Amúgy igen. Ibra most előzhet akár a BL-ben... pedig jó lett volna, ha szerdán még elrak 1-2 gólt, mert valószínűleg a dánok ellen úgysem lépett volna pályára.Gascoigne írta:Én igenis bánom. Őrületes formában volt, ilyenkor megállíthatatlan. Majd pihent volna karácsonykor, addig pedig megdönthetett volna még pár rekordot, és bebiztosíthatta volna az aranylabdát is magának. Most meg ugye látjuk, nincs itthon a macska, cincognak a riberik.
Cristiano Ronaldo
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Re: Cristiano Ronaldo - 7
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- Gascoigne
- Kedvenc játékosaid: Paul/Fernando/Roberto
Én igenis bánom. Őrületes formában volt, ilyenkor megállíthatatlan. Majd pihent volna karácsonykor, addig pedig megdönthetett volna még pár rekordot, és bebiztosíthatta volna az aranylabdát is magának. Most meg ugye látjuk, nincs itthon a macska, cincognak a riberik.
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
Állítólag a bal combjára kapott egy rúgást, de jól van... Az AS szerint elővigyázatosságból nem játszik szerdán a Galata ellen... Őszintén szólva annyira nem is bánom. Ráfér a pihi.
- ___Samy___
imádom ray hudsont“He scores goals like you and I order pizza.”
— Ray Hudson referring to Cristiano Ronaldo (Almeria vs. Real Madrid)
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
Állítólag nem komoly... Elővigyázatosság az egész szerencsére
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
Azért saját lábain eljött a kapu hátától a kispadig, remélhetőleg nem komoly csak nem kockáztattunk.
- Galacticos
ha komolyabb a sérülése és hosszabb időre kidől, akkor nem csak az ő szezonjának annyi.
-
- Kedvenc játékosaid: zizou, marcelo, modric
- Kedvenc csapatod: los blancos.
benne van a 10 gól még több is azon a 6 v. 5 meccsen
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
8 (?) meccse van még a szezonban, de a kupa első meccsén (simán benne van, hogy a visszavágón sem), és valószínűleg a BL csoportkör utolsó meccsén sem fog játszani. Ami azt jelenti, hogy marad 5(?) meccse, amin kéne 10 gólt lőnie. Hát nem tudom, de ez így esélytelennek tűnikmadridronie írta:Na srácok, vajon meglesz Pelé 75 gólos rekordja (Müller 85, és Messi 91 gólos rekordja nyilván nem forog veszélyben, bár )??? :ĐCristiano inicia hoy la caza de Pelé
El luso tiene seis partidos por delante para llegar a los 75 goles en el año 2013.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- madridronie
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo & Sergio Ramos, Benzema, Modric, Kroos, Marcelo (Ronaldo, Figo, R. Carlos, Beckham, Zidane, Guti, Kaká, Xabi Alonso & Totti)
Na srácok, vajon meglesz Pelé 75 gólos rekordja (Müller 85, és Messi 91 gólos rekordja nyilván nem forog veszélyben, bár )??? :ĐCristiano inicia hoy la caza de Pelé
El luso tiene seis partidos por delante para llegar a los 75 goles en el año 2013.
bekk: Hakimi&Davies
támadó: Mbappé
Ronaldo ◄ The number one influence ► ★★★★★
Ronaldo Fenomeno vs Cristiano Ronaldo ● The Battle For The Name ● Best Skills
Courtois-Hakimi,E.M.,Alaba,Davies-A.T.,E.C.,J.B.-ViniJr.,Mbappé,Rodrygo
RealMadrid
"Cristiano es un extraordinario Comandante"
támadó: Mbappé
Ronaldo ◄ The number one influence ► ★★★★★
Ronaldo Fenomeno vs Cristiano Ronaldo ● The Battle For The Name ● Best Skills
Courtois-Hakimi,E.M.,Alaba,Davies-A.T.,E.C.,J.B.-ViniJr.,Mbappé,Rodrygo
RealMadrid
"Cristiano es un extraordinario Comandante"
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Gascoigne
- Kedvenc játékosaid: Paul/Fernando/Roberto
+1Realista24 írta:Matt átvette rr szerepet szinte egy az egyben. Kezd komikussa válni az erőlködes...
Esetleg kreálhatnátok egy aranylabda topicot, ahol az érintettek kiadhatnák magukból a frusztrációikat, ez a hely pedig maradhatna offolás és trollkodás nélkül az, aminek lennie kell: egy topic, ahol azok, akik örülnek annak, hogy nálunk játszik ez a remek képességű, példátlan hozzáállású és elmebeteg formában játszó világklasszis, nyugodt körülmények között megbeszélhetik az aktuális cselekedeteit.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Matt átvette rr szerepet szinte egy az egyben. Kezd komikussa válni az erőlködes...
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Èn megértem mire akarsz kilyukadni,valamint a mondandód nagy részével egyet is értek.Én,mint mezei szurkoló is úgy vagyok vele,hogy szórakozás miatt megyek ki a meccsre,vagy ülök a TV elé...meglehet nem látok bele a labdarúgásba olyan szinten mint sokan,de az a szakmai része tán annyira nem is érdekel...Elismerem,és tisztelem,hogy Ribery hasznos meg etc...de nem tud lekötni.Mint ahogy egy bayern meccs se tud.Teszik a dolgukat,a legmagasabb szinten azt annyi....ez a díj meg nem Kiváló Dolgozó jelvény,ami a legjobb melósnak jár,hanem-és azt sokszor hajlamosak vagyunk elfelejteni-anbak is aki a futballt jobban tudta adott évben népszerűsìteni.(Legalább is valaha erről szölt),és biz Ronaldo ebben (is),jobb,mint Ribery.Ès mielőtt valaki kiforgatná a szavaim,azt mindom hogy ez IS tényező,a kiváló teljesítmény mellett.Nem kapom fel a vizet, lehet én fogalmazok rosszul, csak idegesít, hogy senki nem képes kigobozni, hogy mi a fenéről is beszélek. Ribery sem statisztikában, sem játéktudásban nem emelkedik az általam felsorolt játékosok fölé, csupán annyiban, hogy több címet nyert. Kiváló csapattársakkal, szép játékkal, taktikával végigverték Európát.
És mivel a foci annyira célirányossá vált,racionális lett,és ezért aztán el is laposodott kicsit,hadd kapja az a dijjat aki a kiemelkedő teljesítménye mellet kicsit színt is visz a játékba.Ha ez uram bocsá gólokban,FONTOS gólokban nyilvánul meg,hát akkor ez van...
Jó,nyilván van ebben részemről némi elfogultság is,mert még én emlékszem azokra az időkre,mikor a foci élvezhető volt-sajnos vagy nem sajnos,de sokan akik itt kommentelnek meg nem-és ugye akkor még nem az volt az elsőszámú szempont hogy ne kapjunk ki,hanem az hogy támadjunk aztán húzzuk be.Ma meg,ott tartunk hogy a vkp poszt egy csapatjáték kulcsa....
LEGIO PATRIA NOSTRA
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
- h3x0r
Haverommal ugyan ezt par hete kikerestuk:Matt009 írta:Csak az érdekesség kedvéért valaki nem linkelne be egy táblázatot, ahol CR és Messi góljai vannak feltüntetve hónapok szerint 2013-as naptári esztendőt tekintve? Engem nagyon érdekelne, de én utálok ilyeneket keresgetni, és akinek rutinja van benne az kb. tizedannyi melóval megcsinálja, mint én.
januar : bajnoki CR 7 ; messi 7
januar : kupa CR 3 ; messi 2
februar : bajnoki CR 4 ; messi 5
februar : kupa CR 2 ; messi 0
februar : bl CR 1 ; messi 0
marcius : bajnoki CR 4 ; messi 5
marcius : bl CR 1 ; messi 2
aprilis : bajnoki CR 3 ; messi 1
aprilis : bl CR 4 ; messi 1
majus : bajnoki CR 3 ; messi 2
majus : kupa CR 1 ; messi
augusztus : bajnoki CR 0 ; messi 2
szeptember : bajnoki CR 6 ; messi 6
szeptember : bl CR 3 ; messi 3
oktober : bajnoki CR 5 ; messi 0
oktober : bl CR 4 ; messi 1
november : bajnoki CR 5 ; messi 0
november : bl CR 1 ; messi 2
osszesen : osszesen CR 57 ; messi 39
osszesen : 2012/13 CR 33 ; messi 25
osszesen : 2013/14 CR 24 ; messi 14
Egyebkent meg lehet mondani, hogy ha CR nyeri meg, akkor azert mert osszel nagyon jo volt. es? tavaly messi nem pont ugyan ezzel nyerte meg?? Osszel CR rugott 22 golt, messi meg 33-at. A szavazas elotti honapban minden meccsen 2-ot rugott, minden ujsagiro elelvezett a statisztikait latva es ez nagyban befolyasolta a szavazokat..
szerk: a statisztikaban 1-2 gol elteres lehetseges
Ha már ennyire fontos neked bebizonyítani az igazadat, akkor a munka részét ne rakd át másra.
Egy kicsit pofátlan dolognak érzem, hogy te mindenki lehordasz és csak neked van igazad az egész fórumon, de arra nem veszel fáradtságot, hogy az igazadat elvileg bizonyító statisztikáknak utánajárj.
Egy kicsit pofátlan dolognak érzem, hogy te mindenki lehordasz és csak neked van igazad az egész fórumon, de arra nem veszel fáradtságot, hogy az igazadat elvileg bizonyító statisztikáknak utánajárj.
"If you don't like your destiny, don't accept it."
- Matt009
- Kedvenc játékosaid: Casillas, Higuain, Varane, Modric, Özil NEM
Csak az érdekesség kedvéért valaki nem linkelne be egy táblázatot, ahol CR és Messi góljai vannak feltüntetve hónapok szerint 2013-as naptári esztendőt tekintve? Engem nagyon érdekelne, de én utálok ilyeneket keresgetni, és akinek rutinja van benne az kb. tizedannyi melóval megcsinálja, mint én.
-
- Kedvenc játékosaid: Modrić, Camavinga
Abban egyetértünk, hogy a rúgott gólokért nem Aranylabdát, hanem Aranycipőt adnak, VISZONT, ha a gólokat átszámoljuk győzelmekre és általuk megszerzett pontokra, már simán odaítélhető az előbbi is. CR pedig nem csak sok gólt lőtt, DE azok komoly hányada fontos találat volt, ami győzelmeket és továbbjutásokat hozott mindkét csapatának.
Szerintem simán ő a favorit!
Szerintem simán ő a favorit!
- h3x0r
A problema az, hogy senki se csak a szamokra adna az aranylabdat, hanem a teljesitmenyre, amit a szamok is alatamasztanak. A ketto kozott azert van egy "pici" kulonbseg..___Samy___ írta:nem a góllal van a bajom, csak azzal, hogy van aki a számokra adna aranylabdát