Szerintem full atlagos, semmilyen szempontbol nem kiemelkedo. Mondjuk en nem voltam tisztaban vele hogy 12 vagy hany evig forgattak, de oszinten szolva ez kit erdekel? Csak a vegtermek szamit nem az hogy hogyan keszult. Az meg szerintem semi extra. Nekem szemely szerint unalmas is volt.danianevem írta:A lényeget meg sikerült lehagynom: a Boyhood-ot érdemes megnézni? Oké, hogy különleges, ahogyan elkészítették, de maga a film kegyetlen hosszúnak tűnik a témájához képest, én meg nem szoktam félbehagyni egy megkezdett filmet. 165 percet meg sok másra is eltudok pazarolni...
Valahol olvastam olyat is hogy a jelenkor Forrest Gump-ja, vagy a Forrest Gump ota a legnagyobb alkotas vagy valami hasonlo butasagot, mar nem emlekszek pontosan... Hat, minden tekintetben kategoriakkal gyengebb. Persze nem fair egy ilyen kult filmmel parhuzamot vonni, de ha mar valaki megtette, akkor......
En hasznosabban is el tudtam volna tolteni azt a 165 percet igy utolag.
Miben elit a Gone Girl? Nem kotekedni akarok, csak kivancsi vagyok. Nalam egy viszonylag jol kivitelezett krimi egy rettento bena sztorival.Hát nálam sima 9-es... Interstellarral együtt magasan az év filmje, és szerintem mindegyik abszolút elit kategória.