Amugy tenyleg nagyon betegek a mez arak. Peldakent pont ma jott ki a United uj hazai meze, ha a webshopbol az alternativat akarod megvenni(nincs benne a halvany csikozas es mas a cimer anyaga), akkor az 65-70 font, ha viszont az eredetit ami ugyanaz mint ami a jatekosokon is van az Adidas shopbol, akkor az 100 font. 42 ezer forint baszki.Realista24 írta:A lassan 200 eurós mezek és mocskos drága ofi relikviák. A dráguló bérletek és jegyárak. Dráguló socio tagságok, mindenért fizetni kell. Kedvezmények csökkentése, stb.stb.Csabi írta:
és van ebből bármilyen hátrány, ami a szurkolókat érinti?
Real Madrid vs. Barcelona
- Caraway
- Kedvenc csapatod: Manchester United
Re: Real Madrid vs. Barcelona
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
A lassan 200 eurós mezek és mocskos drága ofi relikviák. A dráguló bérletek és jegyárak. Dráguló socio tagságok, mindenért fizetni kell. Kedvezmények csökkentése, stb.stb.Csabi írta:és van ebből bármilyen hátrány, ami a szurkolókat érinti?Realista24 írta: Persze, hogy nem jó a helyzet.
Mi is szarul igazoltunk, meg ők is. DE! Nekik van 1 mrd adósságuk, nekünk meg lassan nulla.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Süti
Kétlem hogy a Barcának jelentős bevételeket köszönhetünk. Neadjisten + 20 ezer néző 1x a szezonban. A TV jogok meg lennének 150 helyett 130 milliók? Cserébe a bajnoki elsőségért többet kapnánk.
Legends Never Die.
...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic...
Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic...
Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
- mexes
- Kedvenc játékosaid: Xabi Alonso, Modric, Kroos
- Kedvenc csapatod: RM
És nekünk miért lenne jó ha csődbe menne a Barca? ... Így sincs bevétel, még küldjük a kukába azt aki közvetve revenuet hoz.
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
egy mezei drukkert nem érdekli az adósság, a nézettséghez meg kell a barca is, egyébként ki lehet jönni ilyen adósságból is csőd nélkül is. többször is megmutatták már, hogy tudnak bánni a pénzügyekkel, megoldják ezt isikarus93 írta:Ekkora adóssággal, hogy vannak még életben?Realista24 írta: Persze, hogy nem jó a helyzet.
Mi is szarul igazoltunk, meg ők is. DE! Nekik van 1 mrd adósságuk, nekünk meg lassan nulla.
De mindegy is, totál másképpen látjuk ezeket a dolgokat, kár a karakter rá.
Rég csődött kellett volna mondaniuk és kezdeni mindent a legalsó házról, hogy engedi ezt meg a La Liga/Spanyol hatóság?
- Csabi
- Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
- Kapcsolat:
és van ebből bármilyen hátrány, ami a szurkolókat érinti?Realista24 írta: Persze, hogy nem jó a helyzet.
- ikarus93
Ekkora adóssággal, hogy vannak még életben?Realista24 írta: Persze, hogy nem jó a helyzet.
Rég csődött kellett volna mondaniuk és kezdeni mindent a legalsó házról, hogy engedi ezt meg a La Liga/Spanyol hatóság?
"Régen szegények fociztak és a gazdagok nézték
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc
- Mickey
- Kedvenc játékosaid: bappe
- Kedvenc csapatod: párizs saint germain
Asensiorol meg a harmadik brazilunkról, Reinierről se feledkezzél meg, ha már ilyen szépen összeszedted. ( ahhoz a kettőhöz képest, aki itt van, a harmadik számomra az igazi csalódás, jelen helyzetében, aztán még bármi is lehet..... )___Samy___ írta:Ugyanmar Laci, nalunk sem fenyes a helyzet, egyaltalan nem. Itt van Jovic, Hazard, a ket brazil tini, egyarant ablakon kidobott penzek. Aztan ott van meg Bale csucsgazsija, akit amugy a futball nem is erdekel mar.Realista24 írta:
Nagyjából így gondolkodott a vezetőség az első Perez éra elott, meg most a Barca is.
A Barca nagyon faszan csinalja, az elmúlt tíz évben osszejott nekik egy BL cím is.
A Barca a 34 éves Messit most majd 39 éves koráig fizeti, mellette a szappantartojuk osszedol lassan.
Veszik a sztárokat mint Coutinho, Dembele, Griezmann, hű de faszán jöttek ki ezekből az üzletekbol.
Elolvasva ezeket, tényleg irigylésre méltó helyzetben vannak, és az egy milliárdos adósság is könnyebben elviselheto így.
Megyek is, megkerdezem van e felvétel culenak.
Isco, Mariano, a ket legnagyobb tulelo, akiknek mar evek ota nem vesszuk semmi hasznat. Marcelo jelenlete a keretben lassan indokolatlan, mert olyan szinten megzuhant. Es akkor nem tudom hanyadik nyar ota mar Mbappet hajkurassszuk, aki valahogy mindig marad a helyen.
Ez a legnagyobb bajom, hogy evek ota ugyanazzal a tobb sebbol verzo kerettel megyunk neki az idenynek, szinte meg sem probaljuk meg a foltozast sem, aztan varjuk a csodat. Isteni szerencse, hogy Zidane volt ez ido alatt az edzonk, mert tenyleg az elvarasokon felul teljesitett.
Ezzel szemben katalanek a tobb szaz millios hitel mellett teszik veszik a jazekosokat. Raadasul mar evek ota. Kemeny dolog kimondani, hogy egy hajszalon mulik a csod, de szerintem sem lesz ebbol semmi.
Messi pedig meg mindig Messi. Nem egy Gareth Bale szinten es formaban levo jatekos irt meg ala 5 evre. Bar szerintem is oriasi vicc ez az 5 ev.
Szar van a palacsintában, de a mostani helyzetben is van pozitívum. Ami a stadiont illeti, meg azt az anyagi részt, amit Laci írt...ráadásul lejár pár szerződés, azokból, akiket említettél. Talán nézők is lesznek stb....illetve a szakmai stábban is van előrelépés, a sérülteket is látják.
A keretben pedig van fantázia ( pláne ha Miguel vagy Blanco is beválna ), de foltozásra szorul. persze.
"jo de te ilyen gyuros kis sportbuzi lehetsz, aztan az ejszakaban is csak hajtod meg futsz a nok utan, azt hallottam."
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Persze, hogy nem jó a helyzet.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- ___Samy___
Ugyanmar Laci, nalunk sem fenyes a helyzet, egyaltalan nem. Itt van Jovic, Hazard, a ket brazil tini, egyarant ablakon kidobott penzek. Aztan ott van meg Bale csucsgazsija, akit amugy a futball nem is erdekel mar.Realista24 írta:Nagyjából így gondolkodott a vezetőség az első Perez éra elott, meg most a Barca is.___Samy___ írta: Nem igazan erdekel mennyi adossaga van a Barcanak, eddig is lehetett volna gondjuk emiatt, latjuk mennyi van.
Engem jobban erdekel az, hogy meddig tologatjuk meg a keret frissiteset, mert mar evek ota esedekes lenne. Szep, hogy a jelen helyzetben is novekszik a bevetel, de mi ertelme, ha ulunk a penzen?
A Barca nagyon faszan csinalja, az elmúlt tíz évben osszejott nekik egy BL cím is.
A Barca a 34 éves Messit most majd 39 éves koráig fizeti, mellette a szappantartojuk osszedol lassan.
Veszik a sztárokat mint Coutinho, Dembele, Griezmann, hű de faszán jöttek ki ezekből az üzletekbol.
Elolvasva ezeket, tényleg irigylésre méltó helyzetben vannak, és az egy milliárdos adósság is könnyebben elviselheto így.
Megyek is, megkerdezem van e felvétel culenak.
Isco, Mariano, a ket legnagyobb tulelo, akiknek mar evek ota nem vesszuk semmi hasznat. Marcelo jelenlete a keretben lassan indokolatlan, mert olyan szinten megzuhant. Es akkor nem tudom hanyadik nyar ota mar Mbappet hajkurassszuk, aki valahogy mindig marad a helyen.
Ez a legnagyobb bajom, hogy evek ota ugyanazzal a tobb sebbol verzo kerettel megyunk neki az idenynek, szinte meg sem probaljuk meg a foltozast sem, aztan varjuk a csodat. Isteni szerencse, hogy Zidane volt ez ido alatt az edzonk, mert tenyleg az elvarasokon felul teljesitett.
Ezzel szemben katalanek a tobb szaz millios hitel mellett teszik veszik a jazekosokat. Raadasul mar evek ota. Kemeny dolog kimondani, hogy egy hajszalon mulik a csod, de szerintem sem lesz ebbol semmi.
Messi pedig meg mindig Messi. Nem egy Gareth Bale szinten es formaban levo jatekos irt meg ala 5 evre. Bar szerintem is oriasi vicc ez az 5 ev.
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
Ha megcsinálja a Saul - Grízes cserét, az elég jó húzás lenne Laportától. Garciával és Pedrivel nagyon jól jártak, és a körülményekhez képest Depay sem volt rossz igazolás.
Az adósságuk brutális, Barto jól elintézte őket, köszönjük meg neki
Nem tudom hogy lesz menedzselve, de gondolom valahogy megoldják. A covid durván betett mindenkinek, és még egy ilyen év nagyon veszélyes lehet, főleg azoknak akik ekkora adósságokat halmoztak fel.
Nekünk is eléggé jót tenne, ha az új stadionból hasznot lehetne húzni, és mehetnének vissza a nézők.
Sportszakmailag úgy van, ahogy R42 is mondja, ameddig nem futnak ki a koloncok szerződései, addig sokat nem lehet tenni.
Mindenesetre sikerült jó sok semmirekellőt összegyűjteni, és évek óta nem tudunk szabadulni egyiktől sem. Ez a része elég súlyos...
Az adósságuk brutális, Barto jól elintézte őket, köszönjük meg neki
Nem tudom hogy lesz menedzselve, de gondolom valahogy megoldják. A covid durván betett mindenkinek, és még egy ilyen év nagyon veszélyes lehet, főleg azoknak akik ekkora adósságokat halmoztak fel.
Nekünk is eléggé jót tenne, ha az új stadionból hasznot lehetne húzni, és mehetnének vissza a nézők.
Sportszakmailag úgy van, ahogy R42 is mondja, ameddig nem futnak ki a koloncok szerződései, addig sokat nem lehet tenni.
Mindenesetre sikerült jó sok semmirekellőt összegyűjteni, és évek óta nem tudunk szabadulni egyiktől sem. Ez a része elég súlyos...
bukás alatt azt értem, h lesorolják őket 1-2 osztályt, h olyan büntiket kapnak amit nagyon megéreznek, legyen az igazolás vagy pontok vagy kizárás innen-onnan.füst írta: Már bocsánat, 2015 óta folyamatosan buknak egyre lejjebb.
azt, h 6-7(?) éve nem nyertek bl-t nem akkora bukás, nekünk is volt 30 év..
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91
- füst
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Reus, Modric
Már bocsánat, 2015 óta folyamatosan buknak egyre lejjebb.Toti írta:
hiába néz ki szarul a sok hitelük, meg orbitális fizetések.. megcigánykodnak sajnos mindent, így a bukásukra várni bárki számára is leányálom.
így van, erről van szó pontosan és nem csak ebben az esetben. mindent megoldanak érhet bármeddig a szar náluk. hiába néz ki szarul a sok hitelük, meg orbitális fizetések.. megcigánykodnak sajnos mindent, így a bukásukra várni bárki számára is leányálom.Realista24 írta:Nyilvanvaló. Megbeszélték Tebasszal, hogy hogyan férhet bele a szabályokba, aztán úgy csinálták.Caraway írta: A Messi temahoz, a The Athletictol... :
Messi takes 50% pay cut. And then you read:
“Including the signing bonus for the extension, two years of salary and a contract termination bonus, the total cost of those two years would be slightly under £170 million.”
Clever accounting.
sajnálom, mert más csapat komoly áldozatokat kénytelen hozni, addig ezek vígan hozzák a nagynevű free agenteket és a legnagyobb áldozatuk egy swap deal
ui.: szarnak ezek rá, h milyen állapotban van a stadionjuk. gondolnak egyet vesznek fel egy újabb hitelt vagy vhonnan szereznek pénzt és kész is.
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Nyilvanvaló. Megbeszélték Tebasszal, hogy hogyan férhet bele a szabályokba, aztán úgy csinálták.Caraway írta: A Messi temahoz, a The Athletictol... :
“Including the signing bonus for the extension, two years of salary and a contract termination bonus, the total cost of those two years would be slightly under £170 million.”
Clever accounting.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Caraway
- Kedvenc csapatod: Manchester United
A Messi temahoz, a The Athletictol... :
Clever accounting.
Clever accounting.
- füst
Még azt is hozzátenném, hogy valós veszélye van annak, hogy ősszel megint lezárják a stadionokat, vagy negyedelik a nézőszámot, a covid miatt. Nem törvényszerű hogy így lesz, de reális esély van rá. Azt jól láttuk, hogy a tavalyi nézőmentes év mennyire telibetrafálta a Barcát, és urambocsá, az 1M adósság és ennek fejében az 5 éves vállalás Messi felé nem éppen azt jelzi, hogy berendezkednek egy balszerencsés forgatókönyvre.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
A koncepció a túlélés, és eladósodás elkerülése. Meg nyilván a várakozás, hogy mi lesz a Szuperligával.Faust írta: Hja hat en nem is mondtam, hogy mi rosszul csinaljuk a penzugyeket, plane ennyi szarhazi kolonc es felresikerult igazolas mellett, csak azt mondom hogy akkora elonyunk soha nem fog belole szarmazni, amekkora versenyelonynek tunik, es ez rohadt szomoru. Az, hogy ez az idei evunk meg ilyen lesz, es az ingyen Bappera varunk, az szamomra egyertelmu, nekem Ancelotti kinevezese is ezt tamasztja ala. Semmi projekt nincs meg itt, csak a tuleles, ismeri az arcokat es vica versa, hatha kihoz beloluk valamit amig vegetalunk.
A Milan-fele utra csak akkor terhetnek, ha politikailag betamadjak es meghurcoljak oket, de ez szerintem a Barcelonaval elkepzelhetetlen.
Mbappéért fizetnénk, csak nem adják, legalábbis szerintem. Haalandot is gondolom megvennénk, de amikor 175 milliós vételárról írnak, amiből 40 millió menne Raiolának, akkor értelemszerűen nem megyünk bele
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Hja hat en nem is mondtam, hogy mi rosszul csinaljuk a penzugyeket, plane ennyi szarhazi kolonc es felresikerult igazolas mellett, csak azt mondom hogy akkora elonyunk soha nem fog belole szarmazni, amekkora versenyelonynek tunik, es ez rohadt szomoru. Az, hogy ez az idei evunk meg ilyen lesz, es az ingyen Bappera varunk, az szamomra egyertelmu, nekem Ancelotti kinevezese is ezt tamasztja ala. Semmi projekt nincs meg itt, csak a tuleles, ismeri az arcokat es vica versa, hatha kihoz beloluk valamit amig vegetalunk.
A Milan-fele utra csak akkor terhetnek, ha politikailag betamadjak es meghurcoljak oket, de ez szerintem a Barcelonaval elkepzelhetetlen.
- füst
A visszaesésnek széles skálája van, azt én sem hiszem hogy úgy visszaesnek adósság miatt mint a Leeds, de már az is para nekik ha a Milan féle útra terelődnek. Nagyobb brand, más körülmények, pl. van saját stadion, de jóval kényesebb is a pénzügyi helyzetük. Ezzel a Messi szerződéssel nem tudom mi a céljuk, a lehető legrosszabb döntés volt ez szerintem. Szabadulniuk kéne tőle, mit várnak? 6 éve nem tényezők Messivel Európában, majd most 34 évesen akarnak sportszakmai sikert elérni rá építve?
Szerintem egyértelmű lett volna a helyes út, nem az edzőn kellett volna spórolni, csakhogy Messi maradjon, hanem Messinek megköszönni mindent, és a felszabaduló bértömegből fiatalokkal újraformálni a csapatot. Ez 2 év múlva úgyis esedékes lesz, magukat szopatják ezzel.
Sportszakmailag nincs értelme, mert akár ott van Messi, akár nincs, BL nem fog leesni, a PSG-City-Chelsea keretével nem lehet versenyezni sem nekünk, sem a Barcának, egy 34 éves Messi ezen a szinten már nem tényező. Ez van, most hátrányban vannak a spanyolok, el kell fogadni. Egy bajnokságért meg luxus Messit fenntartani, de mindegy.
Pénzügyileg szintén elég szar lépésnek tartom, Messi bruttó fizetése lehet vagy 200 misi arra az 5 évre, és ebből 2-t fog játszani. Ha ki tudnák fűteni, még csak-csak, de azért hogy ezt összehozzák, máshol kell megnyirbálni a büdzsét, és hitelt vesznek fel, hogy meglévő adósságot törlesszenek, hát nem tudom, meredek.
Szerintem egyértelmű lett volna a helyes út, nem az edzőn kellett volna spórolni, csakhogy Messi maradjon, hanem Messinek megköszönni mindent, és a felszabaduló bértömegből fiatalokkal újraformálni a csapatot. Ez 2 év múlva úgyis esedékes lesz, magukat szopatják ezzel.
Sportszakmailag nincs értelme, mert akár ott van Messi, akár nincs, BL nem fog leesni, a PSG-City-Chelsea keretével nem lehet versenyezni sem nekünk, sem a Barcának, egy 34 éves Messi ezen a szinten már nem tényező. Ez van, most hátrányban vannak a spanyolok, el kell fogadni. Egy bajnokságért meg luxus Messit fenntartani, de mindegy.
Pénzügyileg szintén elég szar lépésnek tartom, Messi bruttó fizetése lehet vagy 200 misi arra az 5 évre, és ebből 2-t fog játszani. Ha ki tudnák fűteni, még csak-csak, de azért hogy ezt összehozzák, máshol kell megnyirbálni a büdzsét, és hitelt vesznek fel, hogy meglévő adósságot törlesszenek, hát nem tudom, meredek.