Mozi, filmek

Filmek, zenék, könyvek, off... Egyszóval minden más.
P. Krisz

Re: Mozi, filmek

HozzászólásSzerző: P. Krisz » 2015. január 13., kedd 12:56

Új Avengers trailer B-)
Whedon nem nagyon tud hibázni .
Hogy híjják?
Bill.
Ide hallgass Bill!... Bill??!!! Mi a lófaszt hallok én, Bill?

Santi
Kedvenc játékosaid: Santillana, RobyCarlos, Casillas, Zidane, Callejón
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Ferencváros

HozzászólásSzerző: Santi » 2015. január 13., kedd 9:47

Tegnap lefekvés előtt véletlenül belefutottam egy riportba a készítőkkel valamelyik csatornán, februártól jön a mozikban.

Manieggs: Egy kemény tojás bosszúja - Első magyar előzetes
Manieggs: Egy kemény tojás bosszúja - Második magyar előzetes
Magyar animációs film. Egész jónak tűnik, állítólag Hollywood paródia és társadalomkritika kicsit South Park, kicsit Family Guy és ezekhez hasonló provokatív stílusban, szarkasztikus humorral. Hát kiváncsi leszek.

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2015. január 12., hétfő 17:32

h3x0r írta:"Ezek a filmek nem kepviselnek a vilagon semmilyen erteket. A nezo nem fog tobbet megtudni altala az ot korulvevo vilagrol, nem lesz erzelmileg gazdagabb, nem jut tole melyebb tudas birtokaba."

En csak azt a reszet nem ertem, hogy miert kell minden film feltetlenul vilagmegvalto uzenetet hordozzon? Miert baj az, ha egy filmnek az az egyetlen celja, hogy arra a masfel - ket orara kikapcsoljon, esetleg megnevettessen?
Mert az ilyen film csak szar, szemét lehet. Lásd Star Wars. :) Ez a tipikus sznob duma, amikor történjék bármi, az árral szemben kell úszni, mert az a menő. Film és film között is van különbség. Jó film és jó film között is. Tudni kéne behatárolni, hogy melyiknek mi az alapvető célja. Amíg erre nem képes valaki, addig születnek az efféle hülyeségek...
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

h3x0r

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2015. január 12., hétfő 17:22

"Ezek a filmek nem kepviselnek a vilagon semmilyen erteket. A nezo nem fog tobbet megtudni altala az ot korulvevo vilagrol, nem lesz erzelmileg gazdagabb, nem jut tole melyebb tudas birtokaba."

En csak azt a reszet nem ertem, hogy miert kell minden film feltetlenul vilagmegvalto uzenetet hordozzon? Miert baj az, ha egy filmnek az az egyetlen celja, hogy arra a masfel - ket orara kikapcsoljon, esetleg megnevettessen?

soadroli
Kedvenc csapatod: a másik

HozzászólásSzerző: soadroli » 2015. január 12., hétfő 16:57

danianevem írta: A Birdman kritikát már nem néztem meg, még nem láttam a filmet. Felirat jöhetne már hozzá... :'(
Hát igen, meg a beépített hibához is. A Whiplasht meg néztem angol felirattal, de ezeket nem merem úgy bevállalni :D
Kép

danianevem
Kedvenc játékosaid: Puyol, Messi, Koeman, Xavi, Ronaldinho, Cruyff
Kedvenc csapatod: Barcelona

HozzászólásSzerző: danianevem » 2015. január 12., hétfő 16:43

P. Krisz írta:Megérkezett Zoly kritikája is a Birdmanről.
Elég szélsőséges kritika... Egyrészt az általad említett, komolyabb témát is boncolgató műveket lazán kihagyta, másfelől a színészek karrierjének alakulása és a képregényfilmek közötti közötti korreláció sincs igazán jól kifejtve. Különbség van képregényadaptáció és rossz képregényadaptáció között, utóbbi nyilván nem fogja jó útra terelni a színész/színésznő karrierjét. Viszont ugyanez igaz bármely más rossz filmre...

A gondolatmenetét is vitatható példákkal támasztja alá: Routh (a Superman előtt sem volt felkapott figura), Norton (2008 után: Holdfény királyság, Bourne, Grand Budapest Hotel), Affleck (fél szemmel már a rendezői karrierjét egyengette, nyilván kevesebb szerepet vállalt), RDJ (neki speciel pont, hogy pozitív volt a 2008-as év Vasemberrel), Clooney (ő az őszülésével egyenes arányosan került egyre inkább az elismertebb színészek közé :D )...

A Birdman kritikát már nem néztem meg, még nem láttam a filmet. Felirat jöhetne már hozzá... :'(

P. Krisz

HozzászólásSzerző: P. Krisz » 2015. január 12., hétfő 16:25

Megérkezett Zoly kritikája is a Birdmanről . Érdemes végignézni mert elég jól elmondja hogy mi a baj a képregényfilmek nagy részével , viszont nekem a kritikához hozzátartozik hogy pozitívumokat is megemlítenek /már ha van persze/ . Olyan filmek meg sincsenek említve mint pl. Watchmen , V for Vendetta , Sin City . Színészek terén meg pl. Fassbender , Portman , Lawrence . :hmmm:
Hogy híjják?
Bill.
Ide hallgass Bill!... Bill??!!! Mi a lófaszt hallok én, Bill?

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. január 12., hétfő 15:17

Értem én Csoki, de nem kezdem újra, elengedtem már.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

CS0ki

HozzászólásSzerző: CS0ki » 2015. január 12., hétfő 15:01

Igen, de nem a kedvenceit kérdezték, hanem a tízpertízes filmeket.
Azt kérdezte, hogy itt a fórumozóknak mi a 10/10-es film, tehát az egyéni véleményt. Mivel az imdb nem jó neki (még le is írta), hanem az egyéni véleményekre kiváncsi. Mást nem is nagyon tud amúgy kérdezni, mivel nincsen fixen meghatározott pontozásaz az egyes filmeknek, van nagyjából az imdb, a rottentomatos, meg mondjuk az itteni emberek egyéni véleménye.

GT37
Kedvenc csapatod: Barça, Spurs

HozzászólásSzerző: GT37 » 2015. január 12., hétfő 14:47

Kraftidioten
Svéd-norvég-dán koprodukció, Stellan Skarsgårddal a főszerepben, remek kis film. A szokásos skandináv hangulat és humor természetesen itt is megvan, nem egy korszakalkotó mű, de egynek tökéletes, csak ajánlani tudom.

A 10/10-es témához: A forrás, Halálsoron, Száll a kakukk fészkére, K-Pax, Ádám almái, Életrevalók, A remény rabjai, ezek jutottak eszembe így elsőre. Nem vagyok nagy filmes, szóval csak az ilyenkor szokásos "sablonok". Ja, és még talán néhány Almodóvar-filmet is ide lehetne sorolni, én legalábbis imádom őket.

Zsombor

HozzászólásSzerző: Zsombor » 2015. január 12., hétfő 14:03

Realista24 írta:Te jó ég :Đ :x
+1. Kemény.

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. január 12., hétfő 13:56

Kerlon írta:nála 10/10, de tudja, hogy közel sem olyan jó a film? ne kötekedj már, peace :mrgreen: :lol:
>>>
ha most látnám először, akkor jóval kevesebb pontot kapna
Peace. :Đ
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

mathers
Kedvenc játékosaid: Cristiano, Ramos, Modric, Iniesta, Ronaldinho, Ronaldo, Zidane

HozzászólásSzerző: mathers » 2015. január 12., hétfő 13:56

10/10 szerintem: Remény rabjai, Halálsoron, Keresztapa, Django, A birodalom visszavág, Eredet, Viharsziget, A tégla, Sötét lovag, Terminátor 2, Nyolcadik utas a halál, A bukás, Forrest Gump, Ellenség a kapuknál.

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. január 12., hétfő 13:53

nála 10/10, de tudja, hogy közel sem olyan jó a film? ne kötekedj már, peace :mrgreen: :lol:
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. január 12., hétfő 13:31

Ha én nem értettem meg, akkor a mindenki megbukik :mrgreen:

És bármilyen furcsa, értem amit írsz, csak eleve nem értetted a kérdés lényegét. Leírod, hogy 10/10 a Kickboxer, most meg leírod, hogy igazából nem az. Ha így nézem akkor tízpertíz, ha úgy, akkor csak egy B kategóriás film.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2015. január 12., hétfő 13:26

Realista24 írta: Igen, de nem a kedvenceit kérdezték, hanem a tízpertízes filmeket.
Ez volt a kérdés:
lordgabi írta: Nálad milyen 10/10-es filmek vannak? Érdekelne az összes.
Amúgy poén, hogy MINDENKI megértette, csak megint te kötöttél bele a hozzászólásba.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

New England Patriots

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. január 12., hétfő 13:23

Kerlon írta:
Realista24 írta:Értem hát, de akkor az kummára nem tízpertíz.
Az eredeti kérdés szerintem arra irányult, hogy mi az ami az all time-ra felkerülne. Szerintem.
gondolom tisztába van a kedvenceivel, de tudja, hogy egyik sem akkor szám
Igen, de nem a kedvenceit kérdezték, hanem a tízpertízes filmeket.
Mert tudom róla, hogy nem, és csak számomra van értéke a filmnek. Egy fasza B-mozi, B-színészekkel, sablonos forgatókönyvvel, és hatásvadász bunyókkal.
Mindegy, elengedem...
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. január 12., hétfő 13:17

Az eredeti kérdés szerintem arra irányult, hogy mi az ami az all time-ra felkerülne. Szerintem.
gondolom tisztába van a kedvenceivel, de tudja, hogy egyik sem akkor szám
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

Remy
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2015. január 12., hétfő 13:11

Realista24 írta: Baszki, ráütök a saját kezemre, hogy leírom, de furdal a kíváncsiság, hogy milyen az az all time toplista, ahova nem fér fel egy tízpertízes film.
Vagy most írsz hülyeséget, vagy az előbb.
Kickboxer 10/10 nálam, de csak azért, mert rendkívül magas a nosztalgiafaktor benne. Viszont tudom jól, hogy ez kb csak nálam van így, ha most látnám először, akkor jóval kevesebb pontot kapna (még akkor is, ha imádom JCVD-t). Mert konkrétan semmiben nem kiemelkedő. Fura, de így van. Azért, ha egy kis objektivitást is beleteszek, akkor tudom, hogy van néhány film, ami csak nálam 10-es, és pont a nosztalgia miatt. Titkon tudom, hogy nem érdemli meg azt a pontszámot, épp ezért, ha egy beszélgetés folytán előkerül a xy címe, akkor nem fogok élet-halál harcot vívni azért, hogy meggyőzzem az illetőt arról, hogy a Kickboxer a világ egyik legjobb akciófilmje. Mert tudom róla, hogy nem, és csak számomra van értéke a filmnek. Egy fasza B-mozi, B-színészekkel, sablonos forgatókönyvvel, és hatásvadász bunyókkal.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

New England Patriots

Toti

HozzászólásSzerző: Toti » 2015. január 12., hétfő 13:07

akkor meg nem annyira gólponterős. :D :D
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91

Vissza: