Köszi, értem az érveidet.Ide írom akkor R24, jobb topikot nem találtam.
Taktikai háború (Legyél Ancelotti)
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Re: Taktikai háború (Legyél Ancelotti)
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- realmadridfan
realmadridfan írta:A keret második legjobb játékosa, végre Carlonál alapkezdő. Nálam ez a lista nagyjából így néz ki:
Tehetség szerint:
1.Cristiano
2.Karim
3.Modric
4.Casillas
5.Jesé-Isco, nem tudok dönteni
Valós futballtudás szerint:
1.Cristiano
2.Modric
3.Alonso
4.Casillas
5.(A tavalyi) Bale
Ide írom akkor R24, jobb topikot nem találtam.Ezt a második listát kifejthetned egy másik topicban. Igencsak erdekesre sikerult.
Az első listán a szerintem legnagyobb potenciállal rendelkező emberek vannak, akikből a legtöbb lehet/lehetett.
A másodikra meg azokat tettem, akik a múltban és jelenben is a legtöbbet hozták/hozzák ki magukból, a legtöbbet tesznek hozzá a csapathoz, a számomra a szó szorosabb értelmében a legjobb labdarúgók. Jesé-Isco még fejlődhet, de kivételes tehetségeknek tartom, ragad hozzájuk a labda és még eszük is van, nagyon jó lesz, az első listán a helyük.
Az első helyről azt hiszem nem kell vitázni. A második Modric, mert elképesztő, amit hoz, idén a második legfontosabb emberünk, bár ha a játék egészét nézzük lehet hogy a legfontosabb. Mindig tudja merre kell fordulni, ha kell a legegyszerűbbet húzza, ha kell ad egy 50méteres álompasszt. Ezt kéne Isconak is megtanulni, hogy a kevesebb néha több. Nálam ő tökéletes középpályás. Alonso a harmadik, nála is igazak ami Lukánál, nehéz itt dönteni, azért a horvát mert őt labdaügyesebbnek és kapura veszélyesebbnek tartom.
A 4. a csapat ikonja, még ha jelenleg ki is került a kapuból, de ha a nettó tudást nézzük, akkor ott a helye. A puszta jelenléte sokat jelent, nemcsak a csapatnak, hanem a szurkolóknak is. Ezt meg lehet támadni, igazad van ebben, hogy ez sajnos lehet túl érzelmi, szubjektív döntés volt
5. Bale, idén amit hoz abszolút nincs helye a listán, de a sérülések és alapozások hiánya miatt a tavalyi önmagához mérem, mert amit akkor nyújtott az nagyon meggyőzött. Adok neki egy egész szezont, aztán ítélkezek.
hehe igazad van, Marcelo-n nagyon gondolkoztam, de végül lemaradt mindkét listáról, elsősorban a közepesnél bőven jobb, de nem világklasszis védőmunkája miatt. Legyen ő az 5+1 mindkét helyen
- lordgabi
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho
Tegnap, amikor kijött a keret, ugyanerre gondoltam én is, kivéve Ramos, helyette Pepe, és mehet is a bugi.Remy írta:MARCA szerint:
---------------Casillas------------------
Arbeloa---Nacho---Ramos---Marcelo
------------Illarra-Modric--------------
Bale------------Isco-----------Ronaldo
-----------------Jesé-------------------
Imádnám.
Arbeloa helyett Carvajal, csak mellékes.
Ex-szerkesztő.
2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!
2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
MARCA szerint:
Imádnám.
Imádnám.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
-
- Kedvenc játékosaid: CR7,R9,Roberto Carlos,Zidane
Engem konkrétan ő győzött meg a legjobban. Azt nem mondom hogy híbátlanul csinálta a dolgot de az újak közül szerintem kiemelkedett védő létére is.Casado viszont védekezésben kicsit gyenge volt de a támadásokat jól oldotta meg.Kicsit Marcelo stílusú csak a fineszes megoldások nélkül.Géci írta:Az az ... Mindegy, engem múltkor meggyőzött a srác. Bármi lehet belőle...morientes írta:Llorrente....mint a göndör bilbaoi csatár...mert ő is baszk.
Remélem ebből a Llorrentéből még lesz valaki nálunk és nem csak 1 hirtelen fellángolás volt neki az a barátságos meccs.
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Szépen futballozott a PSG ellen,de hogy lesz e belőle cserebogár,majd még elválik...Géci írta:Az az ... Mindegy, engem múltkor meggyőzött a srác. Bármi lehet belőle...morientes írta:Llorrente....mint a göndör bilbaoi csatár...mert ő is baszk.
LEGIO PATRIA NOSTRA
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
Az az ... Mindegy, engem múltkor meggyőzött a srác. Bármi lehet belőle...morientes írta:Llorrente....mint a göndör bilbaoi csatár...mert ő is baszk.
- morientes
Llorrente....mint a göndör bilbaoi csatár...mert ő is baszk.
LEGIO PATRIA NOSTRA
-
Az igazság az, hogy ez a Liorente gyerek vagy ki, sem volt rossz múltkor (fiatal belső védő)... Meg kéne lesni, hogy milyen a szélen, vagy akár olyankor ha kell kimegy Nacho aztán annyi... Ebben a Liorente gyerekben többet látok mint Casadoban. Gyorsabb, harcosabb, magasabb, és ha jól emlékszek a PSG ellen voltak jó meglátásai és nem csak alibizett.
Holnapra egy ilyet kérek szépen:
-------------------------------------------Iker-------------------------------------
Carvajal-----------------Pepe-----------------------Ramos------------Marcelo
-------------------------------------------------------------------------------------
-------------------Illarramendi----------------------Modric----------------------
----------------------------------------Isco----------------------------------------
-------Bale---------------------------Jesé----------------------------CR----------
A baj az, hogy ez nem fog megvalósulni... Carvajal tuti nem kezd mert Carló elmondta, hogy keményen rotál, igy meglepne, ha Dani kezdene, igy ebből szerintem Arbeloa lesz... A kp szerintem ez lesz, a támadósorba lesz esetleg annyi változás, hogy Benzema kezd, de kb ennyi. Szivem szerint Ramos helyett Nachonak adnék most lehetőséget. Engem mostanság jobban meg győz Nacho, és nem ártana, ha kicsit fejbe elrendezné Ramos a dolgait mert mostanság gyengén produkál. Fair play dijra hajt... Én már nem tudom
Holnapra egy ilyet kérek szépen:
-------------------------------------------Iker-------------------------------------
Carvajal-----------------Pepe-----------------------Ramos------------Marcelo
-------------------------------------------------------------------------------------
-------------------Illarramendi----------------------Modric----------------------
----------------------------------------Isco----------------------------------------
-------Bale---------------------------Jesé----------------------------CR----------
A baj az, hogy ez nem fog megvalósulni... Carvajal tuti nem kezd mert Carló elmondta, hogy keményen rotál, igy meglepne, ha Dani kezdene, igy ebből szerintem Arbeloa lesz... A kp szerintem ez lesz, a támadósorba lesz esetleg annyi változás, hogy Benzema kezd, de kb ennyi. Szivem szerint Ramos helyett Nachonak adnék most lehetőséget. Engem mostanság jobban meg győz Nacho, és nem ártana, ha kicsit fejbe elrendezné Ramos a dolgait mert mostanság gyengén produkál. Fair play dijra hajt... Én már nem tudom
- Toky
- Kedvenc játékosaid: Casillas, Varane, Ramos, Benzema, Marcelo, Alonso, di María, Isco
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Ő az! Kösz!morientes írta:Inigo Martinez ha igaz....Sociedad belső védőjét is le akartuk igazolni (nem jut eszembe a neve)
Nachotól is sokan (de legalábbis többen) tartottak, és valljuk be, hogy eddig semmi panasz nem lehet rá. Szerintem Casadoban is kellemeset fogunk/fogtok csalódni, ha megkapja a bizalmat kerettagságra.h3x0r írta:Jelenleg 24 es fel eves es meg mindig csak a spanyol masodosztalyban jatszik. Ebben a korban mar egy spanyol kozep csapatban kellene jatszania. Vagy elmegy egy spanyol kis csapatba kezdonek vagy elfogadja, hogy neha napjan a Real Madridban jatszhat.Toky írta: Casado. ...
Kétlem, hogy valaha kezdő szint lehetne, de kiegészítő/csere embernek szerintem beérhet.
És hogy Casado még csak ott játszik? Azt is vegyük figyelembe, hogy Mou éra vége fele már nem volt divat az eladjuk, aztán ha jó lesz, és kell, visszavesszük módszer. Moratát sem akarták elengedni, Jesét sem. Casadonak is volt szerintem kérője. De Casado előtt azért ott van egy Marcelo és egy Coentrao jelenleg.
Szerintem Ancelotti is okkal vitte ki magával a felkészülésre, illetve a PSG ellen (azon túl, hogy a portugál sérült). És emlékeim szerint Mourinho is cipelte már magával.
Meg ráfogom, hogy későn érő típus, és meg van oldva. Amúgy cirka fél év van közte és Nacho között. És így van Nachonak 1 év előnye.
És mielőtt valaki szerint minden Castillásban az új Raúlt, Gutit vagy Casillast látom, szólok, hogy a tavalyi Castillából én csak Jesé, Nacho, Juanfran, Casado és Morata kvintettről gondoltam (ebben a sorrendben), hogy lehet belőlük valami. Első kettő szerintem eddig élt a bizalommal. Juanfrannal nem tudom mi van, amióta eligazolt. Ha Coentrao lelép (és szerintem le fog), akkor én(!) nem gondolkoznék új igazoláson.
-
Szerintem mindenféleképpen drága nyár lesz ez is. Csatár biztos hogy kelleni fog mert csak Benzemával nem lehet végig csinálni 1 szezont mert szerintem most már Ancelotti is látja hogy Morata nem felel meg az elvárásoknak.
Középpályás mindenféleképp jön nagy valószínűséggel ugye Gündogan ha rendben lesz és esetleg Pogbáért szóló versenybe is beszállunk hogy mégse legyen olyan egyszerű a PSG dolga illetve hogy a Juve szerződés hosszabbítási ajánlatán elgondolkodjon és azt mondja köszönöm nem.(Mondjuk az mellékes hogy a PSG tulaja egy állat lévén Messi 250milliós kivásárlási árát is simán kipengette volna szóval ha pénzről van szó szerintem ellenük alul maradnánk)
Védőt szerintem teljesen felesleges mert a 2 Castillás srác nagyon ígéretesnek tűnt főleg Loriente (remélem jól írtam),olyan sebessége volt mint egy szélsőnek és látszott hogy nem egy elveszett emberke,úgy hogy a védő kérdés szerintem sokáig meglesz oldva (Remélem Varane gyorsan megyógyúl és később se lesz gondja a térdének).
Összességében tehát ha más miatt nem is de a csatár miatt biztos sok pénzt fogunk költeni már csak az a kérdés kire megy rá Perez..Én már kifejtettem hogy miért Rooneyt hoznám de az is lehet hogy Suarazért szállunk harcba (főleg ha esetleg a Liverpool lemaradna a BL helyről bár erre nem látok sok esélyt) vagy Perez személyes kedvencéért ugye Falcaoért.Bármelyikük is legyen nagy pénzt kell kipengetni értük (Rooneyért talán nem annyira csillagászatit mint a másik 2-ért) És akkor még ott a középpályás kérdés amiből jól jöhetünk ki ha Gündogan egészséges lesz mert 25-30nál elméletileg nem drágább,a gond csak akkor van ha nem lesz olyan állapotban vagy formában amire rábólintanának a szakik és akkor kezdődhet valakivel egy huzavona amiből általában rosszul jövünk ki és lehúznak minket.
Középpályás mindenféleképp jön nagy valószínűséggel ugye Gündogan ha rendben lesz és esetleg Pogbáért szóló versenybe is beszállunk hogy mégse legyen olyan egyszerű a PSG dolga illetve hogy a Juve szerződés hosszabbítási ajánlatán elgondolkodjon és azt mondja köszönöm nem.(Mondjuk az mellékes hogy a PSG tulaja egy állat lévén Messi 250milliós kivásárlási árát is simán kipengette volna szóval ha pénzről van szó szerintem ellenük alul maradnánk)
Védőt szerintem teljesen felesleges mert a 2 Castillás srác nagyon ígéretesnek tűnt főleg Loriente (remélem jól írtam),olyan sebessége volt mint egy szélsőnek és látszott hogy nem egy elveszett emberke,úgy hogy a védő kérdés szerintem sokáig meglesz oldva (Remélem Varane gyorsan megyógyúl és később se lesz gondja a térdének).
Összességében tehát ha más miatt nem is de a csatár miatt biztos sok pénzt fogunk költeni már csak az a kérdés kire megy rá Perez..Én már kifejtettem hogy miért Rooneyt hoznám de az is lehet hogy Suarazért szállunk harcba (főleg ha esetleg a Liverpool lemaradna a BL helyről bár erre nem látok sok esélyt) vagy Perez személyes kedvencéért ugye Falcaoért.Bármelyikük is legyen nagy pénzt kell kipengetni értük (Rooneyért talán nem annyira csillagászatit mint a másik 2-ért) És akkor még ott a középpályás kérdés amiből jól jöhetünk ki ha Gündogan egészséges lesz mert 25-30nál elméletileg nem drágább,a gond csak akkor van ha nem lesz olyan állapotban vagy formában amire rábólintanának a szakik és akkor kezdődhet valakivel egy huzavona amiből általában rosszul jövünk ki és lehúznak minket.
- morientes
Inigo Martinez ha igaz....Sociedad belső védőjét is le akartuk igazolni (nem jut eszembe a neve)
LEGIO PATRIA NOSTRA
- h3x0r
Jelenleg 24 es fel eves es meg mindig csak a spanyol masodosztalyban jatszik. Ebben a korban mar egy spanyol kozep csapatban kellene jatszania. Vagy elmegy egy spanyol kis csapatba kezdonek vagy elfogadja, hogy neha napjan a Real Madridban jatszhat.Toky írta: Casado.
Már a PSG elleni meccs előtt is írtam, hogy ahogy Nachoban is, úgy szerintem benne is meg van az, ami kerettaggá tehetné a felnőtt csapatban. Szerintem nagyon is jó lenne 2. (3.) bal bekknek. Mert ugye általában úgyis Arbeloa pótolta eddig is Marcelot (bár ebben Coentrao sérülése is közrejátszhatott). Kétlem, hogy valaha kezdő szint lehetne, de kiegészítő/csere embernek szerintem beérhet.
- Toky
- Kedvenc játékosaid: Casillas, Varane, Ramos, Benzema, Marcelo, Alonso, di María, Isco
És ne felejtsük el, hogy még mindig nem tudni, hogy mi lesz Varane-nal. Rendbe jön-e valaha. Mennyire lesz bevethető később stb. Pepe sem lesz már fiatalabb. Okkal lehetett olvasni, hogy a Sociedad belső védőjét is le akartuk igazolni (nem jut eszembe a neve). Úgyhogy lehet ebből még egy mozgalmas (és a Sociedad miatt drága) nyár.
Ugye ilyenkor kell írni, hogy bocs a dupláért, de másik topicban eszembe jutott még Varane esete.
Ha gondoljátok, egybe rakhatnátok az előzővel.
Ugye ilyenkor kell írni, hogy bocs a dupláért, de másik topicban eszembe jutott még Varane esete.
Ha gondoljátok, egybe rakhatnátok az előzővel.
- Toky
[quote="Géci"]Coentrao, DM, meg szerintem Casemiro is távozni fog...
Kp-ra várok minimum 1 embert + talán érkezik egy csatár, de arra fogadni nem mernék...[quote="Géci"]
Ők szerintem is távozni fognak. De én Khedira maradásában sem vagyok annyira biztos.
Illetve látok még esélyt Lópezre/Casillasra, Moratára és még Alonso szerződése is a levegőben lóg.
Úgyhogy sok múlik majd a távozókon. Di Maríát nem kizárt, hogy Jesével "pótolják", ha továbbra is így bizonyít. A középpályával kell kezdeni valamit. Most vagyunk ott: Modric/Isco - Alonso/Illarramendi - Khedira/Casemiro. Alonsot már írtam, hogy nem tudjuk, mi a terve, Khedira sérült volt és amúgy is Khedira, Casemiro úgy fest nem váltja be a hozzá fűzött reményeket. És nem hiszem, hogy Khedira helyére szánnák(?) Gündogant.
Ha már csatár, Villával mi van? Nem lenne jó (és szerintetek elfogadná-e) Benzema mögé? Egy olyan 2/3-1/3-os meccs megosztásra gondolok. Rutinos, és a karrierje vége fele jár már. Talán elviselné így a padot.
Bár most megnéztem, és még van 1 év a szerződéséből.
[quote="Géci"]Nacho amùgy belső védő, de a bal oldalon is bevethető. Ettől független szükségünk lesz szerintem egy védőre, de az is lehet, hogy megoldjuk a Castillából.[quote="Géci"]
Casado.
Már a PSG elleni meccs előtt is írtam, hogy ahogy Nachoban is, úgy szerintem benne is meg van az, ami kerettaggá tehetné a felnőtt csapatban. Szerintem nagyon is jó lenne 2. (3.) bal bekknek. Mert ugye általában úgyis Arbeloa pótolta eddig is Marcelot (bár ebben Coentrao sérülése is közrejátszhatott). Kétlem, hogy valaha kezdő szint lehetne, de kiegészítő/csere embernek szerintem beérhet.
Kp-ra várok minimum 1 embert + talán érkezik egy csatár, de arra fogadni nem mernék...[quote="Géci"]
Ők szerintem is távozni fognak. De én Khedira maradásában sem vagyok annyira biztos.
Illetve látok még esélyt Lópezre/Casillasra, Moratára és még Alonso szerződése is a levegőben lóg.
Úgyhogy sok múlik majd a távozókon. Di Maríát nem kizárt, hogy Jesével "pótolják", ha továbbra is így bizonyít. A középpályával kell kezdeni valamit. Most vagyunk ott: Modric/Isco - Alonso/Illarramendi - Khedira/Casemiro. Alonsot már írtam, hogy nem tudjuk, mi a terve, Khedira sérült volt és amúgy is Khedira, Casemiro úgy fest nem váltja be a hozzá fűzött reményeket. És nem hiszem, hogy Khedira helyére szánnák(?) Gündogant.
Ha már csatár, Villával mi van? Nem lenne jó (és szerintetek elfogadná-e) Benzema mögé? Egy olyan 2/3-1/3-os meccs megosztásra gondolok. Rutinos, és a karrierje vége fele jár már. Talán elviselné így a padot.
Bár most megnéztem, és még van 1 év a szerződéséből.
[quote="Géci"]Nacho amùgy belső védő, de a bal oldalon is bevethető. Ettől független szükségünk lesz szerintem egy védőre, de az is lehet, hogy megoldjuk a Castillából.[quote="Géci"]
Casado.
