Vakon vagy.Galacticos írta: Nem csipem neymart de gnabrytol ez a payet mentalitas hogy szarra rugom az ellenfelet csak azert jobb ez gusztustalan.
Uber alles bm meg semmit se tud egyelore kezdeni a psgvel.
De ha esetleg a psg nyeri akkor abba szinte biztos vagyok hogy az elmult 10 ev leggyengebb bl gyoztes kp-ja ez lesz.
Na bm kozbe elkezdte a daralast.. Mar az se ha baj ha a labda sincs ott.
Bajnokok Ligája
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Bajnokok Ligája
Nem illik.
MIért a PSG mit tud? 5 védő, 2 vkp meg 3 szélső. Bekk + "kontra".Galacticos írta: Nem csipem neymart de gnabrytol ez a payet mentalitas hogy szarra rugom az ellenfelet csak azert jobb ez gusztustalan.
De ha esetleg a psg nyeri akkor abba szinte biztos vagyok hogy az elmult 10 ev leggyengebb bl gyoztes kp-ja ez lesz.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- ikarus93
Süle beton
"Régen szegények fociztak és a gazdagok nézték
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc
- Galacticos
Nem csipem neymart de gnabrytol ez a payet mentalitas hogy szarra rugom az ellenfelet csak azert jobb ez gusztustalan.
- numberone1
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros
Ilyen egy barmot, mint ez a Paredes...
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Az a szabaly csak arra az egy meccsre lett létrehozvaistimester írta: Emlékeztek Modrity piros lapjára?
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- istimester
- rex madridistae
- Kedvenc játékosaid: Iván Helguera, Raúl
- Kedvenc csapatod: DAC
Emlékeztek Modrity piros lapjára?
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Remélem meccs végére rendesen elszabadúlnak az indulatok
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
Hát nem tudom. PSG-nek sok elképzelése nincs, bekkelnek, aztán majd a MND megoldja kontrából. Viszont a Bayern könnyen zavarba jön, lehet ezért kéne tuselnek egy kicsit bátrabban neki menni a németeknek.Galacticos írta: Szerintem nem jobb ma a bayern.
Sokkal veszelyesebb a psg es eddig ugy halad a meccs inkabb mint ahogy a franciak akartak. Mbappenek ez meg 100%os ziccer volt, nem is ertem..
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Galacticos
Szerintem nem jobb ma a bayern.
Sokkal veszelyesebb a psg es eddig ugy halad a meccs inkabb mint ahogy a franciak akartak. Mbappenek ez meg 100%os ziccer volt, nem is ertem..
- Victorioo
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Ronaldo9,Modric
Nem kicsit szerencsés a bayern, hogy megint megússzák a gólokat.
Az összeesküvés elméletek szerelmeseinek azért jócskán ad indokot.Professore írta:Szerintem is adható lett volna, de minimum egy vár elemzés... Szar a bíró egyébként is.babaking írta: Nekünk fújtak már ilyenert tizit
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
- csababarca
- Kedvenc játékosaid: Messi, Iniesta, MBappé
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Pats,Saints,Celtics, GSW.
MBappé azért a csuma ziccert betehetné a kapua, vagy legalább ne hazaadja.
Érdekes meccs mert kontrollálja a bayern mezőnyben a meccset de veszélyesebb a psg.
Érdekes meccs mert kontrollálja a bayern mezőnyben a meccset de veszélyesebb a psg.
"Ma is itt ül lomhán, petyhüdten,
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Jó meccs,a bayern jobb csapat ez nem kérdés, de pár embernek barna a gatyája.
Mbappenak jó lenne komolyabb szint, mert baromi széles mozdulatokkal dolgozik, erre a top szinten nincs idő.
Mbappenak jó lenne komolyabb szint, mert baromi széles mozdulatokkal dolgozik, erre a top szinten nincs idő.
Nem illik.
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Redondo, Hierro, Casillias
Szerintem is adható lett volna, de minimum egy vár elemzés... Szar a bíró egyébként is.babaking írta: Nekünk fújtak már ilyenert tizit
- torjack
- Kedvenc játékosaid: R9, Zizou, Raúl, RC, San Iker, Redondo, Hierro, Xabi, Ramos, CR7
- Kedvenc csapatod: RMCF, Fradi,Nationalelf
A játékával nincs baj, de nem jön a gól és ez végzetes lehet. Mbappé is az előbb...Steve írta:Szerintem elég finom vagyok, ha azt mo dom Neymar nem a kedvemcem.torjack írta:
Pontosan. Pedig szorongatják a bajorok tökeit rendesen, de be kell lőni a helyzeteket. Amit Neymar eltosz, azt egy Müller a pöcsével kotorja be valahogy.
Jó meccs amúgy.
De szerintem jól játszik. Egz ideje visszavett arcból, önzésből, legfőképpen fetrengésből és azóta jól játszik.
Amúgy ha már játékosok, az öreg Lewat elnézném még most is Benzema után. Életveszély az ember. A semmiből csinál veszélyt.
Vezetniük kellene már bőven, aztán az elől levő 400 milla nem hozza. Pedig eddig elég szépen fogják a Bayernt.
- babaking
- Kedvenc játékosaid: Guti, Kaká, Varane, Marcelo, SR4, Modric, Kroos, Nacho
Nekünk fújtak már ilyenert tizit
A Futball mindenké. A pénz viszont, csak a kiválasztott keveseké, és mindent meg is tesznek, hogy ez így is maradjon.
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Nekem a szar szo jut rola eszembekiserik írta: Elég fura a játékvezetés...
Elég fura a játékvezetés...
Amúgy amennyi meccsen láttam, Mbappe jelenleg nem valami sukár. Gyakorlatilag, ha nem ismerné az ember, akkor azt mondanám 60 millió is sok lenne érte ... A különbséget nem nagyon teremti meg.
Amúgy amennyi meccsen láttam, Mbappe jelenleg nem valami sukár. Gyakorlatilag, ha nem ismerné az ember, akkor azt mondanám 60 millió is sok lenne érte ... A különbséget nem nagyon teremti meg.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára kiserik 2020. augusztus 23., vasárnap 21:49-kor.
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???