Spanyol bajnokság
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Re: Spanyol bajnokság
Mi ez az AtMa-s hülyeség? Oké, írjon cikkeket, blog bejegyzéseket vagy bármit...csak tanuljon meg előtte rendesen fogalmazni.
Amúgy a gyerek elég stabilnak tűnt az U20-as VB-n, de gondolom olyan opciót kapott a kölcsönbe, hogy jövőre a Valenciáról megint legombolnak vagy 15 milliót.Realista24 írta:M€nd€$ embere.am a Valenciába érkezett kölcsön Danilo Barbosa, valaki tud e róla valamit?
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
a legnagyobb amelyik elkezdni sorolni a legendákat.. sergio aguero, forlan, fernando torres..LaMartin írta:Na ezalatt a cikk alatt elolvastam a kommenteket, ezek se rosszak:D
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91
- LaMartin
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Iker Muniain,
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Újpest, Magyarország
Na ezalatt a cikk alatt elolvastam a kommenteket, ezek se rosszak:D
- h3x0r
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Atletico Madrid Magyarország írta:Most nem azért de mindenki arról beszél mennyire gyenge a Real és hogy milyen könnyű lesz a Barcának megnyerni a ligát, minket pedig számításba se akarnak venni. De ami tény hogy tavaly is 3.-ak lettünk azthiszem 78 pontot szereztünk ami nem kevés ha azt nézzük hogy nyáron kivásároltak egy Diego Costát mondjuk. Szerintem azért nem gyenge egy Griezmann-Vietto-Martinez csatártrió, padon pedig Torres, Correa illetve Jiménez figyel, középpályán pedig Koke-Carrasco duo segít be, a széleken pedig Juanfran illetve nincs kétségem hogy vagy Siqueirával vagy valaki mással erősítünk be.
Ha azt nézzük hogy Griezmannt nem bírta kivásárolni a Chelsea 65milka plusz Salah játékjogával sem tudták megszerezni, a Bayern pedig nem tudta kifizetni a kivásárlási árát, Vietto 20 millió volt ahogy Carrasco is. Ha jól teljesítenek ők is 35-40 milliós játékosok lehetnek. Koke pedig olyan nekünk mintha saját gyerekübk lenne akit sem a Barca sem a Chelsea nem tudott sehogy elvinni mert a szíve itt tartja. Gyakorlatilag erősebb a keretünk mint a Realé Miről beszélünk?
/Dani/
Gondolom ő még csak most írta alá a Copa miatt a papírokat.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
OFICIAL | El Atlético ficha a Jackson Martínez por 36,75 millones
Azt hittem már hivatalos, de ezek szerint csak most lett az.
Azt hittem már hivatalos, de ezek szerint csak most lett az.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Norbii
- Kedvenc játékosaid: Carvajal, Arbeloa, Ramos, Pepe, Marcelo, Coentrao, Isco, Benzema, Modric, Jesé
jaaaa oké, elnézést hát ezért. Megszokás, igazából hobbi/tanulás miatt többet írok angolul mint magyarul aztán néha így jön ki a lépés.
viszont más is használ angol szavakat a mondatában észrevételem szerint, ilyen a sry, btw, etc. semennyivel se különb annál hogy a mondat végére odaszúrok egy angol szót, de jó tényleg kussolok már.
viszont más is használ angol szavakat a mondatában észrevételem szerint, ilyen a sry, btw, etc. semennyivel se különb annál hogy a mondat végére odaszúrok egy angol szót, de jó tényleg kussolok már.
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
csak szoltam, ha esetleg nem akarnal a sorsara jutni...es most nem arra gondolok, hogy kivagnak orokre, hanem hogy utalja mindenki.
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
Norbii írta:nem értem miért kéne? Leírtam pár hírt a spanyol ligáról ahogy eddig is tettem néha napján ha van érdekes, erre én vagyok istentudja ki. Persze lehet hogy a megfogalmazás picit rossz volt, de mégse annyira hogy belelehessen kötni.
Ne keverd a mondatokban a HUN meg az ENG nyelvet ( ) , mert néha zavaró tud lenni.
- Norbii
- Kedvenc játékosaid: Carvajal, Arbeloa, Ramos, Pepe, Marcelo, Coentrao, Isco, Benzema, Modric, Jesé
nem értem miért kéne? Leírtam pár hírt a spanyol ligáról ahogy eddig is tettem néha napján ha van érdekes, erre én vagyok istentudja ki. Persze lehet hogy a megfogalmazás picit rossz volt, de mégse annyira hogy belelehessen kötni.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Akkor itt a time a változtatásra.Norbii írta:szerintem megszállt, hiszen már a sorozatos topicban is megkaptam már hogy én = rejzon.
Coincidence? I think not.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Norbii
szerintem megszállt, hiszen már a sorozatos topicban is megkaptam már hogy én = rejzon.
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
sikerult megidezned rejzon szellemet.Norbii írta:Mervó Bence pedig a Deportivo La Coruna játékosa lehet soon.^^
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Akarod mondani pénzt keresniGio Dos Santos meg 26 évesen elment a Galaxyba levezetni. :x
LEGIO PATRIA NOSTRA
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
Idén a Valenciát jól lehúzkodták! Amúgy Megyerinek meg sok sikert, még esélye is lehet bekerülni a kezdőbe. Szerintem már tavaly is váltania kellett volna, mert remekül indult a karrierje a görögöknél is csak edző váltás után nem ő volt favorizálva.
Gio Dos Santos meg 26 évesen elment a Galaxyba levezetni.
Gio Dos Santos meg 26 évesen elment a Galaxyba levezetni.
K
K
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Szimpatikus gyerek volt Nem mellesleg jó futballista.Pablo Aimar pedig visszavonult.
LEGIO PATRIA NOSTRA
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
M€nd€$ embere.am a Valenciába érkezett kölcsön Danilo Barbosa, valaki tud e róla valamit?
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Akkor már csak egy jó Dzsudzsák kéne a Valenciába, aztán meg is lennénk. Jó lenne, ha lennének magyarok az élvonalban.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
- Norbii
Mervó Bence pedig a Deportivo La Coruna játékosa lehet soon.^^
am a Valenciába érkezett kölcsön Danilo Barbosa, valaki tud e róla valamit?
Pablo Aimar pedig visszavonult.
am a Valenciába érkezett kölcsön Danilo Barbosa, valaki tud e róla valamit?
Pablo Aimar pedig visszavonult.