- morientes
Nacho alapvetően belső védő,csak a castillaban annak idején játszatták szélen is,így Mou is bevetette ott anno.Szükségből.Dm 90% menni fog,coentrao is,khedira igy most marad,mert senki sem fog érte kapkodni. Nacho alapból nem bal hátvéd? Jobb? Mert akkor oda nem is kellene más. mármint balra...... :hmmm:
LEGIO PATRIA NOSTRA
-
Hát kb ennyi a lényeg szerintem is... Coentrao, DM, meg szerintem Casemiro is távozni fog... Nacho amùgy belső védő, de a bal oldalon is bevethető. Ettől független szükségünk lesz szerintem egy védőre, de az is lehet, hogy megoldjuk a Castillából. Kp-ra várok minimum 1 embert + talán érkezik egy csatár, de arra fogadni nem mernék... Jó lenne tudni, hogy igaz e az a hír, hogy jelentkeztünk Lewáért, vagy csak kamu, mert amennyiben igaz akkor akár csatár is érkezhet a nyáron... Nyáron kiderül ;)
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
A távozóktól is függeni fog.csabi* írta:egyébként csak én vagyok úgy vele ,hogy egy űber vkp-n kívűl senkit nem igazolnék a nyáron ?
igen .. csatárt se
Dm 90% menni fog,coentrao is,khedira igy most marad,mert senki sem fog érte kapkodni. Nacho alapból nem bal hátvéd? Jobb? Mert akkor oda nem is kellene más. mármint balra......
Egy fasza jobb belső kpás kellene.....apám,az ütne mint a 380v.
Elől ha morata elmegy akkor biztos hoznak,mert ez igy is karcsú. Dm helyett ott jesé.
Az is lehet hogy robbantunk egy jobb belsőt és ennyi....és esetleg egy középső támadót,de én lehet nem is nagyon centereznék...a **szom az.
Isco is mehetne feljebb,benz is falsba jobb lehet mint klasszikusban.....bale meg ott is jó csak még nem jöttek rá.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
-
Hát ismerve Ancelottit legalább is az eddigiekből,elég kizártnak tartom hogy a top csatárát lecserélje Jesére még akkor is ha a forma beli különbség szemmel látható.Szerintem Benzema olyan lehet mint mondjuk a kapus téma is hogy amit eldöntött azon nem változtat.És nagyon úgy tűnik hogy Benzema az állandó kezdő max csak akkor nem ha már a közönség is kifütyüli illetve a kupában Morata bizonyíthat..
Illetve a másik dolog hogy Jesét egyáltalán nem szerepelteti középen midig úgy alakítja akár a szerkezetet is mint most a Celta ellen hogy Jesé szélről tudjon menni.
Kétségtelen én is megnézném mit tud Benzema helyén/helyett de nem hiszem hogy erre sor kerül a közel jövőben.
Illetve a másik dolog hogy Jesét egyáltalán nem szerepelteti középen midig úgy alakítja akár a szerkezetet is mint most a Celta ellen hogy Jesé szélről tudjon menni.
Kétségtelen én is megnézném mit tud Benzema helyén/helyett de nem hiszem hogy erre sor kerül a közel jövőben.
-
- Kedvenc játékosaid: zizou, marcelo, modric
- Kedvenc csapatod: los blancos.
igen jesére gondolokBalii írta: Hát én egy Rooneynak tudnék örülni azért csatár poszton még akkor is ha esetleg Jesére gondolsz Benz helyett ott elöl.A többi Castilla csatár meg nem hiszem hogy megütne a szintet.
Azért Rooneynak mert úgy is el akar jönni az MU-tól legalább is ha nem lesznek BL helyen(márpedig ebben a PL mezőnyben nem lesznek),ugyanaz a típusú csatár mint Benzema(többet passzol és készít elő mint rúg de a kapu előtt se idegen) ami nekünk ugye tökéletes,nem lenne csillagászati ára mint mondjuk Suareznek és nem mellesleg játszott már Ronaldoval úgyhogy az összhang és az egyensúly is talán vele lenne meg leghamarabb és legjobban
bár rooney nem lenne rossz , én nem bánnám azt se ha nem férkezne játékos előre