Come on let me drive!!!!
Mozi, filmek
- numberone1
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros
Re: Mozi, filmek
Come on let me drive!!!!
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
-
dealDe szerintem elég shutternek, :Đ
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Hú, jogos baffamegVanillaSky írta:Tényleg R31 ilyenkor sutter kap 2 hetet spoilerért vagy csak én meg elviekben te? Vagy én 6 hónapot mert beszólok a főnökségnek?
De szerintem elég shutternek, :Đ
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
- Kedvenc játékosaid: zizou, marcelo, modric
- Kedvenc csapatod: los blancos.
eszedbe volt, hogy van benne egy kisfiú de az nem, hogy az macaulay culkin?
:Đ
:Đ
-
Tényleg R31 ilyenkor sutter kap 2 hetet spoilerért vagy csak én meg elviekben te? Vagy én 6 hónapot mert beszólok a főnökségnek?
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
igen, az az, sosem ugrott volna be, köszi szépen.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Ez a my girl-nek tűnik.1. a kislány és kisfiú jó barátok, de az egyiket halálra csípik a darazsak.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
My Girl.keresek egy filmet, régen tévében láttam és két jelenet van meg belőle.
Vadaból elég jó fehérnép lett.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára VanillaSky 2014. december 13., szombat 22:22-kor.
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
keresek egy filmet, régen tévében láttam és két jelenet van meg belőle.
1. a kislány és kisfiú jó barátok, de az egyiket halálra csípik a darazsak.
2. apuci boncmester, otthon a pincében dolgozik, és egyszer a kissrácnak a lasztija lepattog a lépcsőn, lemegy utána, de bezáródik az ajtó.
vagy valami ilyesmi.
a műfaja talán dráma lehet, és biztos, hogy minimum 10 éves film, de inkább régebbi.
hátha valakinek beugrik.
1. a kislány és kisfiú jó barátok, de az egyiket halálra csípik a darazsak.
2. apuci boncmester, otthon a pincében dolgozik, és egyszer a kissrácnak a lasztija lepattog a lépcsőn, lemegy utána, de bezáródik az ajtó.
vagy valami ilyesmi.
a műfaja talán dráma lehet, és biztos, hogy minimum 10 éves film, de inkább régebbi.
hátha valakinek beugrik.
- sonic
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Modric
Na megvolt a Hobbit. Tegnapelott ujraztam direkt az elso ket reszt hogy friss legyen. Tovabbra is az elso resz magasan a legjobb a harom kozul, az nagyon szuper volt, imadtam elsore is es tegnapelotti negyedszeri ujranezesnel is ugyanugy nagy elmeny volt. Siman kiemelkedik a harombol. (barcsak a ket folytatasnal is azon az uton maradtak volna ) Ez nem tudott lenyugozni, bar nem is jottem ki olyan csalodottan, keseru szajizzel mint a masodik resznel. Talan mar kicsit szamitottam is ra, kisebb volt az elvaras, vagy nemtudom. Jo volt, de kozel sem vilagklasszis vagy feledhetetlen. (Hozzatennem, hogy masodik nezesre a masodik resz is egy arnyalatnyival jobbnak tunt mint elsore a moziban, talan az eredeti hang miatt jobb volt a hatas.)
A kovetkezoben ugyan szerintem nem spoilerezek le semmi lenyegeset, de irok velemenyt a sztorirol is ugyhogy biztos ami biztos... Es ugye jobb minel kevesebbet tudni mielott megnezi az ember, szoval csak sajat felelossegre:
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Erdekes hogy Bilbo itt is sajnalatosan keveset van vasznon, mint a masodik reszben. Talan meg Legolas es a tundelany szuperduo (akik a konyvben BENNE SINCSENEK!!! GG halivud, kell az ugrabugra cirkusz a nepnek...) is tobbet szerepel mint a kiszabott foszereplo. Legolas itt is terminatorba megy at, de kevesbe volt nevetseges mint a masodikban. (azert volt egy jelenet ahol a fejemet fogtam.) Taurieles szerelmi szalat tovabbra sem ertem minek kellett beletenni, de mindegy. A legnagyobb baj, hogy tulsagosan grandiozusra akartak csinalni: nagy, latvanyos, tobb, jobb es lehengerlobb legyen. Kozben elsikkadt az ami a konyvben a lenyeg volt, es tetszett. Akciofilmnek nem utolso, mert a csatajelenetek es az 1v1 fightok koreografiaja fasza, termeszetesen a latvany kivalo, a csekekmeny porgos, stb,.. De ez onmagaban nem elegendo hogy emlekezetes legyen.
Summazva a harom reszt, azt tudom mondani, hogy megerte a penzet a trilogia, de sajnos varakozason alul maradt, foleg az utan hogy az elso resz hova felrakta a lecet. A gyuruk ura harmasa osszessegeben siman jobb lett. A Hobbitnal szerintem kicsit elszabtak a sztori felosztasat a harom resz kozott. Az elso resz meg aranyosan a konyv kb egyharmadaig terjedt, de onnantol kezdve a konyv kozepet es az utolso harmadanak egy jo reszet is belezsufoltak a masodik filmbe. Igy a kedvenc reszeimet mint pl mirkwood nem lehetett rendesen kibontani, tobbek kozt azert is mert kellett a hely az idiota elfes es lovestorys reszeknek. A harmadik resz egy majdnem egybefuggo csatajelenet kissebb megszakitasokkal ahova amugy a konyv hatralevo par oldalan fennmarado sztorit is azert elmondjak ugy ahogy. Szamomra meglepo modon az egyetlen normalis adalekszalat Dol Guldurt is elinteztek nehany percben nagy sajnalatomra, pedig az a keves nagyon jo volt, birtam volna tobbet is belole.
Az elso reszre ha jol emlekszek 9.5-et adtam, ezt tartom is. A masodik reszre ujranezes utan sem tudok 7-nel tobbet adni sajnos, ezt mar nem emlekszek hanyasra pontoztam anno, de tul sok volt benne a felesleges hulyeseg es keves ido maradt a lenyegre. A harmadik reszre igy frissen talan egy hajszal tobbet adnek ugyhogy legyen 7.5, de meg egyszer biztosan ujra fogom nezni... A harom egyutt meg igy is kap egy 8-ast tolem, de itt hozza kell tenni hogy kicsit azert elfogult vagyok.
A kovetkezoben ugyan szerintem nem spoilerezek le semmi lenyegeset, de irok velemenyt a sztorirol is ugyhogy biztos ami biztos... Es ugye jobb minel kevesebbet tudni mielott megnezi az ember, szoval csak sajat felelossegre:
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Erdekes hogy Bilbo itt is sajnalatosan keveset van vasznon, mint a masodik reszben. Talan meg Legolas es a tundelany szuperduo (akik a konyvben BENNE SINCSENEK!!! GG halivud, kell az ugrabugra cirkusz a nepnek...) is tobbet szerepel mint a kiszabott foszereplo. Legolas itt is terminatorba megy at, de kevesbe volt nevetseges mint a masodikban. (azert volt egy jelenet ahol a fejemet fogtam.) Taurieles szerelmi szalat tovabbra sem ertem minek kellett beletenni, de mindegy. A legnagyobb baj, hogy tulsagosan grandiozusra akartak csinalni: nagy, latvanyos, tobb, jobb es lehengerlobb legyen. Kozben elsikkadt az ami a konyvben a lenyeg volt, es tetszett. Akciofilmnek nem utolso, mert a csatajelenetek es az 1v1 fightok koreografiaja fasza, termeszetesen a latvany kivalo, a csekekmeny porgos, stb,.. De ez onmagaban nem elegendo hogy emlekezetes legyen.
Summazva a harom reszt, azt tudom mondani, hogy megerte a penzet a trilogia, de sajnos varakozason alul maradt, foleg az utan hogy az elso resz hova felrakta a lecet. A gyuruk ura harmasa osszessegeben siman jobb lett. A Hobbitnal szerintem kicsit elszabtak a sztori felosztasat a harom resz kozott. Az elso resz meg aranyosan a konyv kb egyharmadaig terjedt, de onnantol kezdve a konyv kozepet es az utolso harmadanak egy jo reszet is belezsufoltak a masodik filmbe. Igy a kedvenc reszeimet mint pl mirkwood nem lehetett rendesen kibontani, tobbek kozt azert is mert kellett a hely az idiota elfes es lovestorys reszeknek. A harmadik resz egy majdnem egybefuggo csatajelenet kissebb megszakitasokkal ahova amugy a konyv hatralevo par oldalan fennmarado sztorit is azert elmondjak ugy ahogy. Szamomra meglepo modon az egyetlen normalis adalekszalat Dol Guldurt is elinteztek nehany percben nagy sajnalatomra, pedig az a keves nagyon jo volt, birtam volna tobbet is belole.
Az elso reszre ha jol emlekszek 9.5-et adtam, ezt tartom is. A masodik reszre ujranezes utan sem tudok 7-nel tobbet adni sajnos, ezt mar nem emlekszek hanyasra pontoztam anno, de tul sok volt benne a felesleges hulyeseg es keves ido maradt a lenyegre. A harmadik reszre igy frissen talan egy hajszal tobbet adnek ugyhogy legyen 7.5, de meg egyszer biztosan ujra fogom nezni... A harom egyutt meg igy is kap egy 8-ast tolem, de itt hozza kell tenni hogy kicsit azert elfogult vagyok.
"..We change the course of history. Everyday people like you and me.."
-
Nálam a szerepeik egy kategóriák, sajnos, de Depp is erősen rohan közéjük. Viszont elég megnézni Sandlert a Reign Over Me-ben vagy Carreyt a Truman Showban, Ember a Holdonban vagy a Makulátlan elmeében és látszik, hogy mindegyikük tud, ha akar. Sandlernek talán volt is valami nyilatkozata, hogy a romkomokért is kap annyi zsetont amennyit akar és ez őt kielégíti.Nálam Carrey az Adam Sandler kategória.
- mathers
- Kedvenc játékosaid: Cristiano, Ramos, Modric, Iniesta, Ronaldinho, Ronaldo, Zidane
Dumb és Dumber 2 szerintem méltó folytatás. Ugyan vitathatatlan, hogy az egy az örök klasszikus. De ezzel sem valltak szégyent szerintem.
- Santi
- Kedvenc játékosaid: Santillana, RobyCarlos, Casillas, Zidane, Callejón
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Ferencváros
Közel nincs egymáshoz a két színész minőségben. Hozzáteszem, hogy Carrey az mondjuk elég megosztó személyiség, lehet nagyon szeretni, meg nagyon utálni stílusát, köztes állapottal még nem találkoztam, max olyannal, aki azt mondta 1-2 drámaibb filmjét bírta, de a humorát ki nem állhatja. Nekem egyik kedvenc vígjáték-színészem. Túlsok gyenge vígjátéka nincs is, talán a pingvines az elég szar, meg 1-2 még az Ace Ventura előtti korai időkből, mint az Agylegény, na az borzasztó.Zsombor írta:Nálam Carrey az Adam Sandler kategória.
- soadroli
- Kedvenc csapatod: a másik
Hát azért Carrey sokkal jobb színész, a filmjei is jobbak. Drámákban is nagyokat alakított szerintem. Sandlerről ez nem nagyon mondató el
Nálam Carrey az Adam Sandler kategória. Van egy-két jó sketch, amiben tolta régi Saturday Night Live-okban, de amúgy szerintem botrányosan rossz az a "humor", amit közvetít.
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Mondjuk egy olyan valaki véleményét is meghallgatnám, aki nem rajong nagyon az első részért, csak szimplán szereti. Mert nekem a kedvencem, és bár nem voltak nagy elvárásaim, de talán közrejátszik a végeredményben, ugyanis azért meglepően sok pozitív kritikát olvastam a filmmel kapcsolatban.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
tucsoki írta:Már az előzetesét is kaszáltam.
A hónap szövege
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Már az előzetesét is kaszáltam.
- Santi
- Kedvenc játékosaid: Santillana, RobyCarlos, Casillas, Zidane, Callejón
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Ferencváros
Bizonyos oldalakon már fenn is van szinkronosan CAM-osan (már akit érdekel így), de ezek után nem sürgetem annyira, megvárom inkább a hivatalos BD-t vagy valami jobb minőségűt, pedig gondoltam rá, hogy ezt most mozisan is bevállaljam, mert nagyon érdekelt.Remy írta:Megvan az év csalódása... Dumb és Dumber 2
Az első a kedvenc vígjátékom, de ez egy akkora erőlködés, hogy az valami hihetetlen. Tény, voltak benne kiváló poénok, olyan igazi Dumb és Dumberes, de kevés... nagyon kevés...