Az egész kampány a mi pénzünkből megy.hehetheoriginal írta:na varnyal mar, olyan nekem is kelltöbbször is fejött a ""krumpli"". Megsúgom, az új ""krumpli"" a mobil telefon volt fidesz flottával 6500 Ft + 1500 Ft első havidíj ellenében, utána havidíj mentesen korlátlan hívás és internet...
De azt ugye vagjuk, hogy most ez a sok arc ezek szerint az adofizetok penzebol tiktokolgat
Politika
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Re: Politika
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
na varnyal mar, olyan nekem is kelltöbbször is fejött a ""krumpli"". Megsúgom, az új ""krumpli"" a mobil telefon volt fidesz flottával 6500 Ft + 1500 Ft első havidíj ellenében, utána havidíj mentesen korlátlan hívás és internet...
De azt ugye vagjuk, hogy most ez a sok arc ezek szerint az adofizetok penzebol tiktokolgat
thereisonly1ronaldo
- füst
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Reus, Modric
*kofával.füst írta: piaci kofással
Bocs, az SS csak freudi elszólás volt.
-
Nem balosodni akart hanem centralizálni. Megtartotta a jobbos értékrendet és közben emelt át balos felfogást. Ezt már 2évvel a 2018as választás elött elkezdte. A probléma nem a hirtelenséggel volt, hanem azzal hogy az emberek fogyatékosok (mzp után szabadon), ahhoz hogy felfogják..az emberek képesek változni pozitiv írányba is. Főleg egy olyan ember aki tanult pszichológiát, szociológiát stb. A balosok annyit láttak, hogy a náci párt a szavazók miatt cukiskodik, a náculók pedig azt látták, hogy vona épp összegyurcsányozza magát.füst írta:De fontosak a programok, csak nem mindegy hogy ki mondja. Vona 18-ra elvesztette a hitelességét. Mert néppártosodni akart és balosodni. Ami amúgy nem bűn, csak nem jó ötlet hirtelen ekkora irányt váltani, mert a szavazói nem követték, újak meg nem jöttek akkora számban.kierkegaard írta: Kutyát nem érdekelnek a programok.
2018ban a jobbiknak konkrét felzárkoztatási programja volt LEÍRVA és Vona Gabesz is több interjújában beszélt róla. Ki volt segítve? Nem. A putriban a cigányok majd biztos ilyenekről fognak olvasni vagy hallgatnak beszélgetéseket... Az ő nyelvük a közmunka és a krumpli.
Ha az ellenzéknek kell a szavazatuk akkor majd két krumplit adnak. A gyözelmet nem itt kell keresni.
A társadalmunk jelenleg nem áll készen komplex dolgokra. Nem érti meg az összefüggéseket, nem képes a saját gondolatra..csak arra amit épp a szájába ad a 888 a 444 meg az influenszerek.
- füst
Kevés, pár hét alatt a kampányidőszakban nem lehet csodát tenni. Fidesznek közel 10 év volt, mire stabilan megnyerte magának a vidéket 98-ra. A munkát nem lehet kispórolni, le kell menni éveken keresztül, meghallgatni az embereket, és még egyszer mondom, aszerint kell politizálni az országgyűlésben, amit lent hallanak az emberektől.'shutterisland írta:mondjuk amennyire kovettem mzp-t, o azert rotta a kilometereket az orszagban rendesen.Szerintem személyesen kéne lemenni vidékre és nem csak az aktivistáknak, hanem a vezető politikusoknak is, fórumokat tartani, beszélni a helyiekkel
voltak hibai, de speciel szerintem o ebbol a szempontbol odatette magat.
És azért MZP köre se volt hibátlan, amikor pl. a piaci kofással vitatkozik, hogy"maga hülyének van nézve" ez nagyon meredek, ilyeneket nem lehet.
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
mondjuk amennyire kovettem mzp-t, o azert rotta a kilometereket az orszagban rendesen.Szerintem személyesen kéne lemenni vidékre és nem csak az aktivistáknak, hanem a vezető politikusoknak is, fórumokat tartani, beszélni a helyiekkel
voltak hibai, de speciel szerintem o ebbol a szempontbol odatette magat.
- füst
De fontosak a programok, csak nem mindegy hogy ki mondja. Vona 18-ra elvesztette a hitelességét. Mert néppártosodni akart és balosodni. Ami amúgy nem bűn, csak nem jó ötlet hirtelen ekkora irányt váltani, mert a szavazói nem követték, újak meg nem jöttek akkora számban.kierkegaard írta: Kutyát nem érdekelnek a programok.
2018ban a jobbiknak konkrét felzárkoztatási programja volt LEÍRVA és Vona Gabesz is több interjújában beszélt róla. Ki volt segítve? Nem. A putriban a cigányok majd biztos ilyenekről fognak olvasni vagy hallgatnak beszélgetéseket... Az ő nyelvük a közmunka és a krumpli.
Ha az ellenzéknek kell a szavazatuk akkor majd két krumplit adnak. A gyözelmet nem itt kell keresni.
Visszatérve, fontosak a programok, és korábban írta valaki, hogy a média lenne a 0. lépés, hát szerintem nem. Szerintem személyesen kéne lemenni vidékre és nem csak az aktivistáknak, hanem a vezető politikusoknak is, fórumokat tartani, beszélni a helyiekkel, programokat szervezni, és az ott hallottak mentén politizálni a parlamentbe. Nem lemenni a faluba, bólogatni meg igérgetni, aztán meg a 444-nek lenyilatkozni, hogy a vidékiek tájékozatlanok, egy zsák krumplival megvásárolhatók és így nehéz.
Pestről politizálva nem lehet megnyerni a vidéket. Meg amit korábban írtam, az ilyen patkányozás, ostobázás nagyon nem mutat jól, a lekezelő hozzáállás kurvára nagy hiba. Mondhatják a vidékire hogy tudatlan meg tájékozatlan, meg is van/lesz az eredménye.
Pontosan leírtam, hogy hogy működik. A helyi vezetőket győzték meg. A polgármestert, aki megkapja a megáét a pályázatokból, az uzsorást, akit nem bánt a hatóság, a vállalkozót, akit szintén nem bánt a hatóság és mellette teletömik eu-s pénzekkel, stb, stb. Ezt is baromi jól csinálták/csinálják. Ezek az emberek már a szervezet részei. Itt már nem rúg labdába semmilyen ellenzék. Az egészet a pénz mozgatja.
Lehet hogy kicsit félreérthető voltam, de vidék nem egyenlő cigányság. Inkább vidék egyenlő szegénység. Az, hogy a cigányság és a szegénység az ország sok területén kéz a kézben jár, az sajnálatos dolog. ÉS sajnos ugyan így kéz a kézben jár velük a tanulatlanság is. Megint csak saját példát hozok: mifelénk az egyik legnagyobb ünnep, legalább 2 napos, a ballagás. Na nem a középiskolai. Az óvodai, bakker. Sokaknak az az egy adatik meg az életben, így azt meg kell ünnepelni. Az általános iskolai ballagás gyakorlatilag egy hetes ünnep annak a pár kiválasztottnak. És ez nem vicc és túlzás sajnos.
Kazincbarcika: ha már felhoztam, megnéztem. A ""vidék"" nélkül 5891 vs 4599 az ellenzék javára, ""vidékkel"" 23972 vs 14635 a fidesz javára.
ui.: többször is fejött a ""krumpli"". Megsúgom, az új ""krumpli"" a mobil telefon volt fidesz flottával 6500 Ft + 1500 Ft első havidíj ellenében, utána havidíj mentesen korlátlan hívás és internet...
Lehet hogy kicsit félreérthető voltam, de vidék nem egyenlő cigányság. Inkább vidék egyenlő szegénység. Az, hogy a cigányság és a szegénység az ország sok területén kéz a kézben jár, az sajnálatos dolog. ÉS sajnos ugyan így kéz a kézben jár velük a tanulatlanság is. Megint csak saját példát hozok: mifelénk az egyik legnagyobb ünnep, legalább 2 napos, a ballagás. Na nem a középiskolai. Az óvodai, bakker. Sokaknak az az egy adatik meg az életben, így azt meg kell ünnepelni. Az általános iskolai ballagás gyakorlatilag egy hetes ünnep annak a pár kiválasztottnak. És ez nem vicc és túlzás sajnos.
Kazincbarcika: ha már felhoztam, megnéztem. A ""vidék"" nélkül 5891 vs 4599 az ellenzék javára, ""vidékkel"" 23972 vs 14635 a fidesz javára.
ui.: többször is fejött a ""krumpli"". Megsúgom, az új ""krumpli"" a mobil telefon volt fidesz flottával 6500 Ft + 1500 Ft első havidíj ellenében, utána havidíj mentesen korlátlan hívás és internet...
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
-
Kutyát nem érdekelnek a programok.
-
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo
Lehet, hogy beszélt róla, és tett egy látogatást valami cigánytelepen, na és ?? Szerintetek ez azoknak a cigányembereknek elég ?? Szerintem nem.
Itt az egész vidék/falu/cigányok/bármi kérdésköre úgy van leírva mintha Orván Viktor egy laza felcsúti reggelen jelentkezett volna politikusnak, mondott 3 beszédet aztán azóta valami kábszeres hipnózisban az egész vidék, meg az összes falu rászavaz mert csak.
Egyebként a Kazincbarcikai példa nekem nem jött ki.
Értem mit akarsz mondani, de nem ebben van a megfejtés.
Ebben kérdésben helyi aktivizmus hiánya, és a lenéző magatartás ami döntött.
Azért amíg a régi Mszpnek még megvolt a korábbról örökölt hálózatának a maradéka, ennyire nem tudták lenullázni a vidéket a fideszes szavazatok.
Csak aztán az a párt egyre belterjesebbé, és a valóságot nem érzékelő csapattá vált, egy összeomlással tetézve, a vidéket meg sorra elvitte az arra a területre benyomuló fidesz.
A jelenlegi (?) ellenzék meg csak nézi, és nem csinál semmit a szituációval mert az O1G és a poziciós harcok mindig fontosabbak voltak, aztán jött a valóság.
Itt az egész vidék/falu/cigányok/bármi kérdésköre úgy van leírva mintha Orván Viktor egy laza felcsúti reggelen jelentkezett volna politikusnak, mondott 3 beszédet aztán azóta valami kábszeres hipnózisban az egész vidék, meg az összes falu rászavaz mert csak.
Egyebként a Kazincbarcikai példa nekem nem jött ki.
Értem mit akarsz mondani, de nem ebben van a megfejtés.
Ebben kérdésben helyi aktivizmus hiánya, és a lenéző magatartás ami döntött.
Azért amíg a régi Mszpnek még megvolt a korábbról örökölt hálózatának a maradéka, ennyire nem tudták lenullázni a vidéket a fideszes szavazatok.
Csak aztán az a párt egyre belterjesebbé, és a valóságot nem érzékelő csapattá vált, egy összeomlással tetézve, a vidéket meg sorra elvitte az arra a területre benyomuló fidesz.
A jelenlegi (?) ellenzék meg csak nézi, és nem csinál semmit a szituációval mert az O1G és a poziciós harcok mindig fontosabbak voltak, aztán jött a valóság.
Egy szó se hogyne, folyamat szóba jöttek és mondta segítené őket MZP.cart írta: Amúgy meg 12 év alatt kitermelhette volna a saját aktivistáit a baloldal magának, hogy megszólítsa a cigányokat, de például a mostani programjukban egy szó se esett róluk.
Durandán is járt MZP például.
Az a baj kevés emberhez jutott el a dolog, míg az ellenzék háborút akar mindenkihez.
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
tobbszor felhozta a roma felzarkoztato programot mzp vagy az is tole jott, hogy legyen asszem' 3 roma kepviselo is.Amúgy meg 12 év alatt kitermelhette volna a saját aktivistáit a baloldal magának, hogy megszólítsa a cigányokat, de például a mostani programjukban egy szó se esett róluk.
erre rahuzott egy grofo - gyozo kombot a fidesz.
Ez a ciganyozas ugyan úgy marginalis kérdés mint a határon túli szavazatok, egyik se befolyásol érdemben semmit. Azért ugye még mindig a nem cigány származású lakosság van többségben itthon
Amúgy meg 12 év alatt kitermelhette volna a saját aktivistáit a baloldal magának, hogy megszólítsa a cigányokat, de például a mostani programjukban egy szó se esett róluk.
Amúgy meg 12 év alatt kitermelhette volna a saját aktivistáit a baloldal magának, hogy megszólítsa a cigányokat, de például a mostani programjukban egy szó se esett róluk.
Innentől kezdve sehogy. Igazából ebből a szempontból teljesen kilátástalan a helyzet. Nincs már olyan politkai erő, amely le tudná győzni őket, és az elkövetkezendő években sem lesz. Megnézitek kik még mindig a fidesz központi arcai: alapító tagok, vagy legtöbb a 90-es években csatlakozott, kevés pedig a 2000-es évek elején. Kegyetlenül összetartó brigád, olyan erő van köztük, amiről bármilyen ellenzék csak álmodhat. Amíg ez a generáció nem kopik ki, addig nem lesz itt változás. És a legtöbb 50-60 közötti, szóval az még odébb lesz.'shutterisland írta: en csak azt nem ertem, hogy akkor hogyan lehet kormanyt valtani ?
van az emlitett 2.5m + fidesz tabor, aminek meghatarozo resze mozdithatatlan.
hagyjuk ki gyurcsanyt ? joparszaz ezer balos szavazo nelkul nem fog menni.
persze lehet itt ustokoskent berobbano arcokrol, vagy puzser fele karakterekrol (akit pl a szorongasa miatt kikezdene a fidesz) vagy vona (akinel konkretan csak control c control v-zni kell a regi lejarato kampanyt) visszatereserol almodozni, de realitasa nem sok.
mzp volt az utolso esely szerintem, en is ugy gondolom, hogy ezek utan csak belulrol bukhat a fidesz vagy akkor, ha orbanrol is kijon egy yachton coke-ozo videjo, de meg akkor is lehet csak a ketharmad ugrana.
- raul 4 ever
- Kedvenc játékosaid: Carvajal, Eder, Alaba, Mendy, Case, Modric, Kroos, Fede, Vini, BigBenz
'shutterisland írta: en csak azt nem ertem, hogy akkor hogyan lehet kormanyt valtani ?
hagyjuk ki gyurcsanyt ? joparszaz ezer balos szavazo nelkul nem fog menni.*
Mondjuk az a balos, aki ha nincs Feri, már be se szagol a szavazófülkébe, meg is érdemli , ugyanaz a vallásos baromság: egyik/másikért mindenen keresztül..
Nekem a fletó szavazó már csak a panelben lakó 80+os néni, akinek a férje még művezető volt a vagongyárban.. Szemben lakik azzal a másik agymosott nénivel, akit Faust látott vasárnap a buszmegben.. (Ilyenekből csak nincs még (több) 100.000?? )
2021 04 20 - Ceferintakaroggy
2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid
2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid
-
- Kedvenc játékosaid: Karim
Médiát kell csinálni. Ez a 0. Lépés. Anélkül teljesen esélytelen. MZP marc.15. Beszédét nem adta egyik tv ado sem. Még a programbemutatót sem sikerült végig közvetíteni, mert jött a Mediashop vagy a betelefonálós műsor az ATV-n. Így nem lehet eljutni az emberekhez. Csináljanak egy ellenzéki adót, fizessék ki. Az emberek óriási része Mo-n mai napig a TV-ből tájékozódik, főleg videken.'shutterisland írta: en csak azt nem ertem, hogy akkor hogyan lehet kormanyt valtani ?
hagyjuk ki gyurcsanyt ? joparszaz ezer balos szavazo nelkul nem fog menni.
persze lehet itt ustokoskent berobbano arcokrol, vagy puzser fele karakterekrol (akit pl a szorongasa miatt kikezdene a fidesz) vagy vona (akinel konkretan csak control c control v-zni kell a regi lejarato kampanyt) visszatereserol almodozni, de realitasa nem sok.
mzp volt az utolso esely szerintem, en is ugy gondolom, hogy ezek utan csak belulrol bukhat a fidesz vagy akkor, ha orbanrol is kijon egy yachton coke-ozo videjo, de meg akkor is lehet csak a ketharmad ugrana.
Hogy én mindig találok valami olyat, hogy jókat nevetek. Ezért nem fogja leváltani senki OV-t, mert az emberek nagy része azt sem tudja mi az hogy vidék. Választási szemmel a ""vidék"" rohadtul nem azt jelenti, amit sokan gondolnak. A ""vidék"" olyan településeket, település részeket jelent, ahol nagyrészt nincstelen, nyomorgó, vagy elfeledett idős emberek élnek. Nincs munkalehetőség, nincs jövőkép, nincs semmi. Van 1-2 vezető (polgármester, vállakozó, vajda, uzsorás, stb), akik irányítják ezeket a közösségeket. Hogy miért "vidék"? Mert főként a kistelepülések ilyenek. A városokban az arányuk eltörpül, viszont összevonva az erejük eldönti a mérleg nyelvét.
Mondok példát: Kazincbarcika. Mindig vörös volt. Magasan balos. Aztán jött a 2/3-ad és a baromi nagy húzás. A szomszéd választó kerületben rengeteg a kicsi, elszegényedett, főként cigány falu, ahol OV már kiépítette a hatalmát (ugye nem véletlen parolazott egy időben az összes roma vezetővel, Flóri és társai). Szépen átrajzoltak a térképet, és most már Kazincbarcikától 80 km-re is oda kell szavazni. Hopp, máris összejön annyi "vidéki" szavazat, hogy a nagy budapesti szakértők nem is értik, hogyan állíthatták át Kazincbarcikát. Sehogy. Elég megnézni a települések összetételét és a szavazás eredményeit. Errefelé nem ritka a 100% cigány falu. Ezekben rendre 90% fölötti a fidesz szavazat. Baromi jól megrajzolták ezt a választási térképet. És a leglényegesebb az egészben, hogy ezekhez az emberekhez nem lehet eljutni. Ők szentül hisznek a propagandának és a helyi vezetőiknek, akik a Fideszből élnek.
Aki ezt nem hiszi, azt szívesen várom egy körútra a fideszes szavazók paradicsomába, ahol 100% közeli a fidesz támogatottsága.
Mondok példát: Kazincbarcika. Mindig vörös volt. Magasan balos. Aztán jött a 2/3-ad és a baromi nagy húzás. A szomszéd választó kerületben rengeteg a kicsi, elszegényedett, főként cigány falu, ahol OV már kiépítette a hatalmát (ugye nem véletlen parolazott egy időben az összes roma vezetővel, Flóri és társai). Szépen átrajzoltak a térképet, és most már Kazincbarcikától 80 km-re is oda kell szavazni. Hopp, máris összejön annyi "vidéki" szavazat, hogy a nagy budapesti szakértők nem is értik, hogyan állíthatták át Kazincbarcikát. Sehogy. Elég megnézni a települések összetételét és a szavazás eredményeit. Errefelé nem ritka a 100% cigány falu. Ezekben rendre 90% fölötti a fidesz szavazat. Baromi jól megrajzolták ezt a választási térképet. És a leglényegesebb az egészben, hogy ezekhez az emberekhez nem lehet eljutni. Ők szentül hisznek a propagandának és a helyi vezetőiknek, akik a Fideszből élnek.
Aki ezt nem hiszi, azt szívesen várom egy körútra a fideszes szavazók paradicsomába, ahol 100% közeli a fidesz támogatottsága.
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
-
- Kedvenc játékosaid: Guti, Raúl, Zidane, Modric
https://g7.hu/kozelet/20210908/aki-akar ... ovekedese/gutihaz14 írta:o dehogy esik le nekik.Majd, ha beüt a mélyszegénység az ország nagy részére, akkor talán leesik nekik
amugy van valami szam hogy 18 ota mennyien vandoroltak ki nyugatra?
o dehogy esik le nekik.Majd, ha beüt a mélyszegénység az ország nagy részére, akkor talán leesik nekik
amugy van valami szam hogy 18 ota mennyien vandoroltak ki nyugatra?
valamelyik univerzumban:
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo
Milyen vékony volt még.Kerlon írta: https://www.youtube.com/watch?v=SKtvc68 ... avehelyett
ezt meg itt hagyom emlékbe, mint fidesz ellenző, hazaáruló, kommunista
Hát igen, pontosan ugyanezt csinálta ő is. Milyen érdekes.
Aztán még ők komcsiznak.
Ez a Jakab meg egy bohóc, eddig is az volt, kirakatember. Ez is felveszi a szép kis fizetését, aztán néha csinálja a show-t a parlamentben, a fideszesek jót szórakoznak rajta, és end of story. Komolytalan figura.