az összes, izzadtságszagú erőlködés
van még pár játékos, aki még játssza a focit és nem egy futóbolond favágó.Tehát suarez egy túlsztárolt tucat, akkor ezen az elven mozogva Messi/Cé-t leszámítva, a világ összes játékosa az aki élklubban játszik...
- morientes
Az oke,de kb annyi a realitása ennek a transferrnek mint a Neymarėnak...ziro4vr írta:Azt lásd be, hogy Neymar 95% nem fog Madridban játszani, csak ha vendégségbe jön. Nem túl nagy a merítési lehetőség, a francia nálam pl már jobb opció lassan, mint egy Reus.hehe írta:az kéne még ide egy grizmannn hova hányjak.
Ha Bèluskát kicserèlnènk rá egy az egybe felolem johet.Ha esetleg távozna Ronaldo jovore,akkor is.nmate írta:Alexis önmagában nem elég egy Realt elvezetni, csapatjátékosnak meg gyenge. Szóval én hagynám.
LEGIO PATRIA NOSTRA
- MesQueUnClub
Tehát suarez egy túlsztárolt tucat, akkor ezen az elven mozogva Messi/Cé-t leszámítva, a világ összes játékosa az aki élklubban játszik...hehe írta:mint suarez, cavani, hazard és az összes túlsztárolt tucat manapság.R.M.C.F írta:Griezman egy tök átlag vizhordó?
- nmate
Melyik a kakukktojás?hehe írta: suarez, cavani, hazard
Hagyjuk már hehe. Ha Suarez sem akkor bizony vannak bajok
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára nmate 2015. október 18., vasárnap 17:51-kor.
- hehe
mint suarez, cavani, hazard és az összes túlsztárolt tucat manapság.R.M.C.F írta:Griezman egy tök átlag vizhordó?
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
Griezman egy tök átlag vizhordó?
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
1- Neymar
2- Sanchez
3- Griezmann
Jelen allas szerint ez a sorrend nalam. Persze a franciat birom a legjobban, de a ket del-amerikai elorebb van. Tamadot szerintem fogunk venni, szoval ha lesz egy jo EBje a franciaknak, akkor latnek ra eselyt. Ha jol tudom meg anno cikkeztek rola, amikor a Sociban volt. Aztan jott Bale...
2- Sanchez
3- Griezmann
Jelen allas szerint ez a sorrend nalam. Persze a franciat birom a legjobban, de a ket del-amerikai elorebb van. Tamadot szerintem fogunk venni, szoval ha lesz egy jo EBje a franciaknak, akkor latnek ra eselyt. Ha jol tudom meg anno cikkeztek rola, amikor a Sociban volt. Aztan jott Bale...
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
- nmate
Alexis önmagában nem elég egy Realt elvezetni, csapatjátékosnak meg gyenge. Szóval én hagynám.