Marcelo
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Re: Marcelo - 12
tudod mikor fog a Juve 50-et ajánlani érte
Én teljesen elfogadom az ilyen nyilatkozatokat. 18 évesen került ide, de mindig is szimpatizált a Juveval és szívesen kipróbálná még magát ott is. Jobb ez, mintha idetolna a City/PSG egy kétszer akkora fizetést, mint mi, aztán ész nélkül kapálózna, hogy engedjék álmai klubjába. Amúgy, ha pár éven belül lépne, akkor tuti, hogy Rodriguezt hoznám a Wolfsburgból. Kár lenne Marceloért, de a csapatért tett szolgálataiért és az őszinte, egyenes beszédért én mindenképp meghallgatnám, hogy mit szerezne a vezetőség helyében. Egy korrekt 50 milliós Juve ajánlat és mehet is. :Đ“Természetesen nem most, de a jövőben valamikor szeretném viselni a Juventus mezét” – nyilatkozta Marcelo, aki ezzel a nyilatkozatával talán kicsit ledöbbentette a Real Madrid szurkolóit. Majd Ancelottiról is beszélt: “Carlo számomra olyan, mintha az apám lenne, mindig nagyon megértő velem, és minden játékossal.” Forrás: Madridom.hu
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Marcelo ülj le, részeg vagy!
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
http://instagram.com/p/rpcqxkJ2bZ/
Csak a szokásos
Csak a szokásos
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
Azért itt meg kell említeni, hogy egy teljesen kimerült atletico ellen álltak be, ő is és Isco is. Viszont a Bayern ellen engem Coentrao meggyőzött, ha megint szembemegyünk velük tavasszal akkor a jelenlegi forma alapján a portugált kezdetném. Barca ellen úgyszintén. Aztán ha vesztésre állunk akkor jöhetne Marcelo is. Ő bekkelő csapatok ellen lesz hasznos, mint az Atleti, Chelsea stb.itt van Marcelo, tudjuk mit műveltek le korábban CRrel és a brazil nem felejtett el támadni, ezt láthattuk a BL döntőben...
Iszonyatosan imádom a szélső védőinket.
Ha ész nélkül támadni lehet és/vagy kell, akkor mehet a Marcelo - Carvajal duó. Ha parasztkodásra van szükség, akkor mehet a Coentrao - Arbeloa páros. Ha meg mondjuk csak az egyik szélen kell biztonsági játékot játszani, akkor Marcelo - Arbeloa vagy Coentrao - Carvajal.
Ha ész nélkül támadni lehet és/vagy kell, akkor mehet a Marcelo - Carvajal duó. Ha parasztkodásra van szükség, akkor mehet a Coentrao - Arbeloa páros. Ha meg mondjuk csak az egyik szélen kell biztonsági játékot játszani, akkor Marcelo - Arbeloa vagy Coentrao - Carvajal.
-
- Kedvenc játékosaid: zizou, marcelo, modric
- Kedvenc csapatod: los blancos.
remélem is, hogy visszatér az igazi marcelo. meccseket nyer majd meg nekünk.
nagyon sokan elfelejtik ezt az úriembert, akik DM miatt sírnak meg majd nem lesz aki ott támadjon és az ehhez hasonló dolgok...
itt van Marcelo, tudjuk mit műveltek le korábban CRrel és a brazil nem felejtett el támadni, ezt láthattuk a BL döntőben...
igen, lehet elveszítjük DMet és hiányozni fog, de lesz helyette egy stabilabb KP és Marcelo visszatérhet a baloldalra reményeim szerint, mert nézni rossz volt ,mennyire vissza is volt fogva és nem is támadhatott (meg sérült is volt), ami DM új szerepköre miatt volt.
és gondolom Ancelotti se olyan hülye, hogy Marcelot kihasználhatatlanul hagyja, emiatt is engedhetik el ilyen könnyen a Realból a hírek szerint DMet.
Aztán lehet most full hülyeséget írtam, de bízok benne, hogy Marcelo visszakaphatja a régi szerepkörét és máris nem fog annyira hiányozni DM a baloldalról és összességében egy sokkal stabilabb középpályát kapunk.
ez már csak Carlon múlik, én bízom benne, hogy meg fogja tudni oldani a kialakult helyzetet
itt van Marcelo, tudjuk mit műveltek le korábban CRrel és a brazil nem felejtett el támadni, ezt láthattuk a BL döntőben...
igen, lehet elveszítjük DMet és hiányozni fog, de lesz helyette egy stabilabb KP és Marcelo visszatérhet a baloldalra reményeim szerint, mert nézni rossz volt ,mennyire vissza is volt fogva és nem is támadhatott (meg sérült is volt), ami DM új szerepköre miatt volt.
és gondolom Ancelotti se olyan hülye, hogy Marcelot kihasználhatatlanul hagyja, emiatt is engedhetik el ilyen könnyen a Realból a hírek szerint DMet.
Aztán lehet most full hülyeséget írtam, de bízok benne, hogy Marcelo visszakaphatja a régi szerepkörét és máris nem fog annyira hiányozni DM a baloldalról és összességében egy sokkal stabilabb középpályát kapunk.
ez már csak Carlon múlik, én bízom benne, hogy meg fogja tudni oldani a kialakult helyzetet
- ___Samy___
volt már így neki egyszer a fizimiskája a 09-10-es idényben asszem
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
-
telorol vagyok így annyira nem megyferni írta:ok, hogy beírod, el is hisszük, de ha már annyira brutál valami képet vagy videót is belinkelhettél volnacsabi* írta:brutál az új séró
-
- Kedvenc játékosaid: Raúl
tessékferni írta:ok, hogy beírod, el is hisszük, de ha már annyira brutál valami képet vagy videót is belinkelhettél volnacsabi* írta:brutál az új séró
ok, hogy beírod, el is hisszük, de ha már annyira brutál valami képet vagy videót is belinkelhettél volnacsabi* írta:brutál az új séró
-
brutál az új séró
- lordgabi
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho
Elhunyt Marcelo nagypapája, aki a hátvéd legnagyobb szurkolója volt.
Marcelo elvált szülők gyermekeként nőtt fel, nevelésében nagy szerepe volt nagyapjának. A futsalról nagypályás futballra váltó játékost is ő vitte el első klubjába.
Marcelo elvált szülők gyermekeként nőtt fel, nevelésében nagy szerepe volt nagyapjának. A futsalról nagypályás futballra váltó játékost is ő vitte el első klubjába.
Ex-szerkesztő.
2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!
2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!
- h3x0r
Ahogy a 2 evvel ezelotti szezonban o volt az egyik kulcs, ugy tegnap is sokat koszonhetunk neki. A dontoben a legnagyobb (pozitiv) csalodast o okozta nekem. Tudva hogy milyen gyenge szezonja volt, talan a Sevilla elleni meccs utan mar teljesen lemondtam rola es csak remelni mertem hogy jovore meg mutat valamit abbol amiert megszerettem, viszont az utobbi napokban nagyon osszeszedte magat es tegnap megmutatta, hogy valahol meg ott van az igazi Marcelo.
Remelem a nyaron Ancelotti osszerak egy olyan taktikat, amiben Marcelo villogni tud, persze ez nem csak az edzon mulik, viszont ha jol ki tudjuk hasznalni, akkor bajnoksagot nyerhet nekunk.
Remelem a nyaron Ancelotti osszerak egy olyan taktikat, amiben Marcelo villogni tud, persze ez nem csak az edzon mulik, viszont ha jol ki tudjuk hasznalni, akkor bajnoksagot nyerhet nekunk.
- RealRaúl77
- Kedvenc játékosaid: Raúl; Modric; Marcelo
Egy szar szezon után így beszállni egy bl döntőbe! Nem szabad eladni semmi pénzért! Egyértelmű betömörülő csapatok ellen egyik legnagyobb fegyver. És végre nem ki a szélre, és beadásra játszott, hanem gyors, kombinatív, befele játékot.
Kérnék egy avát róla, ahogy sír a győzelem, vagy a gólja után! Köszi! Ha van olyan, akkor bl serleggel is jó
Igazi madridista ő is!
Kérnék egy avát róla, ahogy sír a győzelem, vagy a gólja után! Köszi! Ha van olyan, akkor bl serleggel is jó
Igazi madridista ő is!
"Modric más dimenzió..a labda jobb helyen van nála mint magzat az anyja hasában." R.M.C.F.
https://www.youtube.com/watch?v=bIIO0WT1nX4
2024/25: Ide azt a hét kupát.
https://www.youtube.com/watch?v=bIIO0WT1nX4
2024/25: Ide azt a hét kupát.
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
IgenBullet T írta:Jol lattam, hogy a golja utan elsirta magat ? (Casillas mondott neki valamit )
- Bullet T
Jol lattam, hogy a golja utan elsirta magat ? (Casillas mondott neki valamit )