Realista24 írta:A Marca írása Joséról
José Rodríguez - who made his debut under Mourinho last year - was the best of the Castilla boys on the day. The midfielder played in front of Xabi Alonso and Illarramendi, in a more advanced position than where he usually features for Castilla. He showed his strength and offensive prowess, and was completely unfazed by Motta, Verrati and company.
He could have even scored a brace of his own. First, when Cristiano's pass found him, but his shot crashed into the post and then, when his curling shot from the edge of the box went just over the bar. The academy player also played a part in the build-up to Jesé's goal.
Nyilván nem óhajtok vitába szállni a marca szakírójával,de én másképp láttam,azon a kapufán kívül sokat nem tett hpzzá.Llorrente pl sokkal jobb volt de mindegy...én szurkolok a gyereknek,még mielőtt megkövezne valaki...
De arra is emlékszem,talán pont egy kupameccsen,mikor Mou szintén a castilla színe javát küldte fel,hogy sokan azt írtátok hogy mi a jóistent keres fenn a pályán...vagy az ajax elleni BL meccsen.Aztán valaki azt írta,tán Anis,hogy 1400perc körül játszott a castillaba.Mindenki dőntse el hogy sok e ez vagy kevés,de egy biztos...ha valaki akar vakami komolyat dobni,annak alapnak kellene hogy legyen...A Mou érába azon is csodálkoztak sokan,hogy minek hívta fel,mikor a castillaba meg főként csak csere...mer abban az időben az volt.Mondom,szurkolok neki,nagyon is,fiatal még,biztos van benne pontenciál,de EDDIG,hangsúlyzom eddig,nekem semmi extrát nem mutatott...na de majd.Az meg-és akinek nem inge nem veszi magára-már,már nevetséges,hogy némelyek minden castillas srácba egy új Rault,Alonsot,Gutit vagy tudom is én kit látnak bele,és ha az ember megfogalmaz egy kis kritikát(és nem lenőzt,meg lekezelőt),akkor egyből ő az elsőszámú közellenség...