Real Madrid vs. Barcelona

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kapcsolat:

Re: Real Madrid vs. Barcelona

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2021. augusztus 6., péntek 20:11

Ahogy valaki említette félig poénból, a hirek szerint Neymar már fel is ajánlotta a tízes mezt Messinek.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

dzsi91
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2021. augusztus 6., péntek 18:50

ANDS írta:
reeed_ati írta: Nem tudom skacok, távol álljon tőlem, hogy Messit fényezzem, szüksége sincsen rá, de egyelőre azt gondolom, hogy ez hatalmas veszteség lesz nekik..
.....
Szerintem az egész spanyol labdarúgásnak csökkent az utóbbi években a színvonala, az értéke, a presztízse,
ami most Messi és Ramos távozásával tovább fog csökkenni. És a Madridnak nagy szüksége lenne egy erős Barcara, Ticora, stb., hogy ne csak a Bl- ben legyenek hajtós meccsei (mint Pl. a PSG- nek, aki a gyenge francia bajnokságban nincs kitéve igazi erőpróbának).
Messze vagyunk mi attól,hogy a ligát röhögve húzzuk be. Kb minden liga meccsünk élet halál harc az utóbbi években úgyhogy szerintem egyelőre semmi szükség erős riválisokra. :D
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams

reeed_ati
Kedvenc játékosaid: Zinedine Zidane

HozzászólásSzerző: reeed_ati » 2021. augusztus 6., péntek 17:35

Nem tudom skacok, távol álljon tőlem, hogy Messit fényezzem, szüksége sincsen rá, de egyelőre azt gondolom, hogy ez hatalmas veszteség lesz nekik..
Évi 40gól mínusz és évi mínusz 20 gólpassz, az azért bőven meg fog mutatkozni pontokban is.
Nyilván ezt csapatként lehetne kompenzálni, de azért mérget nem vennék rá, hogy most hirtelen összeállnak, mint egy chelsea..
Hány olyan alkalom volt, amikor jött volna a bukó, a pontvesztés, de ő kihúzta őket a kakiból..
Na most ez nem lesz már.
Érdekes kis szezonnak nézünk elébe, én visszaesést várok tőlük, remélem aztán nem fognak rám cáfolni. :mrgreen:

ikarus93

HozzászólásSzerző: ikarus93 » 2021. augusztus 6., péntek 13:24

Realista24 írta: Real Madrid recorded a profit of €878k last season, whilst Barcelona recorded a loss of -€487m. Financially, Real Madrid are one of the best ran clubs in the world, they covered all angles incredibly well.
A Bayern meg a Madrid azok a klubbok akik ésszel költekeznek.

A PSG City végtelen pénzével meg senki se tudja felvenni a versenyt.
"Régen szegények fociztak és a gazdagok nézték
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc

tubatibi

HozzászólásSzerző: tubatibi » 2021. augusztus 6., péntek 12:58

„A Barcelonának egy olyan egyezséget kellett volna kötnie, amivel 50 évre feladta volna a televíziós jogdíjakból befolyó bevételeinek egy részét. Ez azt jelenti, hogy egy olyan döntést kellett meghoznom, amivel a több mint százéves klubot helyeztem előtérbe. A Barcelona mindennél és mindenkinél nagyobb lesz, még világ legjobb játékosánál is."
Nem is akart sokat ezekszerint a klubhűség goat-ja. :mrgreen:
"If you don't like your destiny, don't accept it."

'shutterisland
Kedvenc játékosaid: LM / GD
Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg

HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2021. augusztus 6., péntek 12:24

beleneztem a sajtotajekoztatoban eloben, hat laporta eleg feketen-feheren kimondja, hogy ennyi volt, pedig ujsagirok feszegettek, hogy lehet e meg barmi remeny.

hat kell majd par nap ezt feldolgozni.

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2021. augusztus 6., péntek 12:20

Real Madrid recorded a profit of €878k last season, whilst Barcelona recorded a loss of -€487m. Financially, Real Madrid are one of the best ran clubs in the world, they covered all angles incredibly well.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

wZoLee7
Kedvenc csapatod: REAL MADRID

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2021. augusztus 6., péntek 12:03

davi10 írta:
wZoLee7 írta: De tényleg, hová máshová mehetne mint a PSG-be?
A Barca B-be :mrgreen:

Amúgy City, Argentína, USA. Esetleg Katar Xavi-hoz aztán jövőre a nagy comeback és mindketten jönnek vissza.
Citynél már nagyon nem férne be, elég sokan vannak a posztjára. Azt kétlem, hogy valami szir-szar ligába országba bajnokságba menne. Annál még több van benne, ha megteszi onnan nincs visszaút. A PSG ha kifizeti őt egyértelműen kupa esélyesek minden fronton, a lehető legjobb opció a számára. Én nagyon meglepődnék, ha pár napon belül nem jelentenék be ott az érkezését. Aztán majd Neymar egy ceremónia keretein belül lemond a 10-es mezről a mestere javára.

dzsi91
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2021. augusztus 6., péntek 11:36

MorataMartin írta: Komolyan mondom, ezért imádom Perezt :D Nem hagyta Ramosnak sem, hogy ilyen szappanoperát csináljon a klub vele, mint a Barca Messivel :lol: Persze kisember vagyok, de ha annyira imádja a szeretett klubját, akkor teljesen mindegy mi van, olyan szerződése lesz, ami jó a Barcelonának. Bár egyre jobban kezdem azt gondolni, hogy mégis marad Barcelonában és tegnapi tényleg csak egy blöff volt :lol:
Énse értem. Messi a klubhűség nagykövete. Írjon alá egy olyan szerződést ami most jó a barszának aztán mittudomén 4 év múlva megkapja a stadiont. :D igyanaz van mint Ramosnal mindenki megakar szabadulni a másiktól csak próbálják úgy kommunikálni,hogy senki nem hibás.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams

Anthony
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo

HozzászólásSzerző: Anthony » 2021. augusztus 6., péntek 11:30

Nem tudnak szabadulni a kolonctól, ahogy mi sem.

Toti

HozzászólásSzerző: Toti » 2021. augusztus 6., péntek 11:27

amúgy nemtudom mégis mi a faszt gondoltak, h majd depay vagy aguero éhbérért fog aláírni? talán nem arra kellett volna recskázni, h mennyi free agentet sikerül behúzni baszó fizukkal, h 15 támadó legyen a keretben, hanem ha ennyire szerették volna megtartani messit akkor az eladásokra koncentrálni.
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91

füst
Kedvenc játékosaid: Zidane, Reus, Modric

HozzászólásSzerző: füst » 2021. augusztus 6., péntek 11:24

Amúgy tetszene ha emiatt le kéne mondania Laportának, és ideiglenes elnökük lenne megint. :D

KovaLlos
Kedvenc játékosaid: Kovacic, Ceballos
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Liverpool

HozzászólásSzerző: KovaLlos » 2021. augusztus 6., péntek 11:20

Anthony írta:
___Samy___ írta: Nyilvan hazudnia kellett Laportanak, hogy megvalasszak, illetve, hogy most ne legyen ragyujtva az egesz stadion.

Biztos vagyok benne, hogy ok mar tudtak ezt az egeszet korabban, csak kivartak a vegsokig.
Próbáltak szerintem megszabadulni fizetésektől, csak nem kaptak vevőt senkire a jelek szerint.
Coutinho, Dembele, Umtiti fizetések ha kimentek volna, akkor kb. elfért volna Messi is gondolom.
és ha még Wijnaldumot is sikerült volna megszerezniük?? :mrgreen:

flori

HozzászólásSzerző: flori » 2021. augusztus 6., péntek 11:20

Megnyugodtam, semmiféle blöff nincs itt. :lol: Ezek ketten átkúrták a szurkolókat, és nem hibás egyikük sem. Még Laporta is elmondta, hogy van más klub(ok)tól ajánlata.
¡Va!
¡1, 2 y 3, Madrid!

