Spanyol bajnokság
- rojiblanco
- Kedvenc játékosaid: Godín, Giménez, Koke, Óliver, Saúl
- Kedvenc csapatod: Atleti
Re: Spanyol bajnokság
Csak nem te voltál?ziro4vr írta:na vajon ki szavazott az Atmára, micsoda rejtély...gondolkodj ziro, gondolkodj...
Én most reálisan szavaztam, tehát nem reálosan.
Atleticonak meg érnie kell idén, de ha nem szednek össze most ősszel nagy hátrányt, akkor jók lehetnek.
Atleticonak meg érnie kell idén, de ha nem szednek össze most ősszel nagy hátrányt, akkor jók lehetnek.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
na vajon ki szavazott az Atmára, micsoda rejtély...gondolkodj ziro, gondolkodj...
Nem illik.
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
A Real....nem is lennèk szurkolo ha másra voksolnèk.Van mèg 37 meccs.Nincs veszve semmi.
A barca ugyan nyert a mamesban,az atma is hozta de nem volt meggyozo egyik sem.
A barca ugyan nyert a mamesban,az atma is hozta de nem volt meggyozo egyik sem.
LEGIO PATRIA NOSTRA
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
-
Elment 1 meccs, meg a népek az elmúlt szezon tapasztalatait és az új edző eredményességét vehették számításba. Benitez a Napolival nem igazán villogott egy közel sem veretes mezőnyben, Balet meg ismerjük miket művelt. Így persze ezek nem egzakt értékekek, sőt az edző új környezetbe és motivációkkal van felruházva, de azért az előjelek nem voltak túl biztatóak.Bár sokaknak meccs sem kellett hozzá, elég volt Rafa kinevezése és Bale maradása.
Egyfajta a katalánok tavalyi évéhez hasonló Madridnak örülnék. Messi nagypofájú volt, az edzőt rühellték, egyszóval minden szar volt és voilá! Ezt kéne itt is, mondjuk én egy szimpla bajnoksággal is elégedett lennék, a tripla nem is kéne.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Dehogynem. Bár sokaknak meccs sem kellett hozzá, elég volt Rafa kinevezése és Bale maradása.VanillaSky írta:Azért nem feltételezném, hogy egy 38 fordulós sorozatot egy meccs alapján határoznának meg a döntnökök. Ezért szavaztam a katalánokra.Lehet szavazni most, hogy ilyen jó a hangulat.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
Azért nem feltételezném, hogy egy 38 fordulós sorozatot egy meccs alapján határoznának meg a döntnökök. Ezért szavaztam a katalánokra.Lehet szavazni most, hogy ilyen jó a hangulat.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Lehet szavazni most, hogy ilyen jó a hangulat.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
Most látom harmadik fordulóban már Atleti-Barca.
Ha a barca onnan is elhozza a 3 pontot akkor már komoly előnnyel indulnak. Sokan semmi jelentőséget nem tulajdonítanak a szezonkezdetnek, de hirtelen letudni a San Mamest és a Calderont 6 ponttal az már előny.
Ha a barca onnan is elhozza a 3 pontot akkor már komoly előnnyel indulnak. Sokan semmi jelentőséget nem tulajdonítanak a szezonkezdetnek, de hirtelen letudni a San Mamest és a Calderont 6 ponttal az már előny.
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Na mivel eljött a nagy nap írok én is egy pár sort.
Az Ancelotti Benítez csere nálam totál homály, de Beníteznek megadom az esélyt így kritizálni csak akkor fogom ha okot ad rá. Most tegyük félre azt,hogy a játékosok hogyan fogadják az ő stílusát és,hogy egy olyan edzőt rúgtak ki miatta akiért foggal körömmel ragaszkodtak. Benítezt jó edzőnek tartom, ha a taktikai felkészültséget nézem, csak,hogy ez ide madridba önmagában édes kevés. Szükség van egy apafigurára ezeknek a celebeknek, akire felnéznek és követik bármit mond, Carlo ilyen volt ezért tartottam a hibái ellenére is a lehető legjobb választásnak a Real Madrid padjára. Beniteznek szerintem sok problémája lesz az öltözőben,főleg Cristiano-val akire majd külön kitérek. Benitez-t inkább egy megújúló Madridba tudtam volna elképzelni, egy fiatalos spanyolos Madridba, ide ő nem illik nem fog bírni a sztárokkal, de Lucho sem bírt még is sikeresek voltak, mert a játékosok akarták a sikert.
Az igazolásainkat felemásra értékelem.Az mindenképpen jó,hogy nagy mozgolódás nem volt, így mondhatjuk,hogy a csapat magja már minimum 3 éve de vannak akik 5-6 éve együtt vannak ez mindenképpen jó.A padot megerősítettük így a keret mélyebb lesz, idén valószínűleg nem fogunk kifulladni tavaszra, kérdés hogy mellé tudjuk-e azt a minőséget hozni mint tavaly ősszel.Szerintem nem de nem is baj, ha benítez ráfekszik arra amitől Ancelotti hibásan eltávolodott tavaly, a gyilkos kontráinkra, bőven bucira verhetjük a világot.Ha De Gea érkezik akkor a kapusposztot megoldottuk 10 évre, Kovacic nagyon jó igazolás, nem galaktikus,tűri a padot és később Modric örökébe léphet, ez tetszik.De nem hiszem,hogy ő idén túl nagyot alakítana, beugróként biztos jó lesz, de ha Modric kidől a csapat mondjuk egy bl elődöntőben ugyanúgy meg lesz lőve.Mindenesetre a keret erős, és régóta egyben van, a karszalag jó helyre került, a kapus probléma megoldódik, a kispad rendben van.Ancelotti miatt viszont csak egy 3ast kap tőlem Perez.
Az elvárásaim erre az évre: Tripla
Nem érdekel az edző, nem izgatnak a csapat gondjai.Tavaly végigasszisztálták ahogy a félvak LE triplázik egy olyan barcával ami bár erős volt, de közel sem a verhetetlen kategória, éltek a lehetőségekkel amiket kaptak a futballtól tőlünk és természetesen maguktól mert tettek azért a sikerért. Szóval leszarok mindent, triplázást akarok látni mert miért ne, végső esetben beérem egy duplával vagy egy bajnoki cím/bl-el.Nincs mese ez ennek a generációnak (CR-Pepe-Modric-Ramos stb) az utolsó éve amikor így egyben vannak és még nem nyugdíjasok.Az utolsó lehetőség odaszabni mindenkinek,hogy ez egy korszakos csapat, mert szerintem az, csak ahhoz szükség van a 11ikre, meg a 33ikra.
És akkor Cé: Szerintem neki ez az utolsó éve amikor itt meghatározó játékos lesz, nem vagyok elégedett az idei teljesítményével és a hozzáállásával.De nem temetem, kivárok,hogy teljesít egy olyan őszt amikor semmi esélye az aranylabdára.Én robbantást várok tőle erre a szezonra, egy extra teljesítményt, és akkor nyáron nyugodt szívvel engedném el.
Az Ancelotti Benítez csere nálam totál homály, de Beníteznek megadom az esélyt így kritizálni csak akkor fogom ha okot ad rá. Most tegyük félre azt,hogy a játékosok hogyan fogadják az ő stílusát és,hogy egy olyan edzőt rúgtak ki miatta akiért foggal körömmel ragaszkodtak. Benítezt jó edzőnek tartom, ha a taktikai felkészültséget nézem, csak,hogy ez ide madridba önmagában édes kevés. Szükség van egy apafigurára ezeknek a celebeknek, akire felnéznek és követik bármit mond, Carlo ilyen volt ezért tartottam a hibái ellenére is a lehető legjobb választásnak a Real Madrid padjára. Beniteznek szerintem sok problémája lesz az öltözőben,főleg Cristiano-val akire majd külön kitérek. Benitez-t inkább egy megújúló Madridba tudtam volna elképzelni, egy fiatalos spanyolos Madridba, ide ő nem illik nem fog bírni a sztárokkal, de Lucho sem bírt még is sikeresek voltak, mert a játékosok akarták a sikert.
Az igazolásainkat felemásra értékelem.Az mindenképpen jó,hogy nagy mozgolódás nem volt, így mondhatjuk,hogy a csapat magja már minimum 3 éve de vannak akik 5-6 éve együtt vannak ez mindenképpen jó.A padot megerősítettük így a keret mélyebb lesz, idén valószínűleg nem fogunk kifulladni tavaszra, kérdés hogy mellé tudjuk-e azt a minőséget hozni mint tavaly ősszel.Szerintem nem de nem is baj, ha benítez ráfekszik arra amitől Ancelotti hibásan eltávolodott tavaly, a gyilkos kontráinkra, bőven bucira verhetjük a világot.Ha De Gea érkezik akkor a kapusposztot megoldottuk 10 évre, Kovacic nagyon jó igazolás, nem galaktikus,tűri a padot és később Modric örökébe léphet, ez tetszik.De nem hiszem,hogy ő idén túl nagyot alakítana, beugróként biztos jó lesz, de ha Modric kidől a csapat mondjuk egy bl elődöntőben ugyanúgy meg lesz lőve.Mindenesetre a keret erős, és régóta egyben van, a karszalag jó helyre került, a kapus probléma megoldódik, a kispad rendben van.Ancelotti miatt viszont csak egy 3ast kap tőlem Perez.
Az elvárásaim erre az évre: Tripla
Nem érdekel az edző, nem izgatnak a csapat gondjai.Tavaly végigasszisztálták ahogy a félvak LE triplázik egy olyan barcával ami bár erős volt, de közel sem a verhetetlen kategória, éltek a lehetőségekkel amiket kaptak a futballtól tőlünk és természetesen maguktól mert tettek azért a sikerért. Szóval leszarok mindent, triplázást akarok látni mert miért ne, végső esetben beérem egy duplával vagy egy bajnoki cím/bl-el.Nincs mese ez ennek a generációnak (CR-Pepe-Modric-Ramos stb) az utolsó éve amikor így egyben vannak és még nem nyugdíjasok.Az utolsó lehetőség odaszabni mindenkinek,hogy ez egy korszakos csapat, mert szerintem az, csak ahhoz szükség van a 11ikre, meg a 33ikra.
És akkor Cé: Szerintem neki ez az utolsó éve amikor itt meghatározó játékos lesz, nem vagyok elégedett az idei teljesítményével és a hozzáállásával.De nem temetem, kivárok,hogy teljesít egy olyan őszt amikor semmi esélye az aranylabdára.Én robbantást várok tőle erre a szezonra, egy extra teljesítményt, és akkor nyáron nyugodt szívvel engedném el.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
A legnagyobb fűmániás (Xavi) nincs már ott, szóval a többiek talán kibírják, hogy az ellenfélnek is ugyan olyan a gyep.rojiblanco írta:„Ne szépítsük, borzasztó állapotban van a gyep. Legközelebb, a harmadik fordulóban már a Barcelona látogat hozzánk, de jó, ha tudják, nem miattuk tettük tönkre a gyepet!" – mondta mosolyogva a sajtótájékoztatón Simeone.
Kezdődhetne már a meccs
Nem várok jó meccset, szezon eleje, sok pontatlanság lesz, meg még nem ismerik a fiúk a rendszert, meg ugye 10 emberrel megyünk ki a pályára.
Nyögve nyelős 0-2
- rojiblanco
- Kedvenc játékosaid: Godín, Giménez, Koke, Óliver, Saúl
- Kedvenc csapatod: Atleti
„Ne szépítsük, borzasztó állapotban van a gyep. Legközelebb, a harmadik fordulóban már a Barcelona látogat hozzánk, de jó, ha tudják, nem miattuk tettük tönkre a gyepet!" – mondta mosolyogva a sajtótájékoztatón Simeone.
- El Sie7e
- Kedvenc játékosaid: Raúl
nem feltétlen pihentettek pár kulcsembertRemy írta:Csak megerősítettem, nehogy elfelejtse valaki.Kerlon írta:Ezt akkor is tudjuk, ha nem írod le.
Kicsit sajnálom, hogy a Bilbao csütörtökön is játszott. Esélytelen, hogy heti 3 meccset kibírjanak. Már csütörtökön is 0-2-ről kaptak ki 3-2-re. Ergo, ma legalább kettő lesz közte, a Barca javára.
“Mindig emlékezz rá; a Real Madrid azért harcol, hogy megvédje a dicsőségét, a többi csapat pedig azért harcol, hogy felérjen a Real Madrid szintjére. Ez az igazság.”
egy 64 éves Real Madrid drukker
egy 64 éves Real Madrid drukker
Jójó, csak tedd meg a Barcát lécci
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Csak megerősítettem, nehogy elfelejtse valaki.Kerlon írta:Ezt akkor is tudjuk, ha nem írod le.
Kicsit sajnálom, hogy a Bilbao csütörtökön is játszott. Esélytelen, hogy heti 3 meccset kibírjanak. Már csütörtökön is 0-2-ről kaptak ki 3-2-re. Ergo, ma legalább kettő lesz közte, a Barca javára.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
Ezt akkor is tudjuk, ha nem írod le.
K
K
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Én a franciát a Realban tudnám elképzelni, Bale helyén... Viccen kívül. Én simán egy az egyben elcserélném rá. Rosszabbul nem járnánk, az tuti.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- Dupla D
- Kedvenc játékosaid: Guti, Carvajal
Én néztem kb. 60 percet az Espanyol-Getafe meccsből. Én ennyi hibát, mint amit ez a két csapat csinált egy meccsen még nem láttam profi szinten. Az Espanyol védelme folyamatosan eladta a labdát, de a Getafe nem tudott élni velük. Asensio se állt be, szóval nagyon megérte megnézni.rojiblanco írta: Ráadásul mindkettő szabadrúgás. Ennyire defenzívek lennének a kisebb csapatok?
"Louie, I think this is a beginning of beautiful friendship" - Garga Pitic.
+1, de én hozzáteszem, hogy elé kell egy csatár is, úgy a tuti.palesz77 írta:Szerintem nem kéne megint szélre száműzni, még ha sokszor ki is mozog oda. Ez a majdhogynem középcsatár poszt jobban fekszik neki - nekem legalábbis úgy tűnt -, ilyen Benzema, Suárez féle, "mindenhol ott van" támadót játszik, nekem nagyon átjön..alexoxladjackoxi írta: de a franciát nagyon eltudnám képzelni a Chelsea-ben. Hazard a balon, ő a jobboson... ott azért lenne zsuga.
K
K