El Unico írta:MA ESTE MINDENKI A TV ELÉ! Meg kell nézni milyen fejet fog vágni Ribéry amikor CR nevét mondják ki :DDD
Gyerünk CR, idén neked kell kapnod!
Majd mondd el, mi lett a vége, én csak hétfőn tudom megnézni
HozzászólásSzerző: torjack » 2014. január 10., péntek 11:54
El Unico írta:MA ESTE MINDENKI A TV ELÉ! Meg kell nézni milyen fejet fog vágni Ribéry amikor CR nevét mondják ki :DDD
HozzászólásSzerző: hehe » 2014. január 10., péntek 11:51
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2014. január 10., péntek 11:49
ezt nagyon adom.Messi is tud mindent, csak ő például a magassága miatt ritkábban szerez fejjel gólt. Cének a felépítése áll inkább közelebb a tökéletes labdarúgóhoz, mintsem a tudása. Én mind a kettőt elismerem, de amíg Messi inkább ösztönösen csinálja azt, amit, addig Cé nagyon sok munkával érte el ugyanezt. És ugyanezt gondolom a Neymar-Bale duóról is. Azt meg aztán embere válogatja, hogy kinek melyik tetszik inkább.
HozzászólásSzerző: MyStiQ » 2014. január 10., péntek 11:20
Messi is tud mindent, csak ő például a magassága miatt ritkábban szerez fejjel gólt. Cének a felépítése áll inkább közelebb a tökéletes labdarúgóhoz, mintsem a tudása. Én mind a kettőt elismerem, de amíg Messi inkább ösztönösen csinálja azt, amit, addig Cé nagyon sok munkával érte el ugyanezt. És ugyanezt gondolom a Neymar-Bale duóról is. Azt meg aztán embere válogatja, hogy kinek melyik tetszik inkább.Ezért tartom őt a világ legjobb játékosának,egyszerűen mindent tud,amit egy labdarúgónak tudnia kell: fejelni,ugrani,passzolni,cselezni,sprintelni,szabadrúgást lőni,tizenegyest rúgni,helyzetbe kerülni,helyezkedni,sorolhatnám... ő áll a legközelebb a tökéletes labdarúgóhoz. Nem tökéletes,de közel van hozzá. A számok pedig végképp nem hazudnak.
HozzászólásSzerző: LosBlanco » 2014. január 10., péntek 10:14
HozzászólásSzerző: Géci » 2014. január 10., péntek 9:06
Az én tudomásom szerint is...dannen írta:tudtommal hétfőn lesz, nem?
HozzászólásSzerző: Anthony » 2014. január 10., péntek 8:52
Bakter, ezt most olvastam én is. Ez már annyira über wtf alien mocskosság, hogy erre már nincsenek szavak.hehe írta:ma van ez a butaság?El Unico írta:MA ESTE MINDENKI A TV ELÉ! Meg kell nézni milyen fejet fog vágni Ribéry amikor CR nevét mondják ki :DDD
http://www.goal.com/en/news/1785/fifa-b ... ID=HP_HN_3
easy messi win
HozzászólásSzerző: hehe » 2014. január 10., péntek 7:47
ma van ez a butaság?El Unico írta:MA ESTE MINDENKI A TV ELÉ! Meg kell nézni milyen fejet fog vágni Ribéry amikor CR nevét mondják ki :DDD
HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2014. január 10., péntek 7:39
HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2014. január 10., péntek 1:14
HozzászólásSzerző: csabi* » 2014. január 8., szerda 22:16
HozzászólásSzerző: hala real » 2014. január 8., szerda 21:26
HozzászólásSzerző: Géci » 2014. január 8., szerda 21:08
Egy BL döntöben betolnának egy ilyetpheco írta:Mai edzés hangulata
Ronaldoooo
HozzászólásSzerző: pheco » 2014. január 8., szerda 18:26
HozzászólásSzerző: MorataMartin » 2014. január 8., szerda 17:33
HozzászólásSzerző: istimester » 2014. január 7., kedd 18:37
http://www.youtube.com/watch?v=umDr0mPuyQcCsabi írta:kicsit távolabb tekintve. már csak 97 gólra van raúltól. ha azt nézzük hogy a 2013-as kalendáriumi évben 69 gólt lőtt, akkor az sem lesz már olyan sokára.
HozzászólásSzerző: Remy » 2014. január 7., kedd 0:40
Valami elképesztő, pedig nem is olyan rég igazoltuk. Mármint ahhoz képest, hogy a többieknek mennyi idő kellett az egyéni csúcs beállításához. Egyedül Puskás termelt majdnem olyan mennyiségben mint CR, de még ő is elmarad tőle.Csabi írta: kicsit távolabb tekintve. már csak 97 gólra van raúltól. ha azt nézzük hogy a 2013-as kalendáriumi évben 69 gólt lőtt, akkor az sem lesz már olyan sokára.
HozzászólásSzerző: Csabi » 2014. január 7., kedd 0:25
HozzászólásSzerző: Sierra » 2014. január 6., hétfő 23:38
Anis írta:Pár éve vezetem a gólokat percenként is
HozzászólásSzerző: Anis » 2014. január 6., hétfő 23:32
Pár éve vezetem a gólokat percenként isBBeno írta:én korábban több mémet is láttam már amin azt írták hogy az összesen szerzett gólt. ezt mondjuk mocskos nehéz 0-ról leellenőrizni , de Raisen valszeg ebben is otthon van.
Jelenlévő fórumozók: 2 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem