De ez milyen hülyeség már... Egy csapatból legyen mindenki? Az lenne az UT lényege, hogy összerakj minél változatosabb csapatot, hibrideket akár... Na mindegy, remélem nem emiatt a 9-es chemistry miatt ilyen bénák az embereim, csak alapból ilyen a játék.Sunsky írta: Pedig nem nehéz. Ha egy csapatból van mindenki, mindenki a posztján és az általad beállított formációt preferálja, akkor 10-es.
FIFA
- realmadridfan
Re: FIFA
- ikelemen5
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Guti,Modric, Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Én értetlenül állok e jelenség előtt, csapat Busival, csapat Khedirával. Hogy a jó égbe rosszabb az összhang Khedirával?
Szerk.: Rájöttem, míg Khedirával 1-1 javul Modric illetve Kroos Chemje, addig Iniestáé 3at romlik Busquets nélkül.
Szerk.: Rájöttem, míg Khedirával 1-1 javul Modric illetve Kroos Chemje, addig Iniestáé 3at romlik Busquets nélkül.
“I don’t trust fish.They breathe water…..that’s crazy.”
- LeagueofLesbians
- Kedvenc játékosaid: Raúl
kelemen.istvan írta:Ez miért jó?LeagueofLesbians írta:Én most egy 2.5 csillagos 100 chemistrys BRONZ csapaton dolgozok. A 100 chemistry könnyen meglett most abban reménykedek, hogy sikerül elérni a 2.5 csillagot is. Úgy számolgattam, hogy csak akkor fog sikerülni, ha teli leszek 63-65 játékosokkal, ami félek, hogy a chemistry rovására megy
Közben rájöttem, hogy ez lehetetlen vagy nagyon nagyon nagyon nagyon nehéz.
Azért jó, mert ilyen kedvem van Velük van kedvem tolni + vannak offline kupák, amiknél kritérium és eldöntöttem, hogy megcsinálom azokat is ^^
[FIFA WORLD]
- Sunsky
- Kedvenc játékosaid: Ibra, Modric, Isco, Neymar
Pedig nem nehéz. Ha egy csapatból van mindenki, mindenki a posztján és az általad beállított formációt preferálja, akkor 10-es.realmadridfan írta:Azt tudjátok, hogy lehet-e 10-es chemistryt összehozni játékosonként? A sima fifában az a max, de itt mintha a 9 lenne, nem jövök rá, hogy lehetne 10-est.
- realmadridfan
Azt tudjátok, hogy lehet-e 10-es chemistryt összehozni játékosonként? A sima fifában az a max, de itt mintha a 9 lenne, nem jövök rá, hogy lehetne 10-est.
- ikelemen5
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Guti,Modric, Kroos
Ez miért jó?LeagueofLesbians írta:Én most egy 2.5 csillagos 100 chemistrys BRONZ csapaton dolgozok. A 100 chemistry könnyen meglett most abban reménykedek, hogy sikerül elérni a 2.5 csillagot is. Úgy számolgattam, hogy csak akkor fog sikerülni, ha teli leszek 63-65 játékosokkal, ami félek, hogy a chemistry rovására megy
“I don’t trust fish.They breathe water…..that’s crazy.”
- LeagueofLesbians
- Kedvenc játékosaid: Raúl
Én most egy 2.5 csillagos 100 chemistrys BRONZ csapaton dolgozok. A 100 chemistry könnyen meglett most abban reménykedek, hogy sikerül elérni a 2.5 csillagot is. Úgy számolgattam, hogy csak akkor fog sikerülni, ha teli leszek 63-65 játékosokkal, ami félek, hogy a chemistry rovására megy
[FIFA WORLD]
- Sunsky
realistahuni írta:17 ezrem van, Ramosra meg míg kigyűjtöm a több mint 100-at...hát egyelőre nem.
Egy 83-as Alvesre be fogok ruházni akkor. Pepe-Godin levegőbe eddig jók, néha kegyetlenül lefutnak de hát ez van. Látom Pique sem olcsó.
Jajah, én is ezért nem szerettem, főleg Godín-t. Sok gólt fejeltem vele szögletnél, de hátul mindenki elfutott mellette...
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
17 ezrem van, Ramosra meg míg kigyűjtöm a több mint 100-at...hát egyelőre nem.
Egy 83-as Alvesre be fogok ruházni akkor. Pepe-Godin levegőbe eddig jók, néha kegyetlenül lefutnak de hát ez van. Látom Pique sem olcsó.
- Sunsky
Spanyol csapatomban én is Griezman-t használtam és szerettem is, jól lehet vele forgolódni. Ha Neymarra nincs pénz, akkor tökéletes.realistahuni írta:Fifa World, véleményeket kérnék
Arda Turan vs Griezman(vagy valaki más, aki megfizethető) mint LW
Casillas vs Mats vs Bravo mint kapus?
Illetve Piqué milyen, jobb mint s Godin-Pepe páros? Miranda milyen?
83-as Alves megéri Carvajal helyett? És a 84-es miért drágáb 100 ezerrel?
Kapuban Casillas, vagy ha spanyol középhátvédeid vannak, akkor De Gea. Ő nem opció?
Sajnos sem Pepe sem Godín nem volt az igazi középen, egy Pique - Ramos páros jobb és akkor tényleg mehet a kapuba De Gea ha nem drága.
A 83-as Alves is megéri Carvajal helyett, mert sokkal jobb, a 84-es meg azért drágább 100-zal, mert a sebessége és a védekezése is jóval több. Mondjuk az update-nél ezt nem tudom, hogy hozták ki, de mindegy..
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
Fifa World, véleményeket kérnék
- Sunsky
Ne is mondd, imádom, amikor végig az a taktika, hogy Ronaldonak és Messinek fel, aztán azok lefutnak mindenkit. Alapesetben nem nagy fegyvertény, de Div 1-be azért már nagyjából tudnak bánni a játékosokkal és hát picit így necces. Nekem meg esélyem sincs ilyen játékosokat szereznirealmadridfan írta:A kezdő fele TOTS, vagy In Form-os.
Amúgy csak én veszem észre, hogy nyitogatás után rohadtul nekem csal a játék? Máskor szenvedek, odapattog minden az ellenfélhez, most meg simán nyerem a meccseket... Minden lecsorgóból ők lőnek gólt, most én Ennyit nem változik a játékstílus, mert 1-1 meccsen oké, de folyamatosan, nyitogatás után 10 meccsen nem kaptam ki Div 1-be.. Vagy csak simán a gyengébbeket dobja be, ez mondjuk látszik a statisztikájukból is, mert máskor 80 %-os győzelmi mutatósokkal játszok, most meg ha 50 %-osokat bedob, akkor sokat mondok..
- realmadridfan
Jaja, már kb egy hete nem crashelt be nekem, én is a Div 1-ben vagyok így már, hogy nem 5 meccs alatt kéne elérnem 16 pontokat...Sunsky írta: Fifa World
Végre működnek a szerverek, vissza is jöttem Division 4-ből Div 1-be. Mindjárt élvezetesebb a játék
Viszont itt ami csapatok vannak... A kezdő fele TOTS, vagy In Form-os.
- Sunsky
Honnan tudod, hogy senki nem veszi őket? Hiszen minden játékosból egy csomó van a piacon..LaMartin írta:Direkt nem veszik az emberek a jatekosokat? Akit neztem(reus, de gea, ramos), egy csomo van beloluk a piacon, a legolcsobb azonnali aron(ugye a price range miatt). Peldaul:ramost 90k alatt nem lehet felrakni, es nagyon sok lap van belole a piacon 90500-as azonnali vasarlassal. És senki nem veszi őket. Ez azert van mert csak tul dragan lehet felrakni, vagy mert igy probaljak elerni az emberek,hogy az EA lejjebb vegye az arakat?
xbox-on jatszom
Fifa World
Végre működnek a szerverek, vissza is jöttem Division 4-ből Div 1-be. Mindjárt élvezetesebb a játék
- LaMartin
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Iker Muniain,
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Újpest, Magyarország
Direkt nem veszik az emberek a jatekosokat? Akit neztem(reus, de gea, ramos), egy csomo van beloluk a piacon, a legolcsobb azonnali aron(ugye a price range miatt). Peldaul:ramost 90k alatt nem lehet felrakni, es nagyon sok lap van belole a piacon 90500-as azonnali vasarlassal. És senki nem veszi őket. Ez azert van mert csak tul dragan lehet felrakni, vagy mert igy probaljak elerni az emberek,hogy az EA lejjebb vegye az arakat?
xbox-on jatszom
xbox-on jatszom
- Anyaka
- Kedvenc játékosaid: Raul
- Kedvenc csapatod: Hungary
Hát nem is az a célom vele. Kéne valami komolyabb játékos már valamelyik csapatomba.
Egyébként a kupáknál nyitott rare pack-ből sem lehet eladni. Nos, akkor a 25 ezerért megvettet vajon el lehet adni? Nem költöttem rá inkább, hogy megtudjam.
Rare-ben amúgy inkább angol ligából adott játékosokat, de ilyen Sterling a plafon.
Egyébként a kupáknál nyitott rare pack-ből sem lehet eladni. Nos, akkor a 25 ezerért megvettet vajon el lehet adni? Nem költöttem rá inkább, hogy megtudjam.
Rare-ben amúgy inkább angol ligából adott játékosokat, de ilyen Sterling a plafon.
Csak eladni nem lehetAnyaka írta:Ingyen FUT pack-ek. Kíváncsi vagyok dob e valami értelmeset.
A mai nekem egy gold packot dobott, abban volt egy INGS kb. 4-5 ezret ér a piacon.
- GT37
- Kedvenc csapatod: Barça, Spurs
Dettó, én ugyanígy szenvedek vele (szintén xBox), UT-ben és sima online idényekben is.tibi18 írta:Hát a sima online Fifa 15 (xBox) továbbra is kikészít.. 10 meccsből kb. 8 megy végig.. Vagy már nem vagyok szinkronban a mérkőzéssel, vagy megszakad a kapcsolat.. hihetetlen..