Spanyol bajnokság
- MesQueUnClub
- Kedvenc játékosaid: Ronaldinho, Ronaldo, Zizou, Kaká, Messi, Eto'o, CR, Deco
- Kedvenc csapatod: Barca
Re: Spanyol bajnokság
Pláne, hogy Griezmann a bal oldalon érzi jobban magát, Sanchez meg a jobboson.
♠Ronaldo♣Ronaldinho♥Zidane♦
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Alexis az okés, bár ha jól tudom 28 lesz már jövőre, ha akarnánk vele valamit, jövőre kell elhozni. De ő tényleg príma, utána viszont már lehet a grízes jönne a sorban. Vagy váltunk szerkezetet és nagy kedvencem, a gaboni veszedelem érkezhetne.
Nem illik.
-
- Kedvenc játékosaid: Xavi, Iniesta, Verratti, Dahoud
- Kedvenc csapatod: Barcelona
Igazából nem csak stílusra, de posztra se azonos Griezmann és Sánchez. A francia 2 csatáros játékban érzi legjobban magát, ha szabadabban mozoghat, Alexis meg alapjáraton egy szélső, aki szeret a támadások alfája és omegája lenni. Ezért sem volt olyan jó nálunk, mert ezt a szerepet Messitől nem vehette ugye el. De teljesen más karakter a két játékos szerintem, pont annyira, mint amennyire Hazard vagy Reus különbözik Griezmanntól. Úgyhogy nem teljesen értem most az összehasonlításokat, teljesen mást tud a francia adni a csapatoknak, mint a másik 3 úriember - függetlenül attól, hogy ki hol tart a fejlődésben.
- MesQueUnClub
Figyelj papa mondom a legjobb opciót, Bale helyett AS hozzácsap Perez egy Griezmann-t és olyan repetroár lenne Benítez keze alatt, hogy nyalogathatná mind a 10 ujját.hehe írta: béla helyén egy alexis, áh nyamnyam.
- MesQueUnClub
Ettől függetlenül minőségben elméletileg ő mellette voltak jobb játékosok (gyakorlatilag is). Értem én, hogy most az Arsenalban 1-2 meccsen tündököl, de a PL ellen mindig az szokott lenne a kifogás, hogyha onnan jön egy játékos, akkor spanyolban az fele annyit nem fog érni stb stb. Akkor ennek fordítva is igaznak kell lennie.KAG írta: Amúgy Ligás statok alapján tényleg jobb Griezmann.
De szerintem ti Őt nagyon-nagyon leszabályoztátok.
Ha kapott volna annyi szabadságot Messi mellett, mint most Neymar vagy akár Suarez akkor sokkal jobban játszott volna.
De ez csak az én szvsz-em
- hehe
- Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
- Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.
erő, dinamika, technika, kreativitás.MesQueUnClub írta:Mivel jobb szted AS mint Griezmann? de komolyan, mert láttuk már a La Ligában játszani, és hát 2 játékos La Liga teljesítményét összehasonlítva igenis Griezmann ért el többet.hehe írta:elvileg érdeklődünk alexisnél, nem kérdés, hogy ha hozható céronaldo utáni időszakra egy jó 3-4 évre, akkor nem holmi hazard meg grizmann meg ilyen jöttmentekkel kell erősíteni.
grizmann egy tök átlagos vízhordó játékos, mindenben jó, de semmiben kiemelkedő, semmiben sem extra.
béla helyén egy alexis, áh nyamnyam.
- KAG
- Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Most komolyan egy 17 éves játék után ácsingózunk aki a Monacoban lőtt 50 meccs alatt kb 10 gólt
Ödegaardot nem akarod kezdetni?
Ödegaardot nem akarod kezdetni?
ZIDANE
akkor valami más játékost nézhettél. szinte képtelen ráKAG írta:Ez a dribli király is érdekes.
Szerintem egyedül az elmúlt 1-1,5 évben több embert vert meg 1v1-ben mint Bale meg Cé együtt.
martial lett volna jó, nyár elején kellett volna megpróbálni amikor még nem hosszabbított, lehet hozható lett volna olcsóbban. most már esélytelen. reust tönkreteszik a sérülések. hazard örök ígéret marad valószinűleg. sanchezt hoznám én is
- KAG
hehe írta:elvileg érdeklődünk alexisnél, nem kérdés, hogy ha hozható céronaldo utáni időszakra egy jó 3-4 évre, akkor nem holmi hazard meg grizmann meg ilyen jöttmentekkel kell erősíteni.
Szerintem is jobb Alexis. Ez nem kérdés, de eddig csak egy db angol kb bulvárlap hozta velünk szóba, ha jól tájékozódtam.
Viszont Griezmann meg a nagycsapatok... Pont írni akartam, hogy szerintem Ő olyan játékos hogyha jól megy a csapatnak, akkor Ő is jó. Viszont, ha gyengén játszik a csapat akkor Ő is gyenge.
Alexis mellett, ha a képességeket nem is nézzük, de ezt érezném főként nyomós érvnek. Hogy Ő képes arra, hogy egyedül megcsinálja és villan egyet, ha mindenki más szar.
Amúgy Ligás statok alapján tényleg jobb Griezmann.
De szerintem ti Őt nagyon-nagyon leszabályoztátok.
Ha kapott volna annyi szabadságot Messi mellett, mint most Neymar vagy akár Suarez akkor sokkal jobban játszott volna.
De ez csak az én szvsz-em
ZIDANE
- MesQueUnClub
Mivel jobb szted AS mint Griezmann? de komolyan, mert láttuk már a La Ligában játszani, és hát 2 játékos La Liga teljesítményét összehasonlítva igenis Griezmann ért el többet.hehe írta:elvileg érdeklődünk alexisnél, nem kérdés, hogy ha hozható céronaldo utáni időszakra egy jó 3-4 évre, akkor nem holmi hazard meg grizmann meg ilyen jöttmentekkel kell erősíteni.
- hehe
- Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
- Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.
elvileg érdeklődünk alexisnél, nem kérdés, hogy ha hozható céronaldo utáni időszakra egy jó 3-4 évre, akkor nem holmi hazard meg grizmann meg ilyen jöttmentekkel kell erősíteni.
- MesQueUnClub
Ráadásul ami az ő malmára hajtja sztem a vizet, hogy nagyon sokat védekezik, ezáltal a kp-nak is egyszerűbb a dolga, és mint említettem Karimmal nagyon is megértenék egymást.nmate írta: Reus is megállt a fejlődésben.
A francia jelenleg oda-vissza megveri őt is, nemhogy Hazardot.
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Reus is megállt a fejlődésben.MesQueUnClub írta:Ráadásul szvsz minőségben legalább képvisel annyit mint Reus.
A francia jelenleg oda-vissza megveri őt is, nemhogy Hazardot.
- MesQueUnClub
Azért ha most ez az atma beérik ott elől, lesznek még meglepetések.Remy írta: Sociedad ota kovetem. Folyamatosan fejlodik. Egy baja van. A nagyok ellen tobb kene tole. Bar eleg erdekes tarsai vannak...
- lestat
- Kedvenc játékosaid: Beckham, Zidane, C.Ronaldo, Ramos
Ez mind igaz...de Griezmann ra sincs tobb eselyunk igy hogy Atleticos...valaki egy jo EB utan elfogja vinni..de nem.mi leszunk..inkabb szurjak tokon magukat az Atleticonal minthogy nekunk adjak...Sajnos.
Cristiano Ronaldo ❼
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni
Zinedine Zidane
92:48
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni
Zinedine Zidane
92:48
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Pont ez az. Neymar eselytelen. Sanchez szerintem jol elvan. Hazard inkabb vissza fele fejlodik. Reus kockazatos. Griezmann meg bar Atleticos, de az egyik legjobb opcio a mai mezonybol.ziro4vr írta:Azt lásd be, hogy Neymar 95% nem fog Madridban játszani, csak ha vendégségbe jön. Nem túl nagy a merítési lehetőség, a francia nálam pl már jobb opció lassan, mint egy Reus.hehe írta:az kéne még ide egy grizmannn hova hányjak.
Sociedad ota kovetem. Folyamatosan fejlodik. Egy baja van. A nagyok ellen tobb kene tole. Bar eleg erdekes tarsai vannak...
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- MesQueUnClub
Rosszul fogalmaztam ne haragudj tehát nem Neymar stílusban tolja a cselek mennyiségét és minőségét.KAG írta:Ez a dribli király is érdekes.
Szerintem egyedül az elmúlt 1-1,5 évben több embert vert meg 1v1-ben mint Bale meg Cé együtt.
De csak, hogy mennyit fejlődött mennyi idő alatt.
Years Team Apps† (Gls)†
2009–2014 Real Sociedad 179 (46)
2014– Atlético Madrid 42 (27)
Ezt most wikiről másoltam, de érezhető amit a számok mutatnak.
Ráadásul szvsz minőségben legalább képvisel annyit mint Reus.ziro4vr írta: Azt lásd be, hogy Neymar 95% nem fog Madridban játszani, csak ha vendégségbe jön. Nem túl nagy a merítési lehetőség, a francia nálam pl már jobb opció lassan, mint egy Reus.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára MesQueUnClub 2015. október 18., vasárnap 16:52-kor.
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Azt lásd be, hogy Neymar 95% nem fog Madridban játszani, csak ha vendégségbe jön. Nem túl nagy a merítési lehetőség, a francia nálam pl már jobb opció lassan, mint egy Reus.hehe írta:az kéne még ide egy grizmannn hova hányjak.
Nem illik.
- KAG
Ez a dribli király is érdekes.
ZIDANE
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Francia.MesQueUnClub írta:Nem üveglábú, mezőnyben kiemelkedően sokat dolgozik, jól tud érkezni, és még a gólokat is érzi. Azon kívül, hogy nem egy Dribli király mi a gondod vele?hehe írta:az kéne még ide egy grizmannn hova hányjak.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots