Meccs után azt mondta Lopi h még nem végleges a keret.
Remélem hogy lesz támadó igazolás. Én még mindig inkább rutinos csatárt vennék, akinek nincs gondja a paddal, de tudna rutinnal és agilitással segíteni, egy Mayoral semmire nem jó, ha éppen Benzemanak nem megy. Én Iago Aspast vagy Falcaot hoznám, 2 évig mindkettő segítség lenne, amíg Mbappe nem hozható, vagy nem bukkan fel újabb tehetség.
Ha a jelenlegi játékosállományból indulok ki, akkor elégedett vagyok az előszezonnal, stabil a játék, labdatartas megy, középen is játszunk végre, nem a beadások a játékunk alapja. Éppen ezért jobb Asensio is, aki nincs a vonal mellé parancsolva, és lubickol Ceballos is, aki a vártnál is jobban kezdi a szezont. Kroos és Modric is hamar jó formában lesz, kíváncsi vagyok ki lesz a 3. kp-s. Szerintem ez nem is lesz fix, meccsről meccsre változhat.
Nagy pozitívum hogy végre végre a világ legjobb bekkjeihez méltó cserék párosulnak. Odri és Requilon nagyon jól mozognak, biztos hogy nem lesz gond itt. Carvajal jó formában van, Marcelonak viszont gyorsítania kell, hogy utolérje a többieket, illetve hát saját magát... Az egyik nagy félelmem most az ő őszi formája, alulmotiváltnak látom, nagyon rossz volt szerintem tegnap a testbeszéde is... Érdekes volt mennyire hidegen üdvözölték egymást Perezzel a kupa átadáskor.
Navas god modeban tolja, rendesen fel fogja adni a leckét a stábnak, állat módon védett tegnap is néhányszor. De csalódás volt hogy tegnap nem állt be Courtois, jó lett volna bemelegíteni egy két védéssel a tétmeccsek előtt. Így várnia kell, a szezonrajt fontos, most hülyeség lenne Navast kikapni az első meccsekre. Lunint én kölcsönadnám. Lehet jövőre már második számú kapusnak jöhetne vissza, én harmadiknak nem tartanám itt. Az már a kulacshordóval egyenrangú.
Lopi teljesítménye 100as eddig, nagyszerűen megyünk neki az új szezonnak, amit 4 meccs alatt ki lehetett hozni taktikailag és a játék percek elosztásával, a fiatalok felpörgetésével azt megtette. Érdekes volt a fiatalok, tavalyhoz képest mekkora lendülettel mentek neki az általában második félidőknek. Ez remélem azt mutatja, hogy a most vekonynak tűnő keretet is jól fogja használni.
Érdekes hogy mennyire szigorú illetve a játékkal együtt élő edző Ő. Űzte, irányította a meccseken a játékosokat, folyamatosan "komponálta" az elképzeléseit. A nyilatkozatok is jók. A felállásokról még korai, az még sokat fog alakulni.
Én alapvetően optimista vagyok, bár az atigazolasi munka nem jól alakul, érdekes lesz hogyan véglegesedik a keret, ezen most nem aggódok