Cristiano Ronaldo
-
- Kedvenc játékosaid: zizou, marcelo, modric
- Kedvenc csapatod: los blancos.
Re: Cristiano Ronaldo - 7
neki nem lesz még 5-6 ilyen meccse
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
pedig simán kinézem belőletek,5-6 ilyen meccs után már vele is fifamanagereznétek.ateeemadrid írta:Ez mekkora poén volt, szakadok!dzsi91 írta:Adjuk el ! ....................................
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- ateeemadrid
Ez mekkora poén volt, szakadok!dzsi91 írta:Adjuk el ! ....................................
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Adjuk el ! ....................................
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
-
- Kedvenc játékosaid: zizou, marcelo, modric
- Kedvenc csapatod: los blancos.
a kövi meccsen gurít egy hármast és a mai meccs el is lesz felejtve
- h3x0r
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Nagyon nem ment ma neki a jatek, de azert remelem minel hamarabb ismet a regi lesz..
- haszi
- Kedvenc játékosaid: Roberto Carlos, Ronaldo, Marcelo, C.Ronaldo, Benzema
Cristiano is be lett választva a Samsung Galaxy11 csapatába
Valaki eltudná mondani pontosan, hogy mi is ennek a lényege? Játszanak is együtt, vagy csak szimplán marketing fogás a Samsungnak... Ronaldo, Messi, Falcao, Rooney... nagyot szólna, ha tényleg meccselnének valakikkel.
Valaki eltudná mondani pontosan, hogy mi is ennek a lényege? Játszanak is együtt, vagy csak szimplán marketing fogás a Samsungnak... Ronaldo, Messi, Falcao, Rooney... nagyot szólna, ha tényleg meccselnének valakikkel.
- Anis
- Kedvenc játékosaid: Drogba, Essien, CR, Di Maria
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Chelsea, Inter
Egyik cikknél ez a kép volt: 38 büntetőből 35 bement.
(Bayern elleni büntetőpárbajos nem sima büntető volt, az nem számít ilyen esetekben)
akkor ebben még nincsen benne a Koppenhága elleni?
(ahogy látom mind3 középre ment, azok mind kihagyottak)
(Bayern elleni büntetőpárbajos nem sima büntető volt, az nem számít ilyen esetekben)
akkor ebben még nincsen benne a Koppenhága elleni?
(ahogy látom mind3 középre ment, azok mind kihagyottak)
FERRARI - MSchumi - Alonso - Kimi - Federer - Kobe - LeBron
London is BLUE
GO BLUES, HALA MOU!
London is BLUE
GO BLUES, HALA MOU!
- madridronie
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo & Sergio Ramos, Benzema, Modric, Kroos, Marcelo (Ronaldo, Figo, R. Carlos, Beckham, Zidane, Guti, Kaká, Xabi Alonso & Totti)
--->4
És tényleg, igazad van! Tehát akkor 5; ebből 4-et (Almeria /2009-2010/, Bilbao/2011-12/, Malaga /2012-13/, Koppenhága /2013-2014/) középre lőtt (Bayern ellen meg a bal alsó felé gyengén)!A Malaga ellen is kihagyott egyet tavaly, Caballero bele is sérült. De nem ez a lényeg, hanem hogy ő a rekorder
bekk: Hakimi&Davies
támadó: Mbappé
Ronaldo ◄ The number one influence ► ★★★★★
Ronaldo Fenomeno vs Cristiano Ronaldo ● The Battle For The Name ● Best Skills
Courtois-Hakimi,E.M.,Alaba,Davies-A.T.,E.C.,J.B.-ViniJr.,Mbappé,Rodrygo
RealMadrid
"Cristiano es un extraordinario Comandante"
RealMadrid
-
- Kedvenc játékosaid: Benzema, Modric, CR7, Varane, Isco, Zidane, Raúl, Ronaldo
A Malaga ellen is kihagyott egyet tavaly, Caballero bele is sérült. De nem ez a lényeg, hanem hogy ő a rekorder
Isco-Illarra-Casemiro-Carvajal-Bale
- madridronie
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo & Sergio Ramos, Benzema, Modric, Kroos, Marcelo (Ronaldo, Figo, R. Carlos, Beckham, Zidane, Guti, Kaká, Xabi Alonso & Totti)
Javítottam nyomban 3-ra, mert a Bayern elleni csak a szerkesztés pillanatában ugrott be!szerintem a negyedik.
Így van, ezekre emlékszem én is.a bm ellen hagyta ki ugye a büntetőpárbajban bár ezt nem biztos hogy bele kell számítani.
az almeria ellen az első évében aminek benzema kirúgta a kipattanóját.
ugye most,
RealMadrid
RealMadrid
- Galacticos
szerintem a negyedik.madridronie írta:Talán a 2. büntetője, amit kihagyott a Madrid színeiben???
a bm ellen hagyta ki ugye a büntetőpárbajban bár ezt nem biztos hogy bele kell számítani.
az almeria ellen az első évében aminek benzema kirúgta a kipattanóját.
ugye most, meg még egy rémlik.
- madridronie
Ki lehet hagyni persze,csak nem igy.
CR kedvencem meg minden,ritkan hibazik, de sosem ertettem miert nem lehet azt a labdat jol pitsan rugni belsovel a kapufa melle.
10golos rekord lehetett volna...
Valóban nagy kár érte, de ez van (és így is nagyon szép teljesítmény ez a 9 gólos rekord, ne legyünk telhetetlenek); maga is elismerte, hogy dekoncentrált volt és csúnyán elrontotta (azért látszott a fején, hogy b@ssza a csumáját rendesen ) ... Talán a 3. büntetője, amit kihagyott a Madrid színeiben???elflegmázta. nem rá jellemző, de megesik. inkább most mint áprilisben.
RealMadrid
RealMadrid
- Csabi
- Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
- Kapcsolat:
elflegmázta. nem rá jellemző, de megesik. inkább most mint áprilisben.
- Takesz
- Kedvenc játékosaid: sergio, zidane, cristiano, karim, marcelo, dani, luka, marco
Mivel a stream utolso 5 perce elment,igy csak most vettem eszre hogy CR kihagyott egy tizit is a vegen.
CR kedvencem meg minden,ritkan hibazik, de sosem ertettem miert nem lehet azt a labdat jol pitsan rugni belsovel a kapufa melle.
13
Dehogy jó. Reálisan, elfogulatlanul nézve Messi nincs a TOP3banAnis írta:Írország kapitányának (R. Keane) szavazatai: 1. Cristiano Ronaldo - 2. Messi - 3. Gareth Bale
---> ez szerintem teljesen jó
-
- Kedvenc játékosaid: Benzema, Coentrao, Varane, Modric
Ronaldo nyilatkozata az Al Jazeera Sport-nak:
A Világbajnokságról:
Természetesen minden játékos álma, hogy a Világbajnokságon és a többi nagyobb és fontosabb tornán szerepeljen. Ez a verseny idén különleges, mert Brazíliában lesz. Portugáliának ez nagyon fontos, mert történelmi eseményeket osztunk meg ezzel az országgal. A nyelv, az oktatás, ez nagyszerű.
A Világbajnokságon való verseny:
Ez megint egy másik dolog. A versenyzésünkkel kapcsolatban úgy hiszem, hogy semmi sem lehetetlen a fociban. Portugáliának erős csapata van, és kijutottunk, szóval az első gondolatunknak most a csoportmeccseken kell hogy legyen, minden más majd jöhet később.
Az aranylabda:
Szerintem nem ez a legfontosabb dolog egy pályafutásban. Ez egy több éves múlttal rendelkező trófea, ami sok játékosnak fontos és én is értékelem, de ez csak egy egyéni díj. Szerintem vannak ennél fontosabb dolgok is, mint például hogy legyen egy fantasztikus karriered és nyerj sok trófeát a csapatoddal. Ez csak eggyel több trófea. Ez egy jó dolog, de nem ér véget a világ, ha egy játékos nem kapja meg. Feltudnék sorolni megannyi játékost, akik megérdemelték volna ezt a díjat, mégsem kapták meg soha. Ez csak egy újabb trófea.
A sérüléséről:
Jól vagyok. Már felépültem a sérülésemből, és most edzeni próbálok, ahogy azt az elmúlt két napban is tettem, hogy segítsem a csapatom. Nem érzek semmi különlegeset, minden rendben van, és készen állok, hogy pályára lépjek a következő mérkőzésen.
Carlo Ancelottiról:
Nos, szerintem az ő érkezése nagyon sok dolgot megváltoztatott. Fantasztikus ember. Ő egy remek játékos volt, és nagyszerű képességi vannak arra, hogy hogyan kezelje a játékosokat. Nagyon sok mindent megnyert és büszke vagyok azokra a dolgokra, amit eddig tőle tanultam.
A jelenlegi formájáról:
Az igaz, hogy nagyon jól kezdtem ezt a szezont, mind a Bajnokságban, mind pedig a Bajnokok Ligájában. De mindez az egész csapatról elmondható. Kupákat kell nyernünk. Nagyon boldoggá teszi a jelenlegi formánk.
Gareth Baleről:
Igaz, hogy nem kezdte valami jól a szezont, mivel nem volt előszezonja, és mindenki óriási nyomást helyezett rá. De az igazság az, hogy most már fantasztikus dolgokat csinál. Ő egy lenyűgöző játékos, és mi mindannyian folytatjuk a neki való segítést, amikor úgy érzi, hogy szüksége van ránk. Úgy hiszem és remélem, hogy nagyon sok trófeához hozzásegít minket.
Nelson Mandeláról:
Szerintem… nos, úgy gondolom, hogy Nelson Mandela megérdemli azt a sok szeretet és tiszteletet amit mindenhol a világban kap. Olvastam az újságokat. Ő volt az egyik legfontosabb ember a világon. Szerencsére megadatott a lehetőség, hogy találkozzak vele a 2010-es Világbajnokságon. És az igazság az, hogy ez olyan volt, mintha egy álom valóra vált volna.
A Világbajnokságról:
Természetesen minden játékos álma, hogy a Világbajnokságon és a többi nagyobb és fontosabb tornán szerepeljen. Ez a verseny idén különleges, mert Brazíliában lesz. Portugáliának ez nagyon fontos, mert történelmi eseményeket osztunk meg ezzel az országgal. A nyelv, az oktatás, ez nagyszerű.
A Világbajnokságon való verseny:
Ez megint egy másik dolog. A versenyzésünkkel kapcsolatban úgy hiszem, hogy semmi sem lehetetlen a fociban. Portugáliának erős csapata van, és kijutottunk, szóval az első gondolatunknak most a csoportmeccseken kell hogy legyen, minden más majd jöhet később.
Az aranylabda:
Szerintem nem ez a legfontosabb dolog egy pályafutásban. Ez egy több éves múlttal rendelkező trófea, ami sok játékosnak fontos és én is értékelem, de ez csak egy egyéni díj. Szerintem vannak ennél fontosabb dolgok is, mint például hogy legyen egy fantasztikus karriered és nyerj sok trófeát a csapatoddal. Ez csak eggyel több trófea. Ez egy jó dolog, de nem ér véget a világ, ha egy játékos nem kapja meg. Feltudnék sorolni megannyi játékost, akik megérdemelték volna ezt a díjat, mégsem kapták meg soha. Ez csak egy újabb trófea.
A sérüléséről:
Jól vagyok. Már felépültem a sérülésemből, és most edzeni próbálok, ahogy azt az elmúlt két napban is tettem, hogy segítsem a csapatom. Nem érzek semmi különlegeset, minden rendben van, és készen állok, hogy pályára lépjek a következő mérkőzésen.
Carlo Ancelottiról:
Nos, szerintem az ő érkezése nagyon sok dolgot megváltoztatott. Fantasztikus ember. Ő egy remek játékos volt, és nagyszerű képességi vannak arra, hogy hogyan kezelje a játékosokat. Nagyon sok mindent megnyert és büszke vagyok azokra a dolgokra, amit eddig tőle tanultam.
A jelenlegi formájáról:
Az igaz, hogy nagyon jól kezdtem ezt a szezont, mind a Bajnokságban, mind pedig a Bajnokok Ligájában. De mindez az egész csapatról elmondható. Kupákat kell nyernünk. Nagyon boldoggá teszi a jelenlegi formánk.
Gareth Baleről:
Igaz, hogy nem kezdte valami jól a szezont, mivel nem volt előszezonja, és mindenki óriási nyomást helyezett rá. De az igazság az, hogy most már fantasztikus dolgokat csinál. Ő egy lenyűgöző játékos, és mi mindannyian folytatjuk a neki való segítést, amikor úgy érzi, hogy szüksége van ránk. Úgy hiszem és remélem, hogy nagyon sok trófeához hozzásegít minket.
Nelson Mandeláról:
Szerintem… nos, úgy gondolom, hogy Nelson Mandela megérdemli azt a sok szeretet és tiszteletet amit mindenhol a világban kap. Olvastam az újságokat. Ő volt az egyik legfontosabb ember a világon. Szerencsére megadatott a lehetőség, hogy találkozzak vele a 2010-es Világbajnokságon. És az igazság az, hogy ez olyan volt, mintha egy álom valóra vált volna.
But he is a good boy...
- Anis
- Kedvenc játékosaid: Drogba, Essien, CR, Di Maria
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Chelsea, Inter
Írország kapitányának (R. Keane) szavazatai: 1. Cristiano Ronaldo - 2. Messi - 3. Gareth Bale
Vietnám kapitányának (Le Tan Tai) szavazatai: 1. Messi - 2. Ribery - 3. Cristiano Ronaldo
---> egy újabb tudatlan ember, a jó sorrend 3-2-1
El Salvador kapitánya (Castillo): 1. Ribery - 2. Cristiano Ronaldo - 3. Messi
Peru csapatkapitánya (Pizarro): 1. Ribery - 2. Cristiano Ronaldo - 3. Messi
Vietnám kapitányának (Le Tan Tai) szavazatai: 1. Messi - 2. Ribery - 3. Cristiano Ronaldo
---> egy újabb tudatlan ember, a jó sorrend 3-2-1
El Salvador kapitánya (Castillo): 1. Ribery - 2. Cristiano Ronaldo - 3. Messi
Peru csapatkapitánya (Pizarro): 1. Ribery - 2. Cristiano Ronaldo - 3. Messi
FERRARI - MSchumi - Alonso - Kimi - Federer - Kobe - LeBron
London is BLUE
GO BLUES, HALA MOU!
London is BLUE
GO BLUES, HALA MOU!
- schranzer
- Kedvenc játékosaid: Roberto Carlos, Ronaldo (R9)
Navas - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Kovacic, Kroos, Modric - Isco - Bale, CR