Cristiano Ronaldo
Re: Cristiano Ronaldo
Mondjuk tényleg úgy hangzott mintha azt mondaná rats. Néztem én is egy nagyot.
- Pad'em
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
MU-s oldalak úgy látom örömmel mocskolják. 1.1M követős United Zone lehozza, hogy azt mondta Rooneyékra, hogy "rats" közben meg nyilván lads Nevetséges.
Cristiano Ronaldo on if he has more pounds in the bank or Instagram followers: "Probably similar."
Piers says it’ll make Rooney hate him more, Ronaldo responds: "Not only him, imagine the rest of the rats they're going to criticise me too." [@PiersUncensored]
Cristiano Ronaldo on if he has more pounds in the bank or Instagram followers: "Probably similar."
Piers says it’ll make Rooney hate him more, Ronaldo responds: "Not only him, imagine the rest of the rats they're going to criticise me too." [@PiersUncensored]
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
- raul 4 ever
- Kedvenc játékosaid: Carvajal, Eder, Alaba, Mendy, Case, Modric, Kroos, Fede, Vini, BigBenz
(tudom én ne ), de ugyanezt éreztem az első rész után én is. Ha mu drukker lennék, pont ez az interjú lenne a legkevesebb bajom.Sierra írta: Teljesen korrekt interjú volt. Semmi olyan nem volt benne, ami hűűdemegmondta jellegű volt. Tisztán beszélt a dolgokról, őszintén. Szerintem egyáltalán nem lépett túl semmilyen határt. Azért a legtöbb kívülálló is pont így látta (hehével az élen ). Én továbbra is imádom az embert, sajnálom hogy anno elment, de így kellett történnie. Leyenda.
Végig (nagy) tisztelettel beszélt azokról akik megérdemlik, és amikor kritizált/elmondta a véleményét sem lábat törölt, csak elmondta az igazat/az ő oldalát ahogy megélte, amit gondol róla..
Amekkora kecske egyébként szerintem megteheti, mert valószínű tud 1-2 dolgot, ő elég hiteles..
Kíváncsi vagyok mennyire kezdik majd el kiforgatni a szavait, meg lép-e egyáltalán a MU valamit. Nem hinném, hogy okot adott volna valami komolyabbra..
2021 04 20 - Ceferintakaroggy
2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid
2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid
Teljesen korrekt interjú volt. Semmi olyan nem volt benne, ami hűűdemegmondta jellegű volt. Tisztán beszélt a dolgokról, őszintén. Szerintem egyáltalán nem lépett túl semmilyen határt. Azért a legtöbb kívülálló is pont így látta (hehével az élen ). Én továbbra is imádom az embert, sajnálom hogy anno elment, de így kellett történnie. Leyenda.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
1. pontot tudtukhehetheoriginal írta: Az egesz interjú lényege, hogy a sajto hazudik, a klub egy balfasz, es az edzo is jatszadozik vele, hogy majd ő megmutatja, ki a főnök.
Abszolut megertem, hogy elege lett es elmondja a saját oldalat.
2. pontot tudtuk
3. pontot tudtuk
De örülök, hogy beszelt.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
Az egesz interjú lényege, hogy a sajto hazudik, a klub egy balfasz, es az edzo is jatszadozik vele, hogy majd ő megmutatja, ki a főnök.
thereisonly1ronaldo
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
elvileg ez a messis resz
nem tudom, mi az a nagy szenzacio, amit beharangoztak.
tisztelettel, szimpatikusan beszel rola, messi fankent azert csak elmosolyodik az ember ilyen 10+ eves rivalizalas utan.
de bomba nem robbant, hacsak nem arra gondoltak, hogy ha utik argentinat a dontoben a triplajaval, akkor befejezi.
nem tudom, mi az a nagy szenzacio, amit beharangoztak.
tisztelettel, szimpatikusan beszel rola, messi fankent azert csak elmosolyodik az ember ilyen 10+ eves rivalizalas utan.
de bomba nem robbant, hacsak nem arra gondoltak, hogy ha utik argentinat a dontoben a triplajaval, akkor befejezi.
- Mester77
Adjatok egy kis morzsat a halandóknak. Miket mondott a mai etapban?
"Sokkal jobban akarom a győzelmet annál, mint amennyire utálok veszíteni. És nagyon utálok veszíteni."
"Egy nap mind meghalunk. De az összes többin viszont nem. "
"Egy nap mind meghalunk. De az összes többin viszont nem. "
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
6 eve elek angliaban, alapbol nyelvvizsgaval mentem ki, mert otthon nyelvi elokeszitos voltam, plusz az accony is angol egy ideje, es meg igy is akadnak nehezsegek.Amúgy csak nekem furcsa, hogy ennyi Angliában eltöltött év után is elég helytelen az angolja?
jah, es amugy az angolok sem tudnak angolul, nincs masik nemzet, aki igy megeroszakolja a sajat nyelvet es nyelvtanjat.
ha jol szamolom, 4 nyelven beszel, szerintem 10 evig, amig nalatok volt, kb meg sem kellett szolaljon angolul, szoval gondolom a felet elfelejtette annak, amit tudott...jah es kamerak elott meg egy sztarnak is nehezebb, mint maganbeszelgetesben.
en pont, hogy rosszabbat vartam.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
De komolyan erdekelne...ha egyszer eloben nezi egyszerre mindenki, akkor hogy? Nem egy-ket percrol volt szo, amire meg ra lehet fogni, hogy csuszott nalam.hehetheoriginal írta:A matrixRealista24 írta: Hogy a tökömbe latom elobb (10 perccel) leirva twitteren, hogy mit mondott Messirol Pl vagy most Arsenal?
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Valahol azt vartam, hogy kimondja, ManU-val game over van. A masik oldalrol megertem, hogy nem mondott ilyet, de ugysem fogja elerni ezzel, amit szeretne a klub tekinteteben.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Pad'em
Köszi, gondoltam. Kíváncsi vagyok hova tovább. Ezek után a Man uba visszatérés érdekes lenne, hiába emlegeti, hogy a fanok mindig az ő oldalán vannak, sanszos, hogy jó kis füttyöt kapna a Treffordon.Realista24 írta:Semmi olyat, amit ne lottek volna le elotte mar.Pad'em írta: Csak belehallgattam mondott valami botrányosat azt leszámítva, hogy szar az egész MU úgy ahogy van? azt épp elkaptam, hogy fényezi Messit meg, hogy jatszana is vele együtt a PSG-ben akár ha Mbappe eljött hozzánk Mondjuk az olyan perverz lenne, hogy még a végén meg is néznék egy olyan Párizs meccset is amit nem ellenünk játszanak.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
- hehetheoriginal
A matrixRealista24 írta: Hogy a tökömbe latom elobb (10 perccel) leirva twitteren, hogy mit mondott Messirol Pl vagy most Arsenal?
thereisonly1ronaldo
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Semmi olyat, amit ne lottek volna le elotte mar.Pad'em írta: Csak belehallgattam mondott valami botrányosat azt leszámítva, hogy szar az egész MU úgy ahogy van? azt épp elkaptam, hogy fényezi Messit meg, hogy jatszana is vele együtt a PSG-ben akár ha Mbappe eljött hozzánk Mondjuk az olyan perverz lenne, hogy még a végén meg is néznék egy olyan Párizs meccset is amit nem ellenünk játszanak.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Pad'em
Csak belehallgattam mondott valami botrányosat azt leszámítva, hogy szar az egész MU úgy ahogy van? azt épp elkaptam, hogy fényezi Messit meg, hogy jatszana is vele együtt a PSG-ben akár ha Mbappe eljött hozzánk Mondjuk az olyan perverz lenne, hogy még a végén meg is néznék egy olyan Párizs meccset is amit nem ellenünk játszanak.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Mit? A fake newst?ferni írta:Olvass vissza ittgutihaz14 írta:
hát én azért tőle is várnék egy ilyet pl mikor minket hagyott itt.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Olvass vissza ittgutihaz14 írta:hát én azért tőle is várnék egy ilyet pl mikor minket hagyott itt.hehetheoriginal írta: Az ego nagy fene, nem engedi hogy nagy nyilvánosságban elismerje valaki, hogy hibázott es elbaszta.
Ezt természetesen a mura es tenhagra ertem.
hát én azért tőle is várnék egy ilyet pl mikor minket hagyott itt. csak egy kicsit mutassa felénk hogy igen, ezt csinálhattam volna jobban ishehetheoriginal írta: Az ego nagy fene, nem engedi hogy nagy nyilvánosságban elismerje valaki, hogy hibázott es elbaszta.
valamelyik univerzumban:
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Hogy a tökömbe latom elobb (10 perccel) leirva twitteren, hogy mit mondott Messirol Pl vagy most Arsenal?
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- hehetheoriginal
Az ego nagy fene, nem engedi hogy nagy nyilvánosságban elismerje valaki, hogy hibázott es elbaszta.
thereisonly1ronaldo