Vinícius Junior - 7
- raul 4 ever
- Kedvenc játékosaid: Carvajal, Eder, Alaba, Mendy, Case, Modric, Kroos, Fede, Vini, BigBenz
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Vinícius Junior - 7
Jó volt nézni, amit a vak spori és a nagyszájú Vini alkottak. Elrontották mindenki szórakozását.
Meg Agirre 541-e is, meg amit játszani akartunk ellene.
Viszont a bőr, meg a nagy lövés utána szép volt.
Meg Agirre 541-e is, meg amit játszani akartunk ellene.
Viszont a bőr, meg a nagy lövés utána szép volt.
2021 04 20 - Ceferintakaroggy
2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid
2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid
- Mickey
- Kedvenc játékosaid: bappe
- Kedvenc csapatod: párizs saint germain
sokaknak pont mindegy, valószínű le se szarják.ateeemadrid írta:Pont ezt akartam írni, Vini nagyon ostoba, de azért ne csak ő legyen már a hibás. Az ellenfelek szarrárúgjàk, a bírók semmit nem fújnak neki, a szurkolók majmozzák, meg anyázzák. Judenal elindult ugyanez, láss csodát ő is elkattan néha. Egy higgadt arcnak is nehéz kezelni ezt, nemhogy egy Vininek.kiserik írta:
Erről kérdezd meg Jude-ot. Már kezdi kapni ő is.
Amúgy meg kit érdekel a tetkója, nem kurva mindegy?
de itt muszáj követni a divatot, ez meg pont kapóra jön.
"jo de te ilyen gyuros kis sportbuzi lehetsz, aztan az ejszakaban is csak hajtod meg futsz a nok utan, azt hallottam."
- ateeemadrid
Pont ezt akartam írni, Vini nagyon ostoba, de azért ne csak ő legyen már a hibás. Az ellenfelek szarrárúgjàk, a bírók semmit nem fújnak neki, a szurkolók majmozzák, meg anyázzák. Judenal elindult ugyanez, láss csodát ő is elkattan néha. Egy higgadt arcnak is nehéz kezelni ezt, nemhogy egy Vininek.kiserik írta:Erről kérdezd meg Jude-ot. Már kezdi kapni ő is.MorataMartin írta: Egyre nagyobb bajok vannak ennél a gyereknél fejben nagyon nagyon remélem, hogy nem fog Neymar sorsára jutni. De egyre inkább ezt látom nála. Miért van az amúgy, hogy mióta nem játszik se gyülöletcunamit, se rasszista beszólásokat, se semmi ilyesmit nem kap a csapat. Cristiano Ronaldónak nem kellett ilyen tetkó, és ő is kapott rendesen az ellenfél szurkolóitól. De hát sajnos Vini messze van Cr7től.
Amúgy meg kit érdekel a tetkója, nem kurva mindegy?
tbo. fede ase rüdi fran. cama ceba güli jude. vini mbappe
Erről kérdezd meg Jude-ot. Már kezdi kapni ő is.MorataMartin írta: Egyre nagyobb bajok vannak ennél a gyereknél fejben nagyon nagyon remélem, hogy nem fog Neymar sorsára jutni. De egyre inkább ezt látom nála. Miért van az amúgy, hogy mióta nem játszik se gyülöletcunamit, se rasszista beszólásokat, se semmi ilyesmit nem kap a csapat. Cristiano Ronaldónak nem kellett ilyen tetkó, és ő is kapott rendesen az ellenfél szurkolóitól. De hát sajnos Vini messze van Cr7től.
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
- flori
Azért CRt ne hasonlítsuk már senkihez, totál unikum az ember.
Valóban vannak sztárallűrjei, de szerintem még pont belefér. Élvezi az életet, úgy mint a többi milliomos focista. Az utóbbi 2 szezonban bőven tett le az asztalra, szóval megérdemli a bizalmat. Van egy pojácáskodó stílusa, és ez a rasszista vonal is túl van tolva kicsit, de amíg teljesít tőlem szétvarrhatja magát, nem ezzel van a gond. Teljesen értem a kiakadásokat, tőlem is távol(abb) áll a viselkedése, de azért járjunk a földön. Nála mindenbe belekötünk.
Valóban vannak sztárallűrjei, de szerintem még pont belefér. Élvezi az életet, úgy mint a többi milliomos focista. Az utóbbi 2 szezonban bőven tett le az asztalra, szóval megérdemli a bizalmat. Van egy pojácáskodó stílusa, és ez a rasszista vonal is túl van tolva kicsit, de amíg teljesít tőlem szétvarrhatja magát, nem ezzel van a gond. Teljesen értem a kiakadásokat, tőlem is távol(abb) áll a viselkedése, de azért járjunk a földön. Nála mindenbe belekötünk.
¡Va!
¡1, 2 y 3, Madrid!
¡1, 2 y 3, Madrid!
-
- Kedvenc játékosaid: Morata, Zidane, Cristiano Ronaldo
Egyre nagyobb bajok vannak ennél a gyereknél fejben nagyon nagyon remélem, hogy nem fog Neymar sorsára jutni. De egyre inkább ezt látom nála. Miért van az amúgy, hogy mióta nem játszik se gyülöletcunamit, se rasszista beszólásokat, se semmi ilyesmit nem kap a csapat. Cristiano Ronaldónak nem kellett ilyen tetkó, és ő is kapott rendesen az ellenfél szurkolóitól. De hát sajnos Vini messze van Cr7től.
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Csak amíg a fogtömés az mondjuk úgy, hogy kötelező, egy egész hátas varrat meg nem. Mondjuk engem pont nem érdekel, hogy mi van rá tetoválva, a mentality-s részt megmosolyogtam, de inkább a pályán alkosson végre valamit, ha majd visszatért.realmadrid95 írta:'shutterisland írta: meg egy 3-4 orasat is kinszenvedes egy seggel kiulni, de azert az altatas eleg meredek.
Nekem 11 ora volt a telihatas tetovalasom, ugy, hogy volt benne feher satir is. Siman vegig ultem, nem mondom, hogy a vegefele nem fajt mar a satir, de siman kibirhato. Altatast kerni ehhez.. ez nekem olyan, mintha valaki fogtomeshez kerne.
-
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Robi Carlos, Modric
Ízlés kérdése, vannak tetoválások amik tetszenek, de soha nem varratnék magamra.
Sok embernél ez is csak egy újabb felület,lehetőség hogy kitűnjön a tömegből.
Mr. Mentality bemutatkozását meg várjuk nagyon
Sok embernél ez is csak egy újabb felület,lehetőség hogy kitűnjön a tömegből.
Mr. Mentality bemutatkozását meg várjuk nagyon
-
- Kedvenc játékosaid: Guti,Xabi, Pepe, Marcelo, Güler
'shutterisland írta: meg egy 3-4 orasat is kinszenvedes egy seggel kiulni, de azert az altatas eleg meredek.
Nekem 11 ora volt a telihatas tetovalasom, ugy, hogy volt benne feher satir is. Siman vegig ultem, nem mondom, hogy a vegefele nem fajt mar a satir, de siman kibirhato. Altatast kerni ehhez.. ez nekem olyan, mintha valaki fogtomeshez kerne.
- h3x0r
En azt rohogom, hogy Mr Mentality inkabb altatast kert, mert nem akarta a fajdalmat. Pedig talan pont azzal edzette volna magat mentalisan.Csabi írta:ügyeske. 8 órás altatás a tetkóért. grat.Everything has been said about Vinicius' tattoo except the most important, which is that the player has been anesthetized for more than eight hours so that the artists could do their work in record time and without producing pain. The technique, which is illegal in Spain, is mostly used in the United States.
- lestat
- Kedvenc játékosaid: Beckham, Zidane, C.Ronaldo, Ramos
Ja becksynek legalabb a izlesesebb. Meg csaladhoz kapcsolodo tetkoi vannak.ELSiete írta:Azért Beckhamnek nem ilyen idős korára lett így kivarrva a teste.hehetheoriginal írta:
öreg bekem tudna mesélni
mindenki azt csinál amit akar a testével, de bazmeg mennyire trágya már, hogy a valaha volt legnagyobb sportolót szarul ábrázolja. és nem lehet csak úgy lemosni, hogy hopp bocsika, kijavitom
Amúgy fejben igazi erős embereket, ikonokat varratott magára, akkor tudnám, hogy ő mégis miért sír minden második meccsén.
Ez a Vini tetko…egy gyerek csinal ilyet…
Kar hogy fejben messze van a peldakepeitol.
Cristiano Ronaldo ❼
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni
Zinedine Zidane
92:48
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni
Zinedine Zidane
92:48
Királynak király lenne levágott kézzel is, de dobni azt jobbal dobottKercsó írta:ő mindkét kézzel király volt, nem?hehetheoriginal írta:
balfasz.
mj bal kézzel istenem
- Mickey
- Kedvenc játékosaid: bappe
- Kedvenc csapatod: párizs saint germain
igaz milyen üdítő?halamadrid írta: Jaj... kedvenc topikom.
"jo de te ilyen gyuros kis sportbuzi lehetsz, aztan az ejszakaban is csak hajtod meg futsz a nok utan, azt hallottam."
- Kercsó
- Kedvenc játékosaid: R9, Kroos, Guti, Zidane, Bellingham
ő mindkét kézzel király volt, nem?hehetheoriginal írta:balfasz.
mj bal kézzel istenem
#whatisyourexcuse
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
- halamadrid
- Kedvenc játékosaid: C. Ronaldo, Modrić, Asensio, Ramos, Casemiro, Marcelo, Håland, Fede
Jaj... kedvenc topikom.
Ceballos: “When I saw all those players — Karim, Carvajal, Modric… — playing cards just a few hours before the game I thought ‘wow, well, there’s calmness anyway’. I couldn’t even sleep.”
"Mentality" Tragédia az emberünk.
-
- Kedvenc játékosaid: Benzema
Azért Beckhamnek nem ilyen idős korára lett így kivarrva a teste.hehetheoriginal írta:öreg bekem tudna mesélniYazid írta: Én le vagyok maradva teljesen ezzel a tetovalas kulturaval, nem azt mondom elítélem mindenki azt csinál amit akar a testével, de ezek a dolgok vini hátán.. hat látom 23 eves de inkabb 13 agyi szintnek mondanám.
mindenki azt csinál amit akar a testével, de bazmeg mennyire trágya már, hogy a valaha volt legnagyobb sportolót szarul ábrázolja. és nem lehet csak úgy lemosni, hogy hopp bocsika, kijavitom
Amúgy fejben igazi erős embereket, ikonokat varratott magára, akkor tudnám, hogy ő mégis miért sír minden második meccsén.
Kroos: "But at the end... We are Real Madrid."
Carvajal: “When it's time for real competitions, we will go above Barcelona, I'm sure.”
Carvajal: “When it's time for real competitions, we will go above Barcelona, I'm sure.”
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
öreg bekem tudna mesélniYazid írta: Én le vagyok maradva teljesen ezzel a tetovalas kulturaval, nem azt mondom elítélem mindenki azt csinál amit akar a testével, de ezek a dolgok vini hátán.. hat látom 23 eves de inkabb 13 agyi szintnek mondanám.
thereisonly1ronaldo
Én le vagyok maradva teljesen ezzel a tetovalas kulturaval, nem azt mondom elítélem mindenki azt csinál amit akar a testével, de ezek a dolgok vini hátán.. hat látom 23 eves de inkabb 13 agyi szintnek mondanám.
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
meg egy 3-4 orasat is kinszenvedes egy seggel kiulni, de azert az altatas eleg meredek.