Anthony
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo

HozzászólásSzerző: Anthony » 2021. augusztus 6., péntek 11:18

___Samy___ írta: Nyilvan hazudnia kellett Laportanak, hogy megvalasszak, illetve, hogy most ne legyen ragyujtva az egesz stadion.

Biztos vagyok benne, hogy ok mar tudtak ezt az egeszet korabban, csak kivartak a vegsokig.
Próbáltak szerintem megszabadulni fizetésektől, csak nem kaptak vevőt senkire a jelek szerint.
Coutinho, Dembele, Umtiti fizetések ha kimentek volna, akkor kb. elfért volna Messi is gondolom.

Babinho

HozzászólásSzerző: Babinho » 2021. augusztus 6., péntek 11:17

De ami ennél is fontosabb az a háttérben meghúzódó Perez szál.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Babinho 2021. augusztus 6., péntek 11:19-kor.

MorataMartin
Kedvenc játékosaid: Morata, Zidane, Cristiano Ronaldo

HozzászólásSzerző: MorataMartin » 2021. augusztus 6., péntek 11:14

Komolyan mondom, ezért imádom Perezt :D Nem hagyta Ramosnak sem, hogy ilyen szappanoperát csináljon a klub vele, mint a Barca Messivel :lol: Persze kisember vagyok, de ha annyira imádja a szeretett klubját, akkor teljesen mindegy mi van, olyan szerződése lesz, ami jó a Barcelonának. Bár egyre jobban kezdem azt gondolni, hogy mégis marad Barcelonában és tegnapi tényleg csak egy blöff volt :lol:

füst
Kedvenc játékosaid: Zidane, Reus, Modric

HozzászólásSzerző: füst » 2021. augusztus 6., péntek 11:11

Mondjuk a szurkolóknak esetleg gyanús lehetett volna, hogy már 5 hete nem a Barca játékosa Messi. :D

csababarca
Kedvenc játékosaid: Messi, Iniesta, MBappé
Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Pats,Saints,Celtics, GSW.

HozzászólásSzerző: csababarca » 2021. augusztus 6., péntek 11:11

flori írta: Én is így gondolom, hogy Laporta már tudta ezt rég, csak ment a jópofizás. Messi benne volt a játékban, kapott érte valami zsugát, így mindenki jól járt. Csúnya liga, Messi meg GOAT. :lol:
most megy a sajt.táj., nem tűnik meglepettnek se csalódottnak.
én is úgy gondolom, hogy itt ez már eddig is világos volt klubon belül, mi szurkolók lettünk megvezetve.
"Ma is itt ül lomhán, petyhüdten,
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."

raul 4 ever
Kedvenc játékosaid: Carvajal, Eder, Alaba, Mendy, Case, Modric, Kroos, Fede, Vini, BigBenz

HozzászólásSzerző: raul 4 ever » 2021. augusztus 6., péntek 11:10

Pad'em írta: Culék elkapták Griezmannt edzésre érkezvén, hogy ő a hibás az egészért :lol:
Úgy vagyok, mint a nyugatnémet a viccben: én már csak egy kávét kérek..
Meg végre jönnek trollfocin a mémek, ahol megye 2-3-ba hívják Leot.

Nem lett szép vége a storynak.. Laporta a seggét menti, Barto bevitte a csapatot a csúnyába, a szurkolók meg betalálják a játékosokat, mert "a te 120milliós átig. díjad miatt nem jut Leonak kaukázusi kefírre a lidl-ben"..

De ha bejön a nyomásgyakorlás a ligára, hogy engedjenek a szabályokon a népharag miatt, mert a csúnya pénzügyi szabályok miatt megy el a kiskedvenc.. Khmm.. Az nagyon aljas..
2021 04 20 - Ceferintakaroggy

2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid

Vissza: