Mozi, filmek
- soadroli
- Kedvenc csapatod: a másik
Re: Mozi, filmek
Sightseers
Ilyen beteg baromságot rég láttam Jó kis európai cucc, aki szereti az ilyen ínyencségeket, azoknak bátran ajánlom
Ilyen beteg baromságot rég láttam Jó kis európai cucc, aki szereti az ilyen ínyencségeket, azoknak bátran ajánlom
-
- Kedvenc játékosaid: zizou, marcelo, modric
- Kedvenc csapatod: los blancos.
mi angol tanárunk sorozatokat fordít, így mi azokat néztük rendszeresen
- h3x0r
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Ezt mi is egy csomoszor lattuk suliban. Heti 5 angolunk volt, kb minden masodik heten neztunk egy filmet. :Đcsabi* írta:nálunk ez kötelező volt suliban :Đ ajánlom én is fasza kis filmAndrás93 írta:Trainspotting
-
nem, nálunk társadalomismeret órán volt asszem 11.ben és mindenkinek tetszett.. pár jelenetet leszámítvaAndrás93 írta:Nálatok volt?csabi* írta:nálunk ez kötelező volt suliban :Đ ajánlom én is fasza kis film
- András93
Nálatok volt?csabi* írta:nálunk ez kötelező volt suliban :Đ ajánlom én is fasza kis film
-
nálunk ez kötelező volt suliban :Đ ajánlom én is fasza kis filmAndrás93 írta:Trainspotting
- András93
Nem is erről volt szó, hanem a hollywoodi szarokról, pontosabban, hogy Hollywood évek óta ontja magából a szemetet.Pipita írta:Egy film meg attól nem lesz szar, hogy amerikai-e, vagy nem, nem is értem ezt az egészet.
De ez nem meglepő, elég megnézni az utóbbi évek Oscar filmjeit, a Best Picture kategóriát, a Legjobbak Legjobbja.
Én most karácsonyra kellemes kis filmeket néztem, mint a Trainspotting és a Nem félünk a farkastól. Mind a kettőt ajánlom.
Tavaly pedig az alább említett Taxidermia, Hukkle (ezt mondjuk nem ajánlom) és a Hullámtörés volt ünnepekkor. Utóbbi egyébként egy Lars von Trier film, de annál keményebb, nyomasztóbb filmet szerintem nem láttam, és több, mint 2 és fél órás. Szóval ajánlott, de csak óvatosan.
Tegnap volt szó arról, hogy a mozik csak az amerikai filmeket tolják a képünkbe, pedig az európaiak például mennyivel jobbak.
Kíváncsiságból megnéztem, itt Egerben a most vetített 22 filmből 14 nem amerikai, van magyar, ausztrál, olasz, svájci, angol, francia, vagy éppen argentin is, szóval elég széles skálán mozog a kínálat.
Kíváncsiságból megnéztem, itt Egerben a most vetített 22 filmből 14 nem amerikai, van magyar, ausztrál, olasz, svájci, angol, francia, vagy éppen argentin is, szóval elég széles skálán mozog a kínálat.
'Aki látni szeretné a szivárványt, annak meg kell tanulnia szeretni az esőt.'
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Na ez a Nightcrawler, ez már film. Nagyon fasza. Jake kumma jó színész lett.
Nem illik.
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Tehát, egy 4 órás filmből, elég lett volna, ha csak 30 percet vágnak ki? Szerintem, ha valakinek az a gond, hogy hosszú, akkor a 3 és fél óra is durva lenne.pheco írta: a legnagyobb a hosszú játékidő, szerintem mindegyik film lehetett volna félórával rövidebb, túl sok volt a számomra unalmas, töltelék jelenet.
Amúgy a 7,5 pont elég jó ahhoz képest, hogy nem nagyon szereted.
Mondjuk már nagyon régen láttam, de még mindig itt van a szemem előtt a legtöbb jelenet. Engem az fogott meg benne, hogy bátor, nem a tipikus sablon szar magyar dráma. Van benne tökösség és valami eredeti. Ezt várom a magyar rendezőktől. Iszonyú hangulatos. És igen... undorító. De engem ez sose zavart.Pipita írta:Na, flame on. Érveket kérnék, miért? Szerintem a legundorítóbb, borzasztó fos amit valaha láttám, egy roahdt nagy egypertíz, de az is csak azért, meg negatív vagy nulla nem adható. Pfejj.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
- Pipita
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zidane, Guti, Iker, Higuaín, Marcelo, Bale
- Kedvenc csapatod: Real, Leeds
Na, flame on. Érveket kérnék, miért? Szerintem a legundorítóbb, borzasztó fos amit valaha láttám, egy roahdt nagy egypertíz, de az is csak azért, meg negatív vagy nulla nem adható. Pfejj.Remy írta:Taxidermiát senki ne felejtse el! Legjobb magyar film, amit valaha láttam.
Egy film meg attól nem lesz szar, hogy amerikai-e, vagy nem, nem is értem ezt az egészet.
De azért én is ajánlanék még pár használhatót, amik szerintem még nem voltak:
Hombre mirando al sudeste, a K-PAX 20 évvel idősebb, argentin bátyja.
Ocho apellidos vascos - idei spanyol vígjáték, az ország északi és déli része közti különbségeket mutatja be, kisarkítva persze, sztereotípiákra épít de tök jó és élvezhető.
La lengua de las mariposas - spanyol dráma a polgárháborúról
Få meg på, for faen - Norvég amerikai pite, csak nem szűz kisfiúkról szól hanem egy szűz kislányról, szerintem aranyos.
Shooting dogs - ez azt hiszem filmklubban is volt már, érdemes.
Idioterne - dán vígjáték, Trier egyik első filmje
Kynodontas - görög dráma, társadalomkritika, szerintem zseniális, Faust szerint egy szar.
The Damned United - A történelem negyedik legjobb filmje a történelem második legjobb focicsapatáról, illetve sokkal inkább annak egy egykori edzőjéről, Brian Fockin' Cloughról.
- pheco
- Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Gyűrűk Ura trilógia
Bő 10 éves utálat után rávettem magam, hogy adjak neki egy utolsó esélyt. Azt kell mondjam, hogy kellemes meglepetés volt. Két negatívumot tudok felhozni, a legnagyobb a hosszú játékidő, szerintem mindegyik film lehetett volna félórával rövidebb, túl sok volt a számomra unalmas, töltelék jelenet. Továbbá voltak jelenetek, amik nekem gagyik és/vagy viccesek voltak. Szóval van a Shop Stop 2-s fricskában némi igazság. Azt még most sem értem mit keres imdb top 20 között mind a három rész. Nekem az egész trilógia egy 7,5-et ér. Részekre lebontva pedig 7,5 - 7 - 8. Megnézem holnap a Hobbit első részét is.
Bő 10 éves utálat után rávettem magam, hogy adjak neki egy utolsó esélyt. Azt kell mondjam, hogy kellemes meglepetés volt. Két negatívumot tudok felhozni, a legnagyobb a hosszú játékidő, szerintem mindegyik film lehetett volna félórával rövidebb, túl sok volt a számomra unalmas, töltelék jelenet. Továbbá voltak jelenetek, amik nekem gagyik és/vagy viccesek voltak. Szóval van a Shop Stop 2-s fricskában némi igazság. Azt még most sem értem mit keres imdb top 20 között mind a három rész. Nekem az egész trilógia egy 7,5-et ér. Részekre lebontva pedig 7,5 - 7 - 8. Megnézem holnap a Hobbit első részét is.
- Anyaka
- Kedvenc játékosaid: Raul
- Kedvenc csapatod: Hungary
Én amikor megláttam benne, hogy drága holmik + Donald Sutherland tudtam, lesz egy ilyen fordulat, mint a másik filmjében. Első párbeszédénél rátett erre a megérzésre, majd az utolsóknál még utalt is rá konkrétan. Váratlan az nem volt semmi, teljesen alap forgatókönyve van, a vége már inkább kliséhalmaz, hiába lett egész jó a felvezetés, amikor Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!kibújt a lány a szobából kezdett leépülni.
Akartam ebben a körben ajánlani, de kihagytam, mert teljesen átlagosra sikerült megcsinálni több részen, legalábbis nekem. Túl van értékelve egy picit, imdb-n mindenképp. Rotten, meta kb. reális. Letöltésnél is, ezért kapott rá sok mindenki valószínű. Feliratosan meg egy ember se nézte meg konkrétan.
Akartam ebben a körben ajánlani, de kihagytam, mert teljesen átlagosra sikerült megcsinálni több részen, legalábbis nekem. Túl van értékelve egy picit, imdb-n mindenképp. Rotten, meta kb. reális. Letöltésnél is, ezért kapott rá sok mindenki valószínű. Feliratosan meg egy ember se nézte meg konkrétan.
-
- Kedvenc csapatod: Arsenal
The best offer
Na ez is mekkora film volt barátom
Tornatore igazi zseni. Ez már a harmadik (Cinema paradiso, Puszta formalitás) olyan filmje, amelyik után csak ámulok és bámulok.
Nagyon jó forgatókönyv, a színészek szintén remekek, nincs kivetni való benne. Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Sejtettem, hogy lesz kanyar benne, na de erre nem... Nagyon szépek voltak a végén a dolgok, túl szépek...
Bátran ajánlom, nem hollywoodi film
Na ez is mekkora film volt barátom
Tornatore igazi zseni. Ez már a harmadik (Cinema paradiso, Puszta formalitás) olyan filmje, amelyik után csak ámulok és bámulok.
Nagyon jó forgatókönyv, a színészek szintén remekek, nincs kivetni való benne. Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Sejtettem, hogy lesz kanyar benne, na de erre nem... Nagyon szépek voltak a végén a dolgok, túl szépek...
Bátran ajánlom, nem hollywoodi film
"And my heart will leave you never."
- Anyaka
- Kedvenc játékosaid: Raul
- Kedvenc csapatod: Hungary
Azaz, de brit-német.palesz77 írta:
A hajsza a győzelemért az a Rush, vagy van más azonos című film is? Csak mert a Rush pl rohadtul bejött, de szerintem az amcsi..
-
- Kedvenc csapatod: Találd ki
Igen, valóban, ez jótucsoki írta:És vagy 3 hozzászólással lentebb ajánlottam is.
És vagy 3 hozzászólással lentebb ajánlottam is.
-
Ezaz bazdki, hihetetlen Tudtam, hogy jó helyre jövök.. Köszönöm!! (valóban csak 2 éves, régebbire emlékeztem, bár azóta nagyon sok filmet megnéztem, lehet ezért kavarodtam meg)VanillaSky írta:Kapor:
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Man on a Ledge
Ez ugyanaz a sztori, de igazából csak 2 éves a film.
-
Kapor:
-
Sziasztok!
Nehéz kérdéssel jövök, de ha valahol van esély arra, hogy kitalálják amire gondolok, akkor az itt van Filmet keresek!
Amire emlékszek (nem sok, mert régen láttam, de a két ünnep között ráérek, így megnézném megint): egy csávó azért tetteti az öngyilkosságot, hogy a szemben(?) lévő (de legalábbis közeli) bankot(?) ki tudják rabolni.. az biztos, hogy nagy hírverést kerítenek neki, és valami forgalmas úthoz állt ki, elterelve az igazi szándékát a dolognak. Tudom ez nem sok, de azért bízok bennetek! Előre is köszönöm!
Nehéz kérdéssel jövök, de ha valahol van esély arra, hogy kitalálják amire gondolok, akkor az itt van Filmet keresek!
Amire emlékszek (nem sok, mert régen láttam, de a két ünnep között ráérek, így megnézném megint): egy csávó azért tetteti az öngyilkosságot, hogy a szemben(?) lévő (de legalábbis közeli) bankot(?) ki tudják rabolni.. az biztos, hogy nagy hírverést kerítenek neki, és valami forgalmas úthoz állt ki, elterelve az igazi szándékát a dolognak. Tudom ez nem sok, de azért bízok bennetek! Előre is köszönöm!