Szerintem nem értetted a film végét.zalkrisz írta:Pedig egész a végéig még fenn is tartotta az érdeklődést, hogy most akkor mi van, aztán nem kaptunk választ kb semmire. Tényleg nagy 0 az egész, de amíg nem nézi végig az ember addig nem tudja
Nem tudom most ez így mennyire spoileres, sztem nem az, legalább megkímélek mindenkit a kíntól.
Mozi, filmek
Re: Mozi, filmek
- sonic
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Modric
Nyami. Errol meg en is fogok szemezgetni, azokbol a korokbol amikbol kimaradtam. A shooting dogsot ki is neztem elsonek. Ez a film mennyire hajaz a Hotel Rwandra? Ugy ertem hogy ugyanaz a story remake-elve vagy azert valamennyire mas?lordgabi írta:Katt ide, majd Hírek menüpont, és ott lesz az összes ajánlás, végeredmény turnusonként.
Koszi a linket!
"..We change the course of history. Everyday people like you and me.."
- lordgabi
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Katt ide, majd Hírek menüpont, és ott lesz az összes ajánlás, végeredmény turnusonként.sonic írta:A nehany oldallal ezelotti temahoz en is bedobnek par film cimet annak aki szeretne amerikan kivuli filmeket de nem tudja hol keresse. Egyebkent filmklub eleg jo forras azoknak akik nem halivudi filmekre vagynak, felvonultattunk azert a nemtudom hany kor alatt jopar nehezsulyu alkotast. Nem tudom ki az illetekes akinek megvan az eddigi ajanlasok teljes listaja, de tortenetesen emgem is erdekelne.
Várunk vissza a klubba!
Ja, és köszi a filmeket!
Ex-szerkesztő.
2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!
2015. november 25.
- sonic
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Modric
A Locke szerintem nagyon korrekt lett. Kellemes meglepetes volt.Realista24 írta:Azt kilőttem. Legutóbb néztem ezt a Locke filmet tőle, ráadásul fos felirattal, ami nem szokásom, de valamiért nézette magát velem a film.
A nehany oldallal ezelotti temahoz en is bedobnek par film cimet annak aki szeretne amerikan kivuli filmeket de nem tudja hol keresse. Egyebkent filmklub eleg jo forras azoknak akik nem halivudi filmekre vagynak, felvonultattunk azert a nemtudom hany kor alatt jopar nehezsulyu alkotast. Nem tudom ki az illetekes akinek megvan az eddigi ajanlasok teljes listaja, de tortenetesen emgem is erdekelne.
Let den ratte komma in, Man som hatar kvinnor, Festen, Pusher, Arven (par skandinav), Akmareul boatda, Madeo, Salinui chueok, Chugyeogja, Yojimbo (azsia), In Bruges, The Guard, Filth, Shallow grave (brit), Le salaire de la peur, Le Trou, Le locataire, Le samourai, Amour, Das Boot, Das Weise Band, Funny Games, Revanche (francia es german), El espinazo del diablo, Hable con ella, Amores Perros, El laberinto del fauno (latin), Sztalker (orosz)...
Majd ha meg beugrik valami akkor potolom.
"..We change the course of history. Everyday people like you and me.."
- Sunsky
- Kedvenc játékosaid: Ibra, Modric, Isco, Neymar
Pedig egész a végéig még fenn is tartotta az érdeklődést, hogy most akkor mi van, aztán nem kaptunk választ kb semmire. Tényleg nagy 0 az egész, de amíg nem nézi végig az ember addig nem tudjasoadroli írta:Fu milyen mocsokszar film volt ez az útvesztő...idén nem tudom láttam-e ennél rosszabbat.
Nem tudom most ez így mennyire spoileres, sztem nem az, legalább megkímélek mindenkit a kíntól.
- lordgabi
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho
A galaxis őrzői c. film számomra eléggé felemás lett, főleg a szuperhősfilmekhez viszonyítva. Csak úgy röpködtek rá a 9-10 pontok a legtöbb helyen, amikor kijött, nálam valahogy nem okozott ekkora élményt. IMDb-n kapott egy hetest, nem egy maradandó alkotás, de legyen a fa és a maci miatt egy jószívű 7,5/10. Kedvelem ezt a kategóriát, de azért belátom, nálam sosem lesz egy alkotás sem belőle, amely a tízest fogja karcolni azon a bizonyos skálán, a Sin City például kilences nálam, és láttam már egy jó párat a műfajból...nagyon egyedi darab.
Rómának szeretettel (To Rome with Love, 2012) - ez pedig egy nagyon pozitív meglepetés, első Woody Allen filmem, picit féltem tőle, mert eléggé vegyes véleménnyel van a nagyközönség a rendező filmjeiről, a zenék és a színészgárda is nagyon jól össze volt válogatva, a hangulatról, és helyszínekről nem is beszélve, 8/10.
Rómának szeretettel (To Rome with Love, 2012) - ez pedig egy nagyon pozitív meglepetés, első Woody Allen filmem, picit féltem tőle, mert eléggé vegyes véleménnyel van a nagyközönség a rendező filmjeiről, a zenék és a színészgárda is nagyon jól össze volt válogatva, a hangulatról, és helyszínekről nem is beszélve, 8/10.
Ex-szerkesztő.
2015. november 25.
2015. november 25.
- reeed_ati
- Kedvenc játékosaid: Zinedine Zidane
Én erre a Redirected-re leszek kíváncsi, fenn van már a polcon egy ideje, de a feliratot nem csinálja hozzá senki.
IMDB-n 7.8
Itt a trailer.
IMDB-n 7.8
Itt a trailer.
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
engem meg az hagy hidegen kb, nem fogom soha megnézni sztem
pedig már azt hittem, végre egy csónakban evezünk
pedig már azt hittem, végre egy csónakban evezünk
Nem illik.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Azt kilőttem. Legutóbb néztem ezt a Locke filmet tőle, ráadásul fos felirattal, ami nem szokásom, de valamiért nézette magát velem a film.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- ziro4vr
mad max faja lesz, stay calm
amúgy hardyt én is bírom, karakteres arc, bár a bronson óta azt hittem jobban be fog futni
amúgy hardyt én is bírom, karakteres arc, bár a bronson óta azt hittem jobban be fog futni
Nem illik.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
The Drop - Piszkos pénz
Hardynak kéne már egy jó film, jó rendező, mert ezek a középszernél valamivel erősebb filmek fel fogják emészteni.
A film egyébként semmi extra, mégis tetszett valamiért, Hardy miatt azonban kap egy plusz pontot, így 7/10.
Hardynak kéne már egy jó film, jó rendező, mert ezek a középszernél valamivel erősebb filmek fel fogják emészteni.
A film egyébként semmi extra, mégis tetszett valamiért, Hardy miatt azonban kap egy plusz pontot, így 7/10.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- ziro4vr
https://www.youtube.com/watch?v=r6epsGrcuTs most miért szánja-bánja bűneit
Nem illik.
- P. Krisz
Schumachernek is voltak fasza filmjei , csak valamiért bimbófétise lett .
Hogy híjják?
Bill.
Ide hallgass Bill!... Bill??!!! Mi a lófaszt hallok én, Bill?
Bill.
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Arnold jobb a szerepre, mint Aidan Gillen? Ha egy Schumacher minőségű filmet akarsz, akkor igen.
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Mondjuk még mindig jobb, mint az a másik arc, aki szóba került. A Trónok harcás Aidan Gillen. Iszonyú irritáló a tag, szerintem nem is illene a szerephez.P. Krisz írta:Első reakcióm
Manu Bennett kéne, de sajnos nem akkora név, hogy egy filmben is megkapja a szerepet.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- P. Krisz
Hogy híjják?
Bill.
Bill.
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Arnold Schwarzenegger lehet Deathstroke a Suicide Squad mozifilmben. Mekkora lenne már.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- soadroli
- Kedvenc csapatod: a másik
Fu milyen mocsokszar film volt ez az útvesztő...idén nem tudom láttam-e ennél rosszabbat.
- Anyaka
- Kedvenc játékosaid: Raul
- Kedvenc csapatod: Hungary
Ha valakit érdekel valami mindfuck művészfilm, akkor a Borgman ideális választás. Nem tudod miről szól, de arról nagyon. Meg van benne pár korrekt jelenet.
- realmadridfan
Mekkora beteg baromság ez az Interview nekem a this is the end-től is jobban tetszett