Mozi, filmek

Filmek, zenék, könyvek, off... Egyszóval minden más.
András93
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Mozi, filmek

HozzászólásSzerző: András93 » 2014. december 22., hétfő 0:20

Remy írta:De minek kezdje azzal, ha már meg tudja nézni a Hobbit trilógiát is?
Azért a Gyűrűk Urával kezdje, mert a Hobbitban utalnak rá, és nem a Gyűrűk Urában a Hobbitra.

Mondjuk megnézi a Gyűrű szövetségét, és rájön, nem kell ez neki még 20 órában. :lol:

Zsombor

HozzászólásSzerző: Zsombor » 2014. december 22., hétfő 0:13

Remy írta:(oké-oké tudom, nincs igazam)
Pontosan. Volt szerencsém olvasni A hobbitot és az eredeti trilógiát is, és én csalódtam az új 3 filmben, számomra ég és föld a kettő. Igen, tudom, más a könyv és más a film, de ez az új történet a pénzszerzés motivációján túl kívül kicsit öncélú faszverésnek éreztem Jackson részéről, aki köztudottan nagy Tolkien-fan, így szerintem megpróbált úgy belenyúlni, hogy a sajátjának is érezhesse a történetet. Persze, ez rengeteg embernek tetszik/tetszhet, és ez így is van jól, nálam ez nem jött át. Pedig az első rész nagyon rendben volt, azt élveztem, de a fake-karakterek behozása után, ez az utolsó film nagyjából le is rombolta, amit a nyitó felépített.
Az öt sereg csatája sikeresen fordult át önmaga paródiájává, köszönhetően a klisés jeleneteknekSpoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!(ez a tünde-törp szerelem mi a faszom?), a nem túl erős színészi játékoknak, és a bugyuta párbeszédeknek. Pedig mondom, a ferdítések ellenére csíptem az eredeti sztorikat, de itt az első részt követően exponenciálisan csökkent a minőség a szememben.
Ennek ellenére kellemesen szórakozhat rajta az ember, amennyiben nem ismeri a könyvet, vagy elvonatkoztat tőle. Nekem nem sikerült.

Ez a Frank mi akart lenni? Nem tudom hova rakni. Látta már valaki?
Elég érdekes film. :lol: Nekem egészen bejött. :)

soadroli
Kedvenc csapatod: a másik

HozzászólásSzerző: soadroli » 2014. december 21., vasárnap 23:52

Ez a Frank mi akart lenni? Nem tudom hova rakni. Látta már valaki?
Kép

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2014. december 21., vasárnap 22:55

BBarni írta:
sebydani írta:Ha már Hobbit-Gyűrűk Ura, nagyon eljött az ideje, hogy végignézzem a két trilógiát, melyikükkel kezdjem, van valami cselekménybeli folytonosság közöttük, vagy nem kapcsolódnak egymáshoz szóval mindegy ? :)
A Hobbit a Gyűrűk Ura előtt játszódik, viszont annyi új infót nem tartalmaz, néhány dolog részletesebben kiderül!Teljesen érthető a Gyűrűk Ura történései akkor is ha azzal kezded! :)
De minek kezdje azzal, ha már meg tudja nézni a Hobbit trilógiát is? És amúgy elég sok infót tartalmaz, és elég sok utalást észre lehet venni, ha az ember a Hobbittal kezdi, és nem a LOTR-al. Ez nem a Star Wars, itt azért akkora szakadnék nincs a két trilógia között. (oké-oké tudom, nincs igazam) Mert bár a LOTR zseniális, top 3-as trilógia, de a Hobbit is egy minőségi cucc akárhonnan is nézem.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

sebydani
Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles

HozzászólásSzerző: sebydani » 2014. december 21., vasárnap 22:54

Remy írta:Hobbitot nézd meg előbb, mert így észre fogod venni az utalásokat a LOTR-ban. :)
Köszi Remy! :) Ha lesz időm a két ünnep között neki is ülök majd :)
BBarni írta:A Hobbit a Gyűrűk Ura előtt játszódik, viszont annyi új infót nem tartalmaz, néhány dolog részletesebben kiderül!Teljesen érthető a Gyűrűk Ura történései akkor is ha azzal kezded! :)
Köszi BBarni neked is ! :)
Nem tudom, kinek mennyire jött be a Förtelmes Főnökök első része, a héten néztük meg barátnőmmel moziban a folytatást, szerintem nagyon jó lett, annak akinek bejött az első rész stílusa mindenképp tudom ajánlani, végig vicces és szórakoztató, párszor tényleg majdnem lefordultam a székről, összességében pedig jobb mint az első. Szerintem :)
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára sebydani 2014. december 21., vasárnap 22:56-kor.
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. december 21., vasárnap 22:53

amúgy ezek a túlzott utalások már zavartak a hobbitokban..nem kell ennyire a szánkba rágni, felfogtuk hogy ezek összefüggnek igen

Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!lásd hobbit 3...keresd meg a VÁNDORT...ARASZORN FIÁT...NEM MONDOM A NEVÉT...SOKRA VISZI MÉG... :lol:
Nem illik.

BBarni
Kedvenc játékosaid: Gera, Lipcsei, Ronaldo, Zidane, Henry
Kedvenc csapatod: FTC, Real Madrid

HozzászólásSzerző: BBarni » 2014. december 21., vasárnap 22:50

sebydani írta:Ha már Hobbit-Gyűrűk Ura, nagyon eljött az ideje, hogy végignézzem a két trilógiát, melyikükkel kezdjem, van valami cselekménybeli folytonosság közöttük, vagy nem kapcsolódnak egymáshoz szóval mindegy ? :)
A Hobbit a Gyűrűk Ura előtt játszódik, viszont annyi új infót nem tartalmaz, néhány dolog részletesebben kiderül!Teljesen érthető a Gyűrűk Ura történései akkor is ha azzal kezded! :)

ziro4vr

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. december 21., vasárnap 22:50

Kerlon írta:Szerintem a Gyűrűk Ura trilógia is csak egy vontatott kaki halmaz
Na ezért járna a warn én azt mondom...bár R24et ismerve hasonló lehet a véleménye neki is.. :( :lol:
Nem illik.

tubatibi

HozzászólásSzerző: tubatibi » 2014. december 21., vasárnap 22:47

ElHobbitolva!!!

Szirmai kritikája, elemzése a Hobbitról. Spoiler-es. :)
"If you don't like your destiny, don't accept it."

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2014. december 21., vasárnap 22:46

Hobbitot nézd meg előbb, mert így észre fogod venni az utalásokat a LOTR-ban. :)
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

New England Patriots

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. december 21., vasárnap 22:45

Szerintem a Gyűrűk Ura trilógia is csak egy vontatott kaki halmaz, fasza látvánnyal és történettel. :mrgreen: A hobbit dettó. Szóval soha nem tudtam eldönteni, hogy jó, hogy sokáig csodálhatom a filmet vagy a faszom dobd már bele azt a qrva gyűrűt eset van. Mondjuk eddig a Hobbit 2 adta a legjobban. De nálam amúgy ezek max 8-as filmek.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

sebydani
Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles

HozzászólásSzerző: sebydani » 2014. december 21., vasárnap 22:36

Ha már Hobbit-Gyűrűk Ura, nagyon eljött az ideje, hogy végignézzem a két trilógiát, melyikükkel kezdjem, van valami cselekménybeli folytonosság közöttük, vagy nem kapcsolódnak egymáshoz szóval mindegy ? :)
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa

Remy
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2014. december 21., vasárnap 22:30

Amilyen megosztó a Hobbit trilógia, annyira nem kell más szavára adni ebben a témában. Nem nagyon láttam még olyan filmet, trilógiát, aminél ennyi különböző vélemény született. Szóval ja... holnap este meglesem, aztán remélem erre is megy a 9 pont, mint ahogy az első kettőre is.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

New England Patriots

ziro4vr

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. december 21., vasárnap 22:22

Zsomborral értek egyet..nagyon foscsi lett
Nem illik.

Boky
Kedvenc játékosaid: Modric

HozzászólásSzerző: Boky » 2014. december 21., vasárnap 22:12

Géci írta:
Zsombor írta:Hobbit 3. rész :lol: :|
Nagyon gyenge, aki kedveli a Gyűrűk Urát, annak sem ajánlom ezt moziban, pénzkidobás.
Ne már... Annyira várom, hogy lássam, hogy az nem igaz! Ne csesz fel, hogy ennyire szar! :( :'(
teljesen jó volt. az előző kettő valszeg jobb, de élvezetes a befejező rész is.

Géci
Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos

HozzászólásSzerző: Géci » 2014. december 21., vasárnap 22:11

Zsombor írta:Hobbit 3. rész :lol: :|
Nagyon gyenge, aki kedveli a Gyűrűk Urát, annak sem ajánlom ezt moziban, pénzkidobás.
Ne már... Annyira várom, hogy lássam, hogy az nem igaz! Ne csesz fel, hogy ennyire szar! :( :'(

Zsombor

HozzászólásSzerző: Zsombor » 2014. december 21., vasárnap 21:33

Hobbit 3. rész :lol: :|

gunner
Kedvenc csapatod: Arsenal

HozzászólásSzerző: gunner » 2014. december 21., vasárnap 20:10

Meglessük majd :)

I Origins
Ismét egy remek film.
Nagyon tetszett, lekötött. Amikor éreztem, hogy leül, akkor egy teljesen új történet indul. Nagyon jól megoldották az átmenetet, és minden fontos.
Érdemes megnézni, a tudomány iránt érdeklődők meg talán jobban átérzik majd.
"And my heart will leave you never."

soadroli
Kedvenc csapatod: a másik

HozzászólásSzerző: soadroli » 2014. december 21., vasárnap 19:58

Anyaka írta:
soadroli írta: Another Earth
Nekem úgy rémlik elég egyszerű, követhető szálon ment az esemény
Hát nemtom, szerintem nem egy szájbarágós cucc, egy csomó teóriát láttam fent neten. :D
Kép

___Samy___

HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2014. december 21., vasárnap 19:33

igen, 3d-s tv vett, akkor olyat próbálok beszerezni
köszöntem uraim :salute:
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"

Vissza: