Taktikai háború (Legyél Ancelotti)

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
hunmadridista
Kedvenc játékosaid: Zidane, Figo, Beckham, Ronaldo, CR
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Taktikai háború (Legyél Ancelotti)

HozzászólásSzerző: hunmadridista » 2014. április 24., csütörtök 8:33

kelemen.istvan írta: Jó lesz ez,ha a gálakezdőt tudja felküldeni Carlo a visszavágóra!! B-)
Csak elvileg Coentrao és Pepe is megsérült, nélkülük azért nehéz lesz...Marcelo gyengébb védekezésben, mint Coentrao, mostanában csak árnyéka önmagának...míg Pepe az idén óriási formát hoz, Varane-nak a sérülése óta nem megy...csak reménykedem benne, hogy 1 hét alatt összefoltozzák őket...

ikelemen5
Kedvenc játékosaid: Zidane,Guti,Modric, Kroos

HozzászólásSzerző: ikelemen5 » 2014. április 24., csütörtök 8:15

Ez előző két meccs alapján azt mondom Ancelotti jól kitalálta a labdatartók ellen a klasszik 4-4-2es védekező hadrendet. :agree: És szerintem még hatékonyabb lenne,ha végre úgy tudná kiküldeni a kezdőt,hogy elöl a Bale-Benzema-Ronaldo hármas lenne,középpályán pedig az Alonso-Modric-DM. Ezért volt nagy érvágás Bale hiánya,mert nélküle DM-et látja a legjobb jobbszélsőnek az öreg. Úgy,hogy DM középpályán van,úgy lenne a klasszik,mert védekezésben a két szélén gyors lábú lenne,(bal Dm,jobb Bale)akiknek leginkább Benzema segít be középen. Ebből a 4 vonalban védekező középpályásból pedig "busz" alakul ki, ha elfáradnak, mint ahogy tették azt tegnap a 76. perc környékén,mikor Modric már abszolút nem tudott felérni a támadásokkal(sőt..térdre tett kézzel görnyedve várta a Bayernt a 16os elött),Alonso meg alapból nem is akart...
Jó lesz ez,ha a gálakezdőt tudja felküldeni Carlo a visszavágóra!! B-)
“I don’t trust fish.They breathe water…..that’s crazy.”

peti_madrid
Kedvenc játékosaid: Zizou, Guti, Modric, CR

HozzászólásSzerző: peti_madrid » 2014. április 22., kedd 14:48

ziro4vr írta:
peti_madrid írta:Én félek Pogbától, hogy Özil-szindrómája lenne... Idejön nagy felfedezettként, megkapja a hatalmas zsét, aztán elkezd habizni. Jöjjön inkább Kroos, aki egy sokkal visszafogottabb, de iszonyat munkabírású, kreatív, harcias játékos, aki nincs beszarva a kapu előtt sem. Ráadásul szerintem olcsóbban is megúsznánk... Hátha a vezetőség elkezd okosan igazolni végre.
jöjjön mindkettő :Đ nekem Pogba a szerkezet miatt, illetve a tehetsége miatt jobban kéne, elméletileg tökéletes 21. századi kp-s a gyerek, a mentális gondjai tán orvosolhatók, egy jó Zinedine doktor segíthet :D Kroos ha jönne, az Illarra, Xabi, Modric hármasból egynek mennie kéne, az öregre egy évet számítanék még, Illarra érdemel még egy évet, Luka meg tabu. Jöjjön Kroos, 2015-ben, ingyen.
Ha így gondolkozik a vezetőség is, akkor Kroos sosem fog fehérben játszani... Ennél rafkósabbak a németek, biztos eladják jó pénzért még most a szezon végén.

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. április 19., szombat 14:22

peti_madrid írta:Én félek Pogbától, hogy Özil-szindrómája lenne... Idejön nagy felfedezettként, megkapja a hatalmas zsét, aztán elkezd habizni. Jöjjön inkább Kroos, aki egy sokkal visszafogottabb, de iszonyat munkabírású, kreatív, harcias játékos, aki nincs beszarva a kapu előtt sem. Ráadásul szerintem olcsóbban is megúsznánk... Hátha a vezetőség elkezd okosan igazolni végre.
jöjjön mindkettő :Đ nekem Pogba a szerkezet miatt, illetve a tehetsége miatt jobban kéne, elméletileg tökéletes 21. századi kp-s a gyerek, a mentális gondjai tán orvosolhatók, egy jó Zinedine doktor segíthet :D Kroos ha jönne, az Illarra, Xabi, Modric hármasból egynek mennie kéne, az öregre egy évet számítanék még, Illarra érdemel még egy évet, Luka meg tabu. Jöjjön Kroos, 2015-ben, ingyen.
Nem illik.

peti_madrid

HozzászólásSzerző: peti_madrid » 2014. április 19., szombat 13:56

Én félek Pogbától, hogy Özil-szindrómája lenne... Idejön nagy felfedezettként, megkapja a hatalmas zsét, aztán elkezd habizni. Jöjjön inkább Kroos, aki egy sokkal visszafogottabb, de iszonyat munkabírású, kreatív, harcias játékos, aki nincs beszarva a kapu előtt sem. Ráadásul szerintem olcsóbban is megúsznánk... Hátha a vezetőség elkezd okosan igazolni végre.

doncsontos
Kedvenc játékosaid: Luis Figo, Ronaldo, Zidane, Kroos
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: doncsontos » 2014. április 19., szombat 1:13

Matt009 írta:
Pogba is jó lehet hátra, illetve pont egy ilyen alkatú játékos kell oda, de az ő stílusában nem azt látom, hogy hátulról szervezkedik, míg Modric azt is tökéletesen megoldja. Kroos is ott játszott a MU ellen... Ez a 3-as jó szerintem mindenre, nagyon adná jövőre.
Modric játszott a szezon elején amolyan hátsó irányító féleséget, különbül megoldotta, mint Xabi manapság. Ha Pogba is tud, akkor én őt tenném leghátra. Az csak jó.

Kroost meg Pep rakta oda hátra, ez Pep agymenése, Kroos sokkal jobb egy kicsit előrébb, leghátsó kp-sként full alibi, előrébb viszont sokkal hasznosabb, kész életveszély a meglátásai és a lövései miatt. Én is a Modric-Pogba-Kroos kp sort szeretném jövőre látni (DM-et esetleg Kroos helyén, de a hátsó irányítóinkat takarítsuk el, mert mind Xabi, mind Illara katasztrófa.

Valóban ez lenne a legjobb amit leírtál de valljuk be vajnyi kevés esély van Illara és Xabi mellőzésére főleg úgy, hogy még jelenleg a Herceg is a miénk. Igaz ha ide kerülne jövőre Pogba és tételezzük fel Kroos is, akkor igen csak kitűnnének a csapatból a két baszkhoz képest és talán akkor belátná a vezetőség is, hogy mehetnek Isten hírével. De mondjuk egy ilyen idény után csak a hülye adná el DM-t szerintem több mint tökéletes a kp egyik elemének. Pogba vagy valamilyen brusztolós tag viszont nagyon kell.
Luis Figo 10
Ronaldo Nazárió 9
Zinedine Zidane 5

Matt009
Kedvenc játékosaid: Casillas, Higuain, Varane, Modric, Özil NEM

HozzászólásSzerző: Matt009 » 2014. április 19., szombat 1:05

Pogba is jó lehet hátra, illetve pont egy ilyen alkatú játékos kell oda, de az ő stílusában nem azt látom, hogy hátulról szervezkedik, míg Modric azt is tökéletesen megoldja. Kroos is ott játszott a MU ellen... Ez a 3-as jó szerintem mindenre, nagyon adná jövőre.
Modric játszott a szezon elején amolyan hátsó irányító féleséget, különbül megoldotta, mint Xabi manapság. Ha Pogba is tud, akkor én őt tenném leghátra. Az csak jó.

Kroost meg Pep rakta oda hátra, ez Pep agymenése, Kroos sokkal jobb egy kicsit előrébb, leghátsó kp-sként full alibi, előrébb viszont sokkal hasznosabb, kész életveszély a meglátásai és a lövései miatt. Én is a Modric-Pogba-Kroos kp sort szeretném jövőre látni (DM-et esetleg Kroos helyén, de a hátsó irányítóinkat takarítsuk el, mert mind Xabi, mind Illara katasztrófa.

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. április 19., szombat 0:26

Nem kérek szisztéma váltást, de én Modricot tudnám irányítónak elképzelni, a Barca alibitől meg isten ments, én teljesen boldog vagyok attól a felfogástól, amit Mourinho erőltetett, hogy minél előbb el kell jutni a kapu elé és befejezni az akciót. Van ebben elég gyönyör és ahogy írtad, Balenek és CR-nek is kell a terület. Persze Pogba is jó lehet hátra, illetve pont egy ilyen alkatú játékos kell oda, de az ő stílusában nem azt látom, hogy hátulról szervezkedik, míg Modric azt is tökéletesen megoldja. Kroos is ott játszott a MU ellen... Ez a 3-as jó szerintem mindenre, nagyon adná jövőre.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

R.M.C.F
Kedvenc játékosaid: Sergio
Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. április 18., péntek 21:52

Kerlon:
a Te szisztémádhoz teljesen fel kell adni a mostanit.Ugye mi a gyors ellentámadásokra megyünk(nem...nem kontra amit játszunk,az más),ahhoz a mélységi irányitós pozició eléggé megfelelő. Ha Te olyan 4-3-3 at akarsz,ahol nincsen mélységi,mint pl a barca,akkor az akkor fog CSAK jól működni,ha a támadósor is közel lesz a kp-hoz,és mivel ők egy gyors lefolyású focira készek,igy ez nem biztos hogy nyerő lenne.
Ronaldo és bale nem képes a kisterületű,körömpasszos focira,visszamozogni,állandóan kérni,belemenni a kisjátékokba. Nekük más kell.......terület,lehetőség a felgyorsulásra.

Verratti nem kész egy real madridot kormányozni,tehetséges nem elég ide jelenleg. Illarra sem hiszem hogy egy sorozatterhelést(évi 50 meccs) végigbirna konstans teljesitménnyel.

Pogba bárhol játszik. A juvéban balos BTB.A fra válogatottban jobbos BTB. De volt már mélységi is pirlo helyett a juvéban.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.

attareal
Kedvenc játékosaid: Hámesz Rodríguez, Luka Modric, Sergio Ramos, Dani Carvajal, Gareth Bale, CR7, Isco
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Újpest

HozzászólásSzerző: attareal » 2014. április 18., péntek 19:03

Én is Kroos-t támogatnám, de nem hiszem, hogy Peréz akarja őt.
Pogba: Hiba lenne Modricot középre küldeni, akkor inkább már Pogba legyen középen.
Én Kroos-t hoznám, és tartanám Khedirát. dm is maradna, Modriccal mag xabi/Illarra valamelyike, Casemiro kölcsönbe és Isco középpálya.
Van sok.sok futballklub, és van a Real Madrid!
Hajrá Real, hala Újpest!!!

Morata out - Falcao in = -25M
Khedira out - Kroos in = +10M
Di Maria out- James in = -15M
Casillas out (sír)- Navas in = +10M
Össz. = -20M

Kerlon

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. április 18., péntek 18:19

Kell egy jó felépítésű ütközésben is erős ember a kp-ra, Verrattit semmiképpen nem hoznám. Pogba, (Vidal, ugye ő tényleg sansztalan), Kroos egyértelmű opciók. Tudom, hogy Kroos elméletileg támadóbb, de bőven jó ő a védekezésben is, nagyon komplett játékos igazi német mentalitású, de Pogba kell mindenképpen, viszont nem vagyok meggyőződve arról, hogy Alonso helyén játsszon. Elég szabadon mozog ő a Juveban és ugye ott a kp szisztémája ugyan az, mint itt: mélységi irányító, 2 btb-vel. Nos nálam Pogba-Modric-DM/Kroos lehetne a tökéletes megoldás, Lukanak viszont közel sem kell olyan mélyen játszani, mint Alonsonak, illetve Pirlo is szeret közelebb kerülni a kapuhoz, de nem is kell mélységi irányító, hanem rengeteg visszalépés és mozgás ettől a 3-astól. Akár foroghatnának is. Alternatíva lehet még Rakitic, aki szerintem Krooshoz hasonlóan bárhol megállja a kp-n a helyét.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

peti_madrid

HozzászólásSzerző: peti_madrid » 2014. április 18., péntek 18:12

attareal írta:Alonso már jövőre nem lesz jó. Kit hoznátok?
Toni Kroost.

morientes
Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)

HozzászólásSzerző: morientes » 2014. április 18., péntek 18:08

Kerlon írta:Én meg akárhányszor láttam, annyiszor játszott sokkal előrébb, mint Alonso. Soha se a mélységi játékos posztján kevergett, ott inkább Mottat láttam, mint őt.
Ezzel csak az a bajom hogy nagyon ritkán játszatták együtt a két játékost...
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az... 

attareal
Kedvenc játékosaid: Hámesz Rodríguez, Luka Modric, Sergio Ramos, Dani Carvajal, Gareth Bale, CR7, Isco

HozzászólásSzerző: attareal » 2014. április 18., péntek 18:07

Alonso már jövőre nem lesz jó. Kit hoznátok?

Össz. = -20M

Boky
Kedvenc játékosaid: Modric

HozzászólásSzerző: Boky » 2014. április 18., péntek 18:02

rohadtul nem alonso posztja. de ha az lenne se jönne el, és kevés is lenne.

attareal

HozzászólásSzerző: attareal » 2014. április 18., péntek 17:54

Kerlon írta:Én meg akárhányszor láttam, annyiszor játszott sokkal előrébb, mint Alonso. Soha se a mélységi játékos posztján kevergett, ott inkább Mottat láttam, mint őt.
És szted milyen lenne egy Modric-Verratti-Di Maria kp?
Mert ez elég sok tackleie van neki, ahogy látom. 13 long ball/ 13 pontos :salute:
Én megvenném, videúkat is néztem, jó a mozgása is. Csak hogy milyen lenne Dmel és Modriccal.?

Össz. = -20M

Kerlon

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. április 18., péntek 17:50

Én meg akárhányszor láttam, annyiszor játszott sokkal előrébb, mint Alonso. Soha se a mélységi játékos posztján kevergett, ott inkább Mottat láttam, mint őt.
K

realistahuni
Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
Kedvenc csapatod: Los negros

HozzászólásSzerző: realistahuni » 2014. április 18., péntek 16:06

Alonso.

attareal

HozzászólásSzerző: attareal » 2014. április 18., péntek 16:03

Egy kis segítséget kérnék:
Verratti Alonso posztja, vagy inkább Luka/Dm?

Össz. = -20M

morientes
Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)

HozzászólásSzerző: morientes » 2014. április 17., csütörtök 20:13

RealMiki írta:Tegnap a mérkőzés több szakaszában olyan érzésem volt,hogy nem csapatot látok,hanem kiváló futballisták halmazát.
Nincs összhang,harmónia a játékosok között.
Egyrészt nem látom rajtuk azt,hogy képesek egymásért,bajtársiasan ( ahogy Di Stefano szokott kritizálni ) küzdeni.
Másrészt nem érzik egymást a játékosok.Többször láttam olyant,hogy két játékos támadás közben összefutott.
Ez egyfelől Ancelotti sara, hogy nem tudja őket csapattá összegyúrni,másrészről a keret magja hosszú évek óta együtt játszik.Hogy lehet,hogy nem ismerik egymás mozgását?
Én szerintem ezt összegyúrni egy szezon alatt nem lehet.Az,hogy Ancelotti ne munkálkodna edna rzen,sztm nem igaz.Bármilyen furcsán hangzik,mék keresi az aktuális csapatát.Pont ezért nem várt senki még a nyáron semmi kiemelkedőt,(Real szinten),még ettől a csapattól.De időközben,mivel mind a ligában,mind a BL-ben,simán oke vagyunk,pláne azzal hohy megnyertük.a kupát,megnőttek az igények.
Ami pozitivum,hogy a csapat kezd "csapattá" formálódni,a következők:
-Megtalálta DM helyét,ami aztán maga a team nagy erősségé vált,ez nem kérdés...
-Isco tegnapi játéka alapján,sztm jó csapatjátékos lehet,nyilván ezzel veszthet a kreativitásából,de kompenzálhatja mindezt azzal az elánnal,amit tegnap mutatott,hogy igen is alá tudja magát rendelni a cdapat érdekeinek ha szükséges.
-Bale egyre inkább kezdi magát megtalálni,gondolok itt arra az önbizalomra,amit hiányoltam ezidáig.
-Benzema sem olyan rapszodikus már,mint eddig,látom rajta hogy megvan az az önbizalom,amit évek óta hiányzott,és-hogy ez edzői utasításra vagy sem-de megtalálta azt a helyet a rendszerben,ami két olyan brutal támadó mint Ronaldo vagy Bale mellett,a legkifizetődőbb.
-Fel tudta hozni egy olyan dzintre Jesét,amilyenre egy top ccsapatban kell,egy utánpótlás futballistából csinált egy-ha nem is klasszis-de egy olyan focistát,akiből bőven az lehet a következő években.
Lehet hogy akadozik még a gépezet,de hogy az olasz jó úton halad,azt mi sem támasztja alá jobban mint az eddigi eredmények.
Ha ezen az úton halad tovább,és ha összehoz még 1-2 jó igazolást,főként a kp-ra,akkor még ütőképesebb lesz ez a Real Madrid.Hagyni kell dolgozni.Mert eddig nálam többet elért,mint azt még nyáron gondoltam volna...
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az... 

Vissza: