Utánpótlás
Re: Utánpótlás
RMTV adja angolul is ha akarjátok nézni.
elől mariano-mayoral-martin az az a MMM támad.
granero tiszteletét adja a nézők között.
elől mariano-mayoral-martin az az a MMM támad.
granero tiszteletét adja a nézők között.
játszhat a castilla a bernabeuban vagy maradnak a saját pályájukon? anno jeséék a bernabeuban tolták ha jól emlékszem
- ___Samy___
Ja, akkor ez csak formalitás már a végén. De aztán nagy nehezen rájöttünk bent melóban
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
- András93
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Ugyanaz, mint minden döntőnek. A győztes lesz a harmadosztály bajnoka.___Samy___ írta:Valaki magyarazza mar el a feljutast. Ha a Castilla megforditja a meccset a visszavagon, akkor az utana koveto dontonek mi ertelme van? Mert elvileg mar mindket dontos csapat feljuto. Vagy nem jol tudom?
Egyébként igen, mindkettő feljut.
-
- Kedvenc játékosaid: Ronaldinho, Ronaldo, Henry, Iniesta, Thiago, Neymar
- Kedvenc csapatod: Barça
Ha jól tudom a másodosztályból 4 csapat esik ki, és 4 harmadosztályú liga van. De nem vagyok biztos.___Samy___ írta:Valaki magyarazza mar el a feljutast. Ha a Castilla megforditja a meccset a visszavagon, akkor az utana koveto dontonek mi ertelme van? Mert elvileg mar mindket dontos csapat feljuto. Vagy nem jol tudom?
- ___Samy___
Valaki magyarazza mar el a feljutast. Ha a Castilla megforditja a meccset a visszavagon, akkor az utana koveto dontonek mi ertelme van? Mert elvileg mar mindket dontos csapat feljuto. Vagy nem jol tudom?
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
Sajna első meccsen kikaptunk 2-1re, de legalább van idegenben lőtt gólunk, ami mêg fontos lehet.
Remélem meg lesz a feljutás.
Remélem meg lesz a feljutás.
- e.gergo
- Kedvenc játékosaid: David Beckham
- Kapcsolat:
Sajnálom, hogy nem hétvégén lesz a meccs, megnéztem volna a srácokatA Castilla meccsét elnapolták http://madridom.hu/?p=87699 #halamadrid #realmadrid
- ___Samy___
Mariano Diaz ● Real Madrid Castilla ● Goal Machine
Nem ügyetlen a srác
Nem ügyetlen a srác
Hatalmas gratuláció a csapatnak
Két lehetőség is lesz nekik feljutni, vmelyikkel élni kell Nem hittem volna, hogy a Barakaldo képes lebetlizni, de basszus csak meg lett...
Két lehetőség is lesz nekik feljutni, vmelyikkel élni kell Nem hittem volna, hogy a Barakaldo képes lebetlizni, de basszus csak meg lett...
- András93
A másik 3 csoport első helyezettjéből kell 1-et (sorsolás lesz) még megverni oda-visszavágós párharcban. Ha az nem sikerül akkor még vigaszágon lesz két hely a feljutásra, de ott lesz a másik elsőn kívül még 6 csapat.Babinho írta:Közben mindjárt bajnok a Castilla éa automatikus feljutó. Az eddigi első barakaldo x-el az utolsó fordulóban. Castilla eddig 4-1
-
- Kedvenc játékosaid: R9, Marcelo, Isco
Roberto Carlos szerepköréről nem akarok hülyeséget írni, de a második kérdésedre a válasz, hogy igaz.Veidt írta:2 kerdes:
Roberto Carlos pontosan milyen szerepben van foglalkoztatva?
Igaz hogy Guti a Juvenil B csapat menedzsere?
http://www.realmadrid.com/futbol/cantera/juvenil-b
- Veidt
- Kedvenc játékosaid: guti, de rossi, arbeloa
- Kedvenc csapatod: real madrid
2 kerdes:
szerk: masodikra megtalaltam a valaszt, valoban o az
szerk: masodikra megtalaltam a valaszt, valoban o az
JUANITO MARAVILLA
LM19 - TK8
LM19 - TK8
nem jut fel automatikusan.
Közben mindjárt bajnok a Castilla éa automatikus feljutó. Az eddigi első barakaldo x-el az utolsó fordulóban. Castilla eddig 4-1
- El Maestro
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zinedine Zidane, Iker Casillas, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modric, Marcelo, Toni Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Chicago Bulls
- Süti
1-3nál kilőttem, azt hittem már eldőlt. kár volt.BBeno írta:soha rosszabbkor 3-4 93-ban eldöntötte a castilla. utolsó fordulóra marad a bajnokavatás.
Legends Never Die.
...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic...
Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic...
Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
valami gebasz van mert beten villant a 3-4, de eredmenyeken 3-3 lett a vége. nem értem