Nekem úgy rémlik elég egyszerű, követhető szálon ment az esemény, hiába duplázódott be a végén a dolog. Vagy nem úgy kattogsz rajta?soadroli írta: Another Earth
Mozi, filmek
- Anyaka
- Kedvenc játékosaid: Raul
- Kedvenc csapatod: Hungary
Re: Mozi, filmek
- soadroli
- Kedvenc csapatod: a másik
nemRealista24 írta:Kamuzsaruk
Ezen röhögött valaki?
ez az Another Earth viszont minőségi cucc, még most is ezen kattogok.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Kamuzsaruk
Ezen röhögött valaki?
Ezen röhögött valaki?
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Gone Girl
Fincher tud még rendezni, ennek örülök. Nagyon odatette. De tud ennél többet is.
Ben Affleck kisajtolta magából a maxot, de ennyi tud. Szerintem ha más alakítja a szerepét akkor még jobb lehetett volna a film valamivel. Viszont Rosamund Pike valami kegyetlen nagyot alakított. Nem lennék meglepve ha jelölnék Oscarra (bár nem láttam sok idei filmet sajnos. )
Öröm látni ilyen filmeket manapság. Kár, hogy ritkaság.
9/10
Fincher tud még rendezni, ennek örülök. Nagyon odatette. De tud ennél többet is.
Ben Affleck kisajtolta magából a maxot, de ennyi tud. Szerintem ha más alakítja a szerepét akkor még jobb lehetett volna a film valamivel. Viszont Rosamund Pike valami kegyetlen nagyot alakított. Nem lennék meglepve ha jelölnék Oscarra (bár nem láttam sok idei filmet sajnos. )
Öröm látni ilyen filmeket manapság. Kár, hogy ritkaság.
9/10
-
- Kedvenc csapatod: Arsenal
Az a legnagyobb baj, h vizsgaidőszakban jönnek kinmate írta:Tervezem a Nightcrawlert. Meg még vagy 10-15 filmet, de majd közvetlen az Oscar gála előtt jut csak rájuk sor szerintem.
"And my heart will leave you never."
- Santi
- Kedvenc játékosaid: Santillana, RobyCarlos, Casillas, Zidane, Callejón
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Ferencváros
Aki látta az Oldboyt (a koreait), azoktól kérdeznék, mert én múlthéten láttam először, nem volt sokminden világos, de tegnap újráztam, már így másodszorra többminden tiszta lett, de még mindig van sötét folt.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!1. Oh Dae-Sunak hány lánya van? Mert ugye Mido a lánya, mint kiderült, de akkor viszont nem értem a svéd csajos szálat vagy azt csak a főgeci rendezte elterelésnek?
2. Amikor a főgeci egyik embere valakivel telefonál, hogy "a bank nem fizette ki a 270milliót, belső gondjaik vannak" az milyen üzlet? Ez releváns dolog a történettel kapcsolatban vagy ilyen szempontból felesleges jelenet?
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!1. Oh Dae-Sunak hány lánya van? Mert ugye Mido a lánya, mint kiderült, de akkor viszont nem értem a svéd csajos szálat vagy azt csak a főgeci rendezte elterelésnek?
2. Amikor a főgeci egyik embere valakivel telefonál, hogy "a bank nem fizette ki a 270milliót, belső gondjaik vannak" az milyen üzlet? Ez releváns dolog a történettel kapcsolatban vagy ilyen szempontból felesleges jelenet?
- lordgabi
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho
A vesszőből font ember (The Wicker Man, 1973) - valaki látta már, véleményetek?
Tegnap hullafáradtan megnéztem, 7,5 kábé, még mindig vannak elképesztő dolgok...
Tegnap hullafáradtan megnéztem, 7,5 kábé, még mindig vannak elképesztő dolgok...
Ex-szerkesztő.
2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!
2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Szerintem arra értette, hogy egy párhuzamos univerzumban sem kapna Oscart egyik sem.sonic írta:Nalam Norton azert nem fer oda. Legalabbis Pittnel es DiCaprional boven gyengebb. Meghat vannak olyan fos hakni moziai ami a filmet nem eri meg amire felvettek, illetve van sok kozepes, felejtheto alakitasa a nehany kivalo melle. Ez azert Pittrol es DiCap[riorol sokkal kevesbe mondhato el, ok altalaban konstans hozzak a tutit.
Bár Pitt nyert valami kapcsán, ha kötekedni akarunk. Szóval ki tudja
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
screener verzió van már.sonic írta: Arra nagyon kivancsi vagyok. Fellelheto mar valahol neten is, vagy meg cask mozi?
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- sonic
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Modric
Jo akkor lehet nem tudtam "beleelni" magma. Az elso feleben voltak jo pillanatai a filmnek, de a tortenet egyszeruen akkora oltari nagy baromsag, foleg a masodik fele, hogy mar inkabb kinomban nevettem, es kifejezetten idegesitett mintsem hogy feszult lettem volna. A vegen meg nem szorult ossze a gyomrom, hanem kb ez volt a reakciom:nmate írta:Abban, hogy Fincher. Nem a neve miatt, hanem mert ott ültem a moziban és közel ugyan azt éreztem, mint a Hetediknél. Feszültség, majd a gyomorba markoló vége. Meg amiért megmutatta nekünk a Hold árnyékos oldalát. Ha sikeresen "beleéli" magát az ember, akkor ez egy odabaszós kis film.
Na mindegy, tulvagyok rajta hala a jo egnek. Neztem mar vegig szarabb filmet is.
(A hetedik amugy klasszisokkal job film.)
Arra nagyon kivancsi vagyok. Fellelheto mar valahol neten is, vagy meg cask mozi?realmadridfan írta:Az év filmje nálam a Nightcrawler.
Nalam Norton azert nem fer oda. Legalabbis Pittnel es DiCaprional boven gyengebb. Meghat vannak olyan fos hakni moziai ami a filmet nem eri meg amire felvettek, illetve van sok kozepes, felejtheto alakitasa a nehany kivalo melle. Ez azert Pittrol es DiCap[riorol sokkal kevesbe mondhato el, ok altalaban konstans hozzak a tutit.realmadridfan írta:Norton meg tagja a phoenix, Pitt, di caprio gittegyletnek sajnos.
"..We change the course of history. Everyday people like you and me.."
- soadroli
- Kedvenc csapatod: a másik
Phoenix biztos nem nyer Oscart idén (se), még jelölést se fog kapni. Egy füves nyomozó karakterért legalábbis elég valószínű A golden globeot meg sajnos Keaton viszi el előle.
Most végeztem az I Origins-szel, és hogy ez mennyire jó film volt Rég láttam ilyen jót. Ajánlom mindenkinek.
Most végeztem az I Origins-szel, és hogy ez mennyire jó film volt Rég láttam ilyen jót. Ajánlom mindenkinek.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára soadroli 2014. december 20., szombat 0:14-kor.
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Havert elküldtem sajtóra, 18-án nézte, és úgy mondta, hogy jogos lenne a Keaton Oscar, hogy a Nightcrawler nála az év filmje. Ráadásul tényleg mindenhol dicsérik a filmet és őt is.realmadridfan írta:Birdman sajna még nincs meg, de érdekel. Keaton és az Oscar? Sztem azért érthető, ha szkeptikus vagyok, bírom a faszit, nem arról van szó, csak na. Norton meg tagja a phoenix, Pitt, di caprio gittegyletnek sajnos.
Viszont én most annak fogok szurkolni, hogy a Phoenix, Keaton, Gylenhaal hármasból kerüljön ki a győztes. Steve Carell nálam nagyon műnek tűnik az előzetesek alapján. Mondjuk azon se lepődnék meg, ha David Oyelowo nyerné meg... a Selma megint a tipikus Oscar film...
Meg persze szurkolok a Galaxisnak, hogy behúzzanak 2-3 jelölést és abból nyerjenek meg legalább 1-et.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- realmadridfan
Birdman sajna még nincs meg, de érdekel. Keaton és az Oscar? Sztem azért érthető, ha szkeptikus vagyok, bírom a faszit, nem arról van szó, csak na. Norton meg tagja a phoenix, Pitt, di caprio gittegyletnek sajnos.
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
nightcrawler, birdman, foxcatcher ha ezekből khm kijön jó verzió szóljatok majd pls
Nem illik.
- nmate
Tervezem a Nightcrawlert. Meg még vagy 10-15 filmet, de majd közvetlen az Oscar gála előtt jut csak rájuk sor szerintem.
- Remy
- Kapcsolat:
Michael Keaton. Sőt... Nortonnak is összejöhet idén az Oscar. Birdman nagyon erős.realmadridfan írta: Az év filmje nálam a Nightcrawler. Hatalmas meglepetés, Gylenhaal Oscar-gyanúsan hozza a szociopatát, ha nem kapja meg, az sajnos azért lesz, mert nem elég jó a neve, de nagyon megérdemelné. 9/10. Nézzétek.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- realmadridfan
Az év filmje nálam a Nightcrawler. Hatalmas meglepetés, Gylenhaal Oscar-gyanúsan hozza a szociopatát, ha nem kapja meg, az sajnos azért lesz, mert nem elég jó a neve, de nagyon megérdemelné. 9/10. Nézzétek.nmate írta:Hát nálam sima 9-es... Interstellarral együtt magasan az év filmje, és szerintem mindegyik abszolút elit kategória.
- nmate
...és a Hold árnyékos oldala alatt nem azt értem
- nmate
Abban, hogy Fincher. Nem a neve miatt, hanem mert ott ültem a moziban és közel ugyan azt éreztem, mint a Hetediknél. Feszültség, majd a gyomorba markoló vége. Meg amiért megmutatta nekünk a Hold árnyékos oldalát. Ha sikeresen "beleéli" magát az ember, akkor ez egy odabaszós kis film.
- András93
Itt vagyok, lazán elmenne egy tévéfilmnek.sonic írta:Van meg valaki rajtam kivul aki szerint a Gone Girl egy oriasi nagy baromsag?
Megneztem tegnap, de a vegen azon az allasponton voltam hogy tobbet ertem volna ha 2.5 oraval tobbet alszok inkabb... Eddig az ev csalodasa nalam.
Semmi extra, olyan, mint a többi Fincher film a Fight Club óta, az meg már nem tegnap volt.
Ott volt a Pánikszoba, az is ugyanilyen volt. Amire azt mondja az ember, hogy oké, ez nem rossz, de miért Fincher? Na jó, az ettől is egy fokkal gyengébb volt.