Viccesen hangzik de ja,ilyesmire gondoltampheco írta:Hat igen, Goku is megszenved a Kaio-kenneldzsi91 írta: hirtelen szintlépést nem bírná a testük.Nyilván csak kérdem,tényleg nem értek hozzá.
Értékeld a legutóbbi meccset
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Re: Értékeld a legutóbbi meccset
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- pheco
- Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Hat igen, Goku is megszenved a Kaio-kenneldzsi91 írta: hirtelen szintlépést nem bírná a testük.Nyilván csak kérdem,tényleg nem értek hozzá.
- pheco
Mar sokszor a futas is megkerdojelezheto nala. Ase es Lucas sem lassu, en biztos, hogy oket nyomatnam. Juve ellen is felidoben megbanta ZZ, hogy kezdo volt a walesi. Nalam max serulesek eseten lepne palyara a BL-ben.hala real írta:igen, betennem, mert kontrazni (futni es beadni, ronaldonak elokesziteni) azert meg tud. ezzel nem lucas vagy asensio ele helyezem, egyszeruen ebben a helyzetben szerintem pluszt adhatna a csapatnak.
Varane feje mitol verzett a lefujasnal?
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Bale-nek mondanam ,hogy a futballban bármi megtörténhet ezért most hagyja el a villát.
Amúgy nem akarok orvososdit játszani közöm nincs hozzá,meg pár münchen játékos amúgy is porcelánból van és/vagy 70 éves.De nem lehet ,hogy ez a sok sérülés nem pont véletlen jön ki a legstresszesebb helyzetekben(mentálisan és fizikálisan is) . Ugye egész évben megy a királykodás odahaza,fél lábon 6-0 aztán amikor jön a Real vagy a barsza vagy a matrac,akkor ugye mindenki megfeszül/ráfeszül a dolgokra náluk.Nem mintha érdekelne, az ő bajuk de nekem olyan ez mintha a hirtelen szintlépést nem bírná a testük.Nyilván csak kérdem,tényleg nem értek hozzá.
Amúgy nem akarok orvososdit játszani közöm nincs hozzá,meg pár münchen játékos amúgy is porcelánból van és/vagy 70 éves.De nem lehet ,hogy ez a sok sérülés nem pont véletlen jön ki a legstresszesebb helyzetekben(mentálisan és fizikálisan is) . Ugye egész évben megy a királykodás odahaza,fél lábon 6-0 aztán amikor jön a Real vagy a barsza vagy a matrac,akkor ugye mindenki megfeszül/ráfeszül a dolgokra náluk.Nem mintha érdekelne, az ő bajuk de nekem olyan ez mintha a hirtelen szintlépést nem bírná a testük.Nyilván csak kérdem,tényleg nem értek hozzá.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára dzsi91 2018. április 26., csütörtök 0:39-kor.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- hala real
- Kedvenc játékosaid: casillas, r9, cr7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Ferencváros
igen, betennem, mert kontrazni (futni es beadni, ronaldonak elokesziteni) azert meg tud. ezzel nem lucas vagy asensio ele helyezem, egyszeruen ebben a helyzetben szerintem pluszt adhatna a csapatnak.
Annyi a köcsög , hogy megtelik velük a Nou Camp.
"A szívem inkább fehér, mint gránátvörös-kék” – (R9)
"Megvan a véleményem, de tudom, hogy bármit is mondok, úgyis rossz fényben tüntetik fel." - C.Ronaldo
"Megvan a véleményem, de tudom, hogy bármit is mondok, úgyis rossz fényben tüntetik fel." - C.Ronaldo
- pheco
De komolyan, Lucas olyat robotol, mint kb senki, Ase is tud hajtani es jol is jatszanak es betennetek egy sertodott, nulla Balet? Mehetne a 442 Lucas, Ase szelekkel, elol Benz Ce.hala real írta:what?Steve írta:3 pontot ért
visszavagora balet kezdobe raknam, egy tamado bayern ellen (gondolom jonni fognak) sokat erhetne. de szerintem itt mar nem nagyon fog jatszani.
- hala real
- Kedvenc játékosaid: casillas, r9, cr7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Ferencváros
what?Steve írta:3 pontot ért
visszavagora balet kezdobe raknam, egy tamado bayern ellen (gondolom jonni fognak) sokat erhetne. de szerintem itt mar nem nagyon fog jatszani.
Annyi a köcsög , hogy megtelik velük a Nou Camp.
- Csabi
- Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
beszarokistimester írta:A juventusfc.hu máshogy ítéli meg a bíró teljesítményétCsabi írta:ja az teljesen egyértelmű sargalapos falt volt... 19 meterre a kaputol...
cry is free
- Steve
- Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo, Bellingham
Varane, Lucas és Modric között hezitáltam.
Lucas két poszton küzdött mindent bele adva és hozott egy fantasztikus meccset. Hihetetlen érték, óriási munkát tesz le az asztalra minden meccsen.
Modric iszonyatosan robotolt ma. Láthatatlanul, alázatosan, fel-le. Védwkezett, támadott a belét kifutotta.
Mégis Varanera nyomtam, mert a stabilitása ma 3 pontot ért. Sorra szálltak el a védőink, vagy hátra sem értek. Varane kilépett, besegített, oda ért az utolsó pillanatban. Az egyik legjobb játékosunk.
Garantálom top3,szerintem top1 a posztján az egész világon. Mint egy fiatal Maldini.
Mégsiny promója, nincs kiemelve. De szerintem az egyik legtehetségesebb játékosunk.
Lucas két poszton küzdött mindent bele adva és hozott egy fantasztikus meccset. Hihetetlen érték, óriási munkát tesz le az asztalra minden meccsen.
Modric iszonyatosan robotolt ma. Láthatatlanul, alázatosan, fel-le. Védwkezett, támadott a belét kifutotta.
Mégis Varanera nyomtam, mert a stabilitása ma 3 pontot ért. Sorra szálltak el a védőink, vagy hátra sem értek. Varane kilépett, besegített, oda ért az utolsó pillanatban. Az egyik legjobb játékosunk.
Garantálom top3,szerintem top1 a posztján az egész világon. Mint egy fiatal Maldini.
Mégsiny promója, nincs kiemelve. De szerintem az egyik legtehetségesebb játékosunk.
- dzsi91
Rég basztam fel magam ennyire bl meccsünkön(mondjuk pont az előző körben xd).Az eredmény jó de mi volt ez a pocsék játék,hát ezt a münchent agyon lehetett volna verni... semmi nem dőlt el ,Ramos és Varane beton volt.Ahogy a kapitány mondja ezt be kell fejezni,de hogy ennek a gyökkettő bayernek hagytunk esélyt a visszavágóra hatalamas hiba.
De az eredmény jó,sőt lehet alá is írtam volna a meccs előtt.De látva a bajorokat így már annyira nem tetszik.
Mondjuk jó dolgomban azt sem tudom kinek a könnyeit igyam, jár a pacsi a csapatnak meg egy seggberúgás is azért.
Azért az eurobarsza még mindig hatalmas élmény ilyenkor,imádom.
De az eredmény jó,sőt lehet alá is írtam volna a meccs előtt.De látva a bajorokat így már annyira nem tetszik.
Mondjuk jó dolgomban azt sem tudom kinek a könnyeit igyam, jár a pacsi a csapatnak meg egy seggberúgás is azért.
Azért az eurobarsza még mindig hatalmas élmény ilyenkor,imádom.
- sonic
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Modric
Ez a Real az utobbi evekben kinotte magat egy olyan csapatta ami ellen nem eleg jol jatszani. Ezt a csapatot meg kell verni. Ez eddig egy igazi tetmeccsen (parharcon) sem sikerult senkinek. Ez csak a legkomolyabb csapatokra jellemzo. Ezert a nagy ellenszel es birozas meg fikazas. Ennyire mentalisan eros Realt megkockaztatom hogy meg nem lattunk. Bosszanto az ellenfel szurkoloknak. Ez van. Kapjuk a fikat: csalunk, doppingolunk, makunk van. Kozbe meg csak siman nyerunk. Majd egyszer valaki megtori es vilagszinvonalu oromunnep lesz.
De nem iden.....
Hasta el final, Vamos Real!
De nem iden.....
Hasta el final, Vamos Real!
"..We change the course of history. Everyday people like you and me.."
- pheco
Mikor volt utoljara ennyire jo helyzet kihasznalasunk egy szenvedos meccsen?
Azert vagyok kicsit nyugodt a visszavago miatt, mert a Bayern szerintem ennel tobbre nem igazan kepes es remelhetoleg mi sem hozunk meg egyszer ilyen langyos tamadojatekot. Illetve a Juve elleni visszavagobol tanulnia kellett a csapatnak.
Ket jo meccs a tortenelem tovabbirasahoz.
Azert vagyok kicsit nyugodt a visszavago miatt, mert a Bayern szerintem ennel tobbre nem igazan kepes es remelhetoleg mi sem hozunk meg egyszer ilyen langyos tamadojatekot. Illetve a Juve elleni visszavagobol tanulnia kellett a csapatnak.
Ket jo meccs a tortenelem tovabbirasahoz.
- Steve
- Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo, Bellingham
Elégedett vagyok!
Szerencsénk volt az igaz, mert a Bayern túlstresszelte a meccset és kb minden helyzetet elizgultak.
Látszott, hogy akarnak és a nagy akarásnak, nyögés lett a vége.
Mi lazsáztunk, de megúsztunk minden helyzetet.
Majd Marcelo gólja után elkezdtünk éledezni.
Én nem tudom, hogy csináljuk, de a semmiből hozunk idén meccseket. Nyugdíjas tempóban kocoguno, majd nyerünk.
Rutin, ész, képzettség amik miatt nyerünk. Nagyon megérdemelné ez a keret, hogy mégnagyobb történelemet írjon, aztán nyáron x embernek az utolsó VB-je utána meg lehet új csapatot építeni.
Fantasztikus, igazi csapatunk van. Megérdemelnének egy végső sikert.
Szerencsénk volt az igaz, mert a Bayern túlstresszelte a meccset és kb minden helyzetet elizgultak.
Látszott, hogy akarnak és a nagy akarásnak, nyögés lett a vége.
Mi lazsáztunk, de megúsztunk minden helyzetet.
Majd Marcelo gólja után elkezdtünk éledezni.
Én nem tudom, hogy csináljuk, de a semmiből hozunk idén meccseket. Nyugdíjas tempóban kocoguno, majd nyerünk.
Rutin, ész, képzettség amik miatt nyerünk. Nagyon megérdemelné ez a keret, hogy mégnagyobb történelemet írjon, aztán nyáron x embernek az utolsó VB-je utána meg lehet új csapatot építeni.
Fantasztikus, igazi csapatunk van. Megérdemelnének egy végső sikert.
- flori
A juventusfc.hu máshogy ítéli meg a bíró teljesítményét
Atyaég, ha ezt nem látom a saját szememmel, nem hiszem el. Valakit nagyon megreccsentett az a meccs.
¡Va!
¡1, 2 y 3, Madrid!
¡1, 2 y 3, Madrid!
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Mondjuk Salah csak a saját gólját nem ünnepelte, a többiből azért kivette a részét.Galacticos írta: 0:34tol.
Ez foleg tegnap salah reakcioja utan nalam sok. Salah rugott ket nagy golt es megallt kussba nem tombolt. James meg.. Na mindegy. Engem zavart, teged nem.
:
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- sonic
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Modric
Azert egy ilyen meccs utan szerencsetlen Jamest eloszedni. Az komoly.
"..We change the course of history. Everyday people like you and me.."
- istimester
- rex madridistae
- Kedvenc játékosaid: Iván Helguera, Raúl
- Kedvenc csapatod: DAC
A juventusfc.hu máshogy ítéli meg a bíró teljesítményétCsabi írta:ja az teljesen egyértelmű sargalapos falt volt... 19 meterre a kaputol...
Nem volt jó meccs. Jupp mindent megpróbált.
Mindkét csapatra ráfér a frissítés.
- pheco
Mert Isco vs James volt kb a kerdes, hogy ki jatszhat nalunk harmadikkent vagy negyedikkent a kp-n es Isco jott ki belole gyoztesen. Es en pont ezeket hianyolom Iscobol, hogy nem jonnek tole a golpasszok. Meg egyebkent orulok, hogy vegre jo formaban van James.
- KAG
- Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
Salah kiralykent,james bukottkent tavozott a csapatabol.
Nem mind1..
Nem mind1..
ZIDANE
- Galacticos
0:34tol.BBeno írta:dehogy orult o a legjobban xsak o ert oda leghamarabb kimmichhez. nem kell tulgondolni.
Ez foleg tegnap salah reakcioja utan nalam sok. Salah rugott ket nagy golt es megallt kussba nem tombolt. James meg.. Na mindegy. Engem zavart, teged nem.
valahogy erezten h te reagalni fogsz ra.pheco írta:Miert ne orulhetne? Golt biztos nem unnepelt volna. Egyebkent jol jatszott. Pont ebben jobb Isconal, hogy jonnek tole a golpasszok folyamatosan meg jobban lat a palyan, csomo tamadasnal nagyon jol tette tovabb elorefele a labdat. (Nyilvan tobb dologban meg Isco ver ra koroket.)Galacticos írta:Azert james korrekt volt.. A golnal o tombolt a legjobban azt alig egy eve meg velunk orult. Korrekt srac.
De mondd mar el hogy hogy jon ide isco?